2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Arkadaşlar merhaba. Ben de inşallah eylül anne adayıyım. 1 yıılık bebek özleminden sonra hiç beklemediğim bir anda bebişim geldi. Keseyi gördüm ama kalp ataışları için cumaya randevu verdi doktorumuz. Bakalım bu hafta nasıl gececek. Ya kızlar aklıma bir şey takıldı. Şampuan ya da saç kremi kullanıyor musunuz???ben şampuanımı değiştirdim dalin aldım ama o da çok kurutuyor. Offf karar veremedim. sabun mu kullansak...sizler neler yapıyorsunuz...

Ferdilara aynı şeyleri yaşamışız sanırım. Bizde bir aşılama yaptırmştık tutmamıştı..vee aynen kendiliğinden hiç beklemediğimiz bir andan ikinci aşılamayı düşünürken gebe olduğumu öğrendimm. Rabbim sonuna ulaştırsın tüm gebeleri. Sağlıklı hayırlı güzel bir hamilelik yaşayalım. ben daha yeni yeni alışıyorum bu duruma. göğüslerim patlayacak gibi onun dışında hiç bir belirti yok..ne bulantı ne tiksinme henüz erken belkide...bir de şampuan ve makyaj olayını ne yapıyorsun???ben şampuanımı değiştirdim dalin aldım ama çok kurutuyor..saç kremi kullanmadan olmuyor dalinle..sabun mu kullansak...

( dr bişey önerdi mi mide bulantısı tiksinne için? Derin nefes egzersizi işe yarıyor diye duymuştum. Ben bi soğandan bi de sigaradan tiksindim. Homini gırtlak yiyorum şu an( Ama dr um uyardı. Kiloya dikkat diye.

Yok canim doktr hicbir sey onermedi kendini zorlama yiemiorsan dedi bugun sanki biraz daha iyiydim elma yiorum o biraz rahatlatiyor

canım ben öğrenir öğrenmez online helal sitesine girdim. şampuanların içinde domuz jelatini kulanıldığına dair çok fazla malumat var. gebeliği öğrenmeden önce gttiğim cildiye dr u da cildin hassas sabunu bırak bu yaralar ondan çıkıyor deyince duş jeli,şampuan,sıvı sabun,iş macunu siparişleri verdim şimdi onları kullanıyorum. sıvı sabuna başladım diğerleri annmlerde kaldı denemedim henüz gerçi. naturalive gb bi marka almıştım ben. 2 marka çıkıyor orada..

Hayırlı olsun canım, inşallah rabbim gönlünün istediğini nasip etsin, sağlıcakla kavuşalım meleklerimize hepimiz

Hadi gözün aydın cnm

BDT miz aynı ama ben cuma günü 3. randevuma gitcem

Teşekkür ederim arkadaşlar

Arkadaslar bn bu ates olcmesen anlamadim hamileyim ama ateaim 36 cikio iyimi kotumu

Gunaydin kizlar. Ben kimyaciyim ve kozmetik sektöründeyim. Sampuan ya da benzeri hicbir ürünün içinde domuz jelatini falan yok. Kıvamı çeşitli tuzlarla verilir, jelatin kullanilmaz. Sabun cildinizi daha cok kurutur, arada kimyasal olarak pek fark da yok. Yine tercih sizin ama çok boşa evhamlaniyosunuz.

2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

Çok üzüldüm canım , Allah en kısa sürede sağlıklı bir hamile olmayı nasip etsin , Bizlerinde ne olacağı belli değil hepimiz Allaha emanetiniz düşünmemeye çalış dua et ..
Kıyamam ya ..

Çok geçmiş olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Her şeyin hayırlısı.. Ama en güzeli de hamile kalabiliyorsun sonuçta. Birkaç ay sonra hemen olur Allah'ın izniyle.. Rabbim tez zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin.. Bir daha böyle acı yaşatmasın.

Son düzenleme:
Merhaba,

Ben de 3 gün sonra anne olacağım,,, yaşadıklarımızı fırsat buldukça blogumda paylaşıyorum... fırsat bulur da zaman ayırırsanız sevinirim.

www. ayshemina . blogspot .com . tr

güzel günler dilerim :)

Ins öylen yetişsinler canm birbirlerine bağlı olsunlar kı olurlar da zaten sen nasıl yetıstırırsen öyle olurlar ıns tabıkı kaza lara fırsat vermemelı ınsan ama ben hapla hamıle kaldım CNm spıral taktırsaydım ıstemedım cunku yakın zamanda kardeş ıstıyorduk esımle..eymen uc yasına görmeden kardeş ıstedıgımız ıcın esımde ıkıncıden sonra spıral taktırırsın tak çıkar sana zahmet demıstı ee bende hapı ıkı gün ıcmeyı unuttum geldıgımde devam ettım ama yınede tutmuş ıste bıde benım eltım de sıralar hamıle kaldı cok nadır oluyor bunlar ama üst üste eltım ve bana denk geldı sımdı ıkımızde aynı zamanda doğurmaz kısmet olursa he bıde o ıkı çocuğunu büyütmüş rahatlamısken oldu spıral kaymış tam yendi seneymiş ömrü tam Dr gıdıyor çıkarmak ıcın oda ona denk gelıyor ıste tam vaktınde gıdıyor ama keske bır ayı oncesinden gıtseydım dıyıp oda basına vuruyor hehe ama aldırmadı Allah verdı dedı gercektende suan ınanıyorum Allah verdı mı verıyor CNm yapacak bısey yok ama bundan sonra sıkı korunucagımız kestin eşimde bende daha cocuk ıstemıyorum dılegımı ıkısını bır büyütmektı sonrasında sıkı sıkı korunmak oda soluyor zaten hem spıral taktırcam hemde esım korunacak yınede olursa yıne aldırmam ben aldıramam cunku ben cok duygusalım yaa bır cana kıyamam

Ay CNm kendını üzme herseyde vardır bır hayır ılk te boyle bısey yaşamadığına bıle sevınebılırsın en azından bır bebısın var likte uc kez düşük yasamış arkadasım var nasıl ıstıyor bır bılsen bıde ılk cocuk olucaktı kısmet olmadı herseyın hayırlısı vardır bırı bildigi rabbımın..
CNm nasıl düştü kanama felan mı oldu

Canimmm cok üzgünüm hayırlısı boyleymis diyelim cok zor bir durum cok iyi anliyoruum seni Allahim en kisazamanda saglikli bir hamilelik saglikli bir bebek nasip etsin canim

eğer 3.çocuk düşünmüyorsan tüplerini bağlatmanı öneririm demek kolay hamile kalabiliyorsun

allah sabır versin canım vardır bundada bir hayır gönlünü ferah tutaya çalış sonrasında mutlaka bunun nedeni için dr undan tahliller iste cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…