2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Ne eğitimi :))
Bir kere bile aramadılar ki.eğitim versinler...
Aşı bile olmadım ben. Yaptırmayacaktim zaten de yaptırcak olsamda kimse ilgilenmeyecekti.

canım diyet olarak tam olarak ne yaptın?

Ne eğitimi :))
Bir kere bile aramadılar ki.eğitim versinler...
Aşı bile olmadım ben. Yaptırmayacaktim zaten de yaptırcak olsamda kimse ilgilenmeyecekti.

amaan ilkinde herşeyi kendim nasıl yaptıysam bundada öle olcak valla. kimse gelmesin istemem. insanın yanında blen biri olunca insan pısırıklaşıyor ama bilmeyenler varsa çok güçlü oluyor. kayınvaldem hep sen bilirsin sen edersin der hiçbişey hakkında fikir sorsamda söylemez o yüzden herşeyi kendim yaptım.

Kızlar 29 haftalık oldu bebegim 50 kgla basladım 54 kilo oldum karnumda küçük dr sorun yok diyor bebek gelişimi iyimiş .varmı benimle aynı durumda olan cok üzülüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende 27 haftalık oldum benımde karnım çok mınık hamile tşortü bile almadım eskiler hala çok güzel oluyo bende 6 kılo aldım doktora sorduğumda gidişat çok güzel böyle devam et dedi yani üzülmene gerek yok doktorunda ters bişey söylememiş zaten ne güzel az kılo almışın kafana takmaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cok iyi bişey ama zaten zayıf basladım boyumda var bide 4 kgcuk alınca hiç bi degişillik olmadı.kızmı erkekmi senin canım birde kaç kg basladın?

Cok iyi bişey ama zaten zayıf basladım boyumda var bide 4 kgcuk alınca hiç bi degişillik olmadı.kızmı erkekmi senin canım birde kaç kg basladın?

ama güzel birşey bu bence... bizim sağlık ocağında kilo tansiyon kontrollerimi falan yapıyorlar benim. hastanede zaten eğitime katılmıştım. ama eve gelip bebeğin yıkanmasını göstermeleri süper olur.
ben en çok yıkamaktan korkuyorum çünkü.

• .
arkadaşlar mrb,
bir şey soracağım. İnternette bir yazıda gece 1 veya hiç tuvalete çıkmayan hamilelerin, bebeklerinin ölü doğma ihtimali yüksekmiş. Sizce böyle bişey doğru mu? Ben az çıkıyorum da evham yaptım şimdi

Kizlar sizinde bas agrilariniz oluyor mu ? Benim çok agrio ya..bi o odada bi bu odada hatip duruyorum..esimde iste çok sikildim zaten

Ya canim çok saçma bisey değil mi bilimsel bi dayanagi warmi linki gonderirmisin..çünkü ben ya 1 kez cikiorum ya hic cikmiorum

Merhaba bende sizin gibiyim 29. Haftamdayım sadece 2kg aldım bebegim 1200 gr.. Doktorum hiçbir sıkıntı olmadığını söylüyor.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

slm kızlar keyifler nasıl? bende aranıza yeni katıldım
bizde kısmetse eylülde minik bir prens bekliyoruz
hastane ve mevlüt hediyelikleri için instagramda okyanuskopugutasarim ve pembe_sihir sayfalarına da bi göz atmanızı tavsiye ederim ist.da komşum ve ablamın siteleri çok güzel ürünler var benim hediyeliklerimi onlar hazırlıcaklar

Benımde boyum uzun 64 ile başladım şimdi 70 kıloyum. Kızım olucak inşallahh. Şimdi eşime doğuma 83 gün kaldı diyorumda daha karnın yok nasıl hamılesın anlamadım dıyo:)))

Biraz mantıksız geldi akşam yatmadan çok su içersem 4 kere filan gidiyorum lavaboya yok 9 dan sonra hiç içmezsem 1 kere gidiyorum

Biraz mantıksız geldi akşam yatmadan çok su içersem 4 kere filan gidiyorum lavaboya yok 9 dan sonra hiç içmezsem 1 kere gidiyorum

Bence de ya, kalbimizi bozmayalım. Zaten araştırma sonucuymuş o. Okudum da iyice. Kuusra bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…