cnm primanın beyaz renk olanın da ön kısımda renk değişiyor maviye dönüyor ona bakarak da az yapıp yapmadığını anlayabilirsin. bir de kakası hardal sarısı ve hafif cıvık olursa doyuyor demekmiş geçenlerde nette görmüştüm.Canim bende otururken emzirebiliyorum yatarken denedim olmadi tutturamadim memeye
Biraz ayakladim ben annem ve KV sagolsunlar gunduzleri bendeydiler hep yardim ettiler ililirsin.k hafta da eşim sağolsun koştu hep Allah razi olsun bebis uyurken uzanmaya calis canim kendine zaman ayirmaya calis
Sen hatirladigim kadarıyla benden önce doğum yapmistin değil mi
Senin korse nasil canim slip bele kadar mi
CIS sayisini bilemiyorum ki ama port yaparken çok zorlaniyor iste
zeyycim fitil değil de ben sana başka bir şey yapmanı öneririm. fitiller büyük oluyor yazık bebişine zaten küçük yavru. ablamın kızı da sorun yaşamıştı, o da ikiz haliyle küçük fitil yapmıştık poposu zedelenmiş sonra hiç yapmadık. onun yerine az bir gazete kağıdını incecik rulo yap, onu zeytinyağıyla ıslatıp poposuna tak az beklet bunu 2-3 kez yap, poposuna da yağ sür işe yarıyor. benimkine de 3. gün yapmıştık kabızlık olmuştu. küçük bebek olduğundan bunu tercih ettik , 2400 doğdu benim oğlan daHadi yaa ama yapamadığı için karnı şişiyor valla bugünde yapamazsa fitil yaptırıcam..bebekler için küçük fitil var mı?
45 lik veriyorum canım ama dün mesela 90 içti yinede doymadı aranıyordu bazı öğünlerde doymuyo..birde arada bir 60 içiyo rahat alıyo..
Ben defter tutuyorum hangisine kaçta kaç ml verdim diye..2-2.5 saatte bir uyanıp istiyolar zaten..şu an 2400 canım perşembe ölçtü doktor..
ay ben korseyi takamıyorum ya ağrı oluyor. bugün taktım şimdi yine ağrım var, sende de ağrı oluyor muCanım ben kaldığım hastaneden almıştım her medicalde vardır normal bel korsesi..
Öyle mi canim primayi inceleyelim o haldecnm primanın beyaz renk olanın da ön kısımda renk değişiyor maviye dönüyor ona bakarak da az yapıp yapmadığını anlayabilirsin. bir de kakası hardal sarısı ve hafif cıvık olursa doyuyor demekmiş geçenlerde nette görmüştüm.
ben beyazdan memnun kalmıştım iki paket kullandım ondan sonra yeşilini aldım. şimdilik yeşilde de sıkıntı yok. göbeğini neden kanattı ki göbeği düşmemişmiydi dahaÖyle mi canim primayi inceleyelim o halde
Geçenlerde aldim prima ama yeşil paketlerden o da bebeğin gobegini kanatti tekrar canbebeye dondum
zeyycim fitil değil de ben sana başka bir şey yapmanı öneririm. fitiller büyük oluyor yazık bebişine zaten küçük yavru. ablamın kızı da sorun yaşamıştı, o da ikiz haliyle küçük fitil yapmıştık poposu zedelenmiş sonra hiç yapmadık. onun yerine az bir gazete kağıdını incecik rulo yap, onu zeytinyağıyla ıslatıp poposuna tak az beklet bunu 2-3 kez yap, poposuna da yağ sür işe yarıyor. benimkine de 3. gün yapmıştık kabızlık olmuştu. küçük bebek olduğundan bunu tercih ettik , 2400 doğdu benim oğlan da
ay ben korseyi takamıyorum ya ağrı oluyor. bugün taktım şimdi yine ağrım var, sende de ağrı oluyor mu
Dustu fakatvdusen yerden kanama yaptı gaz sancisi çekerken ayaklarini oynatiyordu o esnada bez surte surte tahriş edip kanatti diye dusunuyorumben beyazdan memnun kalmıştım iki paket kullandım ondan sonra yeşilini aldım. şimdilik yeşilde de sıkıntı yok. göbeğini neden kanattı ki göbeği düşmemişmiydi daha
ay yavrum benim, canı acımışdır. geçti mi şimdi kanaması ?Dustu fakatvdusen yerden kanama yaptı gaz sancisi çekerken ayaklarini oynatiyordu o esnada bez surte surte tahriş edip kanatti diye dusunuyorum
Fitili yapamadık canım zeytinyağı sürdük poposuna pıt pıt yaptık pamukla uyardık yapabildi..ama yine devam ediyo kabızlığı..
emzirebiliyorsan salatalık da ye cnm az da olsa faydası olabiliyor. bir de ben her gün kayısı hoşafı içtim o da işe yaradı. inş rahatlar kuzucuğun cnm en kısa zamanda
Yok canım takmayınca esas oluyo ağrı bende..
cnm benimkinde de gaz sancısı oluyor, azaltmak için sallama rezene , anason çayı içiyorum her gün. bir de payaşanı çayı var bulabilirseniz otunu onu da dene. tadı acı ama faydası çokbebeğimde & bende gaz sancısııııııı ...
bacaklarını karnına çekiyo emerken içim gidiyo
O agliyor ben agliyorum simdi biraz daha iyi ama o kan pihtisi gobisinde duruyor dun de k vit iğnesi yapildi birde o iğne vurulurken agladik öyle isteay yavrum benim, canı acımışdır. geçti mi şimdi kanaması ?
cnm sen de ağlama sütüne geçer bebeğin etkilenir ondan da. sen emzirdikçe düzelir göbeği canını sıkma, kaç günlük oldu şimdi. ben öyle iğne durumlarında yanında durmuyorum dayanamam diye, sen de durma bence dayanamıyorsan.O agliyor ben agliyorum simdi biraz daha iyi ama o kan pihtisi gobisinde duruyor dun de k vit iğnesi yapildi birde o iğne vurulurken agladik öyle iste
Canim durmadim ama ilk cigligi atinca dayanamıyorum koşuyorum yaninacnm sen de ağlama sütüne geçer bebeğin etkilenir ondan da. sen emzirdikçe düzelir göbeği canını sıkma, kaç günlük oldu şimdi. ben öyle iğne durumlarında yanında durmuyorum dayanamam diye, sen de durma bence dayanamıyorsan.
Burnubtikali olmadigi için temizlemiyorum..hapsurarak kendi aciyo:)Sorular
1- bebeginizin anne karnindaki aliskanliklari ile dogdugundaki aliskanliklari uyusuyor mu
2-nasil uyutuyorsunuz
3-ilk ne zaman yikadiniz
4-sut artiran hangi yontem ise yaradi
5-gogus yaralarina hangi yontem ise yaradi
6-hangi araliklarla ne kadar sure emziriyorsunuz
7-burnunu nasil temizliyorsunuz
Sorular
1- bebeginizin anne karnindaki aliskanliklari ile dogdugundaki aliskanliklari uyusuyor mu
2-nasil uyutuyorsunuz
3-ilk ne zaman yikadiniz
4-sut artiran hangi yontem ise yaradi
5-gogus yaralarina hangi yontem ise yaradi
6-hangi araliklarla ne kadar sure emziriyorsunuz
7-burnunu nasil temizliyorsunuz
Cok guzel cvp yazmissin cnmEvet canım uyuşuyor benimkilerin hareketleri bi gece biri bi gece biri ayakta ve karnımdaki gibi çok hareketliler bildiğin gibi değil uyurken bile kımıl kımıllar ve ellerini hiç yana bağlatmıyorlar..
Ben yedirip gazlarını çıkarıp yan yatırıyorum genelde biberon emerken veya koynumda gaz çıkarırken uyuyolar..salonda yanyana yatırıyorum koltukta daha odalarına geçiremedim..diğer koltukta da ya ben ya annem yatıyo geceleri..
Esmayı göbeği düşmeden yıkamıştık küvezden çıkalı 3 gün olmuştu sadece göbeğini iyi kurulamak lazım..beyzanın zaten göbek deliğinden anjiyo olduğundan göbek bağını kesmişlerdi
Süt arttıran humana still iyi bence onu içtiğimde göğüslerim yanıyo..şimdi süt arttıran ne varsa aldım eczaneden..hangisi işe yararsa yazıcam buraya..
Göğüs yaraları bende olmadı çünkü emmiyolar ama kendi sütünle temizlersen iyi geliyomuş hemşire söylemişti..
Burnunu buruno ve ıslak mendille temizliyorum canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?