2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

günaydın canım
ben marılyn marka aldım ,4 bedenını cunku kılolu hamıle kaldım ve suankı bedenıme göre aldım ,rahat bol olsun dıye ,
dogumdan sonrada bu sekilde olurum dıye düşündüm

AYU -SEVGI KELEBEGI88

gecmıs olsun kızlar
sıkıntı yapmayın sakın
alahın ıznıyle ufak tefek bu nazar boncuklarıyla atlatacaksınız
allahım beterınden korusun
uzmeyın kendınızı

ayetel kursı ısteyen arkadaslar ben okurum
umarım gec kalmamısımdır

allah dualarımızı kabul eder ınsallah
saglıklı hayırlı bebeklerınız olur

LENFOMA

senı gercekten tanımak ısterdım
zor bır hayat ama masallah merhametın sevgın enerjıın cılgınlıgın hıc eksılmesın
allah herseyı gonlune gore versın

Günaydınnn kızlar
Uykusuz bir geceden sonra 6 ya kdr ancak yatakta kalmaya dayabildim.
Sabahın köründe gene ayaktayım :))))
Güzel bir gün olsun.
Güzel haberlerle güzel tekmelerle dolsun

Ben de 5.30-6.00 da dikildim. Helal sana arkadaşım işte olmana rağmen böyle pozitif olabiliyosun

günaydın canım;
burası küçük bi il malesef devletteki doktorlarla ilgili hiç iyi şeyler duymadım.9 ay erkek diyip kız olan,6 ay boyunca ne bir vitamin ne kan tahlili ne ikili üçlü test yaptıran vs vs hos özeldekilerinde ahım şahım bi farkı yok ya.benim dr um usg ile bakar hersey biyi sorun yok,vitaminlerini kullanıyomusun der ve yollar ve en iyi dr o diye biliniyor burda düşün artık küçük şehirde yaşamanın dezavantajı işte..cok cok teşekkür ederim canım..hayırlısı artık..

Günaydın kızlar,
kuyruk sokumumda hafif ağrı şikayetim vardı ama önemsemiyordum. bugün yataktan zor kalkıp geldim işe..inşallah geçer.
herkese sağlıklı ve bol tekmeli bir gün dilerim..

canım teşekkür ederim..böyle bi örneğin oldugunu öğrenmek biraz rahatlattı beni..devletteki dr lar pek ilgili deiller.özelde ise 4 dr var biri benim ki..diğer üçünden birine de gideyim dediğin gibi..artık nasip kısmet dicez ve beklicez sanırım..Allah heğpimize hayırlı sağlıklı doğumlar kısmet eder inşallah..

Canım çok geçmiş olsun . Ama çok ciddi bisey değil ki doktorun bırakmış seni yoksa yatırırlardı ..korkma telaş yapma bence

Cok sukur ki canm onemli bisey deglms dun doktorum korkma dedi ama ben halen telasliym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canm haty iskenderunda yasyrm canm berbat bir sicaklikla bogusuyrz kardesnde iyi bilir haty guzrldi ama suriyeliler geldi berbat etti ortaligi

aynen canım kardesımde ole anlatıo..
allah yardımcınız olsun...
surıyelıler heryerde artık

eski bedenime göre aldım ben. zaten hamile kıyafetleri de öyle değil mi, anormal ve dengesiz kilo artışı olmadığı sürece eski bedeniniz ne ise onu alın diyorlar. doğumla beraber de en az 3-4 kilosunun gideceğini düşünürsen ya eski bedeninde al yada daha rahat olmasını istersen bir beden büyüğünü

benımde suan ıcın herhangı bı şikayetım yok canım...
aynen senın gıbı bı kan testı yapıldı ılk aylarda dahada bısey yapılmadı
ama herhangı bı şikayetın yoksa sorun yoktur heral

Gayet iyi simdiye kadr bir sorun cikmadi htta onde gdyrdu bu cumartesi kontrolumz var bakalm kac kilo olms oglum

e tamam o zaman neyinden korkuyon kuzum. benim canlı örneği yakın arkadaşım var. gebelik zehrlenmesi yüzünden apr topar 32. haftada izne çıktı onun belirtilerinin %10 u yok sende. korkupta bebeğini yorma kendinide.

meraba arkadaşlar...
nasılsınız...
bebeklerımıze en sağlıklı bıcımde kawusalım ınsallah..
tek dılegım bu
son aylar zorlu geçmeye başladı cunku

vay be aslında çok üzücü şeyler insanı çok yıpratıcı ama şöyle bi baktığında hikayenle gurur duymalısın çok etkileyici bir hikayeymiş. inş bundan sonraki hayatınca küçük mucizenle çok mutlu olursun canım benim. eminimki çok iyi anne olacaksın. seni türkiyeye getiren ailede cennetlik ne kadar iyi insanlarmışki seni büyütüp bu yaşlara getirip birde torun sahibi oldular.

valla canım bana doktorum taburcu olurken yıkama değilde ıslak olarak silmede olur dedi veya yıkadayacaksan birgün sabunla bir gün sabunlama dedi. ben hergün yıkamadım mart ayıydı soğuktu üşür diye korktum ama şu var her yıkayışta bebek büyürmü ya. her yıkadığında büyüdü yavrum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…