Gunaydin kizlaarsize bisey sormak istiyorum Ben uyurken cok zorlaniyorum hamilelikten once nerdeyse yuzustu yatiyodum simdi de soluma ya da sagima yatsam karnimin bi kismini eziyor gibi hissediyorum :26: napcam bilmiyorum
canım onu yazan bendım...
ben netten deıl e bebek magzasından aldım
yenı açıldığı ıcın baya ındırımlıydı
netteki fıyatı 124 tu ben 87 ye aldım açılışa ozel
Günaydın kızlar,
şimdi baktım da benim 32. haftam tam bayramın ilk günü doluyor. ben o ara nasıl çalışabilir raporu alıcam? Benim gibi olan var mı?
31+5 cumartesi
31+6 Pazar
31+7 Pazartesi
32+0 Bayramın 2. günü Salı
SAT 16 Aralık
Günaydın kızlar,
şimdi baktım da benim 32. haftam tam bayramın ilk günü doluyor. ben o ara nasıl çalışabilir raporu alıcam? Benim gibi olan var mı?
31+5 cumartesi
31+6 Pazar
31+7 Pazartesi
SAT 16 Aralık
ama güzel birşey bu bence... bizim sağlık ocağında kilo tansiyon kontrollerimi falan yapıyorlar benim. hastanede zaten eğitime katılmıştım. ama eve gelip bebeğin yıkanmasını göstermeleri süper olur.
ben en çok yıkamaktan korkuyorum çünkü.
canım günaydın benım doktorum
örneğin
31+0 ....31+6 sayıyor sonrakı döngü 32 +0 oluyor
31+7 olarak saymıyor ,benımkı yanlışmı hesaplıyor acaba
benımde bayrama denk gelıcek ,bayramdan önce gidip,bayram sonrasına rapor yazmasını isticem umarımolur,bayram tatılınde neden doğum izinimizden gitsinki ,arayıp danışmakta fayda var[/QUOTE
bende 31+6 dan sonra 32+0 gelir die biliorum bugüne kadar hep böyle hesapladım acaba yanlış mı?
Canımmm çok saol.
Uçuk fln idare ediyoruz işte.
Allh başka dert vermesin
Günaydın kızlar,
31+5 cumartesi
31+6 Pazar
31+7 Pazartesi
SAT 16 Aralık
örneğin
benımde bayrama denk gelıcek ,bayramdan önce gidip,bayram sonrasına rapor yazmasını isticem umarımolur,bayram tatılınde neden doğum izinimizden gitsinki ,arayıp danışmakta fayda var
örneğin
benımde bayrama denk gelıcek ,bayramdan önce gidip,bayram sonrasına rapor yazmasını isticem umarımolur,bayram tatılınde neden doğum izinimizden gitsinki ,arayıp danışmakta fayda var[/QUOTE
bende 31+6 dan sonra 32+0 gelir die biliorum bugüne kadar hep böyle hesapladım acaba yanlış mı?
kızlar ben yanlış yazmış olabilir ama sonuçta bayramın birinci günü 32+0 olucam bu kez de açıkçası çalışabilir raporumu 31 temmuzda almak istiyorum tüm herkesin tatilde olduğu cmt pazar ve 3 gün bayram tatili toplam 5 günüm yani.. herkesin tatilde olduğu günler için çalışabilir raporumun 5 günü gidiyor bir haftası neredeyse... napıcam acabaaaa?
örneğin
benımde bayrama denk gelıcek ,bayramdan önce gidip,bayram sonrasına rapor yazmasını isticem umarımolur,bayram tatılınde neden doğum izinimizden gitsinki ,arayıp danışmakta fayda var
kızlar 2 gündür akşamüstleri sağ kasığıma ağrı giriyor ve br süre geçmiyor. neyin nesidir yaşayan var mı bu haftalarda?
Gunaydn kizlar bugun cok kotu hissedyrm kendimi kemiklerim cok agriyr dayanamyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya benim karım hamile olsa ne dese susarım alttan alırım. Niye bu kocalar kazmalık yapıyo yaaa. Nasıl sinirlendirdi beni bugun. Bi de ben uzatıyomuşum, bilmem ne. Hamile kadına bağırmaya gerek var mı, yok haketmişmişim. Yanaşınca da uzatmicakmışım. Acayip canım sıkkın kızlar, kusura bakmayın bi yere içimi dökmem lazımdı
Günaydın canım, kalsiyum takviyesi yapman gerekli sanırım. Doktoruna danışarak suda eriyenlerden alsana
Sizcee can ismii nasıll tek basınaa yada yanına bısey koyarsammCAN BERA düşündümm ama kararsızımmmm
Aryrm canm daha ulasamadm asistanina olablr cnm o kadr kalsiyum tuketyrm magnezyumda icyrm niye boyle olyr ya.benim oglan bendeki butum herseyi sildi supurduucani sagolsn oglumun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?