görümcem doğum yaptığında ona sağlık ocağından hemşire geldi bebeği yıkamışlar nasıl yıkanıcanı felan göstermiş. kısa bir eğitim vermiş yani pes dedim bizde aşıya yetişemiyolar bide eğitimemi gelcekler dimi.
canım diyet olarak tam olarak ne yaptın?iyi geceler hanımlar :)
dün doktora gittik, fırsat bulup yazamadım. bebişim 29+3'te 1500 gram olmuş tontişim benimdoktorun odasına girince karnıma bakıp çok büyümüş, bebeğin kilosuna bakalım şeker yüzünden çok kilo almış olabilir ya da suyu artmış olabilir dedi, duruma göre dahiliyeye yönlendiricem dedi, korktum bi ama ultrasonda baktı suyu kilosu normal çıktı kuzumun :) yüzünü yine göremedik sırtını dönmüş başaşağı duruyodu tortop olmuş kapatmış kendini zilli bi yüzünü göremedik =)
şeker yüklemelerim yüksek çıktığı için diyet vermişti 1 aydır diabetik diyet yapıyodum, tekrar kan verdim çok şükür diyet işe yaramış şekerim normal düzeye gelmiş çok sevindim =) aynen böyle devam edicez dedi, kilo alamadığımı sordum, geçen aydan beri 1 kilo kadar vermişim o kadar çok yememe rağmen, korkuyodum bebişi besleyemiyormuyum diye, ama çok şükür 580 gr almış 1 ayda, kilo alma zaten dedi doktorum çok iyi gidiyomuşum, şuana kadar 6 kilo aldım. şeker yüzünden kilo alıyomuşum demekki şekeri kesince kilo alışım da durdu. bakalım son aylar nasıl geçicek.
sıcaklardan çok bunaldım iki gündür nefes alamıyorum, yirmilik dişim de çıkıyo onun ağrısı var, bunlar haricinde bi sıkıntımız yok çok şükür.
mobilyaları gelse de artık kursam odasını meleğimin, düşündükçe heyecan basıyo ayh
Ne eğitimi :))
Bir kere bile aramadılar ki.eğitim versinler...
Aşı bile olmadım ben. Yaptırmayacaktim zaten de yaptırcak olsamda kimse ilgilenmeyecekti.
Kızlar 29 haftalık oldu bebegim 50 kgla basladım 54 kilo oldum boyda var 175 karnumda küçük hamile oldugumu bilmesem ben bile inanmıycam dr sorun yok diyor bebek gelişimi iyimiş .varmı benimle aynı durumda olan cok üzülüyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kızlar 29 haftalık oldu bebegim 50 kgla basladım 54 kilo oldum karnumda küçük dr sorun yok diyor bebek gelişimi iyimiş .varmı benimle aynı durumda olan cok üzülüyorum
Bende 27 haftalık oldum benımde karnım çok mınık hamile tşortü bile almadım eskiler hala çok güzel oluyo bende 6 kılo aldım doktora sorduğumda gidişat çok güzel böyle devam et dedi yani üzülmene gerek yok doktorunda ters bişey söylememiş zaten ne güzel az kılo almışın kafana takmaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
nedenki? merak ettim ben senden 1 hafta öndeyim gebeliğimi bile kendim bildirdim 20. haftada
görümcem doğum yaptığında ona sağlık ocağından hemşire geldi bebeği yıkamışlar nasıl yıkanıcanı felan göstermiş. kısa bir eğitim vermiş yani pes dedim bizde aşıya yetişemiyolar bide eğitimemi gelcekler dimi.
arkadaşlar mrb,
- .
bir şey soracağım. İnternette bir yazıda gece 1 veya hiç tuvalete çıkmayan hamilelerin, bebeklerinin ölü doğma ihtimali yüksekmiş. Sizce böyle bişey doğru mu? Ben az çıkıyorum da evham yaptım şimdi
Ya canim çok saçma bisey değil mi bilimsel bi dayanagi warmi linki gonderirmisin..çünkü ben ya 1 kez cikiorum ya hic cikmiorum
Kızlar 29 haftalık oldu bebegim 50 kgla basladım 54 kilo oldum karnumda küçük dr sorun yok diyor bebek gelişimi iyimiş .varmı benimle aynı durumda olan cok üzülüyorum
Cok iyi bişey ama zaten zayıf basladım boyumda var bide 4 kgcuk alınca hiç bi degişillik olmadı.kızmı erkekmi senin canım birde kaç kg basladın?
arkadaşlar mrb,
- .
bir şey soracağım. İnternette bir yazıda gece 1 veya hiç tuvalete çıkmayan hamilelerin, bebeklerinin ölü doğma ihtimali yüksekmiş. Sizce böyle bişey doğru mu? Ben az çıkıyorum da evham yaptım şimdi
Biraz mantıksız geldi akşam yatmadan çok su içersem 4 kere filan gidiyorum lavaboya yok 9 dan sonra hiç içmezsem 1 kere gidiyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?