öncelıkle benım korktuguma bakmaa canım hıc yaptırmadıgım ıcın korkuyorum sadece kilona göre takılacak sondanın numarasını ayarlıyolar zaten sonra açıyosun orayı baya bii idrar cıkış yolunu buluy hemşire sondayı sürüyo kayganlaştırıcısını eline doluyo hafifce ilerletiyo hemen gidiy zaten sonra 10 enjektörle cektigi serumu diger ucundan sıkıp şişiriyo dger ucu içerde şişiyo sanırı balon gibi sonra geri çekiyo becerebıldıyse tamamen cıkmıyo şiştigi için içerde kalıyo sonra idrar torbasını takıyolar felan sonra yapıyosun sen farkında olmadan :)
kızlar iki gündür karnım çok şiş ve sivri bi yerde toplanıypr sanki bebek ....taş gibi karnım bu neden oluyordur??*
Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.
Güzel bi hafta sonu olsun hepimize.
Çok sıcak yaaaaa
Fenalıklar basıyor sürekli
Bu arada dudağım uçuklamış gece. Şişmiş.
Angelina jolie gibiyim(
Çok fena ya.
canım o benin ilk hamileliğimde oluyordu bundada oluyor ama bitürli nedenini öğrenmiş değilim acaba kasılıyormu?
günaydın kızlar niyetli olan varmı?
geçmiş olsun canım. sana da iyi ramazanlar..Günaydın kızlar
Hayırlı ramazanlar diliyorum öncelikle.
Güzel bi hafta sonu olsun hepimize.
Çok sıcak yaaaaa
Fenalıklar basıyor sürekli
Bu arada dudağım uçuklamış gece. Şişmiş.
Angelina jolie gibiyim(
Çok fena ya.
ben kum döküyorum feci de iltihabım var o bitsin inş niyetim var birkaç gün tutucam dinlenip dinlenip. dün çok niyet etti ilki kaçırmayayım diye ama sahura geç uyanmışımgünaydın kızlar niyetli olan varmı?
kasılmalar olduğunda ayaklarınızı kaldırıp dinlenin ve bol su için kızlar.. eğer hala kasılma ve sancı devam ediyorsa bu haftalardan sonra dr a başvurmakta yarar var.. hele hele düzenli oluyorsa durduğunuz kabahat..canım o benin ilk hamileliğimde oluyordu bundada oluyor ama bitürli nedenini öğrenmiş değilim acaba kasılıyormu?
geçmiş olsun canım. sana da iyi ramazanlar..
ben kum döküyorum feci de iltihabım var o bitsin inş niyetim var birkaç gün tutucam dinlenip dinlenip. dün çok niyet etti ilki kaçırmayayım diye ama sahura geç uyanmışım(
kasılmalar olduğunda ayaklarınızı kaldırıp dinlenin ve bol su için kızlar.. eğer hala kasılma ve sancı devam ediyorsa bu haftalardan sonra dr a başvurmakta yarar var.. hele hele düzenli oluyorsa durduğunuz kabahat..
ee kimse iftar menüsü yazmamış ne pişireyim ben akşama yaa?? akıl verin bari bana..
Herkese hayırlı ramazanlar. Akşam iftar menüleri nasıl kizlar?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
geçmiş olsun canım. sana da iyi ramazanlar..
ben kum döküyorum feci de iltihabım var o bitsin inş niyetim var birkaç gün tutucam dinlenip dinlenip. dün çok niyet etti ilki kaçırmayayım diye ama sahura geç uyanmışım(
kasılmalar olduğunda ayaklarınızı kaldırıp dinlenin ve bol su için kızlar.. eğer hala kasılma ve sancı devam ediyorsa bu haftalardan sonra dr a başvurmakta yarar var.. hele hele düzenli oluyorsa durduğunuz kabahat..
ee kimse iftar menüsü yazmamış ne pişireyim ben akşama yaa?? akıl verin bari bana..
Ben anlamadım :))) ama yinede tesekkürler anlattığın için. Uygulamalı daha iyi anlaşılır :))
keşke bu kadar ayrıntılı anlatmasaydın daha önce yaşamış biri olarak şuanda bana bile artık öğrendiğim için dehşet derecede korkunç göründü. ben nasıl olduğunu bilmiyordum onun orda olduğunu bile hissetmiyosun çıkarırkende takarkande görmedim şimdi az çok tahmin ediyomda zaten ikinci kez sezeryan olcam için korkuyom şimdi daha bi kötü oldum ya. off napçam ben. genel anesteziye gerek kalmıcak heralde o gün geldiğinde.yada korkudan kaçarmıyım doğurmadan ne dersin.
Kızlar sağlık ocagindan aranıp kan vermeye çağrılan oldumuuu? Beni çağırdılar...
nedenki? merak ettim ben senden 1 hafta öndeyim gebeliğimi bile kendim bildirdim 20. haftada
Beni de çağıran olmadı valla. Hiç ilgilenmiyorlar zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?