2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
slm ben dr browns 120ml genis agizli aldm.cam istiodum ama dr browns camda genis agiz yok. gaz sancisini onlemede en iyi dr browns diolar. avent cam biberon almkta cok kararsz kaldm ama tecrubeli arkdslrmn cogu dr browns kullanio we kesinlikle bu markayi tavsiye ettiler

arkadaşlar ateş ölçerde temassızlar mı yoksa kulaktan ölçenler mi daha uygun bebekler için? Okadar çok seçenek var ki kafası karışıyor insanın

arkadaşlar ateş ölçerde temassızlar mı yoksa kulaktan ölçenler mi daha uygun bebekler için? Okadar çok seçenek var ki kafası karışıyor insanın
Canım ateş ölçerde kulaktan ölçer, marka olarak braun'a bakmanı tavsiye ederim.
Daha evvelde konuştuk burda çoğunluk aynı şeyleri yazdı.
Zaten en doğru ölçüm kulaktan oluyormuş bebeklerde.

Gunaydinlar herkese keyifli pazarlar diliyorum biz sabahin körunde kalktik yola dustuk tatile gidiyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz agiz tadiyla gidip döneriz

Güle güle gidin, dönün inş canım. Allah içinize sindirsin, tadını çıkar tatilinin. Hiç bi sıkıntı olmaz inş sen yorma kendini yeter

Cok gecms olsun canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben aventin yeni doğan setini aldım, yeğenim için de ablam bu setten almıştı çok mumnun kalmıştı. dar ağızlı geniş ağızlı olayını bilmiyorum ama ağız kısmı yeni doğana uygun benim setin.

Sizcee can ismii nasıll tek basınaa yada yanına bısey koyarsamm CAN BERA düşündümm ama kararsızımmmm

Toplu alıntı yapamadım ama cevkub ve nathifa çok teşekkür ederim bende olmadı ikisinden de alıp deneyeceğim artık :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı sonunda forumda kendimle aynı birisine denk geldim :) işallah sağlıkla kucağımıza alırız

Gunaydin kizlaar size bisey sormak istiyorum Ben uyurken cok zorlaniyorum hamilelikten once nerdeyse yuzustu yatiyodum simdi de soluma ya da sagima yatsam karnimin bi kismini eziyor gibi hissediyorum :26: napcam bilmiyorum

Bende ayni seyi hissediyordum, bacaklarimin arasina yastik koyarak uyuyorum, kucuk bir yastigim var cok ise yariyor, sola donerken , saga donerken uyaniyorum zaten hemen yastigi degistiriyorum yattigim tarafa dogru. ben sana bu sekilde tavsiye edebilirim. dene istersen.

Canım ateş ölçerde kulaktan ölçer, marka olarak braun'a bakmanı tavsiye ederim.
Daha evvelde konuştuk burda çoğunluk aynı şeyleri yazdı.
Zaten en doğru ölçüm kulaktan oluyormuş bebeklerde.

Teşekkür ederim, evet da önce konuşulduğu ama not etmemiş im sayfayi da bulamadım çok sagol

Kizlar ben oruc tutuyorum, kendimi iyi hissettigim icin bir problem yok yani. 2 gundur iyi gidiyor oruc. iftarla sahur arasinda 3 litre su iciyorum, iftari ekmek yemeden hafif yemekler tercih ediyorum. sahurdada karpuz peynir ekmek falan , sutumude iciyorum, vitamin ve demir ilacini iftardan sonra aliyorum, halsizlik ve bitkinlik olmamasi icin demir hapi cok onemli.

tutmak isteyip cesaret edemeyenler , bence denesinler bir gun tutsuzlar iyi gitmesse ertesi gun tutmassiniz:)

Teşekkür ederim, evet da önce konuşulduğu ama not etmemiş im sayfayi da bulamadım çok sagol

Canım; daha önce konuştuk şimdi gene konuşuyoruz anlamında demedim. Yani marka önerisi ve kulaktan ölçer almalısın. Dahaönce banada bunu önerdiler anlamında dedim. Yanlış anlama sakın.

kızlar 2 gündür akşamüstleri sağ kasığıma ağrı giriyor ve br süre geçmiyor. neyin nesidir yaşayan var mı bu haftalarda?

Bende tutuyorum hiç kötü hissetmedim Allah yardımcımız olsun😊

Ya benim karım hamile olsa ne dese susarım alttan alırım. Niye bu kocalar kazmalık yapıyo yaaa. Nasıl sinirlendirdi beni bugun. Bi de ben uzatıyomuşum, bilmem ne. Hamile kadına bağırmaya gerek var mı, yok haketmişmişim. Yanaşınca da uzatmicakmışım. Acayip canım sıkkın kızlar, kusura bakmayın bi yere içimi dökmem lazımdı

Canımmm hiç sinirini bozma, bebişini de üzme.
Napalım her zaman bizi anlamıyorlar işte.
Belki onunda canının sıkıldığı bi ana denk gelmiştir. Yoksa isteyerek bilerek seni kırmayı istememiştir.
Az kaldı bebişlerimize kavuşacağız o zaman herşey daha güzel olacak.

Ayrıca hamilelik zor bir süreç bunu da anlamıyorlar. Naz sanıyorlar yaptığımız herşeyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…