2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Rapor aldim canim evdeyim bu hafta yatiyorum valla insallah dinlenmek iyi gelir

Bol miktarda tuketmeye calisiyorum dogal yollardan ama doktorum takviye israrla vermiyor maalesef

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

zaten internet olduğu için şanslıyız, ama ben sakarım biraz ondan korkuyorum zaten illa biri olur yanımda yardım eder.
bu arada 40 gün boyunca her gün yıkamak lazımmış bebeği, acaba hergün şampuanla mı yıkayacağız?

merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908

Rapor aldim canim evdeyim bu hafta yatiyorum valla insallah dinlenmek iyi gelir

Bol miktarda tuketmeye calisiyorum dogal yollardan ama doktorum takviye israrla vermiyor maalesef

İyi rapor almana sevindim bak, tuvalet haricinde hiç bişey için kıpırdama yerinden sakın.
Doktorun neden takviye vermiyor anlamadım, seninle ilgili özel bi durum mu ? Yoksa doktorun tarzı mı bu ?
Takviyesiz zor olur ama, atıyorum günde 1 kilo süt, 1 kilo yoğurt tüketebilecek misin ki takviyesiz tamamlayabilesin eksiklerini, anlamadım ?
Benimki iki katına çıkardı ama bol su iç dedi böbreklerin etkilenmesin.

Okuruz tabii canım ne demek. Allah güzel haber alacağınız günler tez zamanda göstersin inş.

Hikayen beni cok etkiledi lenfoma gerckten

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm

geçmiş olsun canım doktorun ne dedi benimde ilk hamileliğimde 39. haftamda çıkmıştı şimdi %7 lik ihtimalim varmış

Canım benim ne dedi doktor peki, tansiyonun nasıl normal mi ? İnş ciddi bişey değildir, öyle olmadığını düşünüyorum ama dikkat et lütfen habersiz bırakma tamam mı

Aradm cnm doktorumu hemen adam biliyr pir pirikli oldugumu norml dedi korkma tansiyonun gayet iyi dedi degerlerin normal dedi iki gunde bir idrar vercm ve uc kere tansiyonuma baktrcm cumartesi allah nasip ederse kontrolum var doktorumda beklyrm dedi insallh hayrli habrrler alirim tuzu kes dedi doktor tamamen bende kestim

İyi bi anne olamazsam diye çok korkuyorum. Ya yıkayamazsam ya üşütürsem acıktığını anlamazsam, gazını çıkartamazsam, ya mutsuz olursa bebeğim.
Zamanında uyanamazsam mesela uyuyakalırsam.
Çok korkuyorumm bebeğime iyi bakamazsam diye ((

Ay canım çok sevindim korktuğumuz şey olmadığına. Tansiyonunu her gün en az iki kez kontrol ettireceksin, tuzu kesecek ve bol su içeceksin hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle. C.tesi günü güzel haberlerini bekliyoruz...

Hikayen beni cok etkiledi lenfoma gerckten

İşte herkesin bi hikayesi var, herkes şanslı doğmuyor ama ben yine de şanslıyım bence. Gavur ellerinde kalmadım en azından :)

Bu arada kardeşim, Meryem suresini de okuyun derim. İnternetten araştırın nasıl ne kadar okunacağı ile ilgili bilgi var. Allah yardımcınız olsun ins

geçmiş olsun canım doktorun ne dedi benimde ilk hamileliğimde 39. haftamda çıkmıştı şimdi %7 lik ihtimalim varmış

Doktorum normal dedi cnm eser onlar icin bisey ifade etmyrms +1 bile bizim icn normal dedi cumartesi kontrolum var canm hayrlisi insallh

Evet aynebn ama bencede sende cok sanslisin bir aileye sahipsin bak bebisinde olucak.cocuk esirgemede yetisenleri goruyrm kalbim kaldrmyr allahm seni yanliz birakmamis

Insallh canm hayrlisiylan benimde hatam var ben nirmalde gunde 4litre su icyrdm biraktm oda bana pahaliya mal oldu sabahtan beri allahima dua edyrm oglumu bana bagislasn diye.hayrlisiyla kucagima alirim insallh

Doktorum normal dedi cnm eser onlar icin bisey ifade etmyrms +1 bile bizim icn normal dedi cumartesi kontrolum var canm hayrlisi insallh

hayırlısı canım geçmiş olsun banada dua et çıkmasın tekrar bende de çok endişeleniyorum malesef

Okuyan arkadaşlar allah razı olsun
Daha eksiğimiz var bitmedi henüz
1 kişi 41 tane ayetel kürsü okuması gerekıyormuş

Evet ben Allahın sevgili kuluyum diyorum, çok şükür kendi ailemi kurmaya çalışıyorum şimdi. Allahın izniyle yapabildiğim kadar çok çocuk yapıcam. 3-5 bakalım kısmet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…