2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

keşke bu kadar ayrıntılı anlatmasaydın daha önce yaşamış biri olarak şuanda bana bile artık öğrendiğim için dehşet derecede korkunç göründü. ben nasıl olduğunu bilmiyordum onun orda olduğunu bile hissetmiyosun çıkarırkende takarkande görmedim şimdi az çok tahmin ediyomda zaten ikinci kez sezeryan olcam için korkuyom şimdi daha bi kötü oldum ya. off napçam ben. genel anesteziye gerek kalmıcak heralde o gün geldiğinde. yada korkudan kaçarmıyım doğurmadan ne dersin.

Banada çok sıcak geliyo dün gece uykumda yine tuhaf tuhaf terledim. Uyanıp geceliğimi değiştirdim. Yazları şehirde olmaktan nefret ediyorum deniz kenarında olmak varken. Dışarı burnumu bile çıkarasım yok evde oturmayada alışık diilim içim şişiyo.

Kızlar bebeğinin pozisyon değiştirdiğini hisseden varmı hiç? Benimki makat geliş duruyo hala o önemli diilde kafası hep aynı yerde arada yer değiştirmesi gerekmez mi?

günaydın kızlar niyetli olan varmı?

Ben doktora sorucaktım tutmamda bi sakınca varmı dıye benden önceki bi hasta kapıdan çıkarken sordu oda 3aylık hamıleymış ona bile tutma dedi bende artık ağzımı açmadım bile.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

geçmiş olsun canım. sana da iyi ramazanlar..
günaydın kızlar niyetli olan varmı?
ben kum döküyorum feci de iltihabım var o bitsin inş niyetim var birkaç gün tutucam dinlenip dinlenip. dün çok niyet etti ilki kaçırmayayım diye ama sahura geç uyanmışım (

canım o benin ilk hamileliğimde oluyordu bundada oluyor ama bitürli nedenini öğrenmiş değilim acaba kasılıyormu?
kasılmalar olduğunda ayaklarınızı kaldırıp dinlenin ve bol su için kızlar.. eğer hala kasılma ve sancı devam ediyorsa bu haftalardan sonra dr a başvurmakta yarar var.. hele hele düzenli oluyorsa durduğunuz kabahat..

ee kimse iftar menüsü yazmamış ne pişireyim ben akşama yaa?? akıl verin bari bana..

hee tabi tabi canım evde 2 yaşında cadı varken nasıl dinlenecen. dün akşam sabaha kadar ateş yüzünden hastanedeydik.

Arkadaşlar;
Allah'ım hepimize oruç tutmayı nasip etsin inş ama doktorunuza sormadan lütfen tutmayın.
Havalar çok sıcak ve 17,5 saat susuz kalacaksınız. Aç kalmanızı saymıyorum bile.
Ne kadar dinlensenizde sonradan telafisi olmayan sorunlar doğurabilir özellikle susuzluk.
Tabi ki dini görevlerimizi yerine getireceğiz ama şuan sonlardayız dikkatli olmamız gerekiyor.
Kaldı ki regly olduğumuzda bile oruç tutmuyoruz.
Susuzluğun erken doğum sebebi olduğunuda unutmayın.
Doktorunuza sormadan tutmayın.
Pıtırcıklarımıza sağlık diliyorum
Tekrar hayırlı ramazanlar.

Canımmm çok saol.
Uçuk fln idare ediyoruz işte.
Allh başka dert vermesin

ya ben bittikden sonra sruyodum acıdımı dıyee yok dıyolardı hissetmedım bıle dıyolardıı o kadar kötü bişey degil sanırım yaa allahım hamıllere daha bi sabır verıyo dye dusunuyrumm

Kızlar sağlık ocagindan aranıp kan vermeye çağrılan oldumuuu? Beni çağırdılar...

Kizlar benim dr um ben sormadan kendi söyledi orucu onermiyorum dinimiz kolayliklar dini sende iki can tasiyorsun havalar cok sicak bol su icmen lazim yoksa bebegin sıkıntıya girer hayirlisiyla dogur sonra kaza edersin orucunu dedi zaten benim bulantilarimda var ilk cocugumda da tutamamistim gerci birazini kaza ettim bunu da tutariz dogurduktan sonra insallah.

Beni de çağıran olmadı valla. Hiç ilgilenmiyorlar zaten.

görümcem doğum yaptığında ona sağlık ocağından hemşire geldi bebeği yıkamışlar nasıl yıkanıcanı felan göstermiş. kısa bir eğitim vermiş yani pes dedim bizde aşıya yetişemiyolar bide eğitimemi gelcekler dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…