2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Takma dycm cnm ama elnde olmyr insanin gecn benim esimde cildirtti beni ve cenesi durmadi masallh.ama ben snra cok kotu oldm haxattn zevk almdm piskoljm cok kotu oldu kendimi bos bir insn gibiydm o zmn esim cok uzuldu cnku hamilelk piskolojisi cok yorucu iki gun yabnci gibiydk cnku ben knsmadm esimle neyse snra duzeldm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canı. Biz çok farklı yapıdayız onlar farklı.... Bazen bende deiyorum kocama ya ben hamıleyım bıraz anlayış lütfen doye....... Amannnn bosver...

Bu arada kızlar ben nefes alamıyorum. Nefesım darlanıyor. Hele bıraz yemegı kaçırsam çok fena... 7 aylık oldum.. 7 kg aldım. Sizide nefesınız darlanıyor mu? Gece uyuyamıyorum.. Hem tekmelerden hemde nefes alamamaktan... Ve topuklarım çok ağrıyor ....

doktorunla konuştun mu cnm bebeğe zararlı olmasın okadar aç kalmak. ben tutmuyorum o yüzden

Canım şimdi yatağımdan kalktım. Nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum doğal olarak. Az da yesem çok ta yesem sonuç aynı.
Uyusamda en az 4 defa uyanıyorum.
Sabahta bu şekilde işe gidiyorum ordada yorgunluk tabi.
Ayaklarımın altı taban kısmı çok ağrıyo.
Ortopedik terlik aldım. Genede aynı. Tabi normal ayakkabılara göre kırk kar daha rahat.
Ayaklarımda şiş ellerimde şiş
Hepimizin aynı sıkıntıları var işte
Napalım değer

Bende işe gitme dışında tıpatıp aynı durumdayım arkadaşım.
2 ay dayanıcaz bir şekilde tabi ki değer :)

hee tabi tabi canım evde 2 yaşında cadı varken nasıl dinlenecen. dün akşam sabaha kadar ateş yüzünden hastanedeydik.
aynı iki yaşındaki velet bizde de var. bu hafta üztelik hem boğaz hem kulak enfeksiyonu geçiriyor. yattığım yerden oyunlar şarkılar söylüyoruz anne hasta deyince anlıyor geliyor karnımı öpüyor bitanem benim :)) eğer dinlenmezsen ikisine birden faydan olmaz ki.. önce can sonra cananlar.. uçakta bile önce maske sana sonra bebişe..
Mercimek çorbası karnıyarık pilav bide belki cacık yaparımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
afiyet şeker olsun canım anca gördüm :)

Canımmm çok saol.
Uçuk fln idare ediyoruz işte.
Allh başka dert vermesin
amin canım..

Kızlar bebek bakımıyla ilgili bildiğiniz önerebileceğiniz kitap var mı?
tatlım arkadaşların dediği de doğru ama iki kitabı okumadan doğurma derim hayatın inanılmaz kolaylaşacak hele ki juysuz bi bebeğin olursa.. huysuz derken kitabın içinde geçen bi tabir namı diğer kolik denilebilir. ilki harvey karp mahallenin en mutle bebeği. 2.si tracy hogg un mucize çözümlü kitabı yahut seti. .seti alanlar doğum cdsini izlemesin diyorlar ona göre :))

Gunaydinlar herkese keyifli pazarlar diliyorum biz sabahin körunde kalktik yola dustuk tatile gidiyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz agiz tadiyla gidip döneriz
güle güle git dön canım. umarım keyifli bir tatil olur..

oyy oyy seni en iyi ben anlarım canım. benim de idrar tahlilinde kum/taş ve iltihap çıktı ( antibiyotik günde 2 gr verdi dr :O kullanınca kusma ve bulantıdan şikayetim çok louyordu 3 gündür bıraktım gidecek dr da bulamadım iki gündür yine bulantıdan muzdaribim ishalim bitti antibiyotiği kesince bugün belki bi dr bulabilirsem giderim..

geniş dar ağız bilmem ama şunu diyebilirim ki emzirme pompanla uyumlu olsun canım. ben avent in pompa setini almıştım bi tane biberon verdiler. bi de emmeyi bırakmasın diye medelanın özel bir biberonunu aldım 60 tlydi o zaman. sonuç benimki biberondan nefret ediyor hiç birini bir kere bile içtiğini görmedim :))

arkadaşlar ateş ölçerde temassızlar mı yoksa kulaktan ölçenler mi daha uygun bebekler için? Okadar çok seçenek var ki kafası karışıyor insanın
bizde temassız var dr lar onu kullanıyor diye almıştık bir haftanın sonunda oğlan merceğini patlattı perte çıktı :) şimdi yeni doğanla birlikte braun almayı düşünüyorum hastanelerde de braun var artık

Bende tutuyorum hiç kötü hissetmedim Allah yardımcımız olsun��
maşallah kızlar.. ben kusmaktan dolayı tutamam zaten. günlük kaç kez istifra ediyorum ( bugün de hep dışarıda işlerim var. biraz kendime geleyim toplam bi 10 gün falan tutarım inş..

ya sorma benimki de sahura kalktı tlf kapanmış saatin kaç dedim bi bağırdı çağırdı ki sorma ( dedim bu kadar kırıcı olmana gerek yoktu. çok üzüldüm karnıma kramplar girdi. hadi iftar saati olsa adam oruç diyeceğim o da değil. namaz kıldı kalkınca sonra geldi öptü yanağımdan bi de diyor ki ramazanda küslük kırgınlık olmazmış. dedim seneye yansıtsana sen onu :))

Son düzenleme:
biraz da bizi anlatalım bebiş çok hareketliydi ben hasta olana kadar.. rizeye yeni geldik bir ay duracağız ramazanda yani.. dr bulmakta zorluk çekiyorum. bi de kızlar yaa çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz, yoksa 32+6 da mı? 32nin bitiminden itibaren diyen de var başından da.. bugün belki devlette kuyruğa girerim.. oyy oy bebişim 5 gündür ishal ateşi bitti şükür ama yavrumun günlük toplam yemeği 2 kaşık bulgur pilavından öteye geçmiyor ( ben de can sıkıntısından yiyemiyorum. dün ne su içtim ne yemek yiyebildim. bi de bulantı ve kusma olayı var tabii.. mahvolduk ya Allah sonumuzu hayretsin.. daha iki ayımız var.. o da vakit beklerlerse sıpalar :))) bu arada Karadenizde havalar harika nisan mayıs ayı gb doğunun. kah esiyor kah yağıyor kah açıyor. çok şükür ki buradayız. 25 gün sonra antepe gidicem ne yaparım o sıcakta hiç bilmiyorum (

Cnn rize sar hastanesinde ibrahim kale var cok iyi bi doktor gidebilirsin

rizenin de tadini cikar karadeniz guzeldir

Gunaydn kizlar bugun cok kotu hissedyrm kendimi kemiklerim cok agriyr dayanamyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlaaar,

Nasılsınız bakalım? Biz çok şükür iyiyiz, dün kızım havuzda yüzerken tekmeledi, ne olduğunu anlayamadım bir anda..çok garipti :)

hepinize sevgiler,
sağlıklı haftalar..

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben ıyı deılım ya
hafta sonumda sıkıntılı gectı
resmen sıcak basıo bunalıorum
sabahın korunde uyanıorum
sonrada wakıt gecmıo

canım benım doktorum tam 32.0 ol gel rapor yazıcam dedi,32+1 olmamamız lazımmış ,33. haftaya geçtiğimiz için sanıyorumki

Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı sonunda forumda kendimle aynı birisine denk geldim :) işallah sağlıkla kucağımıza alırız

Amin cnm inş. hayırlısıyla sağlıkla o günleri bi görsek.. Buarada geniş ağızlı biberon hem temizliği daha kolay hem de anne göğsüne daha yakın oluyomuş bana söyledikleri kadarıyla. Eğer ek olarak mama vermek gerekirse emmeyide bırakmaması için önemliymiş.

canım ben kulaktan olcer aldım braunun herkes kulaktan olcenı tawsıye ettı

ben weewell aldım kulaktan ateş ölçer sadece bebek ürünleri yaptığı için bu markayı önermişlerdi. tabi bide braun kulaktan ateş ölçer. Braun daha pahalı sanırım ama geçen bi arkadaş burda yazmıştı e bebek te sanırım indirim varmış kulaktan ateş ölçerde ben almamış olsaydım e bebekten onu alırdım şimdi baktımda kampanya bitmiş

canım onu yazan bendım...
ben netten deıl e bebek magzasından aldım
yenı açıldığı ıcın baya ındırımlıydı
netteki fıyatı 124 tu ben 87 ye aldım açılışa ozel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…