2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
herkese merabalar..ağustos sonu eylül başı annesiyim:) 28 ağustostu doğum tarihi ama doktorum 7 eylül dedi bugün..benim bi sorum olucak..ankaradaki arkadaşlardan dr şükran erdoğana muayene olan weya onda daha önce doğum yapmış olan warmı...hepinize sağlıklı bi hamilelik diliyorumm

Sa kizlar bn bugun yazmistim hamileyim die ve hemen gidip oglumda we kizimda yaptigim gibi bir cift bebis ayakkabisi aldim oglumda aldigimi 6 aylikti bebek arabasinda gezdirirken kayip ettim kiziminkinide kiz kardesimin kizina verdim ikisindede ilk hamileligimi ogrendigim ilk andan itiberen cinsiyeti hakkinda ne hissediosam o rengi aldim ve tuttu bundada hep oglan gecio ama kiz olmasini cok istedigim icin beyaz renk aldim bakalim eger buda 3. Gibi kalbi durur dusmezse ne olucak bu arada kurtaj olduguma hic bisi almamistim icimden gelmenisti

Bu araa telden resim yukleyemedim.pc den girince yuklerim.insaAllah

arkadaşım ben sana haksızsın demedim sana katılmadığımı söylemiştim sağolasın sende epey açıklama yapmışsın ama ben çcuğuma beş tane daha kardeş yapmıyacağım sadece ikisi olucak birbirlerinin hayatında...bende farkındayım aralarındaki yaş farkı hiçbir zaman dertleri sevinçleri aynı anda yaşanmayacak ama şunu biliyorumki ben onları birbirine bağlı 2 kardeş olarak yetiştireceğim buda benim elimde benim de anlatmak istediğim herkes kendini hazır hissettiği zaman da kardeş yapması kazalara da fırsat yaratmaması nacizane benim görüşüm allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah

bildiğim kadrıyla kan testi idrar testi oluyor fakat şeker yüklamesi için erken olduğunu düşünüyorum çevremdeki hamile arkadaşlarımda 4 aylık olmalarına rağmen daha şeker yüklamesi yapılmamış garip geldi yani senin durumun:26:

Son düzenleme:
Sana demistim canim ona zaten yazmistim

Sana demistim canim ona zaten yazmistim

Aynı mesajda ikimizde olunca acaba dedim. Çok sağol canım. Çok şükür dediğim gibi herşey yolunda. Okulu çok boşladım sadece. Bi iki ders gitti sanırım ( doktorumu da buldum. İçime çok sindi. Bi de nisanda bu gideceğim hastane daha büyük bi yere ve annemlerin evinin tam karşısına, bize de yürüme mesafesi bi yere taşınıyomuş. İlk başta herşey ters gitse de şimdi toparlandı bi çok şey :)) bebişim iyi olsun da ben de iyiyim zaten :)) sen nasılsın? Nasıl gidiyo?

bak gördün mü boşu boşuna üzdün kendiniiiii :) Hay allahım biz geç döllenme olabileceğini düşünüyoruz da bu doktorlar neden akıl edemiyor

Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :))

Sağol güzelim yaa ayy evet çoğumuz bir doktordan fazla bilgiliyiz valla yer değiştirelim :)

Aynen düsündüklerimi yazmisin, Galiba anbelerin ortak noktasi bu

cok sewindim cnm wallahi allah size bagislasin saglikla kucagina almayi nasip etsin ins.bol bol dinlen birde bebisler suanda sadece kaninizdan beslendikleri icin kan yapici seylee tuketin.pekmez kuru uzum vs..tabi bnm gbi abartip 24 kg almayin:)

Sağol canım benim teşekkürler Allah hepimizin bebişlerini bağışlasın.. sözünü dinlicem hemen 1 kaşık pekmez yicem :)

andrea33 seninle bdt imiz aynı senin dr. kontrolun ne zaman

Ben5 haftalikken gitmistim doktora keseyi gormustuk 20gun sonra gel demişti ama ben dayanamadim persembe gunu baska bir doktora gittim kal atisini duyduk bu cumada diger doktorumla var

cok sevındım :) bnde persembe gıdcem 5+6 da duyamadım kalp atısını sedece yolk sac ı gorduk doktorum haftraya duyarz endıse etme dedı :) persembe duyarım ınsallah :)

Kesinlikle endişe etme cnm benim haftalar karıştı adet düzensizliğinden ben ve doktor da dahil olmak üzere panik yaptık :) ama haftaya inş.sen de duyarsın o pıttları pıttları ları :))

Ne güzel her sey yolundacanim hep de böyledevam eder insallah ben de iyim simdilik tek sorun yemeklerden tiksiniyorum patates ve meyve yiebiliyorum sadece

Ben5 haftalikken gitmistim doktora keseyi gormustuk 20gun sonra gel demişti ama ben dayanamadim persembe gunu baska bir doktora gittim kal atisini duyduk bu cumada diger doktorumla var

anladım benim 4 şubata gün verdi benim arası çok olunca sormak istedim sağol cnm bu arada bugün sağlık ocağına gittim sizin ordada böyle uygulama var mı

anladım benim 4 şubata gün verdi benim arası çok olunca sormak istedim sağol cnm bu arada bugün sağlık ocağına gittim sizin ordada böyle uygulama var mı

Özellikle aramiyorlar ama gidersen kayit yapiyorlar asilarda falan cagiriyorlar gidip kaydettirmem lazim kenndimi aslinda iyi hatirlattin sen kalp atışını duydunsa 4subatta gidersin canim ben kalp atisi icin dayanamadim erken gittim

Tatlım senin desteğin tam anlamıyla içimi rahatlatın teşekkür ederim yüreğine çok çok kalbini duyduğuna çok sevindim inşallah kucağımıza almak da nasip olur sağlıklıca canım benim :)) amann beline dikkat et muhakkak kontrollerine git canım benim ya eziyet çekme ağır birşey falan kaldırıp çok iş yapma öpüyorum kocaman

Ne güzel her sey yolundacanim hep de böyledevam eder insallah ben de iyim simdilik tek sorun yemeklerden tiksiniyorum patates ve meyve yiebiliyorum sadece

( dr bişey önerdi mi mide bulantısı tiksinne için? Derin nefes egzersizi işe yarıyor diye duymuştum. Ben bi soğandan bi de sigaradan tiksindim. Homini gırtlak yiyorum şu an( Ama dr um uyardı. Kiloya dikkat diye.

Çok sevindim ya :)) disağlıkla geçirip hamileliğini sağlıkla kucağına alırsın umarım. ben hiiiiç iş yapmıyorum zaten. Kocacıım sağolsun. Bel değil böbrek ağrısı galiba. Taş veya kum olabilir. Taş düşürmüştüm daha önce de. Bakalım. Beklicez görcez. 3 hafta sonra gel dedi doktor. Artık evham yapmana gerek yok dedi. İkili taramayı da o gün yapıcak. Ben de rahatlayıp öncesinde bi sıkıntı çıkmazsa ki umarım çıkmaz gitmicem doktora :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…