merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek.
bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
Sagol canm ya aslinda benimde hatam var suyu eskisi gibi icmyrm ne zaman bisey yapsam bana geri donyr
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni cüzi bi miktar karşılığı evlat edinmiş Türkiyeden bu aile. Çocukları olmuyomuş ve yurt dışına tatile gitmişler, beni doğuran kadın ile tesadüfler sonucu karşılaşmışlar orda ve hikayesini dinlemişler. Kadının bebek bakacak gücü yokmuş ve doğurunca çocuk esirgeme kurumuna verecekmiş. Bizimkiler de biz alalım demişler ve doğurana kadar kadına refakat edip sonra beni alıp Türkiyeye getirmişler. Anne ve baba diye onları bildim 20 yaşıma kadar, sonradan öğrendim neyin ne olduğunu. Aslında iyi ki böyle bişey yapmışlar yoksa çocuk esirgeme kurumuna vereceklermiş beni orda Allah bilir orada ne olurdum.
Şimdi bazen doktorlar soruyo ailenizde şeker ya da kalp hastası var mı diye, bilmiyorum dediğimde bana salak muamelesi yapıyolar :)) Ama hiç bişey bilmiyolar, hikayemi bilmiyolar. İnsanların aile ve bi kardeşe sahip olma duygularına gıpta ettim hep. Bilemediğim bi duygu. Onun dışında asla ve kata hiç bişeyi kıskanmadım hayatımda. Öyle işte ya, alıştım artık :)
Canım benim, hikayenden çok etkilendim. İnşallah bundan sonra karnındaki kuzucukla, doğacak olan diğer çocuklarınla ve eşinle koskocaman çok mutlu bir aile olursunuz.
Canim bende bugun herkese ayni seyden dert yandim. Bende cok asagida hissediyorum. Oyle ki diyorum heralde alttan elini kolunu falan uzatacak. Bi de idrar torbamin uzerinde zipliyo, hem aciyo hem de cisim geliyo surekli. Kasilma bende de var evet. Magnezyum kullaniyorum kasilmalar icin. Karnimin bi tarafi tas gibi oluyo, aciyo biraz. Agirlasiyo sanki kasildiginda. Benim bebegin esi asagida biraz, doktor ondan oluyor kasilmalar dedi. Ama bebegin yeri asagida degil dedi. Sadece yan duruyomus. Bas bi yanda ayaklar bi yanda, eliyle sanirim bastiriyo asagiya. Senin bebeginin cinsiyeti ne canim. Ben oglumda da ayni seyleri yasamistim, kizimda hicbiri olmadi. Ama bu bebegime de kiz dedi doktor. Bazilari erkek bebek asagida olur diyo bana, bu bebek kiz degil diyolar, ondan asagidan baski hissediyosun diyolar ama doktor kiz diyo. Bilmiyorum iste. Ama normalmis yani endise edilecek bi durum yokmus. Aklina takiliyosa bi doktora gorun canim yinede
Canım çok geçmiş olsun . Ama çok ciddi bisey değil ki doktorun bırakmış seni yoksa yatırırlardı ..korkma telaş yapma benceGebelik zehirlenmesi tabi benimki cok yuksek degl ama ben korkudan mhvoldm
ewet tatlım erkek
Bi tane okudum canım 41 mi okumam gerekiyor??Selam güzel anneler,
Allah evladinizi hayirlisiyla, saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah
Sinemimin bahsettigi ben oluyorum Rabbim insallah isteyen herkese içinde banada nasip eder, tüp bebek tedavisine baslayacagim kismetse Agustos'un sonunda.
Simdiden çok tesekkür ederim okuyanlar için. Rabbim kabul etsin tüm dualarinizi
Ya aslında koca sülaleden annem dahil yanıma 3 gün gelecek birini bulsam trabzonda yapacağım doğumu. Dilek hanım sezaryen mi yaptı seni canım yoksa normal mi? Normal doğuma bakış açısı nasıl? Seni bana Allah gondermis yaa koca forumda aradım bulamadım bu sorulara cvp dilek hanıma randevu aldım ama eşim inat edip goturmemisti o gün.Cnm beril hanimda cok iyi tatli bir bayan tabi tercih senin ama devlet hastaneleride cok ilgili degil
trabzon da dogumu dusunursen imperialde dilek hanim var cok cok iyi bi dr cok guleryuzlu hastane calisanlarida iyi ilk dogumumu dilek hanim yapmisti
Canım her ne olursa olsun sen de bebek de olsa bir gün sabun şampuan bi gün dus şeklinde olmalı. Derideki bazı tabakalara zarar oluyor yoksa. Üstelik 40 gün boyunca diye birşey yok. Haziranda doğum yaptım yine de gün aşırı yok adım yavrumu ilk bir ay vücut sıcaklığı koruma sistemini ancak devreye sokuyor.zaten internet olduğu için şanslıyız, ama ben sakarım biraz ondan korkuyorumzaten illa biri olur yanımda yardım eder.
bu arada 40 gün boyunca her gün yıkamak lazımmış bebeği, acaba hergün şampuanla mı yıkayacağız?
Sunu unutma canım kimse senin bebeğine senden daha iyi anne olamaz. Azıcık kitap oku için rahatlasin. İlla ki de büyüklerden destek alacaksın ama sen içgüdülerine güvenİyi bi anne olamazsam diye çok korkuyorum. Ya yıkayamazsam ya üşütürsem acıktığını anlamazsam, gazını çıkartamazsam, ya mutsuz olursa bebeğim.
Zamanında uyanamazsam mesela uyuyakalırsam.
Çok korkuyorumm bebeğime iyi bakamazsam diye((
Walla aynı durum bizim komşu da oldu 40. Haftanın sonuna kadar bekledi .3. Sezaryeni ve daha iki sene geçmemişti son sezaryenin üstünden. Üstelik 2.de de suyu geldikten sonra gitmişti hastaneye. Bana kalırsa bekle derim yine de yedek dr bul muhakkak. Benim de dr um 38.haftada izne ayrılmıştı devlette dr buldum kendime guvenemesem de mecbur kalırsam gidecektim. Çok şükür oğlum dr ablasını sevdiği için tatilden sonraki hafta geldi. Sezaryen olsa bile hemen rahim ağzı açılır diye birşey yok. 42de sezaryen olan birçok insan var. Önceki doğumun ne zamandı?Herkese iyi aksamlar arkadaslar uzun suredir moralim cok cok bozuk oldugu icin sizleri hep takip ettigim halde elim bi turlu yazmaya gitmedi..simdi bisey danismak istiyorum umarim fikir veren cikarbenim beklenen dogum tarihim 10 eylul ve ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olucak bugun doktorum sezeryanlari 38+5 de dogurttugunu soyledi ve o donemimde tatilde olacagini ekledi
( ya tatile gitmeden yapicaksin dedi dogumu ki bu 38+0 a denk geliyo..ya da tatil donusu ki bu da 39+2 ye denk geliyor ki o zamana kadar bebek bekler mi beklemez mi Allah kerim dedi;(((..kendisinin olmadigi donemde acil bidey olursa beni bilmeyen bi dr a denk gelicem..kendi doktorum gitmeden dogum yapsam da bebegime haksizlik olur gibi geliyor.cunku anne karninda gecen 1 saat bile cok kiymetli..esim doktor degistirelim diyor ama ben de bu sehirde en cok bu doktora guveniyorum ki bu sadece benim dusuncem deil.diger doktorlar sinek avlarken benim doktorumdan randevu almak icin 2hafta onceden araman gerekiyor..birsuru sikintinin ustune birde bu eklendi.ne yapicam.bilemiyorum (
Korkma canım ölçümlerde +-15 gün normal. Biz hep bir hafta geri çıkıyoruz azıcık kalsiyuma yuklen o farkı da kapatirsin ınşmerhaba arkadaşlar... Sizleri uzun zamandır takip etmeye çalışıyorum nete çok giremesem de bende bir eylul annesiyim inş. ve ilk gebeliğim. 28. haftama girdim bugüne kadar neredeyse hiç sorun yaşamadım derken 24+4 de ayrıntılı ultrasonda bebeğimin FL ölçümü 3 gün geriden geldiğini gördüm profesör e gitmiştik herşeyin yolunda olduğunu bebeğimin hiçbir sorunu olmadıgını söyledi. dün kendi doktoruma gittiğimde FL ölçümü 10 gün geride kalmıştı, diğer tüm ölcümler 27+6 haftayla uyumlu görünürken, FL 26+4 çıktı, Gerçekten çok korktum böyle bir durum yaşayan var mı? sonradan değişir mi ? Sizin bebeklerinizin boyu nasıl ? şu durumda benim bebeğimin boyu 34.5 falan oluo 27+6 da(
Ben de sezaryen olurum diye korkudan 8.ayda diyet yapmıştım 3500 doğduKızlar benim de cuma günü kontrolüm vardı ama ancak şimdi fırsat bulup size yazıyorum. Kızımın gelişimi hala geriden geliyor. Önceden 1 hafta gerideydi, şimdi 10 gün geriden çıktı. 28+1 günde 994 gr olmuş sadece. Doktor plasentadan bebeğe giden kan miktarına falan baktı, herşey yolunda ama bir türlü kilo aldıramıyorum hanımefendiye. İlk hamileliğimde oğlum 3800 gr doğmuştu. Bu sefer kızım 2500 gr doğsa iyidir diyorum. Neyse, bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da kilo sonradan alınıyor. Yeter ki anne sütüyle besleyebilelim. Bu arada doğumu sezeryanla yapacağım için günüm de belli oldu. Kızıma 8 Eylül'de kavuşucam kısmetse...
Benim de kasılmam var canım magnezyum ve kalsiyum takviye dene yahut soda iç günde 1 2 tane eminim 2 gün sonra şikayetlerin azalacakcok teşekkür ederim canım aynen yaa böle eli kolu cıkacak gibi çok afedersin elimi genital bölgeme koyuyorum tekmesi nerden gelecek diye tam elimin altından vuruyo benim bebişim kız canım benim ki de aynen yan yatıyo :) bazen butun gun aşağı vuruyo gecen gün sinirlerim bozuldu ağladım yukarı vurunca canım yanmıyo ama aşağı her vurduğunda yerimden hopluoyrum aynen idrar torbama da vuruyo o zamanda çok acı çekiyorum bazen bağırttırıyo beni... bazende günlerce aşağı vurmuyo mesela en son buraya yazdım o günden beri hiç aşağı vurmadı doktorum aşağıda falan demedi hiç plesentada yukarda olması gereken yerdeymiş yan yatması ağrılarının daha çok olmasına sebep dedi doktorum... çünkü geceleri ağlayarak sağa sola dönüyorum manile yastığım var kar etmiyo hem onu hemde başka bir yastığı bacak arama alıyorum yatakta her dönüşümde eşim oflamalarıma uyanıyo öyle canım yanıyo kasılma nasıl birşey bilmiyorum ama karnın semsert oluyo aşağı baskı hissediyorum hafifde baskının verdiği bir ağrı oluyo kalbim çarpıyo doktorum alttan iki kere muayne etti rahim ağzını ölçtu normal dedi bi sorun yok dedi nst ye de girdim sancı çıkmadı doktorda naz yapıyorum zannediyo ama ağrım var anlatamıyorum kimi gün yerimden kalkamıyorum ağrıdan kimi gün hamile olduğumu unutuyorum :) offf ne uzun yazdım yahuuu senin üçüncü bebişmii canım allah bağışlasın
Herkese iyi aksamlar arkadaslar uzun suredir moralim cok cok bozuk oldugu icin sizleri hep takip ettigim halde elim bi turlu yazmaya gitmedi..simdi bisey danismak istiyorum umarim fikir veren cikarbenim beklenen dogum tarihim 10 eylul ve ilk dogumum sezeryan oldugu icin buda sezeryan olucak bugun doktorum sezeryanlari 38+5 de dogurttugunu soyledi ve o donemimde tatilde olacagini ekledi
( ya tatile gitmeden yapicaksin dedi dogumu ki bu 38+0 a denk geliyo..ya da tatil donusu ki bu da 39+2 ye denk geliyor ki o zamana kadar bebek bekler mi beklemez mi Allah kerim dedi;(((..kendisinin olmadigi donemde acil bidey olursa beni bilmeyen bi dr a denk gelicem..kendi doktorum gitmeden dogum yapsam da bebegime haksizlik olur gibi geliyor.cunku anne karninda gecen 1 saat bile cok kiymetli..esim doktor degistirelim diyor ama ben de bu sehirde en cok bu doktora guveniyorum ki bu sadece benim dusuncem deil.diger doktorlar sinek avlarken benim doktorumdan randevu almak icin 2hafta onceden araman gerekiyor..birsuru sikintinin ustune birde bu eklendi.ne yapicam.bilemiyorum (
Bi tane okudum canım 41 mi okumam gerekiyor??
Ya aslında koca sülaleden annem dahil yanıma 3 gün gelecek birini bulsam trabzonda yapacağım doğumu. Dilek hanım sezaryen mi yaptı seni canım yoksa normal mi? Normal doğuma bakış açısı nasıl? Seni bana Allah gondermis yaa koca forumda aradım bulamadım bu sorulara cvp dilek hanıma randevu aldım ama eşim inat edip goturmemisti o gün.
Canım her ne olursa olsun sen de bebek de olsa bir gün sabun şampuan bi gün dus şeklinde olmalı. Derideki bazı tabakalara zarar oluyor yoksa. Üstelik 40 gün boyunca diye birşey yok. Haziranda doğum yaptım yine de gün aşırı yok adım yavrumu ilk bir ay vücut sıcaklığı koruma sistemini ancak devreye sokuyor.
Sunu unutma canım kimse senin bebeğine senden daha iyi anne olamaz. Azıcık kitap oku için rahatlasin. İlla ki de büyüklerden destek alacaksın ama sen içgüdülerine güven
Walla aynı durum bizim komşu da oldu 40. Haftanın sonuna kadar bekledi .3. Sezaryeni ve daha iki sene geçmemişti son sezaryenin üstünden. Üstelik 2.de de suyu geldikten sonra gitmişti hastaneye. Bana kalırsa bekle derim yine de yedek dr bul muhakkak. Benim de dr um 38.haftada izne ayrılmıştı devlette dr buldum kendime guvenemesem de mecbur kalırsam gidecektim. Çok şükür oğlum dr ablasını sevdiği için tatilden sonraki hafta geldi. Sezaryen olsa bile hemen rahim ağzı açılır diye birşey yok. 42de sezaryen olan birçok insan var. Önceki doğumun ne zamandı?
Korkma canım ölçümlerde +-15 gün normal. Biz hep bir hafta geri çıkıyoruz azıcık kalsiyuma yuklen o farkı da kapatirsin ınş
Ben de sezaryen olurum diye korkudan 8.ayda diyet yapmıştım 3500 doğdubu da geriden geliyor zayıf kısa eee ne yapalım bizde genetik yeterlik yok Zaten anne baba olarak. Çıkan da 52 cm. doğdu ne oldu sanki. Neredeyse 1 yaş kucuklerle boy kilo. Çok şükür dil zeka pabuç gb maşallah önemli olan onlar canım takmayacagiz artık
Benim de kasılmam var canım magnezyum ve kalsiyum takviye dene yahut soda iç günde 1 2 tane eminim 2 gün sonra şikayetlerin azalacak
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet ben Allahın sevgili kuluyum diyorum, çok şükür kendi ailemi kurmaya çalışıyorum şimdi. Allahın izniyle yapabildiğim kadar çok çocuk yapıcam. 3-5 bakalım kısmet :)
Canim ben ağustos annesiyim benimde bir ara yüksek çıktı sanirim seninki yüksek değil sadece şişlik var..hemen gittim idrarda protein kacagina baktı yok dedi eve gönderdi. .kendi doktoruma gidince 24 saatlik idrar toplama verdi..onda yüksek çıktı ama hamilelerde 300un üstü olunca tehlikeliymis takibi yapıyorum. Hatta bizim topikte bir arkadas hastanede yatmış ,onda 370 çıkmış normal demişler.
Istersen doktoruna bunu söyle 24saatlik idrar toplama yap..ve stres yapma ben öyle yaptım 15;10 çıktı gittim 10 a 6 sakin ol.
Rabbim sağlıkla kucağimza almayi nasip etsin.
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Yok konusmadim doktorla, doktorum yabanci oldugu icin, anlam veremez , herkez saglik durumun iyise kendini iyi hissediyorsan tut dediler, ama halsizlik tansiyon dusuklugu, bebegin suyu az gibi problemlerin var sa tutma dediler,, bunlarin hic biri bende yok oyuzden tutuyorum.
Günaydınnn kızlar
Uykusuz bir geceden sonra 6 ya kdr ancak yatakta kalmaya dayabildim.
Sabahın köründe gene ayaktayım :))))
Güzel bir gün olsun.
Güzel haberlerle güzel tekmelerle dolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?