2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
merhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:

magnezyum disporal toz kullanıyorum canım ben yarım bardak suya katıp içiyorum.

Arkadaslaarr bu son ay baya zor geciyor yaa.. dun kizim sag tarafimda bi cikardi kendini resmen kafasini belini poposunu gördüm esime gösterdim korktu o ne be diyo son 1 ay kaldi ama ben cok fenayim.. uyku yok ayaklarim davul gibi pufff cok bunaldim sanirim

Kizlar cok sukur ikinci tahlilde sonucum temiz cikti su icmemi azaltigim icin olablr dediler neyse suya bol bol devam allhm korusun bebeislerimizi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ohh cok sevindim canim .. gecmis olsunn.. evet suyu hic ihmal etme benim dr her gittimde uyarir beni en az 3 litre su ic diye hem bebeklerin suyu icin hemde bu enfeksiyonlar icinmis

Canim uçuk için krem kullaniyormusun. Var mi acaba kullanabildigimiz bir ilaç. ben sarimsakla falan idare ediyorum da agriyo tabi

Ayyy kızımın odası geldııı ama daha kurmadık boya duvar kağıdı filan olacak yüzümda salakça bi gülümseme var sabahtan berii :) bu katalogdaki hali şıfonıyerını 4 çekmecelı olarak yaptırdım daha kullanışlı olur dıyee

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayy coookk guzel annesii .. saglikla sihatle büyüsün kiscen burda.. güle güle kullanın

ben magnezyumun sulandırılıp ıcılenı mıdemı bulandırdığı ıcın
hap olanını kullanıorum memnunum
tuwaletım genelde ıshal gıbı benımde

cok güzel canım
güle güle kullansın bebısın

Ohh cok sevindim canim .. gecmis olsunn.. evet suyu hic ihmal etme benim dr her gittimde uyarir beni en az 3 litre su ic diye hem bebeklerin suyu icin hemde bu enfeksiyonlar icinmis

Evet canm ya hayrlisiylan su gunleri atlatalm ya

aynene canm bende bupün bazı organlarını elledim artık çok brlli olmaya başladı yumurta gibi bişi ama tabi kolumu bacağı mı başımı bilmiorum ama çok güzel bi duygu kaç haftalık kaç kilo seninki ? Bu durumu tatmamış bi insana gösterirsen korkak zaten xanım ... aynen ayaklarım benmde çok şişiyor davul gibi . Çözümü varmıdır acaba doktoruma sorucam bende ..

tatlım ben yatak odasına normal beşik aldım salonda park yatak aldım ağustosun ortasında kurdutcam allah nsip ederse . Çok kullanşlı oluo inanki . Hem oyun alanı hem geniş rahat ve byada kullanılıo hemen kaldırılacak bişi değil

Bende sonunda karar verdim canım cok begendim bi park yatak buldum ve alem.en iyisi park yatak salon için hem sepet besik gibi 4 ay sonra kaldır at derdi yok odasını hazırladım dogum bekleyemedim.yatak odasına beşigide kurdurdum dayanamadım.yarın park yatak gelir onu kurmam herhalde esim dalga geciyor heryerde besik bu evde 4 bebek bakılır diye:) 2besik te kızımın var.evlere senlik.:)dur sana oyun parkının resmini koymak canım...

benim plasenta da aşağıda en başından beri neredeyse. ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi. en son kontrolüm yaklaşık bir ay önceydi ve o zaman hala çıkmamıştı. aynı şeyleri söyledi, kanama, ağrı, sızı olursa mutlaka haberim olsun dedi. onun dışında hiçbirşeyi yasaklamadı, kısıtlama da getirmedi. hala topuklularımı giyip işe gelip gidiyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum vs. bildiğim kadarıyla yukarı çıkmaması da şikayet olmadığı sürece bir probleme sebep olmuyor.

https://img-asset-ebebek.mncdn.com/www.ebebek/i/p/hd/46/lNUN-80746_1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Nasıl canım cok uygun aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…