2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhaba kızlar 2 gun bakmayınca 20 30 sayfa bırıkıyor tek tek okudum.

benim yıne bi sorunum var. sigara!!!
normal zamanda 1
5 paket içiyordum günde yani 30 tane falan civarındaydı amaben hamıle kaldığımı öğrendğim halde bırakamıyorum sigarayı gunde en az 10 15 tane içiyorum yine ve inanın bırakamıyorum. ne yapacağımı bılmıyorum çokta korkuyorum ona birşey olur dıye şuan gayet iyi bebeğim ama inanın bırakamıyorum lanet seyı içmediğimde sinirleniyorum burnuma mıs gıbı kokuyor. üfff çare nedir. bilemıyorum

2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

Allah sabır versin canım umarım tekrar hamile kalır ve sagliklica kucağına alırsın. Lütfen gerekli testleri arastırmaları yaptır. Özellikle kan pıhtılasması. .. bende 2 düşük yaptım bende çıktı.

Senin kadar cok degil Ama bende sigara iciyordum hamile oldugumu ögrendigim gün biraktim, düsünsene icinde bir bebek var ve o senin bebegin, Allah korusun bisey olsa yada dogdugunda hasta olsa daha cok üzülmicekmisin, Bence her ictiginde aklina bebegin gelsin belki tiksinirsin, Allah cok sükür Benim hic aklima gelmiyor bebegimiz herseyden önemli

Bence de evham yapma cnm ikili tarama da olsun rahatlarsınız..iş yapmaman güzel ben de annemi çağırdım izin aldım uzanıyorum.çünkü cuma hafif kanamam olmuştu ve sık sık kahve akıntılar var..Dr dinlenmelisiniz dedi 12 haftaya kadar kendimize daha çok dikkat etmek zorundayız artık

2inci gebeligimde 2inci bir dusukle sonlandi.. kendinize ve bebeklerine iyi bakin.. allah'im kucaginiza akmayi nasip etsin..

Cnm Allah sabır versin hayırlısı olsun vardır bir HAYIR Rabbim en kısa zamanda daha sağlıklı bir bebek nasip etsin..sakın üzülme en azından bebeğimiz olabiliyor dua et tatlım gecmiş olsun

hayırlı olsun canım nerede oturuyorsun hangi hastane düşünüyorsun ben de ank. dayım

merhaba cnm teşekkür ederim sen ne kadarlık hamişsin ben daha hiç gitmedim sadece kana baktırdım 5+3 teyim zübeyde hanıma gitmeyi istemiyorum lina kadın sağlığı merkezi var yenimahallede 8 haftalık olunc oraya gideceğim doktorlarını çok övüyorlar muayene ücreti de uygun 45 lira hakkımızda hayırlısı olsun sen ne düşünüyorsun?

Merhaba canım, sana bir sorum olacak kaç haftalık hamilesin? Bende seninle benzer durumdaydım 5-7 arasına düşürebilmiştim. Kalp atışı duyulduktan 2 gün sonra hiç mide bulantısı vs olmayan ben sigaradan rahatsız olmaya başladım. Isteyerek yada düşünerek yaptığım birşey değil tamamen istem dışı gelişti bu durum yoksa bende seninle aynı durumda olabilirdim. Şimdi 2-3 günde bir bazen 1 tane içiyorum onunda ciddi bir zararı olmayacağını tahmin ediyor ve umuyorum. Doktorum bırakamayacağımı düşündüğü için günde 3-4 taneyi geçme demişti ama şimdi 3-4 günde bir tane belki içiyorum Allah'a şükür. 6-9 . Haftalar arası bunun gibi iğrenip bırakan çok. Seninde başına gelmesini yürekten diliyorum!:)

Bende içiyordum şimdi inanılmaz tiksiniyorum midem bulanıyo kokusundan oğluma hamileyken tek tük içiyordum bunda içemiyorum.. Allah kısmetinden kaldırsın arkadaşım

Canim belki esimin sigara birakma taktigi isine yarar. O da gunde en az 1 paket icerdi. Sonra ben kokusundan nefret ettiğim icin bir anda birakmaya karar verdi. Ilk basta tamamen kesmeyi denedi, cok zorlandi. Cok cani istedi ve her defasinda geri basladi. Biz de oturup onun sigarayi en dayanilmaz arzuladığı anlari tespit ettik. 3 öğün yemekten sonra bi de aksam cay saatlerinde oldugunu bulduk yani gunde 4 kere. Sadece gunde 4 sigara icmeye basladi, bu dayanamadigi anlarda. Sonra ortalama 2-3 ayda bir tane eksiltti. Böyle böyle günde 1'e düştü. Simdi 1 seneden fazladir günde 1 tane iciyo ve hic zorlanmiyo. Bebek dogdugunda o 1 taneyi de birakcakmis. Belki sende de ise yarar.

Sevgili Monbebe, amacım ne senin moralini yükseltmek ne benim gibi bebek bekleyen diğer arkadaşların içine kurt düşürmek. Yalnızca şöyle bir gerçek var malesef ki gebeliklerin % 20 si ilk 3 ay içerisinde düşükle sonuçlanıyor. Burdan daha çok macerası sona erenleri okuyacağız malesef. Bu yüzden moralini yüksek tut. 2. Düşük olduğu için belki bazı tetkikleri yapmışlardır onlarda sonraki hamileliklerine ışık tutar önlem alınmasına sebep olur. Bu arada tamamen nedensiz yalnızca tesadüfi kromozom bozukluklarındanda kaynaklanmış olabilir ikiside oda ayrı bi durum:)
Kendine iyi bak ve moralini lütfen bozma özetle arkadaşım:)
Eğer bir problem tespit edilemiyorsa bu doğal seleksiyon ve en güçlü bebek geldiğinde rahme bizimle kalıcak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…