Günaydın kızlarr, pijama ve gecelik alan arkadaşlar bişi danışıcaktım
şu an giydiğiiniz bedeni mi aldınız yoksa biraz daha buyuk mu yada doğumdan sonra belki az kilomuz gider diye eski bedeninizde mi aldınız?
Bi türlü karar veremiyorum nası almam gerektiğine
Günaydınnn kızlar
Uykusuz bir geceden sonra 6 ya kdr ancak yatakta kalmaya dayabildim.
Sabahın köründe gene ayaktayım :))))
Güzel bir gün olsun.
Güzel haberlerle güzel tekmelerle dolsun
Canım bence doktorunu değiştir. Evet çok iyi bir doktor olabilir ama tavrı hiç hoş değil.
İllaki doğumunu yaptırabilecek bir doktor vardır. Bazı doktorlarda randevusu çok diye ne bilim iyi bir doktor diye aşırı rahat oluyo.
Değiştirmezsen mecbur erken sezeryan olacaksın yada bekleyeceksin oda bebiş beklerse. İyi düşün taşın. Eşinle iyice konuş.[/QUOTE
günaydın canım;
burası küçük bi il malesef devletteki doktorlarla ilgili hiç iyi şeyler duymadım.9 ay erkek diyip kız olan,6 ay boyunca ne bir vitamin ne kan tahlili ne ikili üçlü test yaptıran vs vs hos özeldekilerinde ahım şahım bi farkı yok ya.benim dr um usg ile bakar hersey biyi sorun yok,vitaminlerini kullanıyomusun der ve yollar ve en iyi dr o diye biliniyor burda düşün artıkküçük şehirde yaşamanın dezavantajı işte..cok cok teşekkür ederim canım..hayırlısı artık..
Canım bence doktorunu değiştir. Evet çok iyi bir doktor olabilir ama tavrı hiç hoş değil.
İllaki doğumunu yaptırabilecek bir doktor vardır. Bazı doktorlarda randevusu çok diye ne bilim iyi bir doktor diye aşırı rahat oluyo.
Değiştirmezsen mecbur erken sezeryan olacaksın yada bekleyeceksin oda bebiş beklerse. İyi düşün taşın. Eşinle iyice konuş.
Bi tane okudum canım 41 mi okumam gerekiyor??
Walla aynı durum bizim komşu da oldu 40. Haftanın sonuna kadar bekledi .3. Sezaryeni ve daha iki sene geçmemişti son sezaryenin üstünden. Üstelik 2.de de suyu geldikten sonra gitmişti hastaneye. Bana kalırsa bekle derim yine de yedek dr bul muhakkak. Benim de dr um 38.haftada izne ayrılmıştı devlette dr buldum kendime guvenemesem de mecbur kalırsam gidecektim. Çok şükür oğlum dr ablasını sevdiği için tatilden sonraki hafta geldi. Sezaryen olsa bile hemen rahim ağzı açılır diye birşey yok. 42de sezaryen olan birçok insan var. Önceki doğumun ne zamandı?
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Canım çok geçmiş olsun . Ama çok ciddi bisey değil ki doktorun bırakmış seni yoksa yatırırlardı ..korkma telaş yapma bence
Evet canm haty iskenderunda yasyrm canm berbat bir sicaklikla bogusuyrz kardesnde iyi bilir haty guzrldi ama suriyeliler geldi berbat etti ortaligi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlarr, pijama ve gecelik alan arkadaşlar bişi danışıcaktım
şu an giydiğiiniz bedeni mi aldınız yoksa biraz daha buyuk mu yada doğumdan sonra belki az kilomuz gider diye eski bedeninizde mi aldınız?
Bi türlü karar veremiyorum nası almam gerektiğine
Canım benım taaa ilk ayımda yapılmıştı kan ve ıdrarımda testı. 6aydır hıc yapılmaımıstı. Doktorum kontrol amaçlı yaptı uzun zamandır test yapılması degerlerıme bakılmamıştı doye. O sebeple yaptı. Herhangı bir şıkayetım yoktu.
ayetel kursı ısteyen arkadaslar ben okurum
umarım gec kalmamısımdır
allah dualarımızı kabul eder ınsallah
saglıklı hayırlı bebeklerınız olur
ewet tatlım erkek
Gayet iyi simdiye kadr bir sorun cikmadi htta onde gdyrdu bu cumartesi kontrolumz var bakalm kac kilo olms oglum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Beni cüzi bi miktar karşılığı evlat edinmiş Türkiyeden bu aile. Çocukları olmuyomuş ve yurt dışına tatile gitmişler, beni doğuran kadın ile tesadüfler sonucu karşılaşmışlar orda ve hikayesini dinlemişler. Kadının bebek bakacak gücü yokmuş ve doğurunca çocuk esirgeme kurumuna verecekmiş. Bizimkiler de biz alalım demişler ve doğurana kadar kadına refakat edip sonra beni alıp Türkiyeye getirmişler. Anne ve baba diye onları bildim 20 yaşıma kadar, sonradan öğrendim neyin ne olduğunu. Aslında iyi ki böyle bişey yapmışlar yoksa çocuk esirgeme kurumuna vereceklermiş beni orda Allah bilir orada ne olurdum.
Şimdi bazen doktorlar soruyo ailenizde şeker ya da kalp hastası var mı diye, bilmiyorum dediğimde bana salak muamelesi yapıyolar :)) Ama hiç bişey bilmiyolar, hikayemi bilmiyolar. İnsanların aile ve bi kardeşe sahip olma duygularına gıpta ettim hep. Bilemediğim bi duygu. Onun dışında asla ve kata hiç bişeyi kıskanmadım hayatımda. Öyle işte ya, alıştım artık :)
zaten internet olduğu için şanslıyız, ama ben sakarım biraz ondan korkuyorumzaten illa biri olur yanımda yardım eder.
bu arada 40 gün boyunca her gün yıkamak lazımmış bebeği, acaba hergün şampuanla mı yıkayacağız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?