2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kızlar bebek bakımıyla ilgili bildiğiniz önerebileceğiniz kitap var mı?

Sagol cnm insallah saglikla aliriz bebeklerimizi kucagimiza

bende ilk bebegimde cok korkuyodum bakamam edemem diye

internetten arastirip dyruyodum bebek bakimini

ama onu kucagina aldigin anda sanki 40yillik anneymisim gibi herseyi ogreniyosun

rabbimin mucizelerininden biri icgudusel olarak annelik sana ogretiliyor..

hic korkma yapamam edemem diye oyle bi yapiyosunki sen bile sasirip kaliyosun

aynennn varis hamilelikle birlikte mi cikti canim yoksa var miydi onceden bizde genetik hamilelikten once bir iki damar belli oluyodu ama sanki hamilelikle artti gibi sanirim kalici
hamılelıkten önce bı kaç damar vardı, hafif morluk bellıydı. ama hamılelıkle o kadar arttı kı bir de ayak bileğimde görenler üzülüyor halıme o derece. mosmorçorapsız duramıyorum. benım de hem annemde hem babamda var, çaresı de yokoperasyon lazım, lazerle mi ne halledıyorlar sanırım.

ahh işallah dediğin gibi olur...Doğuran herkes öyle diyor ama ben hiç bir şey bilmiyomuşum gibiyim elimin altında bir başucu kitabı olsun diye düşündüm

zormuş sevmedim bu işi

Canım sana beğenme göndericem diye tam tersini yaptım galiba :)
Maşallah kuzuna

=D evet eksi puan gelmiş canım =D olsun önemli değil saol =)

canım diyet olarak tam olarak ne yaptın?

2300 kalorilik diabetik diyet yapıyorum. şekerli hiçbişey yok içinde. sadece karpuz yiyorum şekerli o kadar. yağlı, kızartma, hamur işi felan da yok. pilav ve makarna ana öğünlerin yanında 4-5 yemek kaşığı kadar yiyebiliyorum. onun dışında et, sebze, salata, meyve, bolca peynir, yoğurt, süt var listemde.

Özür dilerimm sonra düzeltemedimde bari yaziim dedim

kızlar bebeğimin hareketlerini hep aşağıda hissediyorum sanki alttan çıkıcak gibi yukarıda hissettiğimde oluyo ama çoğunlukta aşağıda birde karnınızda sertleşme oluyomu kasılma gibi varmı benim gibi olan çok rahatsız oluyorum

Canim bende bugun herkese ayni seyden dert yandim. Bende cok asagida hissediyorum. Oyle ki diyorum heralde alttan elini kolunu falan uzatacak. Bi de idrar torbamin uzerinde zipliyo, hem aciyo hem de cisim geliyo surekli. Kasilma bende de var evet. Magnezyum kullaniyorum kasilmalar icin. Karnimin bi tarafi tas gibi oluyo, aciyo biraz. Agirlasiyo sanki kasildiginda. Benim bebegin esi asagida biraz, doktor ondan oluyor kasilmalar dedi. Ama bebegin yeri asagida degil dedi. Sadece yan duruyomus. Bas bi yanda ayaklar bi yanda, eliyle sanirim bastiriyo asagiya. Senin bebeginin cinsiyeti ne canim. Ben oglumda da ayni seyleri yasamistim, kizimda hicbiri olmadi. Ama bu bebegime de kiz dedi doktor. Bazilari erkek bebek asagida olur diyo bana, bu bebek kiz degil diyolar, ondan asagidan baski hissediyosun diyolar ama doktor kiz diyo. Bilmiyorum iste. Ama normalmis yani endise edilecek bi durum yokmus. Aklina takiliyosa bi doktora gorun canim yinede

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Gunaydinlar herkese keyifli pazarlar diliyorum biz sabahin körunde kalktik yola dustuk tatile gidiyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz agiz tadiyla gidip döneriz

Gunaydin kizlaar size bisey sormak istiyorum Ben uyurken cok zorlaniyorum hamilelikten once nerdeyse yuzustu yatiyodum simdi de soluma ya da sagima yatsam karnimin bi kismini eziyor gibi hissediyorum :26: napcam bilmiyorum

Gunaydinlar herkese keyifli pazarlar diliyorum biz sabahin körunde kalktik yola dustuk tatile gidiyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz agiz tadiyla gidip döneriz

Günaydın canım hayırlı yolculuklar iyi tatiller bişey olmaz Allah'ın izniyle .

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın cnm hayırlı yolculuklar iyi tatiller gönlünce eğlenir dönersin inş

Bnm bebeğimde çık aşağıda hatta geçen hafta kontrole gittiğimde Nst ye bağlandım ağrım vardı idrar tahlili yaptılar doğurmıyorsun ama idrar yollarımda aşırı bakteri var ağrın ondan dedi antibiyotik verdi bir haftadır içiyorum ve bebeğimi kasıklarımda taşıyormuşum iki gündür de kusma ile birlikte hafif ishal oluyorum bu hafta çok zorlu geçio bnm için bakalım salı günü tekrar gideceğim kontrole

İyi pazarlar kızlar bebeklerinize biberon aldınız mı? Sizce avent mi almalıyım yoksa dr.brown mı birde bu dar ağızlı geniş ağızlı nedir? Tecrübeli anneler fikir verebilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…