2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Gunaydin kizlaar size bisey sormak istiyorum Ben uyurken cok zorlaniyorum hamilelikten once nerdeyse yuzustu yatiyodum simdi de soluma ya da sagima yatsam karnimin bi kismini eziyor gibi hissediyorum :26: napcam bilmiyorum

canım zaten duz yatmak hıc sağlıklı deılmış..bebeğe gıden kan azalıomuş
en doğru olan sola yatmakmış ama ınsan uyurken nasıl yatıo bılemıo
ben sadece yuz ustu yatmadığımdan emınım
ama sureklı sağıma soluma donuorum
cok rahtasız oluorum ama son ayların cılwelerı sanırım bunlar

Günaydın kızlar,
şimdi baktım da benim 32. haftam tam bayramın ilk günü doluyor. ben o ara nasıl çalışabilir raporu alıcam? Benim gibi olan var mı?
31+5 cumartesi
31+6 Pazar
31+7 Pazartesi
32+0 Bayramın 2. günü Salı

SAT 16 Aralık

canım günaydın benım doktorum
örneğin
31+0 ....31+6 sayıyor sonrakı döngü 32 +0 oluyor
31+7 olarak saymıyor ,benımkı yanlışmı hesaplıyor acaba
benımde bayrama denk gelıcek ,bayramdan önce gidip,bayram sonrasına rapor yazmasını isticem umarımolur,bayram tatılınde neden doğum izinimizden gitsinki ,arayıp danışmakta fayda var

Benimde bayramın son gününe denk gelio 5 temmuzda dr randevum var ozamn sorcam heralde 26 Temmuzda verir ve iş yerininde kabul etmesi gerek die düşünüorum ozamn 31+3 olcam ama dr. sordumda cevabı yazarım

canım kucağına alınca anlıyosun sen aslında anne olarak doğmuşsun ve herkezden iyi biliyosun nasıl yıkanması gerektiğini daha öncede dediğim gibi özellikle annem bana çok söylemiştir bebek bakımı konusunda senden bu kadar performans beklemiyodum diye çünkü 40 gün çocuğumu kimselere vermedim kendim tek başıma yıkadım tek başıma gece yarılarına kadar uyanık kalıp onun uyku düzenini oturttum sakın korkma aç you tube izle nasıl yıkandığını emin ol you tube de gösteren hemşirelerden daha iyi yıkayacaksın zaten hastanede hemşireler onu evirip çevirirken yıkamak için hayret içinde kalıp cesaret gelecek sanada sana lazım olan şuanda deneyim değil bilgi oda heryerde var merak etme sakın.

sadece internetten ateş konusunda bilgi edin. çok önemli. her çocuk gibi senin bebekte ateş geçirecek ne zaman doktora gidilir ne yapılır internetten bir döküm al bulunsun çok işine yarar. ben böyle yaptım telaşlanmadım hiçbir zaman.

Canımmm çok saol.
Uçuk fln idare ediyoruz işte.
Allh başka dert vermesin

canım uçuk çok kötü bişeymiş Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlarım hep zovirax kullanırdı. kızmassan küçük bir not yazıcam canım.

uçuk vücutta bulunan bir mikrop türünden kaynaklanırmış. bu mikrop doğduğumuzda bizde bulunmaz dışardan alınırmış. örneğin benim annemde ve etrafımda uçuğu olan kişilerle küçükken hiç temasım olmadığından bende hiç uçuk çıkmaz. ama arkadaşımın annesinde varmış ona geçmiş onda çıkar sürekli. bundan bebekleri korumak içinse uçuklu iken onları öpmemek lazımmış. vs. benimde kayıvaldemde var bizim kıza geçircek dye ödüm kopuyor.

canım 31+7 diye bişey olmaz o 32 olur. birde ister bayramdan sonra ister bayramdan önce alabilirsin. sonuçta ssk hazırladığı raporu şu tarihte 32 dolmuş şu tarihe kadar yani 37. haftaya kadar çalışabilir yazıyor. istersen önce bi git hallet sen.

canım seninki doğru 31+7 olmaz o 32 oluyor.

kızlar 2 gündür akşamüstleri sağ kasığıma ağrı giriyor ve br süre geçmiyor. neyin nesidir yaşayan var mı bu haftalarda?

geçen hafta aynı şeyi bende yaşadım otobüse zor inip bindim resmen yürüyemiyordum dinlendim bide doktorun olası kramp ve kasılmalar için verdiği magnezyumumu içtim geçti

şu altta çıkan boy ve kilo tahminlerine gıcık olmaya başladım şuan benim bebiş için 1400 kg olmuştur yazıyor. mümkünatı yok hele bu yeme içmeyle kendimi nasıl ayakta tutuyorum bilmem.

Susmazlar anacım, bunların genlerinde, dna'larında empati diye bişey yok. Dışarıdan baksan ağzı var dili yok adamların melek onlar, evde vik vik vik sana - bana öter boruları. Herkes haddini, duracağı yeri bilmeli. Bebek doğunca da ilgi beklerler. Hiiiç bebişini üzmene değmez, o konuşurken çık git diğer odaya. Aç bi müzik, hiç bişey bebeğinden kıymetli değil, eşin bile olsa....

Tüm feminist duygularım ayaklandı gene bak :))

Günaydın canım, kalsiyum takviyesi yapman gerekli sanırım. Doktoruna danışarak suda eriyenlerden alsana

Aryrm canm daha ulasamadm asistanina olablr cnm o kadr kalsiyum tuketyrm magnezyumda icyrm niye boyle olyr ya.benim oglan bendeki butum herseyi sildi supurduu cani sagolsn oglumun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar bugun guzel bisey ogrendm kafamda soru isaretleri vardi ama neyse gecti bir bayanla ayni doktora gdyrdm dogum yapms sag salim bebisini kucagina alms cok sukur allaha sordm dedm suleyman bey geldimi dogumuna diye evet geldi dedi ve isci bayraminda gece on ikide aradm beni hemen hastaneye yonlendirdi ve cok ilgilendi dedi doktorumdan emindim ama genede insan korkyr neyseki icm cok rahatladi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Senin sıpa emdi, sömürdü demek ki ne var ne yoksa sende :)) Zaten bebekler tıbben bi nevi asalak kategorisindedir. Anneden beslenir malum... Anne takviyeleri kendisi için yapar daha ziyade. Demek ki daha çok kalsiyum alman gerekiyor, bünye meselesi. Şimdiden önlemini al ki, yarın öbür gün diş ağrılarına ve kayıplarına kadar varmasın iş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…