2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Cok fenasin kizz. icim gidiyoooooooo... insallah kucagimiza aldigimiz gunleride goruruz..

Hosgeldin aramiza.. Tebrikler..
haklisin aslinda bisey olucaksa zaten onune gecilmiyo.. rahat olmak gerek sakin olmak gerek..
allah'im herseyin hayirlisi versin..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım hoşgeldin aramıza:) ben de geçtiğimiz eylül ayında ilk gebeliğimde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj oldum. strese gerek yok desek de elimizde değil ama dediğin gibi herşey alllahın elinde olacağına varır. hayırlısı diyelim :)

Hayırlı olsun canım, inşallah rabbim gönlünün istediğini nasip etsin, sağlıcakla kavuşalım meleklerimize hepimiz

monbebe ,

çitos kola çiğ besinler , markette satılan ambalajlı şeyler kesinlikle yenmeyecekler ,
süt yoğurt peynır ceviz badem hergün tüketilecek , yemekler de sebze 1 öğünde , bir öğündede seçmeli et yemeği ( tavuk balık et ), öğün yanına salata aralarda meyve bol bol su , kahvaltıda tam tahıllı ekmek, toplamda 12 kilo ile ideal bir doğum olabilirmiş ...

Hadi gözün aydın cnm

BDT miz aynı ama ben cuma günü 3. randevuma gitcem

İyi akşamlar kızlar, bugün işlerden başımı kaldırıp foruma giremedim. Umarım herşey yolundadır. Geçmişe bir bakayım. :)

Hayırlı olsun canım. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.

cok sevındım :) bnde persembe gıdcem 5+6 da duyamadım kalp atısını sedece yolk sac ı gorduk doktorum haftraya duyarz endıse etme dedı :) persembe duyarım ınsallah :)

kızlar doktor yönünden ilk tercihiniz devletmi özelmi oldu ücretler nasıl fark ediyormu? ben bugunlerde gidecem karar veremedim

Benim bulunduğum şehirde Medikal Park var. Ben buraya yerleştiğimden beri bu hastaneye gidiyorum zaten. 42 lira ücret ödüyorum muayene için.

Son düzenleme:
slm kızlarrrr

ben bugün hiç bakamadım herkesin güzel haberleri vardır inşallah bende çok yoğunum yarın bi bakarım size
birde yarın başka doktora gidiyorum dönüşte yazarım neler olduğunu hepinizi öpüyorum.

Mrb kızlar nasılsınız
Bizde bugün keseyi ve kalp atıslarını gördük icim rahatladı biraz
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese

Anlatamam sana ne kadar sevindiğimi :)) neden bilmiyorum ama çok içten istemiştim bebişinin sağlıklı olmasını :)) çok dua etmiştim. Dediğim gibi nasıl vicdansız bi dr muş hemen kötü haberi vermiş. Bi hafta dilini tutaymış keşke :))

Ben de bugün dr a gittim. Çok memnun kaldım. Bu arada bizim bebiş gününü yakalamış. Galiba yine ağustos annesi oldum. Benim gibi o da kararsız galiba :)) 17.5 mm olmuşuz, kalbini çok sağlıklı duyduk. Çok içim ısındı dr a da :)) çok rahatladım :)) dr dr tmm. Ama belime giren ve bana çığlık attıran sancılar için bişey bulamadı. Ultrasonla baktı böbreklere de. Bişey görünmüyo. Ürolojiye git istersen bi de dedi.

Darısı hepinizin başına :))

merhabaaaa

bugün bende dr gittim kan değerim 5146 cıktı alttan ultrasonla bakıldı ve keseyi gördük.2 hafta sonra da kalp atışları için gidicez.Allah herkese nasip etsin inşallahhhhhh

Ne güzel, bugün forumda bol bol iyi haberler var. Hamile olduğunu öğrenenler, keseyi görenler, kalp atışını duyanlar... İnşallah hep böyle devam eder kızlar.

Kızlar merhaba ben de birkaç gündür giremiyorum. Çok yorgun hissediyorum kendimi fırsat bulamadım yoğundum da...
benim mide bulantılarım başladı sabah çıkardım kafamı öne eğemiyorum hemen başım dönmeye başlıyor ve feci bir bulantı. peynir ekmek yiyorum

Umarım herkes iyidir sayfaları detaylı okuyamadım oturamıyorum mide bulantısından

Tesekkür ederim cnm sen nasılsın ??

Teşekkür ederim canim iyim bugun biraz midem rahattı naneli sakız cigniyorum o biraz rahatlatiyor yoksa agzimin ici eksi tuhaf bi tatta yemeklerden hala tiksiniyorum onun disinda cok şükür bi sıkıntım yokk böyle güzel haberlerle daha da iyi oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…