2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Oyy canım benim çok sevindim kavuşmanıza, Allah ayırmasın bi daha dicem ama seninkinin de işi bu işte.
Sana amelenle bol tepikli günler diliyorum
Hele bi adam kendine gelsin, etrafınız azıcık seyrelsin o zaman tadını çıkarırsınız. Ay gelişmeleri yaz mutlaka, bebişe ne tepki verecek, alışverişleriniz falan merak ederim ben, süpürgeli cadıyım

demekki sıcaklar hepimizi cok etkiledi.

demee ölee yaa ameliyattan cok sondadan korkuyorumm :))) hastanede calıştımm çooook gördüm takarken yardım ettık çıtları cıkmıyoduu :)

Ben takarkeni hatrlamyrm ama cikartrken hic bisey hissetmedm o kadr agridan snra aciya karsi direncm cok yuksekms hemsire arkdasm oyle dyr ama ben sezeryandan cok korkyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar hepimizde aynı durumlar sözkonusu . normalde bile bu sıcaklarda fenalaşıyor insan kolay mı bir de 2 canlıyız .. valla gece kaç kere uyanıyorum bilmiyorum .. zaten bu bizi doğum sonrasına alıştırmak için gerekli.. bebişler bir doğsun o zamanda konuşucaz bunları gece uyumadım , çok uyandım v.s .. hayırlısıyla gelsinler de
hoşgeldin canım ben ilk hamileliğimde 17 kilo almıştım şimdi ise şuana kadar 6 kilo almışım
ay ne güzel az almışsın , ben çok da dikkat ettim yemeğimi abrtmadım aburcubur yemedim , her gün 1- 1.5 saat yürüyüş yaptım yine de 12 oldu ne yapayaım demekki bende durum böylee

inşallah korktumuz gibi deildir hiç bişey

Söylediklerinin aynısı bendede var isteksizlik iştahsızlık yıldım resmen sıcaklar bu kadar etkilermi insanı.

ay ne güzel az almışsın , ben çok da dikkat ettim yemeğimi abrtmadım aburcubur yemedim , her gün 1- 1.5 saat yürüyüş yaptım yine de 12 oldu ne yapayaım demekki bende durum böylee[/QUOTE]

dikkat etmedim canım ama tatlı yediğimde mide bulantısı ve baş ağrısı oldu tatlı yemedim bide ilk hamileliğimde kayınvalidemlerin alt katında oturuyoduk küçük görümcem hergün kurabiye kek tatlı mutlaka bişey yapıyodu tabi iki canlısın aman ye diye diye tadına baktığım halde 17 kilo aldım şimdi evim uzak haliyle kendime göre beslendim yeşillik falan çok yedim yürüyüş yaptım tatlı hamurişi kızartma yemedim dolayısıyla kilo almadım ben buna bağladım az kilo almamı

kızlar ya sol kasığında inanılmaz bir ağrı var eve nasıl gidicem bilmiyorum. wc ye gittim gene geçmedi neki bu ağrı şimdi ya?

40derece bugun bizim memeleket yuzde seksen nem mahvoldm resmen

oo çamaşır yıkama hiç o zaman. Antalya ya gittiğimizde nem oranı yüksekliğinden 3 gün kurumayan istanbul a yaş getirdiğim giysi bilirim valla.

Bir haftadır iş stresinden çok gerginim bügünde sinirlerim bozuldu ağladım umarım bebeğim çok etkilenmemiştir hala toparlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bir haftadır iş stresinden çok gerginim bügünde sinirlerim bozuldu ağladım umarım bebeğim çok etkilenmemiştir hala toparlayamadım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hayrdr canm ne oldu

oo çamaşır yıkama hiç o zaman. Antalya ya gittiğimizde nem oranı yüksekliğinden 3 gün kurumayan istanbul a yaş getirdiğim giysi bilirim valla.

Yok cnm yikmycm bugun annemdeym zaten esim sehr disinda artk yarn sabah erkende yikarm

Hayrdr canm ne oldu

işle ilgili sıkıntılar yoğunluktan bunalıma girdim valla eve geldim üstümü değiştirmedne pc yi açtım işle ilgili acil şeyler çıktı
ev hanımı olmak istiyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…