Aradin mi Dr ueşim gececi bu hfta.smdi uyuo uyandrp hstaneye gdelm bari tedrgn oldm
abla çarşamba günü yapıldı sarılık testi.sadece yüzünde var sarılık ama dün fark ettik gözlerinin beyaz kısmı sararmış çok bariz derecede sarı değil buğulu gibi hafif sarı korkuyorm ilerlerse dye ama mümkün mertebe sık emzirmeye çalışyorm,p.tesi götrcez hastaneye içim rahat değl (diğer msjdan alıntı ypamadm)
eşim gececi bu hfta.smdi uyuo uyandrp hstaneye gdelm bari tedrgn oldm
gelin dedi canm brazdan gitcez misafirler geldi cıkamadk evdenAradin mi Dr u
hayr yokidrarında kan mı var
kakası hardal sarı ne cıvık ne katı abla.yüzüde gözü de sarı ama hafif.sütüm yetiyo ağzından bile sızıyo bazen kusuyo doyduğundan eminim kakayı günde 3-4 bez yapıyo.çişi tek olark günde 2 bez sırf çiş oluyo bazen kaka çiş karışk oluyo.cnm bebeklein çoğu atlatıyor sarılığı ilk hafta. kimisi hafif kimisi ağır geçiriyor. kaka yapması nasıl tam doyuyor mu. benim sütüm yetersiz olduğundan ilk haftalar mama takviyesi yaptık benimki de hafif sarardı sonra geçti ama. tam doyup doymadığından emin ol, bezinden anlarsın. her bezine kaka yapar yeni doğanlar bir de 6 ila 8 defa çiş yapması gerek. bir takip et onları
senin adına çok sevindim zeyySağolun kızlarr..
Allaha şükürler olsun aldık geldik kızımızı..eşim ctsi geliyo pazar döncez evimize inşallah...
Gittin migelin dedi canm brazdan gitcez misafirler geldi cıkamadk evden
Canbebe ve prima 1 numara canım 60 lı ve 48 li iki paket canbebe bitirdik şimdi 50 li prima aldık bu bitince 2 pakette 2 numara can bebe aldık bez dayanmıyo vallaKizlar hangi markanin hangi boy bezini kullaniyrsunuz
Canım neden kusar hiç bilmiyorum ama senin ki sanırım gazını çıkartmak isterken kusmuş ağızdan gaz çıkartmak isterken mşde kasları tam gelişmediği için kusmuştur benim kızım da çoook kusuyo her emmeden sonra mutlaka gazını çıkartıyorum yoksa uykuda fışkırıyo burnundan dahi geliyo bazen çok korkuyorum doktora götürdük biley olmaz gazını çıkarıp yan yatır boğulmasın dedi bide hıçkırık tuttuğunda kusuyoKizlar bebekler neden kusar ? Huyu degil ana demin emzirdim gazini alamadim uyuduğu icin yatırdim bir baktim kustu bayağı. Sizce neden?
kakası hardal sarı ne cıvık ne katı abla.yüzüde gözü de sarı ama hafif.sütüm yetiyo ağzından bile sızıyo bazen kusuyo doyduğundan eminim kakayı günde 3-4 bez yapıyo.çişi tek olark günde 2 bez sırf çiş oluyo bazen kaka çiş karışk oluyo.
Kizlar bebekler neden kusar ? Huyu degil ana demin emzirdim gazini alamadim uyuduğu icin yatırdim bir baktim kustu bayağı. Sizce neden?
Fazla yemiştir ateşi yoksa sorun değil..Kizlar bebekler neden kusar ? Huyu degil ana demin emzirdim gazini alamadim uyuduğu icin yatırdim bir baktim kustu bayağı. Sizce neden?
maşallah cnm, normalmiş bebişin. sarılık da az gibi geldi bana anlattığından ama tabi sen yine de doktora git. inş bir şey çıkmaz.
gittk canm akşam acile götürdk.test yapıldı topuktan,çarşambadan düne 2 ilerlemiş.10du 12 olmuş yarn tekrar gelin dedi muayne etti çock dr u.Gittin mi
Canim o topuk kani alma olayi çok berbat ben hep agliyorumgittk canm akşam acile götürdk.test yapıldı topuktan,çarşambadan düne 2 ilerlemiş.10du 12 olmuş yarn tekrar gelin dedi muayne etti çock dr u.
her sefernde topuğndan kan mı alacaklar içimz gdyo eşimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?