2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Bende tutuyorum hiç kötü hissetmedim Allah yardımcımız olsun😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorunla konuştun mu cnm bebeğe zararlı olmasın okadar aç kalmak. ben tutmuyorum o yüzden

Yok konusmadim doktorla, doktorum yabanci oldugu icin, anlam veremez , herkez saglik durumun iyise kendini iyi hissediyorsan tut dediler, ama halsizlik tansiyon dusuklugu, bebegin suyu az gibi problemlerin var sa tutma dediler,, bunlarin hic biri bende yok oyuzden tutuyorum.

Coktesekkur ederim canim evet bir arkadasimda tavsiye etti sorucam gercekten de yani ben calismak zorundayim ki izinlerim sonraya kalsin evde bos bos yatmak istemiuorum umarim ayaklanirim ve ise gidebilirim

Cok saolcanim yeterki gecsin ben simdi aci cekmeye raziyim bebegim dogana kadar gecsin yeterki onu kucagima alamazsamcok uzulurum

Ah canim grcmis olsun benimde okadar diddetliki kendi doktorum bel fitigindan suphelendi aynen gozumden yas geliyor hareket etmek isteyince

Bebeklerimiz iyi olsun da cekicez artik napalim allah beterinden korusun

Ya hayatim siyatik diilmis siyatikte bacaktada cekme hissi olurmus oyle bisey bende yok cok sukur

Valla esimde rapor alalim calisma napalim daha a vakit gecirirsin bebeginle diyor bu arada haftaya sali bnm 32+0 calisabilir raporu alacagim gun bende mumkun mertebe bebegimle vakit gecirmek istiyorum elimden geldigince direnicem bakalim ne olacak nasil olacak

Cok saol bu arada hayatim

Cabim cok gecmis olsun sendeki sikayetlerde yabana atilir seyler diil dikkat et kendine nolur

Ben hep sukrediyodum bugune kadar allah yukarda hic sikayetim olmamisti hep cok eahatgecirdim kismet boyleymisallah beterinden korusun saglikla bebisleri kucagimiza alalim insallah

Yaa sende de mi vardi bu sikayetler allah yardimcimiz olsun gercekten kilolu hamilelik zor gercekten allahima sukur bugune kadar sikayetim hic olmamisti bunlarda nazarlik olsun napalim

Gecmis olsun arkadasim peki hafifleme oldumu

canım bu haftalarda idrar testımı yapılıomuş
test yaparakmı anladı lokosıt olduğunu
bana daha yapılmadı

Canım benım taaa ilk ayımda yapılmıştı kan ve ıdrarımda testı. 6aydır hıc yapılmaımıstı. Doktorum kontrol amaçlı yaptı uzun zamandır test yapılması degerlerıme bakılmamıştı doye. O sebeple yaptı. Herhangı bir şıkayetım yoktu.

Cok tesekkurler canim evet ancak ceken anlar saolasin

cnm ben de bugun gittim doktora benimki de iri 1600grdi senin sekerin var miydi seker yukleme sonucun kac cikmisti dr aslinda cok da iyi bisi olmadigini soyledi hele de normal dogum yapmak istiyosan dedi seninki bebegin iriligine ne dedi

Benım bebegımde1360 gr geldı38 cm boyu. Normal dedı... Haftasıyla uyumlu dedı

Sevgi canım cok geçmis olsun insallah biran once gecer ayaklanirsin

hayat hikayen ilgimi çekti seni kim büyüttü?

Beni cüzi bi miktar karşılığı evlat edinmiş Türkiyeden bu aile. Çocukları olmuyomuş ve yurt dışına tatile gitmişler, beni doğuran kadın ile tesadüfler sonucu karşılaşmışlar orda ve hikayesini dinlemişler. Kadının bebek bakacak gücü yokmuş ve doğurunca çocuk esirgeme kurumuna verecekmiş. Bizimkiler de biz alalım demişler ve doğurana kadar kadına refakat edip sonra beni alıp Türkiyeye getirmişler. Anne ve baba diye onları bildim 20 yaşıma kadar, sonradan öğrendim neyin ne olduğunu. Aslında iyi ki böyle bişey yapmışlar yoksa çocuk esirgeme kurumuna vereceklermiş beni orda Allah bilir orada ne olurdum.

Şimdi bazen doktorlar soruyo ailenizde şeker ya da kalp hastası var mı diye, bilmiyorum dediğimde bana salak muamelesi yapıyolar :)) Ama hiç bişey bilmiyolar, hikayemi bilmiyolar. İnsanların aile ve bi kardeşe sahip olma duygularına gıpta ettim hep. Bilemediğim bi duygu. Onun dışında asla ve kata hiç bişeyi kıskanmadım hayatımda. Öyle işte ya, alıştım artık :)

Yaa sende de mi vardi bu sikayetler allah yardimcimiz olsun gercekten kilolu hamilelik zor gercekten allahima sukur bugune kadar sikayetim hic olmamisti bunlarda nazarlik olsun napalim

Gecmis olsun arkadasim peki hafifleme oldumu

Valla Sevgicim kuyruk sokumu civarlarında değil benim ağrım ama, leğen kemiğim ve genital bölgemde ne kadar kemik - kas varsa çok ağrı yaşıyorum son bikaç haftadır. Doktoruma sordum, senin gibi kilolu gebe kalanlarda olabilir normaldir dedi. 80 ile başladım çünkü, kemoterapi vs görmüştüm kortizonlar beni 49 kilodan buralara getirdi, neyse. Ekstra magnezyum ve kalsiyum verdi. Bebek büyüyo bi de o da baskı yapıyo neticede. Direkt olarak müdahale edemiyolar anca, takviyelerin dozunu arttırıyolar. Bu şekilde biraz da olsa hafifledi ağrılarım ihmal etme derim.

Sende rapor almışsındır muhtemelen, yat dinlen ve her gün ikişer magnezyum ve kalsiyum al. Yoğurt, süt vs biliyosun sen zaten hepimizden iyi biliyosundur. Çok çok geçmiş olsun canım, bir an evvel kurtulman dileğiyle...

Son düzenleme:
Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim ne dedi doktor peki, tansiyonun nasıl normal mi ? İnş ciddi bişey değildir, öyle olmadığını düşünüyorum ama dikkat et lütfen habersiz bırakma tamam mı

Son düzenleme:

Beni yazabilirsin
Allah yardımcısı olsun ins
Kişi başı 41 tane mi ?

Bende okudum. Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…