Ya benim karım hamile olsa ne dese susarım alttan alırım. Niye bu kocalar kazmalık yapıyo yaaa. Nasıl sinirlendirdi beni bugun. Bi de ben uzatıyomuşum, bilmem ne. Hamile kadına bağırmaya gerek var mı, yok haketmişmişim. Yanaşınca da uzatmicakmışım. Acayip canım sıkkın kızlar, kusura bakmayın bi yere içimi dökmem lazımdı
Ya benim karım hamile olsa ne dese susarım alttan alırım. Niye bu kocalar kazmalık yapıyo yaaa. Nasıl sinirlendirdi beni bugun. Bi de ben uzatıyomuşum, bilmem ne. Hamile kadına bağırmaya gerek var mı, yok haketmişmişim. Yanaşınca da uzatmicakmışım. Acayip canım sıkkın kızlar, kusura bakmayın bi yere içimi dökmem lazımdı
Kizlar ben oruc tutuyorum, kendimi iyi hissettigim icin bir problem yok yani. 2 gundur iyi gidiyor oruc. iftarla sahur arasinda 3 litre su iciyorum, iftari ekmek yemeden hafif yemekler tercih ediyorum. sahurdada karpuz peynir ekmek falan , sutumude iciyorum, vitamin ve demir ilacini iftardan sonra aliyorum, halsizlik ve bitkinlik olmamasi icin demir hapi cok onemli.
tutmak isteyip cesaret edemeyenler , bence denesinler bir gun tutsuzlar iyi gitmesse ertesi gun tutmassiniz:)
Canı. Biz çok farklı yapıdayız onlar farklı.... Bazen bende deiyorum kocama ya ben hamıleyım bıraz anlayış lütfen doye....... Amannnn bosver...
Bu arada kızlar ben nefes alamıyorum. Nefesım darlanıyor. Hele bıraz yemegı kaçırsam çok fena... 7 aylık oldum.. 7 kg aldım. Sizide nefesınız darlanıyor mu? Gece uyuyamıyorum.. Hem tekmelerden hemde nefes alamamaktan... Ve topuklarım çok ağrıyor ....
=D olsun önemli değil canım. ben de ilk önce beğeniyi gördüm, Allah Allah yanlış bişey mi yazdım acaba dedim kendi kendime sonra mesajı görünce anladım. olur öyle şeyler
Canım şimdi yatağımdan kalktım. Nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum doğal olarak. Az da yesem çok ta yesem sonuç aynı.
Uyusamda en az 4 defa uyanıyorum.
Sabahta bu şekilde işe gidiyorum ordada yorgunluk tabi.
Ayaklarımın altı taban kısmı çok ağrıyo.
Ortopedik terlik aldım. Genede aynı. Tabi normal ayakkabılara göre kırk kar daha rahat.
Ayaklarımda şiş ellerimde şiş
Hepimizin aynı sıkıntıları var işte
Napalım değer
Cok gecms olsun canm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynı iki yaşındaki velet bizde de var. bu hafta üztelik hem boğaz hem kulak enfeksiyonu geçiriyor. yattığım yerden oyunlar şarkılar söylüyoruz anne hasta deyince anlıyor geliyor karnımı öpüyor bitanem benim :)) eğer dinlenmezsen ikisine birden faydan olmaz ki.. önce can sonra cananlar.. uçakta bile önce maske sana sonra bebişe..hee tabi tabi canım evde 2 yaşında cadı varken nasıl dinlenecen. dün akşam sabaha kadar ateş yüzünden hastanedeydik.
afiyet şeker olsun canım anca gördüm :)Mercimek çorbası karnıyarık pilav bide belki cacık yaparımm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
amin canım..Canımmm çok saol.
Uçuk fln idare ediyoruz işte.
Allh başka dert vermesin
tatlım arkadaşların dediği de doğru ama iki kitabı okumadan doğurma derim hayatın inanılmaz kolaylaşacak hele ki juysuz bi bebeğin olursa.. huysuz derken kitabın içinde geçen bi tabir namı diğer kolik denilebilir. ilki harvey karp mahallenin en mutle bebeği. 2.si tracy hogg un mucize çözümlü kitabı yahut seti. .seti alanlar doğum cdsini izlemesin diyorlar ona göre :))Kızlar bebek bakımıyla ilgili bildiğiniz önerebileceğiniz kitap var mı?
güle güle git dön canım. umarım keyifli bir tatil olur..Gunaydinlar herkese keyifli pazarlar diliyorum biz sabahin körunde kalktik yola dustuk tatile gidiyoruz inşallah bir sıkıntı olmaz agiz tadiyla gidip döneriz
oyy oyy seni en iyi ben anlarım canım. benim de idrar tahlilinde kum/taş ve iltihap çıktıBnm bebeğimde çık aşağıda hatta geçen hafta kontrole gittiğimde Nst ye bağlandım ağrım vardı idrar tahlili yaptılar doğurmıyorsun ama idrar yollarımda aşırı bakteri var ağrın ondan dedi antibiyotik verdi bir haftadır içiyorum ve bebeğimi kasıklarımda taşıyormuşum iki gündür de kusma ile birlikte hafif ishal oluyorum bu hafta çok zorlu geçio bnm için bakalım salı günü tekrar gideceğim kontrole
geniş dar ağız bilmem ama şunu diyebilirim ki emzirme pompanla uyumlu olsun canım. ben avent in pompa setini almıştım bi tane biberon verdiler. bi de emmeyi bırakmasın diye medelanın özel bir biberonunu aldım 60 tlydi o zaman. sonuç benimki biberondan nefret ediyor hiç birini bir kere bile içtiğini görmedim :))İyi pazarlar kızlar bebeklerinize biberon aldınız mı? Sizce avent mi almalıyım yoksa dr.brown mı birde bu dar ağızlı geniş ağızlı nedir? Tecrübeli anneler fikir verebilir mi
bizde temassız var dr lar onu kullanıyor diye almıştık bir haftanın sonunda oğlan merceğini patlattı perte çıktı :) şimdi yeni doğanla birlikte braun almayı düşünüyorum hastanelerde de braun var artıkarkadaşlar ateş ölçerde temassızlar mı yoksa kulaktan ölçenler mi daha uygun bebekler için? Okadar çok seçenek var ki kafası karışıyor insanın
Kizlar ben oruc tutuyorum, kendimi iyi hissettigim icin bir problem yok yani. 2 gundur iyi gidiyor oruc. iftarla sahur arasinda 3 litre su iciyorum, iftari ekmek yemeden hafif yemekler tercih ediyorum. sahurdada karpuz peynir ekmek falan , sutumude iciyorum, vitamin ve demir ilacini iftardan sonra aliyorum, halsizlik ve bitkinlik olmamasi icin demir hapi cok onemli.
tutmak isteyip cesaret edemeyenler , bence denesinler bir gun tutsuzlar iyi gitmesse ertesi gun tutmassiniz:)
maşallah kızlar.. ben kusmaktan dolayı tutamam zaten. günlük kaç kez istifra ediyorumBende tutuyorum hiç kötü hissetmedim Allah yardımcımız olsun��
ya sorma benimki de sahura kalktı tlf kapanmış saatin kaç dedim bi bağırdı çağırdı ki sormaYa benim karım hamile olsa ne dese susarım alttan alırım. Niye bu kocalar kazmalık yapıyo yaaa. Nasıl sinirlendirdi beni bugun. Bi de ben uzatıyomuşum, bilmem ne. Hamile kadına bağırmaya gerek var mı, yok haketmişmişim. Yanaşınca da uzatmicakmışım. Acayip canım sıkkın kızlar, kusura bakmayın bi yere içimi dökmem lazımdı
biraz da bizi anlatalım bebiş çok hareketliydi ben hasta olana kadar.. rizeye yeni geldik bir ay duracağız ramazanda yani.. dr bulmakta zorluk çekiyorum. bi de kızlar yaa çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz, yoksa 32+6 da mı? 32nin bitiminden itibaren diyen de var başından da.. bugün belki devlette kuyruğa girerim.. oyy oy bebişim 5 gündür ishal ateşi bitti şükür ama yavrumun günlük toplam yemeği 2 kaşık bulgur pilavından öteye geçmiyor( ben de can sıkıntısından yiyemiyorum. dün ne su içtim ne yemek yiyebildim. bi de bulantı ve kusma olayı var tabii.. mahvolduk ya Allah sonumuzu hayretsin.. daha iki ayımız var.. o da vakit beklerlerse sıpalar :))) bu arada Karadenizde havalar harika nisan mayıs ayı gb doğunun. kah esiyor kah yağıyor kah açıyor. çok şükür ki buradayız. 25 gün sonra antepe gidicem ne yaparım o sıcakta hiç bilmiyorum (
Sizcee can ismii nasıll tek basınaa yada yanına bısey koyarsammCAN BERA düşündümm ama kararsızımmmm
arkadaşlar ateş ölçerde temassızlar mı yoksa kulaktan ölçenler mi daha uygun bebekler için? Okadar çok seçenek var ki kafası karışıyor insanın
biraz da bizi anlatalım bebiş çok hareketliydi ben hasta olana kadar.. rizeye yeni geldik bir ay duracağız ramazanda yani.. dr bulmakta zorluk çekiyorum. bi de kızlar yaa çalışabilir raporunu 32+0 da mı alıyoruz, yoksa 32+6 da mı? 32nin bitiminden itibaren diyen de var başından da.. bugün belki devlette kuyruğa girerim.. oyy oy bebişim 5 gündür ishal ateşi bitti şükür ama yavrumun günlük toplam yemeği 2 kaşık bulgur pilavından öteye geçmiyor( ben de can sıkıntısından yiyemiyorum. dün ne su içtim ne yemek yiyebildim. bi de bulantı ve kusma olayı var tabii.. mahvolduk ya Allah sonumuzu hayretsin.. daha iki ayımız var.. o da vakit beklerlerse sıpalar :))) bu arada Karadenizde havalar harika nisan mayıs ayı gb doğunun. kah esiyor kah yağıyor kah açıyor. çok şükür ki buradayız. 25 gün sonra antepe gidicem ne yaparım o sıcakta hiç bilmiyorum (
Bu arada tahmini doğum tarihlerimiz aynı sonunda forumda kendimle aynı birisine denk geldim :) işallah sağlıkla kucağımıza alırız
canım ben kulaktan olcer aldım braunun herkes kulaktan olcenı tawsıye ettı
ben weewell aldım kulaktan ateş ölçer sadece bebek ürünleri yaptığı için bu markayı önermişlerdi. tabi bide braun kulaktan ateş ölçer. Braun daha pahalı sanırım ama geçen bi arkadaş burda yazmıştı e bebek te sanırım indirim varmış kulaktan ateş ölçerde ben almamış olsaydım e bebekten onu alırdım şimdi baktımda kampanya bitmiş
Ben varım canım biz Scoot aldık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?