canım benım cok cok sagol
benım esım onlardan degıl
ozel sektor kaptanı
onlar bıde bı kac aylık ayrı kalıyorlar bıde aglıyorlar
alısmayana zor gercı ama
benım durumum daha acı 17 subattan berı ılk defa goruyorum kocamı
resmen amele olmus lenfoma yaaaa
tısortu bı cıkardı yanmıs ama amaele yanıgı tam kıyamam ya
bı ıkı hafta sonra rapor alırım asıl o zaman baslar balayımız
sımdılık aranızdayım calısmaya devam
Iyice sinir oldum bizim makineye
Deterjan ne kullanıyosun peki canım senin kıza?
gunaydın kızlar
esım geldııııııııııı paylasayım dedım sızlerle
Gunaydn canm bende oyleym bu hafta sicaklar iyiyce artti benim ayaklarm davul gibi oldu gece lavaboya gitmek icin.kalktgmda dengemi saglayamyrm yere basamyrm inanlmz bir agir olsmaya basladi ayaklarmda bide halsizlk istahszlik ve bas donmesi basladi bazen fenaliklar gecryrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
demee ölee yaa ameliyattan cok sondadan korkuyorumm :))) hastanede calıştımm çooook gördüm takarken yardım ettık çıtları cıkmıyoduu :)
kızlar günaydınnnn
sıcakların gelmesiyle benim sıkıntılarım hızla başladı.
dün resmen sıcaktan fenalık geçirdim.
ayaklarım şişti.
yürüyemez oldum.
soğuk bi duş aldım.
biraz ferahladım.
ama sabaha kadar ayaklarım agrıdı.
wc giderken bile yürürken zorlandım.
bu sabah zaten kötü uyandım.
gece 11 de uyudum. 1-3-5-6 da olmak üzere 4 defa uyandım.
şimdide tansiyonum 11 e 7 normal insana göre iyi ama benim tansiyonum düşüktür. bana göre biraz yüksek.
ve de çarpıntım var.
kendimi iyi hissetmiyorum.
yarın için izin alacağım.
sanırım biraz dinlenmeye ihtiyacım var.
Gunaydn canm bende oyleym bu hafta sicaklar iyiyce artti benim ayaklarm davul gibi oldu gece lavaboya gitmek icin.kalktgmda dengemi saglayamyrm yere basamyrm inanlmz bir agir olsmaya basladi ayaklarmda bide halsizlk istahszlik ve bas donmesi basladi bazen fenaliklar gecryrm
kızlar hepimizde aynı durumlar sözkonusu . normalde bile bu sıcaklarda fenalaşıyor insan kolay mı bir de 2 canlıyız .. valla gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum .. zaten bu bizi doğum sonrasına alıştırmak için gerekli.. bebişler bir doğsun o zamanda konuşucaz bunları gece uyumadım , çok uyandım v.s .. hayırlısıyla gelsinler decanım inan ben de senden farklı değilim. Uyuyamıyorum bikaç gecedir sıcak ve ağırlaşmamım etkisi ile. Hatta dün gece 1 de uyandım 3:30 da uyudum bir daha. Hatta o arada arkadaşımın eşi gün sayıyıordu gece yarısı dogum yapmıs, msj attılar bana anında cevap verdim şaşırmışlar. Eeeee hamile olmak böyle bişey gece nöbetlerindeyiz :)
Sabah deli gibi kalçamdan itibaren aşağı kadar kemik ağrısı ile uyandım ve ben de ayaklarımın üstüne zor bastım seke seke yürüdüm.
Allah başka dert vermesin de razıyım. Bol su iç gerçekten şişliklere çok iyi geliyor, ödemin azalıcak gör bak.
ay ne güzel az almışsın , ben çok da dikkat ettim yemeğimi abrtmadım aburcubur yemedim , her gün 1- 1.5 saat yürüyüş yaptım yine de 12 oldu ne yapayaım demekki bende durum böyleehoşgeldin canım ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım şimdi ise şuana kadar 6 kilo almışım
Ben takarkeni hatrlamyrm ama cikartrken hic bisey hissetmedm o kadr agridan snra aciya karsi direncm cok yuksekms hemsire arkdasm oyle dyr ama ben sezeryandan cok korkyrm
inşallah korktumuz gibi deildir hiç bişey
demekki sıcaklar hepimizi cok etkiledi.
Söylediklerinin aynısı bendede var isteksizlik iştahsızlık yıldım resmen sıcaklar bu kadar etkilermi insanı.
40derece bugun bizim memeleket yuzde seksen nem mahvoldm resmen
kızlar ya sol kasığında inanılmaz bir ağrı var eve nasıl gidicem bilmiyorum. wc ye gittim gene geçmedi neki bu ağrı şimdi ya?
Bir haftadır iş stresinden çok gerginim bügünde sinirlerim bozuldu ağladım umarım bebeğim çok etkilenmemiştir hala toparlayamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
oo çamaşır yıkama hiç o zaman. Antalya ya gittiğimizde nem oranı yüksekliğinden 3 gün kurumayan istanbul a yaş getirdiğim giysi bilirim valla.
Usuttunmu canm acaba idarinin yaparken yana varmi
Hayrdr canm ne oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?