2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
fikir soracaktım ama senin mesajını görmeden önce biz de almış bulunduk. iyi ki de almışız diyorum, çok içime sindi. biz de scoot aldık bu arada :)

Explory çok ağır ve gereksiz geldi. Scoot tek elle açılıp çok kolay kapanıyo daha hafif falan. Inşallah doğru tercih yapmışızdır :)

Canım bu benim anladığım siyatik tarzı bişey hamilelikte çok sık olabiliyor zaten kilo ile birlikte.
Çok geçmiş olsun, aklımdanda geçiyodun nerelerde bu diye :)
Evde yat dinlen işte bir hafta havalarda çok sıcak elinde kumanda ağrıya odaklanmadan evin tadını çıkarmaya çalış.
Iştende ufak ufak raporlansan sen sanki..

Sevgicim geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşirsin. Geçen hafta bende çok kötüydüm bebeğim çok aşağıda idrar yollarımda bakteri çıktı kullandığım antibiyotik ishal ve kusma yaptı ayrıca yemek borumda acayip yanma var kuyruk sokumu ağrısı bende epeydir var Allah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizkar Rabbim herseyin hayirlisini versin....bugun sabah is yerine geldim elemanim ogluma diyor neden oruc tutmuyon oglum 6 yasini yeni bitirecek ...oglumda ben kucugum diyor ..ee sen kucuksun annen hamile ohh ne rahat diyor yemesini biliyorsunuz ama diyor 2 de bir laf atiyor annem hamileyken oruc turmus diyorr....valla dua etsin ramazan dayiz Kalp kirmak ekmeginden etmek istemiyorm.
Sabah sabah beni gerdi resmen

Explory çok ağır ve gereksiz geldi. Scoot tek elle açılıp çok kolay kapanıyo daha hafif falan. Inşallah doğru tercih yapmışızdır :)

aynı şeyi düşünmüşüz, hem gereksiz pahalı hem de tek başıma açıp kapayamayacağım kadar hantal. gerçi pahalı kısmı sanırım göreceli herkes için. buna bile niçin bu kadar verdiniz diyen çok oldu. ama pişman değilim :)

Şöyle densiz insanlara sinir oluyorum herkes kendi sevabına ibadetine baksın ama nerde

Son düzenleme:

o epeyce kaşınmış yalnız.

salak mıdır nedir ağzımı bozdurdu

Hahahahahaha

Burada kızlar ben hala kızıma isim bulamadım aklımda hiç seçenek bile yok sizler kararlaştırdınız mı isimlerini bebişlerinizin

Canım çok çok geçmiş olsun. Bu dönemde olabiliyormuş bu tarz şeyler. Dediğin gibi senin benim gibi kilolu hamile kalanlarda daha sık görülürmüş.

Bende benzer şeyleri yaşıyorum iki haftadır, oturamıyorum, yürüyemiyorum, yatarken dönemiyorum vs. Şu dönem için yapacak bişey yok, dikkat etmek haricinde. Allah beterinden, hastalıklardan korusun ...

Hadi ya, gebelikte çok zordur diş ile uğraşmak. Bi de uyuşturmadan işlem yaptırmışsın helal olsun valla.
Gözünü sevdiğimin magnezyumu inş. işine yarar bir an evvel şifa olsun inş.

Insallh canm ya hemn gecer.vallahi yaptrdm nasl dayanyrsn falan dediler ama allh yardm etti.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ay ne akıl ziyanlığı insanlar var ya salak. Küçücük çocuğun beynine nasıl giriyor. Sana ne be adam, Allah'ın elçisi misin görmüyor musun durumu.
Ben olsam iftardan sonra verirdim cevabını. Terbiyesiz, densiz.

İnşallah kullanabiliriz canım 3-5 ay sonra buda hantal diip baston pusete geçmek istersek çok hoş olmicak :)
Kullanabildiğimiz sürece makul oldu bencede.
Tecrübesiz olmanın böyle dezavantajları var:)

Allah kolaylık versin cnm. Ben de çektim çok zzordur, uzun süre oturtmaz.

Güle güle kullanın inşallah.

Burada kızlar ben hala kızıma isim bulamadım aklımda hiç seçenek bile yok sizler kararlaştırdınız mı isimlerini bebişlerinizin

Kız olsa Beren koyacaktım kesindi, anlamı çok güzel. Ben de şimdi erkek bulamıyorum ( içime sinmiyo hiçbişey

Lökosit bende de çıktı. Aİle hekimi monurol saşe verdi, kendi doktoruma sordum, içmesem olmaz mı dedim, yanmam yok, bol su içerek idare ediyorum dedim, içme dedi. Sen de bol su içmeyi ihmal etme bence

Hadsizzzz salak ya. Hamile kadına dediğine bak. Allah akıl versin. Üzme sen canını, herkesi terbiye edemiyoruz maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…