sorma çınar diyon anlatamıyom yaman mış.
bence mertt canım
Ay ne akıl ziyanlığı insanlar var ya salak. Küçücük çocuğun beynine nasıl giriyor. Sana ne be adam, Allah'ın elçisi misin görmüyor musun durumu.
Ben olsam iftardan sonra verirdim cevabını. Terbiyesiz, densiz.
bence mertt canım
Valla sinir oldum ama oruc basina vurdu dedim..kendimi zor tuttum inannn..sirf ramazan diye sustum ama baktikca sinir oluyorum..Rabbim zaten bize imkan vermis ...ne.diyeyim ki ramazandaiz yoksa bukadar sabirli olamam ben ..sizide uzdum.kusura bakmayin ya
Kızlar bugün doktora gıttım29 haftalık hamıleyım . 1360 g bebek 38cm boyu:)
Tahmını doğum12 Eylül dıyor her seferinde tarıh one geliyor anlamadım..
Ben çok şükür ıyı haftasıyla uyumlu...
Ama benım ıdrarımda lokosıt çıktı .ıdrar kültürü ıstedıbu aylarda tehlıke olabılıyormus bebeğe geçme rıskı olabılıyormus. Tedırgın oldum kültür sonucuna göre ya antıbıyotık verecek ya da vermeyecek.ınsallah sıkıntılı bır sonuc çıkmaz
Yok hayatım estağ.üzmek değil, insan kabullenemiyor böyle şeyleri. Karşındaki hamile bi kadın ve 6 yaşında oğlu. İnsanda göz var, nizam var. Aklını kullanamayanlara dayanamıyorum ben. Kaldı ki farklı bi dine de mensup olmayabilirdin. Biz çok biliyoruz, bizden olmayanı eleştirmeyi. Benim asıl (biyolojik annem - babam ) hristiyan mesela. Ama beni büyüten aile Müslüman olduğu için, bende kendimi bu yönde bulduğum için diğerlerine ne karışırım ne müdahale ederim. İnsan öğüt verir, bildiğini aşılamaya çalışır ama dikte edemez. Cahil densiz, bi daha yaparsa acıma valla ramazan mamazan sende iki canlısın.
Kizkar Rabbim herseyin hayirlisini versin....bugun sabah is yerine geldim elemanim ogluma diyor neden oruc tutmuyon oglum 6 yasini yeni bitirecek ...oglumda ben kucugum diyor ..ee sen kucuksun annen hamile ohh ne rahat diyor yemesini biliyorsunuz ama diyor 2 de bir laf atiyor annem hamileyken oruc turmus diyorr....valla dua etsin ramazan dayiz Kalp kirmak ekmeginden etmek istemiyorm.
Sabah sabah beni gerdi resmen
bence mert çok güzel:)Yiğit güzel isim. Ben de kararsızım. Selim mi Mert mi sizce?
canım sen rize yi biliyorsan arada senden yardım isterim ona göre :) trabzondan çok daha fazla beğendim rizeyi. trabzona gidince lohusa depresyonuna girerim diyorum o kdr yani :) ben erkek dr a gitmek istemiyorum bayan varken ve acil bi durum ortada yokken beril hanım da var ona da iyi diyorlar da bu sefer de kafayı hastane ücretine taktım. 30-40 ona vereceğime devlete gider artan parayla da hayır yaparım diyorum eşim de manyak diyo :))Cnn rize sar hastanesinde ibrahim kale var cok iyi bi doktor gidebilirsin
rizenin de tadini cikar karadeniz guzeldir
çok sağol canım okuldan da uzağım zaten bilmezler bizimkiler. haziranda gelme diye kıyameti koparttılar halbuki gitmem gerekiyordu 2 kere gittim azar yedim resmen gelme demedik mi diye. sanki babasının dükkanı gitmesem ben suçlu olacağım. ondan iyi oldu bu bilgi..canım benım doktorum tam 32.0 ol gel rapor yazıcam dedi,32+1 olmamamız lazımmış ,33. haftaya geçtiğimiz için sanıyorumki
amaaaan canım hep öyleler herşeyi kafaya takmıcan hele hamile ve lohusayken :)Kızlar çok sağolun sıkıntımı paylaştığınız için. Dün sabahtan gecenin 11 ine kadar gel git didiştik, sonra da ben aglama krizine girdim, pervane oldu etrafımda. İlla o noktaya getirecek. Dışarı hava almaya çıkardı beni falan. Anneme gelmek istemedi diye koptu kıyamet, beyefendi keyfine gelmeyince hiçbişey yapmayacak, bıktım aileler yüzünden tartışmaktan. O öyle yapıyo diye ben de onun ailesine sıcak davranamıyorum, içimden gelmiyo artık. Salak yerine konuluyomuşum gibi geliyo.
Hepsi ayrı model bu erkeklerin ya. Artık açmicam aile konusunu, gelmek istemiyosa gelmesin.Bebişimin beşiğini kurayım bugun de keyfim yerine gelsin
süper dr muş canım benimki kültür falan yapmadan direkt 2 gr antibiyotiği dayadı 2 gün içebildim öldüm yan etkilerinden. bugün eşim de ben de başka işlerimiz vardı oğlanla da hastanede sıra beklenmiyor diye yarına erteledik dr işiniKızlar bugün doktora gıttım29 haftalık hamıleyım . 1360 g bebek 38cm boyu:)
Tahmını doğum12 Eylül dıyor her seferinde tarıh one geliyor anlamadım..
Ben çok şükür ıyı haftasıyla uyumlu...
Ama benım ıdrarımda lokosıt çıktı .ıdrar kültürü ıstedıbu aylarda tehlıke olabılıyormus bebeğe geçme rıskı olabılıyormus. Tedırgın oldum kültür sonucuna göre ya antıbıyotık verecek ya da vermeyecek.ınsallah sıkıntılı bır sonuc çıkmaz
oruçlu kafası bozuktur ona ver. dünya kadar insan hiç bir mazereti yokken tutmuyor da Allah bize ruhsat vermiş ona ne oluyor? kendi hiç bir zaman hiç bir surette muaf olamıyor onun canı ona sıkkındır :) evde karısı kardeşi adet olup tutmuyorsa bi de :)) sana çatmış işte..Kizkar Rabbim herseyin hayirlisini versin....bugun sabah is yerine geldim elemanim ogluma diyor neden oruc tutmuyon oglum 6 yasini yeni bitirecek ...oglumda ben kucugum diyor ..ee sen kucuksun annen hamile ohh ne rahat diyor yemesini biliyorsunuz ama diyor 2 de bir laf atiyor annem hamileyken oruc turmus diyorr....valla dua etsin ramazan dayiz Kalp kirmak ekmeginden etmek istemiyorm.
Sabah sabah beni gerdi resmen
geçmiş olsun ablana da gözünüz aydın kuzenler yakın olacak ne güzel :) ben de hiç birşey yiyemiyorum geçen gün 3 köfte yedim o günden beri istifra ve bulantı var ne köfteymiş ama.. nohut mercimek fasulye gb şeylere ağırlık veriyorum mecburen hergün muhakkak biri pişiyor evde . içine de azıcık et hem lezzet hem katkı için.. biz geç döllenmeyiz ve toparlayamadık bi türlü. hep bir hafta geri geliyoruz bizimki 30.haftanın başında 1300 gr dı.bize göre çok iyisin :)merhaba kızlar yoğunluktan hiç giremiyorum ablam da hamile ikizleri olacakmış ama biraz zor geçiyor kanamalı dua edin bol bol
hamileleikleinizz nasıl gidiyor. ben hi. et yumurta yiyemiyorumsizler nasıl besleniyorsunuz. kızım 1150 dedi doktor 28+6 yız
merhaba kızlar yoğunluktan hiç giremiyorum ablam da hamile ikizleri olacakmış ama biraz zor geçiyor kanamalı dua edin bol bol
hamileleikleinizz nasıl gidiyor. ben hi. et yumurta yiyemiyorumsizler nasıl besleniyorsunuz. kızım 1150 dedi doktor 28+6 yız
Yok hayatım estağ.üzmek değil, insan kabullenemiyor böyle şeyleri. Karşındaki hamile bi kadın ve 6 yaşında oğlu. İnsanda göz var, nizam var. Aklını kullanamayanlara dayanamıyorum ben. Kaldı ki farklı bi dine de mensup olmayabilirdin. Biz çok biliyoruz, bizden olmayanı eleştirmeyi. Benim asıl (biyolojik annem - babam ) hristiyan mesela. Ama beni büyüten aile Müslüman olduğu için, bende kendimi bu yönde bulduğum için diğerlerine ne karışırım ne müdahale ederim. İnsan öğüt verir, bildiğini aşılamaya çalışır ama dikte edemez. Cahil densiz, bi daha yaparsa acıma valla ramazan mamazan sende iki canlısın.
Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm
evet canım normalde sat a göre mesela 30+2 olmam gereken günde 29+1 çıkıyor çapı. hep böyle bir hafta geriydi en az 6 farklı dr gördü kaç kez ayrıntılıya girdim. hepsinde de geç döllenme mi diye de sordular onlara göre normal ama daha iki sene önce hep iki hafta önden giden bi doğum yapınca bebeği besleyemiyor muyum ben diye düşünüyorumcanım niye öle diyosun seninki küçük değilki bence geride değil neye göre geri diyosun doktor ölçümlerine göremi? şu altta yazılana göremi?
inş birşey olmaz canım. tansiyonuna falan dikkat et el ayak şişmen falan da olursa hemen hastaneye git. hamilelikte birçok şey normal sayılabiliyor ek belirtiler olmazsaKizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm
evet canım normalde sat a göre mesela 30+2 olmam gereken günde 29+1 çıkıyor çapı. hep böyle bir hafta geriydi en az 6 farklı dr gördü kaç kez ayrıntılıya girdim. hepsinde de geç döllenme mi diye de sordular onlara göre normal ama daha iki sene önce hep iki hafta önden giden bi doğum yapınca bebeği besleyemiyor muyum ben diye düşünüyorum
inş birşey olmaz canım. tansiyonuna falan dikkat et el ayak şişmen falan da olursa hemen hastaneye git. hamilelikte birçok şey normal sayılabiliyor ek belirtiler olmazsa
Noluyomus ki proteyin cikinca??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?