Almışsın canım hayırlı olsun benim oğlan hala 11 kg olduğu için sallanabilen birşeyler düşünüyorum önerilen varsa yaz olur.mu?
Korkma canım normal ama sıkma da onlar bebise lazım
Foto ve model tam adı paylasirsan sevinirim canım malum benimki de 2 yaşında kesin sallamaya kalkar. Parkta 10 yaşındaki çocukları sallamaya uğraşıyor
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Amin canım inş sağlıkla doğsunlar da bi görelim o günleri son aylar gerçekten yorucuymuş bende de iki gündür acayip bir nefes darlığı var yatamıyorum resmen gece kaç kere nefesim tıkanarak terleyerek uyandım ayaktayken biraz daha iyiyim ama yatınca sanki boğulucam boğazımdan yukarı çıkmıyo nefesim( var mı acaba başka böyle olan???
Ben varim canim hic merak etme ayni senin gibiyim
Beni cüzi bi miktar karşılığı evlat edinmiş Türkiyeden bu aile. Çocukları olmuyomuş ve yurt dışına tatile gitmişler, beni doğuran kadın ile tesadüfler sonucu karşılaşmışlar orda ve hikayesini dinlemişler. Kadının bebek bakacak gücü yokmuş ve doğurunca çocuk esirgeme kurumuna verecekmiş. Bizimkiler de biz alalım demişler ve doğurana kadar kadına refakat edip sonra beni alıp Türkiyeye getirmişler. Anne ve baba diye onları bildim 20 yaşıma kadar, sonradan öğrendim neyin ne olduğunu. Aslında iyi ki böyle bişey yapmışlar yoksa çocuk esirgeme kurumuna vereceklermiş beni orda Allah bilir orada ne olurdum.
Şimdi bazen doktorlar soruyo ailenizde şeker ya da kalp hastası var mı diye, bilmiyorum dediğimde bana salak muamelesi yapıyolar :)) Ama hiç bişey bilmiyolar, hikayemi bilmiyolar. İnsanların aile ve bi kardeşe sahip olma duygularına gıpta ettim hep. Bilemediğim bi duygu. Onun dışında asla ve kata hiç bişeyi kıskanmadım hayatımda. Öyle işte ya, alıştım artık :)
Ben varim canim hic merak etme ayni senin gibiyim
Sen anlarsın canım o zaman beni neden oluyo acaba çok kötü bişey yatamıyorum resmen felaket daralıyo nefesim
çık guzellermis.sağlıklı bi şekilde bebeisin gitsin.ben dolabını nerden aldığını çok merek ettim.çok hoşuma gitti.sakıncası yoksa markasını yada nerden aldığını yazaabilirmisinEki Görüntüle 1174432 arkadaslar ayakkabilarimizz.. can sıkıntısından bunlarla uğraşıyorum artik
Almışsın canım hayırlı olsun benim oğlan hala 11 kg olduğu için sallanabilen birşeyler düşünüyorum önerilen varsa yaz olur.mu?
Korkma canım normal ama sıkma da onlar bebise lazım
Foto ve model tam adı paylasirsan sevinirim canım malum benimki de 2 yaşında kesin sallamaya kalkar. Parkta 10 yaşındaki çocukları sallamaya uğraşıyor
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Eki Görüntüle 1174615 herkese hayırlı ramazanlar bizim de bebek odamız bunun dört kapılı dolap ve kırık beyaz olanı .. Bayrama kadar teslim edilecek inş. Sizlerin de fikrini almak istedim nasıl sizce ?? cok içime sindi benim çok şükür..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sen anlarsın canım o zaman beni neden oluyo acaba çok kötü bişey yatamıyorum resmen felaket daralıyo nefesim
Canim genellikle sirtustu yattigimda oluyor ama normalde de oluyor rahim artik iyice buyudugunden diyaframi alttan yukariya dogru itiyor oda akcigerleri sıkıstiriyor ondan oluyor normal yani korkma sakin tamammi ben aylardir iki yastikla yatiyorum benimki cok erken basladi bide bende allerji de var yazmistim ya buraya resmen oturarak yatiyorum sanki cigerlerim havaya doymuyor gibi hissediyorum.Ama bu bebege yeterince oksijen gitmedigi anlamina gelmez endiselenme yani.
Cok tesekkur ederizz ... tabiki niye sakincasi olsun kii :) ben maskodan aldim cicibebe magazasindan canim .. istanbulda oturuyorsan bilirsinçık guzellermis.sağlıklı bi şekilde bebeisin gitsin.ben dolabını nerden aldığını çok merek ettim.çok hoşuma gitti.sakıncası yoksa markasını yada nerden aldığını yazaabilirmisin
Eki Görüntüle 1174615 herkese hayırlı ramazanlar bizim de bebek odamız bunun dört kapılı dolap ve kırık beyaz olanı .. Bayrama kadar teslim edilecek inş. Sizlerin de fikrini almak istedim nasıl sizce ?? cok içime sindi benim çok şükür..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne diyosun canim yaaKızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Kız erkek hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin Allahım inşallah
Canim genellikle sirtustu yattigimda oluyor ama normalde de oluyor rahim artik iyice buyudugunden diyaframi alttan yukariya dogru itiyor oda akcigerleri sıkıstiriyor ondan oluyor normal yani korkma sakin tamammi ben aylardir iki yastikla yatiyorum benimki cok erken basladi bide bende allerji de var yazmistim ya buraya resmen oturarak yatiyorum sanki cigerlerim havaya doymuyor gibi hissediyorum.Ama bu bebege yeterince oksijen gitmedigi anlamina gelmez endiselenme yani.
Sağol canım valla rahatladım biraz senin haftalarında bende sadece sırtüstü yattığımda oluyodu ama şimdi soluma yatıyorum yine aynısı olunca korktumAllahım hayırlısıyla geçse şu 2 ay da kavuşsak bebişlere benim bi de erken doğum riskim var çok stres oldum bu aralar hepsi üst üste geldi anlayacağın
Kızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Kız erkek hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin Allahım inşallah
Canimm biliyo musun benim oglanda ikibucuk yasinda ve 10.5 kilo(
Dedigim gibi goruntu olarak pek hosuma gitmiyo ama insallah kullanisli olur..ikinci resimdeki beyaz cubuk gibi sey varya:) onun sayesinde ayni duzlemde saga ve sola sallaniyo bilmem anlatabildim mi?
Amin canım inş sağlıkla doğsunlar da bi görelim o günleri son aylar gerçekten yorucuymuş bende de iki gündür acayip bir nefes darlığı var yatamıyorum resmen gece kaç kere nefesim tıkanarak terleyerek uyandım ayaktayken biraz daha iyiyim ama yatınca sanki boğulucam boğazımdan yukarı çıkmıyo nefesim( var mı acaba başka böyle olan???
slm kızlar, tatilden döndüm,
göbeğime yönelen şaşkın bakışlar arasında giydim bikinimi korkak korkak yüzdüm güneşlendim geldim:)) 2 gündür eski sayfalarıokuyorum ancak bitti,
yeni gelenlere hoş geldin, hastalar geçmiş olsun diyorum. çoğu gitti azı kaldı sabır:))
ben olmadım henüz ama olurum yakında:) bugün astım kontrolümü yaptırdım, doktorum henüz bu tür şeyler yaşamamı az kilo almama(6kg nesi azsa:))) ve uslu bi hasta olmama bağladı:)) ilerleyen haftalarda rahmimin maximum yüksekliğe geleceğini ve ciğerlerimi daha fazla sıkıştıracağını birde buna fazla kiloyu eklemememi söyledi.
önlem olarak şunları tavsiyeediyor umarım seninde işine yarar; 2 yastıkla sol yana yatıyorum, yemek yiyip yatmak yok ve yatarken 20ml gaviskon alıyorum bunlardan birini atlarsam reflü başlıyor ve nefes darlığına sebep oluyor, terleme ve acayip bi sıkıntı hisside oluyor. gün içindede az az sık sık yiyorum tıka basa yersem aynı sıkıntı gündüzde oluyor. birde burnumu açık tutuyorum, allerjenden uzak durup, bol su içerek geniz akıntısını falan önlemeye çalışıyorum ama senin durumunda burun tıkanıklığı yoktur sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?