Allahim tez zamanda kucagini doldurur ins, cok zor insan ne diceyini bilemiyorum2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..
günaydın kızlar bende dün ögrendim hamileliğimi eylül annesi olacagım Allahın izniyle[/Q
hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Senin kadar cok degil Ama bende sigara iciyordum hamile oldugumu ögrendigim gün biraktim, düsünsene icinde bir bebek var ve o senin bebegin, Allah korusun bisey olsa yada dogdugunda hasta olsa daha cok üzülmicekmisin, Bence her ictiginde aklina bebegin gelsin belki tiksinirsin, Allah cok sükür Benim hic aklima gelmiyor bebegimiz herseyden önemlimerhaba kızlar 2 gun bakmayınca 20 30 sayfa bırıkıyor tek tek okudum.
benim yıne bi sorunum var. sigara!!!
normal zamanda 1
5 paket içiyordum günde yani 30 tane falan civarındaydı amaben hamıle kaldığımı öğrendğim halde bırakamıyorum sigarayı gunde en az 10 15 tane içiyorum yine ve inanın bırakamıyorum. ne yapacağımı bılmıyorum çokta korkuyorum ona birşey olur dıye şuan gayet iyi bebeğim ama inanın bırakamıyorum lanet seyı içmediğimde sinirleniyorum burnuma mıs gıbı kokuyor. üfff çare nedir. bilemıyorum
Bence de evham yapma cnm ikili tarama da olsun rahatlarsınız..iş yapmaman güzel ben de annemi çağırdım izin aldım uzanıyorum.çünkü cuma hafif kanamam olmuştu ve sık sık kahve akıntılar var..Dr dinlenmelisiniz dedi 12 haftaya kadar kendimize daha çok dikkat etmek zorundayız artıkÇok sevindim ya :)) disağlıkla geçirip hamileliğini sağlıkla kucağına alırsın umarım. ben hiiiiç iş yapmıyorum zaten. Kocacıım sağolsun. Bel değil böbrek ağrısı galiba. Taş veya kum olabilir. Taş düşürmüştüm daha önce de. Bakalım. Beklicez görcez. 3 hafta sonra gel dedi doktor. Artık evham yapmana gerek yok dedi. İkili taramayı da o gün yapıcak. Ben de rahatlayıp öncesinde bi sıkıntı çıkmazsa ki umarım çıkmaz gitmicem doktora :))
hayırlı olsun canım nerede oturuyorsun hangi hastane düşünüyorsun ben de ank. dayım
merhaba kızlar 2 gun bakmayınca 20 30 sayfa bırıkıyor tek tek okudum.
normal zamanda 1
5 paket içiyordum günde yani 30 tane falan civarındaydı amaben hamıle kaldığımı öğrendğim halde bırakamıyorum sigarayı gunde en az 10 15 tane içiyorum yine ve inanın bırakamıyorum. ne yapacağımı bılmıyorum çokta korkuyorum ona birşey olur dıye şuan gayet iyi bebeğim ama inanın bırakamıyorum lanet seyı içmediğimde sinirleniyorum burnuma mıs gıbı kokuyor. üfff çare nedir. bilemıyorum
İnşallahhhh canımmm benimmmmmheryerde bulur arkadaşınııı yirim seni bennn
merhaba kızlar 2 gun bakmayınca 20 30 sayfa bırıkıyor tek tek okudum.
normal zamanda 1
Arkadaşlar face de grup kuruldu mu?bir ara bahsetmişsiniz ordan da birbirimizi takip edelim..baya sayımız çok şükür Eylül anneleri :)
canım yaa çok merak ettim seni, doktor dönüşü bize yazmadın.Lütfen güzel haberlerini bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?