2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım normalde hayatımda ben de hiç uçuk çıkmadı.
ama hamılelığımın başında ve şimdi çıkardım.
dediğin gibi birinden almış olmam muhtemel.
artık uçuklu bir annenin bebeğini öptüğü ve bebeğini uçuk virüsünden kaybettiğini bile duymuştum.
gerçekten iğrenç bir şey.

Bende işe gitme dışında tıpatıp aynı durumdayım arkadaşım.
2 ay dayanıcaz bir şekilde tabi ki değer :)

Son düzenleme:
Kizlar merhaba

Ben hamilelgimin en sikintili gunlerini yasiyorum tabiki allah baska dert vermesin buna da sukur ama cok acim agrim var.

Cumartesiden beri yuruyemiyorum oturamiyorum kuyruk sokumumun o civarlarda bir nokta var otururken yurumeye calisirken o noktaya bir basinc oldugu an beynimde simsekler cakiyor, dun yatagima bile kir saatte gittim korkunctu.

Bugun hem kendi doktoruma hem fizik tedaviye gittim. Cok sukurki fitik degilmisim. Hamilelige bagli kuyruk sokumu cevresi eklermler esneme yaparmis ben kilolu oldugum ve kilo aldigim icin ve uzerine ters bir ani harekete bagli olarak bu kadar agir geciriyormusum

1 hafta tuvalet harici kalkmak yasak oturmak yasak

Dua edin kizlar carcabuk ayaklanayim cokkotu bisey

Allahim baska dert vermesin kizimi korusun

canım cok geçmiş olsun.
kuyruk sokumu ağrısı iğrenç bişe.
hafif olmakla beraber bende çktim daha evvel.
ben ağrılarımı ortası delik yastıkla kontrol altına aldım.
tabi o zaman hamile değildim.
iş yerine o yastıktan aldım.
zamanla kayboldu agrı
sana tavsıyem bu yastık meselesını doktoruna danış.
oturmaya geçince belki yardımı olur.
çok şükür bebeğinde bişi yok.

yaman nasıl?
yada çınar?
yada yağız?
umutta güzel.
yada poyraz?
bizim arada kaldığımız isimler.

Canımm Berktuğ
Çağan
Baran
Eymen
Yiğit
Kayra
Bera
Miraç
Doruk
Efe
Baran

bende bu isimler arasında kaldımm hepsi güzel seninkilerinde en azındann tamamenn kararsızz degılımm bunların ııcnde ıcıme en cok sinen yiğit berktuğ ve miraç :)

Canim dislrmi kaybettm zaten iki tane yaptrdm bide hic uyustrmadan canm doktorumda magnezyumu artr dedi insallh gecer cnm ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım çok geçmiş olsun
o ağrının ne demek olduğun ben de biliyorum ,15 gün bende çektim ama hamileliğin 5 .ayındaydı sanırım
bol bol dınlen,ağrıların geçicek canım,endişe etme güzel şeyler düşün ,bebeğinle uzun uzun vakit geçiriceksin dinlenirken bunun tadını çıkar ,olumsuzu olumluya çevirmek bizim elimizde
allah şifa versin tez zamanda

Yiğit güzel isim. Ben de kararsızım. Selim mi Mert mi sizce?

Cok gecms olsn canm bende cok kotym bugun kemiklerm agriyr bendede ayni agri var ama benim hem oglusumdan hem de bel fitigindan canm donerken aglyrm.resmen hayrlsiyla atlatrsn canm insallh

iki isim koymaya ne dersin? ben koymam ama koyan çok var.

bende açıkçası arada kaldım ama bu iki isim kesin diyosan kurra çek öbürünüde 2. ye koyarsın

Ben de çift isimliyim koymam ya zor. Aslında Merte karar verdik babasıyla da. İçimde Selim de kaldı açıkçası. Sarı Selim Beyazıtı boğdurmasaydı koyacaktı eşim ya ne

Canim dislrmi kaybettm zaten iki tane yaptrdm bide hic uyustrmadan canm doktorumda magnezyumu artr dedi insallh gecer cnm ya

Hadi ya, gebelikte çok zordur diş ile uğraşmak. Bi de uyuşturmadan işlem yaptırmışsın helal olsun valla.
Gözünü sevdiğimin magnezyumu inş. işine yarar bir an evvel şifa olsun inş.

Doru söylüyorsun canım deger degmezmı yeterkı sağlıklı olsunlar

Ayrıca hamilelik zor bir süreç bunu da anlamıyorlar. Naz sanıyorlar yaptığımız herşeyi...

Kızlar çok sağolun sıkıntımı paylaştığınız için. Dün sabahtan gecenin 11 ine kadar gel git didiştik, sonra da ben aglama krizine girdim, pervane oldu etrafımda. İlla o noktaya getirecek. Dışarı hava almaya çıkardı beni falan. Anneme gelmek istemedi diye koptu kıyamet, beyefendi keyfine gelmeyince hiçbişey yapmayacak, bıktım aileler yüzünden tartışmaktan. O öyle yapıyo diye ben de onun ailesine sıcak davranamıyorum, içimden gelmiyo artık. Salak yerine konuluyomuşum gibi geliyo.

Hepsi ayrı model bu erkeklerin ya. Artık açmicam aile konusunu, gelmek istemiyosa gelmesin. Bebişimin beşiğini kurayım bugun de keyfim yerine gelsin

Kızlar bugün doktora gıttım29 haftalık hamıleyım . 1360 g bebek 38cm boyu:)
Tahmını doğum12 Eylül dıyor her seferinde tarıh one geliyor anlamadım..
Ben çok şükür ıyı haftasıyla uyumlu...

Ama benım ıdrarımda lokosıt çıktı .ıdrar kültürü ıstedı bu aylarda tehlıke olabılıyormus bebeğe geçme rıskı olabılıyormus. Tedırgın oldum kültür sonucuna göre ya antıbıyotık verecek ya da vermeyecek.ınsallah sıkıntılı bır sonuc çıkmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…