2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Selam güzel anneler,
Allah evladinizi hayirlisiyla, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sinemimin bahsettigi ben oluyorum Rabbim insallah isteyen herkese içinde banada nasip eder, tüp bebek tedavisine baslayacagim kismetse Agustos'un sonunda.

Simdiden çok tesekkür ederim okuyanlar için. Rabbim kabul etsin tüm dualarinizi

Kızlar bebeğim iri olcakmış doktorum öle dedi . 2hafta sonra ilk nts ye giricem rabbm izin verirse bebeğimin kıyafetlerini serdim çünkü artık ağırlaşmaya başladım 1.5 kilo olmuş veletim :)

ya özgeden haberın warmı canım kubradan fılan hıc gırmıolar artık
oldulermı kaldılarmı
ozge doğurmuştr heral

yok canım hiçbirindenn haberımm özge hıc gırmıyoda kubraa arada gırıp bakıyoo aslıdna yazmasıı lazım gırıyosn yaz o kdr muhabbbetımızz olduu

canım inşallah allah en hayırlı we en yakın zmanda bebeklerıne kawusturur..
ben okuduğumda yazarım sana..
ınşallah unutmam yazmayı

teşekkür ederim canım benım
ben not aldım nezamn istersen okuyabılırsın canım
okuyacagım demenız yeterlı bugun yarın önemlı değil,yeterkı 41 hamişimiz yardımcı olsun

Kitap önerilerin için çok teşekkür ederim hemen inceleyip almayı düşünüyorum

Kızlar bebeğim iri olcakmış doktorum öle dedi . 2hafta sonra ilk nts ye giricem rabbm izin verirse bebeğimin kıyafetlerini serdim çünkü artık ağırlaşmaya başladım 1.5 kilo olmuş veletim :)

cnm ben de bugun gittim doktora benimki de iri 1600grdi senin sekerin var miydi seker yukleme sonucun kac cikmisti dr aslinda cok da iyi bisi olmadigini soyledi hele de normal dogum yapmak istiyosan dedi seninki bebegin iriligine ne dedi

evet canim duz de yatamiyorum zaten istesem de ama bacagimi yanima dogru oyle cok atiyorum ki gobegim eziliyomus gibi geliyo icim rahat etmiyo ama uyurken birden o pozisyonu almis oldugumu farkediyorum

Bende okudum canım Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder tedavındende güzel sonuç alırsın inşallah

ben okudum canım allah arkadasina hayirlisiyla saglikli sihhatli bebekler versin.

Son düzenleme:
ayyy gercektenmı benımde kız kardesım orda yasıo
ewlı yanı

Evet canm haty iskenderunda yasyrm canm berbat bir sicaklikla bogusuyrz kardesnde iyi bilir haty guzrldi ama suriyeliler geldi berbat etti ortaligi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende ondan korkuyrm canm ya insallh oyle bisey yoktur moralimi yuksek tutmaya calsyrm anneme geldik simdi moralm duzelsin diye hep nazar ya her gore karnin buyuk karnin buyuk zikkimin dibi al iste nefret edyrm insanlarin bilmisliginden

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende okudum canım inşallah sonuç alırsın en kısa zamanda hayırlısıyla🌺

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

B'nde okudum cnm Allah kabul etsin dualarını inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…