2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Aldım canım saolasın yarın elimde olucak .ama kızım cok kıskanç ben yatıcam die tutturdu.kızım kardesin diyorum ama anlayan yok...:)kızımı cok salladık gece esim baktıgı için buna saklanmak yok dedi iki beşigide sabit aldım inş sallsmaya alıştırmıycaz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim gercekten cok etkiledi beni anlattiklarin insanin basina hayatta neler geliyor allah saglik versin cekemeyecegimiz dertler vermesin sana saglikli sihhatli bebekler versin esinle agzinin tadini bozmasin kocamannnnnn mutlu bir ailen olsun insallah.

herkese hayırlı ramazanlar bizim de bebek odamız bunun dört kapılı dolap ve kırık beyaz olanı .. Bayrama kadar teslim edilecek inş. Sizlerin de fikrini almak istedim nasıl sizce ?? cok içime sindi benim çok şükür..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba kizlar sizi okuyorum ama tatilde oldugum icin cok yazamiyorum ama sizlere bakmadan da olmuyor merak ediyorum ne yapiyorsunuz sizsiz olmuyor iste kuyruk sokumu agrisindan bahsetmissiniz ahhh ahhh o bende de var ortasi delik minder kullaniyorum yolculukta bile aldim yanima arabaya belimize agirlik baski yapiyor o da kuyruk sokumuna agrisi vuruyor sanirim eeeee legen kemigimizde genisliyor hepsi bundandir hayirlisiyla bir doguralim yine eskisi gibi oluruz.Bazen ben oturmakta bile zorlaniyorum kalcami kaydirarak oturuyorum.

Canimm biliyo musun benim oglanda ikibucuk yasinda ve 10.5 kilo(
Dedigim gibi goruntu olarak pek hosuma gitmiyo ama insallah kullanisli olur..ikinci resimdeki beyaz cubuk gibi sey varya:) onun sayesinde ayni duzlemde saga ve sola sallaniyo bilmem anlatabildim mi?

Eklentiler

• $1404243809400.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $1404243823804.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 51

Cok guzelmis canim ben bayildim..rabbim o odaya bebeginle girmeyi nasip etsin insallah..

Son düzenleme:
Kızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Kız erkek hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin Allahım inşallah

çık guzellermis.sağlıklı bi şekilde bebeisin gitsin.ben dolabını nerden aldığını çok merek ettim.çok hoşuma gitti.sakıncası yoksa markasını yada nerden aldığını yazaabilirmisin
Cok tesekkur ederizz ... tabiki niye sakincasi olsun kii :) ben maskodan aldim cicibebe magazasindan canim .. istanbulda oturuyorsan bilirsin

Cok guzel canim. Hemde cok sade saglikla sihhatle büyüsün bebegin güzel odasinda ins.

Kızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Ne diyosun canim yaa benim annemler de hep sag tarafimdaki bebege halen olmus erkek deyip duruyolar.. bende biliyosun herseyi pespembe yaptim oyle bisey olurmu kiii.. dedin gibi saglikli olsunlarda

Aldıklarımın hangi birini değiştiriyimm erkek olursa:)) ben doktora her gittiğimde kız dimi eminmisiniz diye soruyorum erkek olursada başımın tacı ama okadar hazırlık yaptık lohusa şerbeti bardak süslerimi bile pembe aldımm😄

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende bu modelden almayı düşünüyorum kibar yer kaplamıyo
acaba kullanışlımı bebiş kaç yaşına kadar yatabilir sizce...
2 2.5 yaşına kadar yatar mı

slm kızlar, tatilden döndüm,
göbeğime yönelen şaşkın bakışlar arasında giydim bikinimi korkak korkak yüzdüm güneşlendim geldim:)) 2 gündür eski sayfalarıokuyorum ancak bitti,
yeni gelenlere hoş geldin, hastalar geçmiş olsun diyorum. çoğu gitti azı kaldı sabır:))

ben olmadım henüz ama olurum yakında:) bugün astım kontrolümü yaptırdım, doktorum henüz bu tür şeyler yaşamamı az kilo almama(6kg nesi azsa:))) ve uslu bi hasta olmama bağladı:)) ilerleyen haftalarda rahmimin maximum yüksekliğe geleceğini ve ciğerlerimi daha fazla sıkıştıracağını birde buna fazla kiloyu eklemememi söyledi.
önlem olarak şunları tavsiyeediyor umarım seninde işine yarar; 2 yastıkla sol yana yatıyorum, yemek yiyip yatmak yok ve yatarken 20ml gaviskon alıyorum bunlardan birini atlarsam reflü başlıyor ve nefes darlığına sebep oluyor, terleme ve acayip bi sıkıntı hisside oluyor. gün içindede az az sık sık yiyorum tıka basa yersem aynı sıkıntı gündüzde oluyor. birde burnumu açık tutuyorum, allerjenden uzak durup, bol su içerek geniz akıntısını falan önlemeye çalışıyorum ama senin durumunda burun tıkanıklığı yoktur sanırım.

göğüs hastalıkları doktorum ilginç bişey söyledi allerjik astımlı anneler için yazayım dedim.
bende ve kızımda allerjik astım olduğu için bebekde de genetik olarak aynı durum olabilir, bu nedenle ilk aylarda bebeğin ige değerine baktır(kanda allerji testi), eğer yüksek çıkarsa 6ay-3yaş arası allerji şurubu başlarız böylece astıma çevirmesini önleyebiliriz, bunu çoğu çocuk doktoru atlıyor ve iş işden geçmeden hasta bize gelemiyor kızında bana geldiğinde astıma dönmüştü ama bunu kurtarabiliriz dedi.

Burun tıkanıklığım gebelikten önceden beri var burnumdan nefes alamıyorum gece yatarken özelikle hep tıkalı olur... Bende soluma doğru ve 2 yastıkla yatıyorum ona rağmen oluyo dün gece başladı bir anda nefesim daralıyo terliyorum aynı anlattığın gibi midem de yanmaya başladı zaten son 1 aydır falan...gaviskonu bana da yazdı dr ama daha 2-3 gün oldu içiyodum böyle olunca alerji falan mı yaptı acaba diye korktum bugün hiç içmedim ona rağmen yine nefesim daralıyo inş geçer çok zor bişeymiş ... bende bi de çarpıntı çıktı hamileliğin başından bu yana bi rahat hamilelik geçiremedim anlayacağın 9 hafta var önümde daha ama erken doğum riskim var 37 i görsem galiba dr da doğurtur beni gerçekten çok zorlanıyorum artık artık 9 yerine 7 hafta var diye avutmaya başladım kendimi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…