kızlar ben 28+2 haftadayım göğsümden sarı akıntı geliyo süt gibi değil ters bişey yoktur demi??
Ben aldım hatta bebişin kıyafetlerini yıkayıp ütüledim çantanın hazır biçantada kendime eşim ve kızıma hazırladım toplam 3 çanta haxırladım bu bebişin çantası http://cdn2.n11.com.tr/t/1024/23/50/30/23503001_213056061.jpg
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar ben 28+2 haftadayım göğsümden sarı akıntı geliyo süt gibi değil ters bişey yoktur demi??
CANIM YAĞLI SÜT OLMASIN. ZATEN SÜT BEMBEYAZ DEĞİL. BAZILARININ Kİ SARIMSI OLUYOR.
SIKMA SAKIN.
KENDI KENDINA AKSIN.
DOKTORUNA SOR İSTERSEN.
KÖTÜ BİŞİ DEĞİL BENCE
Eki Görüntüle 1174432 arkadaslar ayakkabilarimizz.. can sıkıntısından bunlarla uğraşıyorum artik
merhaba hanımlar
biz tüm hamile kalmak isteyenler ve bizler için hamile arkadaşlarımıza Ayetel Kürsi okutuyoruz. sadece 1 tane okunacak ve isimlerimiz söylenerek hepimize gönderilecek. bizim için 1 tane okurmusunuz? İSİM LİSTEMİZ AŞAĞIDA. Allah hepinizden razı olsun ALLAH SAGLIKLI SIHATLİ YAVRUNUZU KUCAGINIZA ALMAYI NASİP ETSİN ALLAH KABUL ETSİN AMİN
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=730908
merhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:
Canım bende aynısını kullanıyorum prospektüsünde aç karnına içmeyin ishal yapabilir yemeklerden sonra alın yazıyor ona bi dikkat et istersen...[/QUbir zararı yoksa devam edeyim o zaman muz takviyesiyle. offf ne zor şeymiş hamile olmak hayatımda içmediğim kadar su içtim bebiş için hayırlısıyla doğarlar inşallah canım
Canım bende aynısını kullanıyorum prospektüsünde aç karnına içmeyin ishal yapabilir yemeklerden sonra alın yazıyor ona bi dikkat et istersen...[/QUbir zararı yoksa devam edeyim o zaman muz takviyesiyle. offf ne zor şeymiş hamile olmak hayatımda içmediğim kadar su içtim bebiş için hayırlısıyla doğarlar inşallah canım
Amin canım inş sağlıkla doğsunlar da bi görelim o günleri son aylar gerçekten yorucuymuş bende de iki gündür acayip bir nefes darlığı var yatamıyorum resmen gece kaç kere nefesim tıkanarak terleyerek uyandım ayaktayken biraz daha iyiyim ama yatınca sanki boğulucam boğazımdan yukarı çıkmıyo nefesim( var mı acaba başka böyle olan???
canım olsun buna da şükür diyorum.
gün sayıyorum.
hem zaten uyuyamayacağım bebişim doğunca, şimdiden alışayım
süt mü dokundu acaba ama soğuk belkı dokunmuştur.
bugün mideni yormayacak şeyler tüket.
süt te ılık içilmiyor ya
merhabalar kızlar bana kullandığınız magnezyum ilaçlarının isimlerini yazabilir misiniz?
ben magnorm kullanıyordum 4 gündür. sabahları ishalle uyandım hep dün bir bırakayım dedim denedim yani biraz daha normale döndü. sizde de böyle bir sorun oldu mu kızlar:44:
Amin canım inş sağlıkla doğsunlar da bi görelim o günleri son aylar gerçekten yorucuymuş bende de iki gündür acayip bir nefes darlığı var yatamıyorum resmen gece kaç kere nefesim tıkanarak terleyerek uyandım ayaktayken biraz daha iyiyim ama yatınca sanki boğulucam boğazımdan yukarı çıkmıyo nefesim( var mı acaba başka böyle olan???
Canim bildigim kadariyla magnezyumu kabizlik durumunda da veriyor doktorlar.o yuzden isal olmus olabilirsin..
Okudum ben canım Allah kabul eder inş tez zamanda bu güzel duyguyu sizlerde tadarsınız Rabbim nerde bu müjdeyi bekleyen kulu var ise hayırlısıyla hepsine nasip etsin inş...
Almışsın canım hayırlı olsun benim oğlan hala 11 kg olduğu için sallanabilen birşeyler düşünüyorum önerilen varsa yaz olur.mu?Kızlar yatak odası için ikea sabit beşik aldım.salon için sepet beşik mi yoksa oyun parkımı alsam gün içinde salondayız ayrı uyutmam kızımda zaten rahat bırakmaz. karar veremiyorum 5 ay gündüzleri salonda uyutucam 150 tl buldum Paşababy marka cok kararsızkm yerden bişey alamam kızım hiperaktif ve aşırı yaramaz o yüzden beşik olucak varmı bi öneriniz valla dua ederim geceden beri taktım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Korkma canım normal ama sıkma da onlar bebise lazımkızlar ben 28+2 haftadayım göğsümden sarı akıntı geliyo süt gibi değil ters bişey yoktur demi??
Foto ve model tam adı paylasirsan sevinirim canım malum benimki de 2 yaşında kesin sallamaya kalkar. Parkta 10 yaşındaki çocukları sallamaya uğraşıyorCanim bende senle ayni durumdayim
Oglum 2bucuk yasinda ve cok yarmaz.eger oyle olmadaydi elektrikli besik alicaktim gun icinde ben nerde olursam bebegide oraya goturcektim ev icinde hatta massimo riconun bi modelini begenmistim 200 kusur lira.daha ucuzu ve pahalilarida var.ama oglum bebegi orda cok kisksnir diye vazgectim.uyanik oldiginda anakucaginda tutmayi planliyorum oglumda da oyle yapmistim.ayrica bide yoncanin besigini aldim mobilya besik haricinde.gunduz uykulari icin.cok rahat hareket ediyo hafif ve en onemlisi sallanma sekli hoduna gitti.cunku oglum bebegi sallamaya kalkarsa ozellike bizim gozmuzden kactigi zamanlarda besigin sallansn kisminon devrilme ihtimali yok.istersen foto da yuklerim. Goruntusu pek icime sinmedi ama aldigim yerdeki bayanlar tanidiklar ve zorla aldirdilar diyebilirim.daha pahali secenekler oldugu halde..insallah kafani daha cok karistirmamisimdir:/
benim plasenta da aşağıda en başından beri neredeyse. ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi. en son kontrolüm yaklaşık bir ay önceydi ve o zaman hala çıkmamıştı. aynı şeyleri söyledi, kanama, ağrı, sızı olursa mutlaka haberim olsun dedi. onun dışında hiçbirşeyi yasaklamadı, kısıtlama da getirmedi. hala topuklularımı giyip işe gelip gidiyorum, akşamları yürüyüş yapıyorum vs. bildiğim kadarıyla yukarı çıkmaması da şikayet olmadığı sürece bir probleme sebep olmuyor.
benimde ara sıra nefes darlığım oluyor, yürüyüşüm yavaşladı, merdiven çıkarken kalbim küt küt atıyor
bebek büyüdüğü için böyle oluyormuş
hatta bu hafta kontrolümüzde dr. gelişimi önden gidiyor dedi
anneyi de böyle yoruyor demekki sıpalar
allahım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
doğuma giderken bunun heyecanıyla gideriz inşallah, oğlum geliyor oğlum geliyorrrr diye
merhaba bende magnorm kullanıyorum hatta ikinci kutudayım akşamları yatarken içiyorum tok karnına mide bulantımda olmuyor ishalimde
bir ara demir ilacımı kısa süreli gyno ferro sanol kullandım çok ishal yaptı, hemşire arkadaşım kullanma zehirlenme yapıyor dedi onu bıraktım
sende bir sor istersen
bu dediğin suya katılıp turuncu rengi olan ilaç dimi
yani inşallah bir sorun yaratmaz, en azından erken doğuma sebep olmasın
yada ne bilim rahime yapışmasın, ozaman sezeryan sırasında mutlaka kan takviyesinde bulunuyorlarmış, bir arkadaşımın doğumu öyle oldu.
ben normal doğum istiyorum ama yukarı çıkmazsa bu durumu gerçekleştiremem
neticemiz güzel olsunda, hayırlısı artık
benimde ara sıra nefes darlığım oluyor, yürüyüşüm yavaşladı, merdiven çıkarken kalbim küt küt atıyor
bebek büyüdüğü için böyle oluyormuş
hatta bu hafta kontrolümüzde dr. gelişimi önden gidiyor dedi
anneyi de böyle yoruyor demekki sıpalar
allahım hepimiz hayırlısıyla kucağımıza alsaydık
doğuma giderken bunun heyecanıyla gideriz inşallah, oğlum geliyor oğlum geliyorrrr diye
Bende hiç olmamıştı dün gece başladı bi anda uyutmadı resmen korktum da aslında cmts kontrolüm var bakalım söyliycem dr a yatınca daha fena oluyor ayaktayken çok değil de bi de az önce boğazıma baktım tesadüfen iltihap gördüm acaba o da yapar mı gerçi önceden de çok olurdu iltihap hiç yapmamıştı ama belki hamileliğin etkisiyle olabilir diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?