Anlatamam sana ne kadar sevindiğimi :)) neden bilmiyorum ama çok içten istemiştim bebişinin sağlıklı olmasını :)) çok dua etmiştim. Dediğim gibi nasıl vicdansız bi dr muş hemen kötü haberi vermiş. Bi hafta dilini tutaymış keşke :))
Ben de bugün dr a gittim. Çok memnun kaldım. Bu arada bizim bebiş gününü yakalamış. Galiba yine ağustos annesi oldum. Benim gibi o da kararsız galiba :)) 17.5 mm olmuşuz, kalbini çok sağlıklı duyduk. Çok içim ısındı dr a da :)) çok rahatladım :)) dr dr tmm. Ama belime giren ve bana çığlık attıran sancılar için bişey bulamadı. Ultrasonla baktı böbreklere de. Bişey görünmüyo. Ürolojiye git istersen bi de dedi.
Darısı hepinizin başına :))
Teşekkür ederim canim iyim bugun biraz midem rahattı naneli sakız cigniyorum o biraz rahatlatiyor yoksa agzimin ici eksi tuhaf bi tatta yemeklerden hala tiksiniyorum onun disinda cok şükür bi sıkıntım yokk böyle güzel haberlerle daha da iyi oluyorum
Canim ben de senden haber bekliyordum cok şükür her sey yolundaymis
Mrb kızlar nasılsınız
Bizde bugün keseyi ve kalp atıslarını gördük icim rahatladı biraz
Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin herkese
Günlerimiz aynı sayılır merak ettim göbektenmi bakıldı vajinal mi?
ben kudurğum canım.. normalde öğretmeni çalışıyorum ama oğlum rahatsızlık geçirince izne ayrıldım.. yazın tüm bunları hatta tayinimizin çıkacağını bilmdn 5 sene önce bıraktığım y.lisansa başladım. tamamen keyfi yani. şimdi 2.ye bırakmak istemiyorum ondan devam ediyorum. seneye tez yazınca bitecek sonuçta. olmadı gittiği yere kdr napayım.. bizde de hedef 4 o yüzden şimdi hazır da evdeyken 2. olsun 2 miniğimi beraber büyüteyim sonra yni 2016 da işe başlayınca rahat ederim dedim:))
ben kudurğum canım.. normalde öğretmeni çalışıyorum ama oğlum rahatsızlık geçirince izne ayrıldım.. yazın tüm bunları hatta tayinimizin çıkacağını bilmdn 5 sene önce bıraktığım y.lisansa başladım. tamamen keyfi yani. şimdi 2.ye bırakmak istemiyorum ondan devam ediyorum. seneye tez yazınca bitecek sonuçta. olmadı gittiği yere kdr napayım.. bizde de hedef 4 o yüzden şimdi hazır da evdeyken 2. olsun 2 miniğimi beraber büyüteyim sonra yni 2016 da işe başlayınca rahat ederim dedim:))
jangbogo burdayım cnmhersey yolunda cok şükür seninde gözünaydın cnm :)
benim bulantıladım arttı okulda bulantı hapıyla duruyorum
beni de listeye eklermisiniz yaş 29 ikinci bebiş tek gebelik sat 4 aralık
benimde kahve rengi lekelenmelerim cok oluyordu ogluma hamileyken 4. aydan sonrada oluyordu, doktorum kirmizi olmadigi sürece normaldir kahve rengi leke eski kanmis kendini suan disari atiyor, yani taze kan olmadigi sürece sorun degilmis, Ama Bence doktora git yinede icin rahat eder
Uzakmisiz ben almanyadanim, türkiyedekiler ne güzel bulusuyorlar cok özeniyorum onlara, Galiba bana yakin kimseyi bulamicam
Hayırlı olsun canım. Umarım bu sefer herşey yolunda gider.
Malesef vajinal bakıldı cnm :26::26: göbekten kese görünür ama kalp görünmez dedi dr
Sen ne zaman gidecen dra
Cuma gidicem inşallah 2. kontrolüm olacak. Kesemizi gördük.
Kızlar ben Ankara sıncan koru hastanesi meltem aksu ya gıdıyorum.
Doktorum tatlı bir bayan... Ama cokmu fazla panik bilemedim. Bana daha ılk haftalarda bu testleri yaptı. Kan ıdrar hormon ve yarın şeker yüklemesi yapacak...
Kızlar meltem aksu hakkında detaylı bilgisi ola varmı
pardon kuzum yanlış anlamışız bizKizlar yanlos anlasilma oldu sanirm ben gebe degilim
Her ay yeni gebeleri takip ederim slklntilari varsa bilgilerimo.paylasmak isterim
Amannn Allhmi soyletti yoksa 15 aydir adettr olmadim amaninnn
Jang bobo sizin bebe ne kadarlik bir tanemi
Valla bende en cok annemdn cekinirim
Monbebe ates kac:)
Tablo nasildi
kuzum baktım sana ama yeni haberini göremedim bizi merakta brakma e mi?canım ya bende ilk başta endilenmemiştim sonro doktoru aradım oda gel bebeğin kalbinmi dinleyelim diyince endişelendimbirde normal kontrolüme daha 2 hafta vardı
biz sana demedik mi kuzucum? sen abla sözü dinleseneKızlaaar geldim ben Dr.dan bebeğim 6+1gunluk çok küçük gec döllenme olmuş 4.44mm şu anda ve kalp atışlarını duyduk :)çok dinlenmem gerekiyormuş ama bankacıyım çok yoğunuz 1 hafta rapor aldım :)dua eden arkadaslar yüreğinize sağlık haber bekleyen arkadaşlar müjdeli haberlerle dönün inşallah
tuvalet eğitimi için 5 ay uğraştım ben de yazın ama sonuç alamadım öğretmen olduğum için okul başladıktan sonra mücadele edecek gücüm kalmadı biraktim mecburen. Yaza girerken deneyeceğim artık :/ ama hamileyken nasıl ugrasacam hic bilmiyorum.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kizlar :) tuvalet eğitimini tamamlayan varmı aranızda?kızlar günaydınnnbugün hatta şu an kontrolde olan arkadaşlar Rabbim hayırlı haberlerle döndürsün sizi ...
kızlar ilk bebişlerden konuşulmuş... benimkine yaramaz demeye benim dilim varmıyor ama inanılmaz meraklı herşeye koşan,atlayan yalayan bi oğlum var.. yolda giderken bile millet bize gülmekten yarılıyor. her gördüğüne el saalıyo laf atıyo engellesem kıyamet kopuyo.. ev durmadan dağınık ve hala emiyoruzz.. wc alışkanlığımız yok yakında bi taşınma durumumuz var.. bu tatlı bıcırıkla beraber alışkanlıkları kazanmka lazım ki rahat rahat taşınayım yoksa alışmsı vakit alır iyice.. benimki sürpriz değil çok çok istekli bi bebek olduhamileleri gördükçe kıskanıyordum artık o kdr yani.. ben yavaş yavaş söylmeye başladım şimdi çevrem ikiye ayrılmış durumda kimi ayy ne iyi yaptın diyo kimi sen bununla ne yaparsın diyo.. gece uykumuz emzirmeden dolayı düzensiz 6 kereden aşağı kalktığımız 1.5 senede sayılı gün vardır. yaş 28 yenisi gelene kdr olacak 29. bu aralar 30 yaş üstü 3-4 arkadaşımda nedensiz bebek kayıpları oldu hepsi de çalışıyorlar muhtmelen stresten. ondan da korktuk erken davrandık. hedef 4 çocuk bizde. ikisi de 30 lardan sonraya kalsın bari dedik.oğlan olursa oğlumla çok güzel boğuşurlar, kız olursa napar oğluşum bilmiyorum.. bakacaz artık duruma.. sizlerin bebişlerde wc falan halloldu mu nasıl hallettiniz ne kdr zaman aldı? doğuma yakın başlarsam yeni bebekte bezi görünce o da yapar altına diye korkuyorum.. erken denemeyi düşünüyorum..
sorunolmaz canım sıkıntı yapma dollenmeyle ilgili bir durumdur. Bende bugün kontrole gittim kalp atışını duyduk bebisin :)Kızlar benim SAT 8 aralık ve hamileliğimi öğrendikten sonra ilk defa dr gittim ve ultrasona girdim...DR bebk 4+1 haftalık dedi normalde ben 6+1 diye hesaplıyodum...şimdi doğum tarhim de 2 hafta sonraya kaydı eylül annesi mi olcam ekim mi ...bir de var mı böyle olan 2 hafta geriden gelen bir sorun olmaz demi..
kaç haftalıksın
ben sana katılmıyorum herkes kendini hazır hissettiği dönemde 2. çocuğu düşünmeli bence.beni oğlum 9 yaşında iyiki bu kadar ara vermişim diyorum öncesinde zaten hazır değildim şimdi oğlum kendi ihtiyaçlarını karşılıyor ayrıca çok uslu bir çocuk hamile olduğumu öğrendiğinden beri babasından daha çok şımartıyor beni
Evt haklisin, ben aslinda oglum 2 yasina girdoginde düsünüyordum Ama simdiye nasipmis, inanki korkumdan kimseye diyemiyorum milletin akil vermelerinden v
nefret ediyorum sanki onlar bakacak. Saten 3 aYlik Olana kadar kimseyede söylemek istemiyorum, uff bide bu korkularim olmasa bebege bisey olur diye korkuyorum oglumdada öyleydi bundada basladi hamileligimin tadini cikarsmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?