canım sen rize yi biliyorsan arada senden yardım isterim ona göre :) trabzondan çok daha fazla beğendim rizeyi. trabzona gidince lohusa depresyonuna girerim diyorum o kdr yani :) ben erkek dr a gitmek istemiyorum bayan varken ve acil bi durum ortada yokken beril hanım da var ona da iyi diyorlar da bu sefer de kafayı hastane ücretine taktım. 30-40 ona vereceğime devlete gider artan parayla da hayır yaparım diyorum eşim de manyak diyo :))
Cnm beril hanimda cok iyi tatli bir bayan tabi tercih senin ama devlet hastaneleride cok ilgili degil
trabzon da dogumu dusunursen imperialde dilek hanim var cok cok iyi bi dr cok guleryuzlu hastane calisanlarida iyi ilk dogumumu dilek hanim yapmisti
Valla Sevgicim kuyruk sokumu civarlarında değil benim ağrım ama, leğen kemiğim ve genital bölgemde ne kadar kemik - kas varsa çok ağrı yaşıyorum son bikaç haftadır. Doktoruma sordum, senin gibi kilolu gebe kalanlarda olabilir normaldir dedi. 80 ile başladım çünkü, kemoterapi vs görmüştüm kortizonlar beni 49 kilodan buralara getirdi, neyse. Ekstra magnezyum ve kalsiyum verdi. Bebek büyüyo bi de o da baskı yapıyo neticede. Direkt olarak müdahale edemiyolar anca, takviyelerin dozunu arttırıyolar. Bu şekilde biraz da olsa hafifledi ağrılarım ihmal etme derim.
Sende rapor almışsındır muhtemelen, yat dinlen ve her gün ikişer magnezyum ve kalsiyum al. Yoğurt, süt vs biliyosun sen zaten hepimizden iyi biliyosundur. Çok çok geçmiş olsun canım, bir an evvel kurtulman dileğiyle...
canım kucağına alınca anlıyosun sen aslında anne olarak doğmuşsun ve herkezden iyi biliyosun nasıl yıkanması gerektiğini daha öncede dediğim gibi özellikle annem bana çok söylemiştir bebek bakımı konusunda senden bu kadar performans beklemiyodum diye çünkü 40 gün çocuğumu kimselere vermedim kendim tek başıma yıkadım tek başıma gece yarılarına kadar uyanık kalıp onun uyku düzenini oturttum sakın korkma aç you tube izle nasıl yıkandığını emin ol you tube de gösteren hemşirelerden daha iyi yıkayacaksın zaten hastanede hemşireler onu evirip çevirirken yıkamak için hayret içinde kalıp cesaret gelecek sanada sana lazım olan şuanda deneyim değil bilgi oda heryerde var merak etme sakın.
sadece internetten ateş konusunda bilgi edin. çok önemli. her çocuk gibi senin bebekte ateş geçirecek ne zaman doktora gidilir ne yapılır internetten bir döküm al bulunsun çok işine yarar. ben böyle yaptım telaşlanmadım hiçbir zaman.
Rapor aldim canim evdeyim bu hafta yatiyorum valla insallah dinlenmek iyi gelir
Bol miktarda tuketmeye calisiyorum dogal yollardan ama doktorum takviye israrla vermiyor maalesef
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Beni cüzi bi miktar karşılığı evlat edinmiş Türkiyeden bu aile. Çocukları olmuyomuş ve yurt dışına tatile gitmişler, beni doğuran kadın ile tesadüfler sonucu karşılaşmışlar orda ve hikayesini dinlemişler. Kadının bebek bakacak gücü yokmuş ve doğurunca çocuk esirgeme kurumuna verecekmiş. Bizimkiler de biz alalım demişler ve doğurana kadar kadına refakat edip sonra beni alıp Türkiyeye getirmişler. Anne ve baba diye onları bildim 20 yaşıma kadar, sonradan öğrendim neyin ne olduğunu. Aslında iyi ki böyle bişey yapmışlar yoksa çocuk esirgeme kurumuna vereceklermiş beni orda Allah bilir orada ne olurdum.
Şimdi bazen doktorlar soruyo ailenizde şeker ya da kalp hastası var mı diye, bilmiyorum dediğimde bana salak muamelesi yapıyolar :)) Ama hiç bişey bilmiyolar, hikayemi bilmiyolar. İnsanların aile ve bi kardeşe sahip olma duygularına gıpta ettim hep. Bilemediğim bi duygu. Onun dışında asla ve kata hiç bişeyi kıskanmadım hayatımda. Öyle işte ya, alıştım artık :)
Kizlar moralm cok bozuk idrarmda protein cikti eser ama ben cok korkyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım benim ne dedi doktor peki, tansiyonun nasıl normal mi ? İnş ciddi bişey değildir, öyle olmadığını düşünüyorum ama dikkat et lütfen habersiz bırakma tamam mı
Aradm cnm doktorumu hemen adam biliyr pir pirikli oldugumu norml dedi korkma tansiyonun gayet iyi dedi degerlerin normal dedi iki gunde bir idrar vercm ve uc kere tansiyonuma baktrcm cumartesi allah nasip ederse kontrolum var doktorumda beklyrm dedi insallh hayrli habrrler alirim tuzu kes dedi doktor tamamen bende kestim
Hikayen beni cok etkiledi lenfoma gerckten
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
geçmiş olsun canım doktorun ne dedi benimde ilk hamileliğimde 39. haftamda çıkmıştı şimdi %7 lik ihtimalim varmış
Ay canım çok sevindim korktuğumuz şey olmadığına. Tansiyonunu her gün en az iki kez kontrol ettireceksin, tuzu kesecek ve bol su içeceksin hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle. C.tesi günü güzel haberlerini bekliyoruz...
İşte herkesin bi hikayesi var, herkes şanslı doğmuyor ama ben yine de şanslıyım bence. Gavur ellerinde kalmadım en azından :)
Ay canım çok sevindim korktuğumuz şey olmadığına. Tansiyonunu her gün en az iki kez kontrol ettireceksin, tuzu kesecek ve bol su içeceksin hiç bişeycik olmaz Allahın izniyle. C.tesi günü güzel haberlerini bekliyoruz...
İşte herkesin bi hikayesi var, herkes şanslı doğmuyor ama ben yine de şanslıyım bence. Gavur ellerinde kalmadım en azından :)
Doktorum normal dedi cnm eser onlar icin bisey ifade etmyrms +1 bile bizim icn normal dedi cumartesi kontrolum var canm hayrlisi insallh
Evet aynebn ama bencede sende cok sanslisin bir aileye sahipsin bak bebisinde olucak.cocuk esirgemede yetisenleri goruyrm kalbim kaldrmyr allahm seni yanliz birakmamis
Okuruz tabii canım ne demek. Allah güzel haber alacağınız günler tez zamanda göstersin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?