arkadaşım ben sana haksızsın demedim sana katılmadığımı söylemiştim sağolasın sende epey açıklama yapmışsın ama ben çcuğuma beş tane daha kardeş yapmıyacağım sadece ikisi olucak birbirlerinin hayatında...bende farkındayım aralarındaki yaş farkı hiçbir zaman dertleri sevinçleri aynı anda yaşanmayacak ama şunu biliyorumki ben onları birbirine bağlı 2 kardeş olarak yetiştireceğim buda benim elimde benim de anlatmak istediğim herkes kendini hazır hissettiği zaman da kardeş yapması kazalara da fırsat yaratmaması nacizane benim görüşüm allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahHaksızmıyı. Derkeen bebeğime solemıstım ama Cvp vermıssın saol yınede ama CNm bence sen kendını avutuyosun sekız dokuz yasını gecıncede cocuk bır bebek dünyaya getırmek dedıgın gıbı sever bakar ama uyusamazlar ben bunu demek istemiştim hayır haksızın deme bu böyle CNm sen kabul etkende etmesende bak bız bes kardesız ıkı ablam ıkı ABım var annem cok sonra benı dünyaya getırmıs abımle aramda on altı yas var anblamla on yas var onlar bana daha cok küçük anne küçük baba oldular hıc bı zaman dertlerımız uyuşmadı onlar sevgılılerını bırbırlerıne anlatırken ben daha cok küçüktüm evlendıler cocuklarını anlattılar vss ornek versın sadece sevgılı koca es cocuk degıl her yonden aynıydılar uyuşdular ama ben tek kaldım keske benımde boyle ablamlar gıbı olsaydı. Bırı kardeşim olsaydı dedım cunku onlar ılk evlendı evde ben tek cocuk kaldım onlar benımde olamadılar bıle bır akraba gıbı hep uzaktaydılar aynı evın ıcınde cok az kaldık...onun dışında annemde şey dıyo kazayla oldun ve ben adetten kesıldım zannettım anlamadım dıyo bana sen cok zor büyüdün dıyor yanı kadın rahatlığa kavuşmuş etmış hop ben olmuşum vss Burada cok komşum var oyle hatta bırı hatıce ablam en yakınım ablam saydığım o bıle dıyor keske onceden olsaymış arası cok olmasaymış dıye..
Ama yınede sen memnunsan boyle olmasından sonuçta senın tercıhın ben sadece fıkır beyan edıyorum...herkes boyle düşünsün boyle yapsın delmiyorum sonuçta seninde fikrin boyle herkes aynı düşünecek dıye bısey yok..
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın..
Sana demistim canim ona zaten yazmistimBana mı dedin masumhis e mi?? :)) benim çok şükür böbrek ağrım ya da bel dışında herşey normaldi. Masumhis biraz sıkıntılıydı. Çok şükür atlatmış. Ama ben de üstüme alınıp cevap veriyim yine de :))
Sağol canım. Evet herşey yolunda çok şükür :)) dr umu da buldum. Derin bi nefes alıp hamileliğimin tadını çıkarmaya başlıyorum :)) şimdi eşimle bi etkinliğe gidicez :)) flamenko da yapıcam belki :))
Sana demistim canim ona zaten yazmistim
bak gördün mü boşu boşuna üzdün kendiniiiii :) Hay allahım biz geç döllenme olabileceğini düşünüyoruz da bu doktorlar neden akıl edemiyor
Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :))
Aynen düsündüklerimi yazmisin, Galiba anbelerin ortak noktasi buAynı kuşku bende de var yaa evı sıldın supurdun vss bugün koltukları cektım camları sıldım banyon temizliği yemek mutfak dolapları sıldım derken bugün bayağı yordu. Kendımı ama bunlar benım haftalık temızlıgım yapmak zorundayım ama bı yandan da yavaş yapıyı. Ay bıraz dınlenıyım dedım aksama kadar sürdü cunku onu kaybetmekten korkuyorum acaba bısey olmusmudur vss belım neden ağrıyor dıye kendımı suçluyorum Dr gıdıyım bı görıyım rahatlığın dıyorum Allah meleklerımızı korusun ılkten ıstemedım suan düşse bısey olsa kıyametı koparırım dusuncesı bıle zor cunku dokuz haftalık oldu ellerı ayakları ay yavrum herseyı bellıydı Dr da gördüm kalp atışını duydum allahım mınıgını koru yarabbım
Ben eymen dede doku ayıma kadar cam sıldım evımızdeyız kendım sıldım ettım kayınpederım hastaydı o zaman bızde kaldı sureklı temızlıkı halındeydım vss hıcbısecık olmadı zaten Allah korursa ne yaparsan yap bıseycık olmaz ama Allah yazmadıysa da olur..uc kez düşük yapan arkadasım hıc bısey yapamadığını eline bısey surmedıgını sureklı yattığını soluyor ama uc kez düşük yaptı suan araştırıyorlar nıcın düşük yapıyor dıye Allah ısteyen herkese nasıp etsın
cok sewindim cnm wallahi allah size bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bol bol dinlen birde bebisler suanda sadece kaninizdan beslendikleri icin kan yapici seylee tuketin.pekmez kuru uzum vs..tabi bnm gbi abartip 24 kg almayin:)
andrea33 seninle bdt imiz aynı senin dr. kontrolun ne zaman
cok sevındım :) bnde persembe gıdcem 5+6 da duyamadım kalp atısını sedece yolk sac ı gorduk doktorum haftraya duyarz endıse etme dedı :) persembe duyarım ınsallah :)
Aynı mesajda ikimizde olunca acaba dedim. Çok sağol canım. Çok şükür dediğim gibi herşey yolunda. Okulu çok boşladım sadece. Bi iki ders gitti sanırım( doktorumu da buldum. İçime çok sindi. Bi de nisanda bu gideceğim hastane daha büyük bi yere ve annemlerin evinin tam karşısına, bize de yürüme mesafesi bi yere taşınıyomuş. İlk başta herşey ters gitse de şimdi toparlandı bi çok şey :)) bebişim iyi olsun da ben de iyiyim zaten :)) sen nasılsın? Nasıl gidiyo?
Ben5 haftalikken gitmistim doktora keseyi gormustuk 20gun sonra gel demişti ama ben dayanamadim persembe gunu baska bir doktora gittim kal atisini duyduk bu cumada diger doktorumla var
anladım benim 4 şubata gün verdi benim arası çok olunca sormak istedim sağol cnm bu arada bugün sağlık ocağına gittim sizin ordada böyle uygulama var mı
Anlatamam sana ne kadar sevindiğimi :)) neden bilmiyorum ama çok içten istemiştim bebişinin sağlıklı olmasını :)) çok dua etmiştim. Dediğim gibi nasıl vicdansız bi dr muş hemen kötü haberi vermiş. Bi hafta dilini tutaymış keşke :))
Ben de bugün dr a gittim. Çok memnun kaldım. Bu arada bizim bebiş gününü yakalamış. Galiba yine ağustos annesi oldum. Benim gibi o da kararsız galiba :)) 17.5 mm olmuşuz, kalbini çok sağlıklı duyduk. Çok içim ısındı dr a da :)) çok rahatladım :)) dr dr tmm. Ama belime giren ve bana çığlık attıran sancılar için bişey bulamadı. Ultrasonla baktı böbreklere de. Bişey görünmüyo. Ürolojiye git istersen bi de dedi.
Darısı hepinizin başına :))
Ne güzel her sey yolundacanim hep de böyledevam eder insallah ben de iyim simdilik tek sorun yemeklerden tiksiniyorum patates ve meyve yiebiliyorum sadece
Tatlım senin desteğin tam anlamıyla içimi rahatlatın teşekkür ederim yüreğine çok çokkalbini duyduğuna çok sevindim inşallah kucağımıza almak da nasip olur sağlıklıca canım benim :)) amann beline dikkat et muhakkak kontrollerine git canım benim ya eziyet çekme ağır birşey falan kaldırıp çok iş yapma öpüyorum kocaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?