Allah razi olsun canim, ne muradin varsa versin evladini sana bagislasin insallah
çok tesekkür ederim...
Bende tutuyorum hiç kötü hissetmedim Allah yardımcımız olsun😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
doktorunla konuştun mu cnm bebeğe zararlı olmasın okadar aç kalmak. ben tutmuyorum o yüzden
canım cok geçmiş olsun.
kuyruk sokumu ağrısı iğrenç bişe.
hafif olmakla beraber bende çktim daha evvel.
ben ağrılarımı ortası delik yastıkla kontrol altına aldım.
tabi o zaman hamile değildim.
iş yerine o yastıktan aldım.
zamanla kayboldu agrı
sana tavsıyem bu yastık meselesını doktoruna danış.
oturmaya geçince belki yardımı olur.
çok şükür bebeğinde bişi yok.
canım çok geçmiş olsun
o ağrının ne demek olduğun ben de biliyorum ,15 gün bende çektim ama hamileliğin 5 .ayındaydı sanırım
bol bol dınlen,ağrıların geçicek canım,endişe etme güzel şeyler düşün ,bebeğinle uzun uzun vakit geçiriceksin dinlenirken bunun tadını çıkar ,olumsuzu olumluya çevirmek bizim elimizde
allah şifa versin tez zamanda
Cok gecms olsn canm bende cok kotym bugun kemiklerm agriyr bendede ayni agri var ama benim hem oglusumdan hem de bel fitigindan canm donerken aglyrm.resmen hayrlsiyla atlatrsn canm insallh
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bu benim anladığım siyatik tarzı bişey hamilelikte çok sık olabiliyor zaten kilo ile birlikte.
Çok geçmiş olsun, aklımdanda geçiyodun nerelerde bu diye :)
Evde yat dinlen işte bir hafta havalarda çok sıcak elinde kumanda ağrıya odaklanmadan evin tadını çıkarmaya çalış.
Iştende ufak ufak raporlansan sen sanki..
Sevgicim geçmiş olsun inş en kısa sürede iyileşirsin. Geçen hafta bende çok kötüydüm bebeğim çok aşağıda idrar yollarımda bakteri çıktı kullandığım antibiyotik ishal ve kusma yaptı ayrıca yemek borumda acayip yanma var kuyruk sokumu ağrısı bende epeydir var Allah hepimizin yardımcısı olsun az kaldı hayırlısıyla alsak bebişlerimizi kucağımıza
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım çok çok geçmiş olsun. Bu dönemde olabiliyormuş bu tarz şeyler. Dediğin gibi senin benim gibi kilolu hamile kalanlarda daha sık görülürmüş.
Bende benzer şeyleri yaşıyorum iki haftadır, oturamıyorum, yürüyemiyorum, yatarken dönemiyorum vs. Şu dönem için yapacak bişey yok, dikkat etmek haricinde. Allah beterinden, hastalıklardan korusun ...
canım bu haftalarda idrar testımı yapılıomuş
test yaparakmı anladı lokosıt olduğunu
bana daha yapılmadı
Cok tesekkurler canim evet ancak ceken anlar saolasinAllah kolaylık versin cnm. Ben de çektim çok zzordur, uzun süre oturtmaz.
Güle güle kullanın inşallah.
Kız olsa Beren koyacaktım kesindi, anlamı çok güzel. Ben de şimdi erkek bulamıyorum( içime sinmiyo hiçbişey
Lökosit bende de çıktı. Aİle hekimi monurol saşe verdi, kendi doktoruma sordum, içmesem olmaz mı dedim, yanmam yok, bol su içerek idare ediyorum dedim, içme dedi. Sen de bol su içmeyi ihmal etme bence
Hadsizzzz salak ya. Hamile kadına dediğine bak. Allah akıl versin. Üzme sen canını, herkesi terbiye edemiyoruz maalesef
teşekkür ederim canım benım
ben not aldım nezamn istersen okuyabılırsın canım
okuyacagım demenız yeterlı bugun yarın önemlı değil,yeterkı 41 hamişimiz yardımcı olsun
cnm ben de bugun gittim doktora benimki de iri 1600grdi senin sekerin var miydi seker yukleme sonucun kac cikmisti dr aslinda cok da iyi bisi olmadigini soyledi hele de normal dogum yapmak istiyosan dedi seninki bebegin iriligine ne dedi
Sevgi canım cok geçmis olsun insallah biran once gecer ayaklanirsinKizlar merhaba
Ben hamilelgimin en sikintili gunlerini yasiyorum tabiki allah baska dert vermesin buna da sukur ama cok acim agrim var.
Cumartesiden beri yuruyemiyorum oturamiyorum kuyruk sokumumun o civarlarda bir nokta var otururken yurumeye calisirken o noktaya bir basinc oldugu an beynimde simsekler cakiyor, dun yatagima bile kir saatte gittim korkunctu.
Bugun hem kendi doktoruma hem fizik tedaviye gittim. Cok sukurki fitik degilmisim. Hamilelige bagli kuyruk sokumu cevresi eklermler esneme yaparmis ben kilolu oldugum ve kilo aldigim icin ve uzerine ters bir ani harekete bagli olarak bu kadar agir geciriyormusum
1 hafta tuvalet harici kalkmak yasak oturmak yasak
Dua edin kizlar carcabuk ayaklanayim cokkotu bisey
Allahim baska dert vermesin kizimi korusun
hayat hikayen ilgimi çekti seni kim büyüttü?
Yaa sende de mi vardi bu sikayetler allah yardimcimiz olsun gercekten kilolu hamilelik zor gercekten allahima sukur bugune kadar sikayetim hic olmamisti bunlarda nazarlik olsun napalim
Gecmis olsun arkadasim peki hafifleme oldumu
Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlarım
sizden bir şey rica etmek istiyorum
bir arkadaşım bebek sahibi olmak istiyor ,kısmetse ağustosta tedaviye başlıcak,bu sürede dualarımızla kendisine destek olabiliriz diye düşündüm
41 hamileden 41 ayetel kürsü okunması gerekıyor, okuyabılecek arkadaşlar belirtebılırmı bende not almış olim eksik olursada diğer topikteki anne adaylarıından yardım alıcam ,şimdiden allah kabul etsin
arkadaşımın adı :çiğdem
Selam güzel anneler,
Allah evladinizi hayirlisiyla, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sinemimin bahsettigi ben oluyorum Rabbim insallah isteyen herkese içinde banada nasip eder, tüp bebek tedavisine baslayacagim kismetse Agustos'un sonunda.
Simdiden çok tesekkür ederim okuyanlar için. Rabbim kabul etsin tüm dualarinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?