2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canim ben de senden haber bekliyordum cok şükür her sey yolundaymis

Bende de bugün o durum var yaa yemek bile yapamadım esime dedim yumurta kır ye yemek kokusu cekersem kusacam bende domates ekmek yedim bugüne kadar rahatım diyodum şom agzım etkisini gösteriyo galiba Allah herkese saglıklı hamilelik nasip etsin yaa insan kötü haber alınca cok üzülüyo

Canim ben de senden haber bekliyordum cok şükür her sey yolundaymis

Bana mı dedin masumhis e mi?? :)) benim çok şükür böbrek ağrım ya da bel dışında herşey normaldi. Masumhis biraz sıkıntılıydı. Çok şükür atlatmış. Ama ben de üstüme alınıp cevap veriyim yine de :))

Sağol canım. Evet herşey yolunda çok şükür :)) dr umu da buldum. Derin bi nefes alıp hamileliğimin tadını çıkarmaya başlıyorum :)) şimdi eşimle bi etkinliğe gidicez :)) flamenko da yapıcam belki :))

Rabbim kolayliklar versin cnm insaAllah hersey gonlunce olur

Canim ben de ayni durumdaydim, bi de hastanem arabayla yarim saat mesafede, hayatta ac dayanamazdim kusmadan. Doktoruma sordum, sabah kalkar kalkmaz 2-3 cubuk kraker ye bastirsin, testleri etkilemez o kadari dedi. Oyle yaptim, cok rahatsiz olmadim arabada falan.

Hayırlı olsun canım. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.

Cok saol cnm amin insaAllah hepimizinki tutunur annislerine

Kızlar selam bende bugün 4 haftalık gebe oldugum ultrasonla ögrendım. Kese göründü 7 mm
Doktorum daha sonra bana kan ve ıdrar testı yaptı. Idrarda lokombosıt pozıtıf çıktı. Ilac verdi suya katılan saşe ılac.
Daha sonra açlık kan sekerım 70-105 arasında olması gerekırken 103 çıktı. Suphelendı. Yarın seker yüklemesi yapacak. daha detaylı bakmak için... Kızlar benim doktorum abartıyor mu? Yoksa bu testler hepınıze yapıldımı

Kızlar ben Ankara sıncan koru hastanesi meltem aksu ya gıdıyorum.
Doktorum tatlı bir bayan... Ama cokmu fazla panik bilemedim. Bana daha ılk haftalarda bu testleri yaptı. Kan ıdrar hormon ve yarın şeker yüklemesi yapacak...
Kızlar meltem aksu hakkında detaylı bilgisi ola varmı

kaç haftalıksın

Kizlar selam, bebislerinin kalbini/kesesini goren herkese hayirli olsun. Tatsiz haberlere de cok üzüldüm, Allah tekrar yasatmasin.

Benim mide bulantilarim günden güne artiyo, Allah beterinden saklasin. Bulantilara iyi geldiği iddia edilen şu akupunktur bilekliklerinden aldim biraz önce, taktim bakalim nolcak.

pardon kuzum yanlış anlamışız biz
19 aylık benim minnoş teyzesi ellerinden öper :)

canım ya bende ilk başta endilenmemiştim sonro doktoru aradım oda gel bebeğin kalbinmi dinleyelim diyince endişelendim birde normal kontrolüme daha 2 hafta vardı
kuzum baktım sana ama yeni haberini göremedim bizi merakta brakma e mi?

biz sana demedik mi kuzucum? sen abla sözü dinlesene şaka bi yana çok sevindik topikçe.. az dua etmedik yani )

kızlar yeni gelenlerin hamişlikleri de hayırlı olsun..

tuvalet eğitimi için 5 ay uğraştım ben de yazın ama sonuç alamadım öğretmen olduğum için okul başladıktan sonra mücadele edecek gücüm kalmadı biraktim mecburen. Yaza girerken deneyeceğim artık :/ ama hamileyken nasıl ugrasacam hic bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kizlar :) tuvalet eğitimini tamamlayan varmı aranızda?

sorunolmaz canım sıkıntı yapma dollenmeyle ilgili bir durumdur. Bende bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk bebisin :)

Haksızmıyı. Derkeen bebeğime solemıstım ama Cvp vermıssın saol yınede ama CNm bence sen kendını avutuyosun sekız dokuz yasını gecıncede cocuk bır bebek dünyaya getırmek dedıgın gıbı sever bakar ama uyusamazlar ben bunu demek istemiştim hayır haksızın deme bu böyle CNm sen kabul etkende etmesende bak bız bes kardesız ıkı ablam ıkı ABım var annem cok sonra benı dünyaya getırmıs abımle aramda on altı yas var anblamla on yas var onlar bana daha cok küçük anne küçük baba oldular hıc bı zaman dertlerımız uyuşmadı onlar sevgılılerını bırbırlerıne anlatırken ben daha cok küçüktüm evlendıler cocuklarını anlattılar vss ornek versın sadece sevgılı koca es cocuk degıl her yonden aynıydılar uyuşdular ama ben tek kaldım keske benımde boyle ablamlar gıbı olsaydı. Bırı kardeşim olsaydı dedım cunku onlar ılk evlendı evde ben tek cocuk kaldım onlar benımde olamadılar bıle bır akraba gıbı hep uzaktaydılar aynı evın ıcınde cok az kaldık...onun dışında annemde şey dıyo kazayla oldun ve ben adetten kesıldım zannettım anlamadım dıyo bana sen cok zor büyüdün dıyor yanı kadın rahatlığa kavuşmuş etmış hop ben olmuşum vss Burada cok komşum var oyle hatta bırı hatıce ablam en yakınım ablam saydığım o bıle dıyor keske onceden olsaymış arası cok olmasaymış dıye..

Ama yınede sen memnunsan boyle olmasından sonuçta senın tercıhın ben sadece fıkır beyan edıyorum...herkes boyle düşünsün boyle yapsın delmiyorum sonuçta seninde fikrin boyle herkes aynı düşünecek dıye bısey yok..
Allah hayırlısıyla kucağına almak nasıp etsın..

Aynı kuşku bende de var yaa evı sıldın supurdun vss bugün koltukları cektım camları sıldım banyon temizliği yemek mutfak dolapları sıldım derken bugün bayağı yordu. Kendımı ama bunlar benım haftalık temızlıgım yapmak zorundayım ama bı yandan da yavaş yapıyı. Ay bıraz dınlenıyım dedım aksama kadar sürdü cunku onu kaybetmekten korkuyorum acaba bısey olmusmudur vss belım neden ağrıyor dıye kendımı suçluyorum Dr gıdıyım bı görıyım rahatlığın dıyorum Allah meleklerımızı korusun ılkten ıstemedım suan düşse bısey olsa kıyametı koparırım dusuncesı bıle zor cunku dokuz haftalık oldu ellerı ayakları ay yavrum herseyı bellıydı Dr da gördüm kalp atışını duydum allahım mınıgını koru yarabbım
Ben eymen dede doku ayıma kadar cam sıldım evımızdeyız kendım sıldım ettım kayınpederım hastaydı o zaman bızde kaldı sureklı temızlıkı halındeydım vss hıcbısecık olmadı zaten Allah korursa ne yaparsan yap bıseycık olmaz ama Allah yazmadıysa da olur..uc kez düşük yapan arkadasım hıc bısey yapamadığını eline bısey surmedıgını sureklı yattığını soluyor ama uc kez düşük yaptı suan araştırıyorlar nıcın düşük yapıyor dıye Allah ısteyen herkese nasıp etsın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…