evet canım normalde sat a göre mesela 30+2 olmam gereken günde 29+1 çıkıyor çapı. hep böyle bir hafta geriydi en az 6 farklı dr gördü kaç kez ayrıntılıya girdim. hepsinde de geç döllenme mi diye de sordular onlara göre normal ama daha iki sene önce hep iki hafta önden giden bi doğum yapınca bebeği besleyemiyor muyum ben diye düşünüyorum
inş birşey olmaz canım. tansiyonuna falan dikkat et el ayak şişmen falan da olursa hemen hastaneye git. hamilelikte birçok şey normal sayılabiliyor ek belirtiler olmazsa
belirtisi neydi canım göz kapaklarında yüzde ayaklar ve bileklerde şişme mevcutmu ve tansiyonuna baktıdınmı ancak bunların oluşuyla tehlikeli oluyo bebeğim.
Teşekkürler ya, içim rahatladı, babası Mert istiyor gerçi de yine de sormak istedim. soranların çoğu da Mert dedi zaten . Mert olsun ismi gibi oğlum inşallah...Hepimiizn yavruları da tabiki
Goz kapaklarmda bisey yok sadece ayaklarmda sisme var tansiyonum normal burada ebe bir arkadasm var sicaktandr dedi ama ben cok korkyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tutku baran ısmı bence hıc hoş deıl
dığerlerının hepsı güzel
Ayaklarmda sisme var canm ama doktorun yorgunlukta dedi tansiyonumda 12 8 bir hafta kontrol altindaym dua edinde bisey cikmasn canm
barann cok kaba gelıyo benımde kulagımaa
Goz kapaklarmda bisey yok sadece ayaklarmda sisme var tansiyonum normal burada ebe bir arkadasm var sicaktandr dedi ama ben cok korkyrm
inş canım çok korkma benim kuzen preeklempsi olmuştu 2 gün hastanede yatmıştı 42. haftada neredeyse 4 kg olan oğlunu aldı kucağına sapasağlam bi hafta dikkat et sende ne olur ne olmaz :)Ayaklarmda sisme var canm ama doktorun yorgunlukta dedi tansiyonumda 12 8 bir hafta kontrol altindaym dua edinde bisey cikmasn canm
benim durup dinlenmeye fırsat yok bu çocuk içerden çıkınca ne yapıcak bilmiyorum. daha 30 senelik osym de bi geçen sene açılan mühendislik tamamlama sınavı bi de bu sene açıldı başta olmayacak denmişti takvime haziran ayında koydular. sınav 19 temmuzda. bugün başvurumu yaptım sınav sadece Ankarada. başka ilde bile yapılmıyor ona çalışıp bi de ona gideceğim ramazanda. oğlan bütün gün yoruyor aslında bu ara daha çok üzülmek yoruyor yavrum 5-6 gündür ishal antibiyoik kullanıyoruz mahvetti çocuğu kesin kg verdi zaten son 12 aydır aynı kg aynı gramda diyebilirim şimdi iyice eridi. keşke sağa sola tırmansa da bi lokma yemek yee diye dua ediyorum artıkbenimkide böyle gidiyordu başlarda üzülüyordum çok yoğun çalıştığımdan doktorum bebeğimin kan akışını yavaşladığını bebeğin geriliği içinde sen zaten aldığın enerjiyi kullanıyosun sonuna kadar bebeğe ne kalacak dinlen biraz demişti onun tavsiyelerine uydum bi çok şeyden kendimi frenledim şimdi biraz bebeğim daha iyi en son 1 gün geride idi. sende çok yoğunsun işin seyahatin bitmiyor bide evdeki velet aile düzeninde seni yoruyor seninde biraz arınman lazım bence. o zaman herşey daha güzel olacak. hem geri gitmesi kötü bişey değilki alt tarafı doğum kilosu düşük olur yada normal doğacaksa 41. haftaya sarkar gene kendini toparlar. yada doktor zaten 1 hafta geri deyip 1 hafta bekler olmazmı.
canım korkma benımde sısıo
tansıyonun yüksek çıkarsa ozaman tehlıkelı
ama tansıyonun normal benımde normal cıktı
calısıosan eger cok uzun sure oturmakta cok uzun sure ayakta kalmakta ıyı deılmış
bıde tuzu azalt dedı doktor
bu haftalarda normaslmış
Valla isimlerin çocuk üzerinde etkisi olduğuna inananlardanım. "Yaman" bi çocuk olursa görürüm babasını ben.
Öyle sert isimler koymasınlar çocuklara ya, yok poyraz, yok ayaz, yok yaman, yok sarp. Koysana insan gibi cem, can, mert, yiğit, çınar, umut, amet memet
benımde kuzenım safa baran koydu gerçekten cok kalın kaba
Sagol canm ya aslinda benimde hatam var suyu eskisi gibi icmyrm ne zaman bisey yapsam bana geri donyr
ıkısı bırlıkde daha bi kaba olmuş sankii dimii
canlarım
sizden bir şey rica etmek istiyorum
bir arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor ,kısmetse ağustosta tedaviye başlıcak,bu sürede dualarımızla kendisine destek olabiliriz diye düşündüm
41 hamileden 41 ayetel kürsü okunması gerekıyor, okuyabılecek arkadaşlar belirtebılırmı bende not almış olim eksik olursada diğer topikteki anne adaylarıından yardım alıcam ,şimdiden allah kabul etsin
arkadaşımın adı :çiğdem
güzell canımm ama ck kullanılan ısımlerdenn birisii bende eymenden bu yuzdenn vazgecmısdımmay ewet ya canım
tabı herkesın tercıhı bışey denmıo kı
ben mıra koyucam
nasıl??????????
güzell canımm ama ck kullanılan ısımlerdenn birisii bende eymenden bu yuzdenn vazgecmısdımm
su ıcmemekte sıslık yapar doğru bak
ama sıcaklarında etkısı war
nerde yasıosun
ıkısı bırlıkde daha bi kaba olmuş sankii dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?