merhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:
Kizlar cok sukur ikinci tahlilde sonucum temiz cikti su icmemi azaltigim icin olablr dediler neyse suya bol bol devam allhm korusun bebeislerimizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım normalde hayatımda ben de hiç uçuk çıkmadı.
ama hamılelığımın başında ve şimdi çıkardım.
dediğin gibi birinden almış olmam muhtemel.
artık uçuklu bir annenin bebeğini öptüğü ve bebeğini uçuk virüsünden kaybettiğini bile duymuştum.
gerçekten iğrenç bir şey.
Ayy coookk guzel annesii .. saglikla sihatle büyüsün kiscen burda.. güle güle kullanınAyyy kızımın odası geldııı ama daha kurmadık boya duvar kağıdı filan olacak yüzümda salakça bi gülümseme var sabahtan berii :) bu katalogdaki hali şıfonıyerını 4 çekmecelı olarak yaptırdım daha kullanışlı olur dıyee Eki Görüntüle 1174226
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:
Ayyy kızımın odası geldııı ama daha kurmadık boya duvar kağıdı filan olacak yüzümda salakça bi gülümseme var sabahtan berii :) bu katalogdaki hali şıfonıyerını 4 çekmecelı olarak yaptırdım daha kullanışlı olur dıyee Eki Görüntüle 1174226
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ohh cok sevindim canim .. gecmis olsunn.. evet suyu hic ihmal etme benim dr her gittimde uyarir beni en az 3 litre su ic diye hem bebeklerin suyu icin hemde bu enfeksiyonlar icinmis
aynene canm bende bupün bazı organlarını elledim artık çok brlli olmaya başladı yumurta gibi bişi ama tabi kolumu bacağı mı başımı bilmiorum ama çok güzel bi duygu kaç haftalık kaç kilo seninki ? Bu durumu tatmamış bi insana gösterirsen korkak zaten xanım ... aynen ayaklarım benmde çok şişiyor davul gibi . Çözümü varmıdır acaba doktoruma sorucam bende ..
tatlım ben yatak odasına normal beşik aldım salonda park yatak aldım ağustosun ortasında kurdutcam allah nsip ederse . Çok kullanşlı oluo inanki . Hem oyun alanı hem geniş rahat ve byada kullanılıo hemen kaldırılacak bişi değil
uzun zamandır giremedim, tam buranın müdavimi olcam derken internetim gitti falan
sizlere yine bir sorum olacak
cumartesi doktordaydım plesenta biraz aşağıda görünüyor, kanama falan olursa hemen gel dedi
öyle sürekli yat dinlen falan demedi, yine yürüyüşünü sporunu yap dedi
ister istemez kafama takıldı bu durumda olan varmı
birde benim bebiş 2 hafta geriden geliyordu ultrason ölçüsünü hep baz alıyorduk hafta kavramında
bu hafta kilosu 1600 gr boyu da 38 cm dedi (sata göre şuan 31+5)
biraz önden gidiyor dedi. çokmu iri olacak aceba bebeğim
https://img-asset-ebebek.mncdn.com/www.ebebek/i/p/hd/46/lNUN-80746_1.jpgBende sonunda karar verdim canım cok begendim bi park yatak buldum ve alem.en iyisi park yatak salon için hem sepet besik gibi 4 ay sonra kaldır at derdi yok odasını hazırladım dogum bekleyemedim.yatak odasına beşigide kurdurdum dayanamadım.yarın park yatak gelir onu kurmam herhalde esim dalga geciyor heryerde besik bu evde 4 bebek bakılır diye:) 2besik te kızımın var.evlere senlik.:) oyun parkının resmi canım salonuna acayip uyum saglıycak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canim uçuk için krem kullaniyormusun. Var mi acaba kullanabildigimiz bir ilaç. Ben sarimsakla falan idare ediyorum da agriyo tabi
Kızlar bebek çantası aldınız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?