2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

valla canım kayın valdem bana büyük aldırmıştı pişmanım halen büyük. giy dene ama daha 2 ayın var gözönünde bulundur bunuda. ben doğuma yakın aldım büyük aldım hata ettim şimdi gittiğimde tam üstüme olanı alıcam.

Bi tane okudum canım 41 mi okumam gerekiyor??

Evet 1 tane yeterli 41'e tamamlamamiz açisindan, çok tesekkür ederim Allah kabul etsin

Bende okudum. Allah hayırlı, sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah.

Amin Allah kabul etsin insallah

Tamamlandi mi bilmiyorum ama okudum canim Allah gonlune gore versin insallah hayirli haberini de duyur

Allah kabul etsin, Amin insallah haberimi veririm eylül ekim gibi belli olursa tabi siz bebislerinize kavusmus olursunuz Allahin izniyle bakalim buralara gelebilir misiniz

B'nde okudum cnm Allah kabul etsin dualarını inş

Amin Allah kabul etsin insallah

Bende okudum canım inşallah sonuç alırsın en kısa zamanda hayırlısıyla🌺

Amin insallah Allah razi olsun

---

Allah kabul etsin insallah herbirinize ayri ayri tesekkür ederim hanimlar, Rabbim sizlere hayirli dogumlar nasip etsin, saglicakla yavrunuzu kucaginiza alin insallah

çiğdemcim 1 tane yeterli değil tatlım
1 gebe 41 adet okuması gerekıyor

uzun zamandır giremedim, tam buranın müdavimi olcam derken internetim gitti falan

sizlere yine bir sorum olacak
cumartesi doktordaydım plesenta biraz aşağıda görünüyor, kanama falan olursa hemen gel dedi
öyle sürekli yat dinlen falan demedi, yine yürüyüşünü sporunu yap dedi
ister istemez kafama takıldı bu durumda olan varmı

birde benim bebiş 2 hafta geriden geliyordu ultrason ölçüsünü hep baz alıyorduk hafta kavramında
bu hafta kilosu 1600 gr boyu da 38 cm dedi (sata göre şuan 31+5)
biraz önden gidiyor dedi. çokmu iri olacak aceba bebeğim

Canim istersen limonlu suda iç günde bir kere filan...

Ben de 5.30-6.00 da dikildim. Helal sana arkadaşım işte olmana rağmen böyle pozitif olabiliyosun

canım olsun buna da şükür diyorum.
gün sayıyorum.
hem zaten uyuyamayacağım bebişim doğunca, şimdiden alışayım

günaydın cnm..
bende de aşırı uyuma isteği oluyo erken yattım akşam ama sabah yine zor kalktım. bide soğuk süt içmiştim midem bulanıyo kalktığımdan beri

süt mü dokundu acaba ama soğuk belkı dokunmuştur.
bugün mideni yormayacak şeyler tüket.
süt te ılık içilmiyor ya

canım bebeğin kız mı erkek mi?
erkekler daha iri oluyorlar ya o bakımdan sordum cnm.

plasentanın aşağıda olmasının çok fazla etkisi olmuyor.
zaten öyle zorlayacak durumlarda doktorlar aktiviteleri kısıtlıyor, için rahat etsin
yasak koymadıysa sıkıntı yok.
normal doğum yapamazsın belki.

aynen canım kardesımde ole anlatıo..
allah yardımcınız olsun...
surıyelıler heryerde artık

Aynen canm.ve buradaki insanlara cok seyler yasatyrlar kac kisinin yuvasini yikmislar.hirsizlik desen var kavga ettikleri adami oldurduler insanlara neler yasatyrlar anlatamam

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

e tamam o zaman neyinden korkuyon kuzum. benim canlı örneği yakın arkadaşım var. gebelik zehrlenmesi yüzünden apr topar 32. haftada izne çıktı onun belirtilerinin %10 u yok sende. korkupta bebeğini yorma kendinide.

Cok sukurki canm test yaptrdk simdi aldm sonucu temiz cikti suyu azaltmssn ondan olmstr dedi doktr cok sukur atlatik

Kizlar cok sukur ikinci tahlilde sonucum temiz cikti su icmemi azaltigim icin olablr dediler neyse suya bol bol devam allhm korusun bebeislerimizi

erkek canım. şimdi başka sitelerden baktım da aşağı yukarı normal görünüyor ölçüleri

evet yasak koymadı, hatta yüzüyorum normal doğum için dedim yine yüzmene devam et dedi
hayırlısıyla kucağımıza alalım başka birşey istemiyorum
normal yada sezeryan takıntım yok ama takibi normal olması için elimden geleni yapıyordum bakalım bu durumda ne olacak hayırlısı inşallah.
teşekkür ederim cevabınız için

Canim doltorumun tarzi bu bastan beri vitamin dahi kullandirmiyor bana, tek kullandigim demir hapi onun disinda hicbisey yok! Vucuda kimyasal girmesi daha tehlikeli ona gore

Kizlar cok sukur ikinci tahlilde sonucum temiz cikti su icmemi azaltigim icin olablr dediler neyse suya bol bol devam allhm korusun bebeislerimizi

GECMIS OLSUNNNNN

cok sevındım

Kızlar yatak odası için ikea sabit beşik aldım.salon için sepet beşik mi yoksa oyun parkımı alsam gün içinde salondayız ayrı uyutmam kızımda zaten rahat bırakmaz. karar veremiyorum 5 ay gündüzleri salonda uyutucam 150 tl buldum Paşababy marka cok kararsızkm yerden bişey alamam kızım hiperaktif ve aşırı yaramaz o yüzden beşik olucak varmı bi öneriniz valla dua ederim geceden beri taktım

Insallh cnm hayrlsyln

Canim gecmis olsun ben oncesini okuyamadim ama protein seviyen yuksek sanirim

Bunun disinda sijayetin varmiydiki bacaklarda odem ve tansiyon yukselmesi gibi. Cunku tek basina protein atilimi anlam ifade etmiuor diye biliyorum

Canim gecmis olsun ben oncesini okuyamadim ama protein seviyen yuksek sanirim

Bunun disinda sijayetin varmiydiki bacaklarda odem ve tansiyon yukselmesi gibi. Cunku tek basina protein atilimi anlam ifade etmiuor diye biliyorum

Bugun tekrar idrar baktrdm canm temiz cikti bol su icmemi istedi doktorum cok sukur bisey yok

bende normal istiyorum ama hiç bir halt yapmıyorum bunun kolaylaşması için.
nolcak bakalım

bende normal istiyorum ama hiç bir halt yapmıyorum bunun kolaylaşması için.
nolcak bakalım

bazen böylesi de sizi istediğiniz sonuca ulaştırabiliyor
ben yürüyüş yapıyorum, yüzüyorum
şeker çıktı diyetime dikkat ediyorum
kendimi beynen hazırlıyorum vs. vs.
ama işte önemli olan bizim kısmetimizde ne olduğu
plasenta yukarı çıkmazsa normal doğum olasılığım da azalıyor
en iyisi zamana bırakmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…