Tebrik ederim canım bende senin gibi iki yıldır istiyodum bir kere aşılama oldum tutmadı sonra Rabbim böle kendiliğinden nasip etti çok şükür bide kucağıma aldığımı görsem... Bende salı günü belki görürüm keseyi ALLAHIM BÜTÜN İSTEYENLERE BU MUTLULUĞU YAŞATSIN İNŞŞŞŞ.......
Tebrik ederim, gözün aydın. :)
( dr bişey önerdi mi mide bulantısı tiksinne için? Derin nefes egzersizi işe yarıyor diye duymuştum. Ben bi soğandan bi de sigaradan tiksindim. Homini gırtlak yiyorum şu an ( Ama dr um uyardı. Kiloya dikkat diye.
Yok canim doktr hicbir sey onermedi kendini zorlama yiemiorsan dedi bugun sanki biraz daha iyiydim elma yiorum o biraz rahatlatiyor
canım ben öğrenir öğrenmez online helal sitesine girdim. şampuanların içinde domuz jelatini kulanıldığına dair çok fazla malumat var. gebeliği öğrenmeden önce gttiğim cildiye dr u da cildin hassas sabunu bırak bu yaralar ondan çıkıyor deyince duş jeli,şampuan,sıvı sabun,iş macunu siparişleri verdim şimdi onları kullanıyorum. sıvı sabuna başladım diğerleri annmlerde kaldı denemedim henüz gerçi. naturalive gb bi marka almıştım ben. 2 marka çıkıyor orada..Arkadaşlar merhaba. Ben de inşallah eylül anne adayıyım. 1 yıılık bebek özleminden sonra hiç beklemediğim bir anda bebişim geldi. Keseyi gördüm ama kalp ataışları için cumaya randevu verdi doktorumuz. Bakalım bu hafta nasıl gececek. Ya kızlar aklıma bir şey takıldı. Şampuan ya da saç kremi kullanıyor musunuz???ben şampuanımı değiştirdim dalin aldım ama o da çok kurutuyor. Offf karar veremedim. sabun mu kullansak...sizler neler yapıyorsunuz...
Cok fenasin kizz. icim gidiyoooooooo... insallah kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz..
Hosgeldin aramiza.. Tebrikler..
haklisin aslinda bisey olucaksa zaten onune gecilmiyo.. rahat olmak gerek sakin olmak gerek..
allah'im herseyin hayirlisi versin..
hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:) ben de geçtiğimiz eylül ayında ilk gebeliğimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. strese gerek yok desek de elimizde değil ama dediğin gibi herşey alllahın elinde olacağına varır. hayırlısı diyelim :)
Hayırlı olsun canım, inşallah rabbim gönlünün istediğini nasip etsin, sağlıcakla kavuşalım meleklerimize hepimiz
Hadi gözün aydın cnm
BDT miz aynı ama ben cuma günü 3. randevuma gitcem
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
arkadaşım ben sana haksızsın demedim sana katılmadığımı söylemiştim sağolasın sende epey açıklama yapmışsın ama ben çcuğuma beş tane daha kardeş yapmıyacağım sadece ikisi olucak birbirlerinin hayatında...bende farkındayım aralarındaki yaş farkı hiçbir zaman dertleri sevinçleri aynı anda yaşanmayacak ama şunu biliyorumki ben onları birbirine bağlı 2 kardeş olarak yetiştireceğim buda benim elimde benim de anlatmak istediğim herkes kendini hazır hissettiği zaman da kardeş yapması kazalara da fırsat yaratmaması nacizane benim görüşüm allah sanada bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah
eğer 3.çocuk düşünmüyorsan tüplerini bağlatmanı öneririm demek kolay hamile kalabiliyorsunIns öylen yetişsinler canm birbirlerine bağlı olsunlar kı olurlar da zaten sen nasıl yetıstırırsen öyle olurlar ıns tabıkı kaza lara fırsat vermemelı ınsan ama ben hapla hamıle kaldım CNm spıral taktırsaydım ıstemedım cunku yakın zamanda kardeş ıstıyorduk esımle..eymen uc yasına görmeden kardeş ıstedıgımız ıcın esımde ıkıncıden sonra spıral taktırırsın tak çıkar sana zahmet demıstı ee bende hapı ıkı gün ıcmeyı unuttum geldıgımde devam ettım ama yınede tutmuş ıste bıde benım eltım de sıralar hamıle kaldı cok nadır oluyor bunlar ama üst üste eltım ve bana denk geldı sımdı ıkımızde aynı zamanda doğurmaz kısmet olursa he bıde o ıkı çocuğunu büyütmüş rahatlamısken oldu spıral kaymış tam yendi seneymiş ömrü tam Dr gıdıyor çıkarmak ıcın oda ona denk gelıyor ıste tam vaktınde gıdıyor ama keske bır ayı oncesinden gıtseydım dıyıp oda basına vuruyor hehe ama aldırmadı Allah verdı dedı gercektende suan ınanıyorum Allah verdı mı verıyor CNm yapacak bısey yok ama bundan sonra sıkı korunucagımız kestin eşimde bende daha cocuk ıstemıyorum dılegımı ıkısını bır büyütmektı sonrasında sıkı sıkı korunmak oda soluyor zaten hem spıral taktırcam hemde esım korunacak yınede olursa yıne aldırmam ben aldıramam cunku ben cok duygusalım yaa bır cana kıyamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?