bebeğin gelişimi normal mi peki?
canlarım
sizden bir şey rica etmek istiyorum
bir arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor ,kısmetse ağustosta tedaviye başlıcak,bu sürede dualarımızla kendisine destek olabiliriz diye düşündüm
41 hamileden 41 ayetel kürsü okunması gerekıyor, okuyabılecek arkadaşlar belirtebılırmı bende not almış olim eksik olursada diğer topikteki anne adaylarıından yardım alıcam ,şimdiden allah kabul etsin
arkadaşımın adı :çiğdem
ya özgeden haberın warmı canım kubradan fılan hıc gırmıolar artık
oldulermı kaldılarmı
ozge doğurmuştr heral
canım inşallah allah en hayırlı we en yakın zmanda bebeklerıne kawusturur..
ben okuduğumda yazarım sana..
ınşallah unutmam yazmayı
bızım etrafımızda kımsede yok canım suan ıcın
ama ewet cok kullanılan bı ısım son zamanlarda
yok canım hiçbirindenn haberımm özge hıc gırmıyoda kubraa arada gırıp bakıyoo aslıdna yazmasıı lazım gırıyosn yaz o kdr muhabbbetımızz olduu
Kızlar bebeğim iri olcakmış doktorum öle dedi . 2hafta sonra ilk nts ye giricem rabbm izin verirse bebeğimin kıyafetlerini serdim çünkü artık ağırlaşmaya başladım 1.5 kilo olmuş veletim :)
aynı iki yaşındaki velet bizde de var. bu hafta üztelik hem boğaz hem kulak enfeksiyonu geçiriyor. yattığım yerden oyunlar şarkılar söylüyoruz anne hasta deyince anlıyor geliyor karnımı öpüyor bitanem benim :)) eğer dinlenmezsen ikisine birden faydan olmaz ki.. önce can sonra cananlar.. uçakta bile önce maske sana sonra bebişe..
afiyet şeker olsun canım anca gördüm :)
amin canım..
tatlım arkadaşların dediği de doğru ama iki kitabı okumadan doğurma derim hayatın inanılmaz kolaylaşacak hele ki juysuz bi bebeğin olursa.. huysuz derken kitabın içinde geçen bi tabir namı diğer kolik denilebilir. ilki harvey karp mahallenin en mutle bebeği. 2.si tracy hogg un mucize çözümlü kitabı yahut seti. .seti alanlar doğum cdsini izlemesin diyorlar ona göre :))
güle güle git dön canım. umarım keyifli bir tatil olur..
oyy oyy seni en iyi ben anlarım canım. benim de idrar tahlilinde kum/taş ve iltihap çıktı( antibiyotik günde 2 gr verdi dr :O kullanınca kusma ve bulantıdan şikayetim çok louyordu 3 gündür bıraktım gidecek dr da bulamadım iki gündür yine bulantıdan muzdaribim ishalim bitti antibiyotiği kesince bugün belki bi dr bulabilirsem giderim..
geniş dar ağız bilmem ama şunu diyebilirim ki emzirme pompanla uyumlu olsun canım. ben avent in pompa setini almıştım bi tane biberon verdiler. bi de emmeyi bırakmasın diye medelanın özel bir biberonunu aldım 60 tlydi o zaman. sonuç benimki biberondan nefret ediyor hiç birini bir kere bile içtiğini görmedim :))
bizde temassız var dr lar onu kullanıyor diye almıştık bir haftanın sonunda oğlan merceğini patlattı perte çıktı :) şimdi yeni doğanla birlikte braun almayı düşünüyorum hastanelerde de braun var artık
maşallah kızlar.. ben kusmaktan dolayı tutamam zaten. günlük kaç kez istifra ediyorum( bugün de hep dışarıda işlerim var. biraz kendime geleyim toplam bi 10 gün falan tutarım inş..
ya sorma benimki de sahura kalktı tlf kapanmış saatin kaç dedim bi bağırdı çağırdı ki sorma( dedim bu kadar kırıcı olmana gerek yoktu. çok üzüldüm karnıma kramplar girdi. hadi iftar saati olsa adam oruç diyeceğim o da değil. namaz kıldı kalkınca sonra geldi öptü yanağımdan bi de diyor ki ramazanda küslük kırgınlık olmazmış. dedim seneye yansıtsana sen onu :))
Canım; daha önce konuştuk şimdi gene konuşuyoruz anlamında demedim. Yani marka önerisi ve kulaktan ölçer almalısın. Dahaönce banada bunu önerdiler anlamında dedim. Yanlış anlama sakın.
Kızlar bebeğim iri olcakmış doktorum öle dedi . 2hafta sonra ilk nts ye giricem rabbm izin verirse bebeğimin kıyafetlerini serdim çünkü artık ağırlaşmaya başladım 1.5 kilo olmuş veletim :)
canım zaten duz yatmak hıc sağlıklı deılmış..bebeğe gıden kan azalıomuş
en doğru olan sola yatmakmış ama ınsan uyurken nasıl yatıo bılemıo
ben sadece yuz ustu yatmadığımdan emınım
ama sureklı sağıma soluma donuorum
cok rahtasız oluorum ama son ayların cılwelerı sanırım bunlar
Selam güzel anneler,
Allah evladinizi hayirlisiyla, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sinemimin bahsettigi ben oluyorum Rabbim insallah isteyen herkese içinde banada nasip eder, tüp bebek tedavisine baslayacagim kismetse Agustos'un sonunda.
Simdiden çok tesekkür ederim okuyanlar için. Rabbim kabul etsin tüm dualarinizi
Bende okudum canım Rabbim bu güzel günlerin yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eder tedavındende güzel sonuç alırsın inşallah
canlarım
sizden bir şey rica etmek istiyorum
bir arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor ,kısmetse ağustosta tedaviye başlıcak,bu sürede dualarımızla kendisine destek olabiliriz diye düşündüm
41 hamileden 41 ayetel kürsü okunması gerekıyor, okuyabılecek arkadaşlar belirtebılırmı bende not almış olim eksik olursada diğer topikteki anne adaylarıından yardım alıcam ,şimdiden allah kabul etsin
arkadaşımın adı :çiğdem
ayyy gercektenmı benımde kız kardesım orda yasıo
ewlı yanı
inş canım çok korkma benim kuzen preeklempsi olmuştu 2 gün hastanede yatmıştı 42. haftada neredeyse 4 kg olan oğlunu aldı kucağına sapasağlam bi hafta dikkat et sende ne olur ne olmaz :)
benim durup dinlenmeye fırsat yok bu çocuk içerden çıkınca ne yapıcak bilmiyorum. daha 30 senelik osym de bi geçen sene açılan mühendislik tamamlama sınavı bi de bu sene açıldı başta olmayacak denmişti takvime haziran ayında koydular. sınav 19 temmuzda. bugün başvurumu yaptım sınav sadece Ankarada. başka ilde bile yapılmıyor ona çalışıp bi de ona gideceğim ramazanda. oğlan bütün gün yoruyor aslında bu ara daha çok üzülmek yoruyor yavrum 5-6 gündür ishal antibiyoik kullanıyoruz mahvetti çocuğu kesin kg verdi zaten son 12 aydır aynı kg aynı gramda diyebilirim şimdi iyice eridi. keşke sağa sola tırmansa da bi lokma yemek yee diye dua ediyorum artıkyoksa dersler bitti şükür. biraz tez çalışmalrına yoğunlaşsam kendime yarar seneye küçücük bebeyle rahat ederim. evde olsam da iştah yok canım bunda yiyemiyorum yesem de çıkmak için elinden geleni yapıyor içeride yemekler. dün bütün gün boyunca yediklerim ve içtiklerim muhtemelen bi hamilenin ara öğünü yahut 1/3 ana öğününe denk geliyordur.. zaten güya çalışmıyorum :) bi dr anası gb minyon olacak demişti. 4.5 kg doğmuşum ama ortaokuldan beri kg m hiç değişmedi diyebilirm hamilelik dışında tartıda 50 yi bile görmedim. oğlan da bana çekti herhalde bu sefer.. moral verdiğin için çok sağol :)
Selam güzel anneler,
Sinemimin bahsettigi ben oluyorum Rabbim insallah isteyen herkese içinde banada nasip eder, tüp bebek tedavisine baslayacagim kismetse Agustos'un sonunda.
Selam güzel anneler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?