canım uçuk çok kötü bişeymiş Allah kimsenin başına vermesin arkadaşlarım hep zovirax kullanırdı. kızmassan küçük bir not yazıcam canım.
uçuk vücutta bulunan bir mikrop türünden kaynaklanırmış. bu mikrop doğduğumuzda bizde bulunmaz dışardan alınırmış. örneğin benim annemde ve etrafımda uçuğu olan kişilerle küçükken hiç temasım olmadığından bende hiç uçuk çıkmaz. ama arkadaşımın annesinde varmış ona geçmiş onda çıkar sürekli. bundan bebekleri korumak içinse uçuklu iken onları öpmemek lazımmış. vs. benimde kayıvaldemde var bizim kıza geçircek dye ödüm kopuyor.
Bende işe gitme dışında tıpatıp aynı durumdayım arkadaşım.
2 ay dayanıcaz bir şekilde tabi ki değer :)
canımbende bebeğimin isimini can koyucam kısmetse
ben tek başına seviyorum bu ismi,
Can ismi tek başına çok anlamlı ve yeterli bence. Hiç ismin sonuna nokta gibi konacak bi ek gibi değil yani
canım cok geçmiş olsun.Kizlar merhaba
Ben hamilelgimin en sikintili gunlerini yasiyorum tabiki allah baska dert vermesin buna da sukur ama cok acim agrim var.
Cumartesiden beri yuruyemiyorum oturamiyorum kuyruk sokumumun o civarlarda bir nokta var otururken yurumeye calisirken o noktaya bir basinc oldugu an beynimde simsekler cakiyor, dun yatagima bile kir saatte gittim korkunctu.
Bugun hem kendi doktoruma hem fizik tedaviye gittim. Cok sukurki fitik degilmisim. Hamilelige bagli kuyruk sokumu cevresi eklermler esneme yaparmis ben kilolu oldugum ve kilo aldigim icin ve uzerine ters bir ani harekete bagli olarak bu kadar agir geciriyormusum
1 hafta tuvalet harici kalkmak yasak oturmak yasak
Dua edin kizlar carcabuk ayaklanayim cokkotu bisey
Allahim baska dert vermesin kizimi korusun
varmış abızımm cevremızde bu ısım yaa ben yıne kaldım isimsizz :))
yaman nasıl?
yada çınar?
yada yağız?
umutta güzel.
yada poyraz?
bizim arada kaldığımız isimler.
Senin sıpa emdi, sömürdü demek ki ne var ne yoksa sende :)) Zaten bebekler tıbben bi nevi asalak kategorisindedir. Anneden beslenir malum... Anne takviyeleri kendisi için yapar daha ziyade. Demek ki daha çok kalsiyum alman gerekiyor, bünye meselesi. Şimdiden önlemini al ki, yarın öbür gün diş ağrılarına ve kayıplarına kadar varmasın iş.
canım ben kulaktan olcer aldım braunun herkes kulaktan olcenı tawsıye ettı
yaman nasıl?
yada çınar?
yada yağız?
umutta güzel.
yada poyraz?
bizim arada kaldığımız isimler.
canım çok geçmiş olsunKizlar merhaba
Ben hamilelgimin en sikintili gunlerini yasiyorum tabiki allah baska dert vermesin buna da sukur ama cok acim agrim var.
Cumartesiden beri yuruyemiyorum oturamiyorum kuyruk sokumumun o civarlarda bir nokta var otururken yurumeye calisirken o noktaya bir basinc oldugu an beynimde simsekler cakiyor, dun yatagima bile kir saatte gittim korkunctu.
Bugun hem kendi doktoruma hem fizik tedaviye gittim. Cok sukurki fitik degilmisim. Hamilelige bagli kuyruk sokumu cevresi eklermler esneme yaparmis ben kilolu oldugum ve kilo aldigim icin ve uzerine ters bir ani harekete bagli olarak bu kadar agir geciriyormusum
Umut ve Çınar güzel fikrimce. Ben de Mert ile Selim arasında kaldım. Sizce ?
Canımm Berktuğ
Çağan
Baran
Eymen
Yiğit
Kayra
Bera
Miraç
Doruk
Efe
Baran
bende bu isimler arasında kaldımm hepsi güzel seninkilerinde en azındann tamamenn kararsızz degılımm bunların ııcnde ıcıme en cok sinen yiğit berktuğ ve miraç :)
Kizlar merhaba
iki isim koymaya ne dersin? ben koymam ama koyan çok var.
bende açıkçası arada kaldım ama bu iki isim kesin diyosan kurra çek öbürünüde 2. ye koyarsın
Canim dislrmi kaybettm zaten iki tane yaptrdm bide hic uyustrmadan canm doktorumda magnezyumu artr dedi insallh gecer cnm ya
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Umut ve Çınar güzel fikrimce. Ben de Mert ile Selim arasında kaldım. Sizce ?
Canım şimdi yatağımdan kalktım. Nefes alamıyorum ve uyuyamıyorum doğal olarak. Az da yesem çok ta yesem sonuç aynı.
Uyusamda en az 4 defa uyanıyorum.
Sabahta bu şekilde işe gidiyorum ordada yorgunluk tabi.
Ayaklarımın altı taban kısmı çok ağrıyo.
Ortopedik terlik aldım. Genede aynı. Tabi normal ayakkabılara göre kırk kar daha rahat.
Ayaklarımda şiş ellerimde şiş
Hepimizin aynı sıkıntıları var işte
Napalım değer
Susmazlar anacım, bunların genlerinde, dna'larında empati diye bişey yok. Dışarıdan baksan ağzı var dili yok adamların melek onlar, evde vik vik vik sana - bana öter boruları. Herkes haddini, duracağı yeri bilmeli. Bebek doğunca da ilgi beklerler. Hiiiç bebişini üzmene değmez, o konuşurken çık git diğer odaya. Aç bi müzik, hiç bişey bebeğinden kıymetli değil, eşin bile olsa....
Tüm feminist duygularım ayaklandı gene bak :))
ya sorma benimki de sahura kalktı tlf kapanmış saatin kaç dedim bi bağırdı çağırdı ki sorma( dedim bu kadar kırıcı olmana gerek yoktu. çok üzüldüm karnıma kramplar girdi. hadi iftar saati olsa adam oruç diyeceğim o da değil. namaz kıldı kalkınca sonra geldi öptü yanağımdan bi de diyor ki ramazanda küslük kırgınlık olmazmış. dedim seneye yansıtsana sen onu :))
Canı. Biz çok farklı yapıdayız onlar farklı.... Bazen bende deiyorum kocama ya ben hamıleyım bıraz anlayış lütfen doye....... Amannnn bosver...
Bu arada kızlar ben nefes alamıyorum. Nefesım darlanıyor. Hele bıraz yemegı kaçırsam çok fena... 7 aylık oldum.. 7 kg aldım. Sizide nefesınız darlanıyor mu? Gece uyuyamıyorum.. Hem tekmelerden hemde nefes alamamaktan... Ve topuklarım çok ağrıyor ....
Takma dycm cnm ama elnde olmyr insanin gecn benim esimde cildirtti beni ve cenesi durmadi masallh.ama ben snra cok kotu oldm haxattn zevk almdm piskoljm cok kotu oldu kendimi bos bir insn gibiydm o zmn esim cok uzuldu cnku hamilelk piskolojisi cok yorucu iki gun yabnci gibiydk cnku ben knsmadm esimle neyse snra duzeldm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canımmm hiç sinirini bozma, bebişini de üzme.
Napalım her zaman bizi anlamıyorlar işte.
Belki onunda canının sıkıldığı bi ana denk gelmiştir. Yoksa isteyerek bilerek seni kırmayı istememiştir.
Az kaldı bebişlerimize kavuşacağız o zaman herşey daha güzel olacak.
Ayrıca hamilelik zor bir süreç bunu da anlamıyorlar. Naz sanıyorlar yaptığımız herşeyi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?