2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın annişler... gece hiç rahat uyuyamadım yaa karnım çok sertti bu da beni tedirgin etti hep:18:

Hosgeldin canim umarim tatilin iyi gecmistir dinlenmissindir bende su an tatildeyim bizimkiler uyuyor bende iki satir yazayim dedim ben bikiniye cesaret edemedim mayo giyip pareo kullandim valla bitek denize girerken pareomu cikardim dr um bana guneslenme dedi cok acik tenliyim yanma dedi golgede oturmama hic guneslenmememe ragmen yanmis istakoz gibi oldum kipkirmiziyim hertarafim yaniyor guneslensem kim bilir nasil olurdum.Ama korkarak yuzmuyorum dr um bol bol yuzebilirsin dedi bende oyle yapiyorum.

Son düzenleme:

çok güzel cnm:) allah hayırlısıyla sağlıkla güle güle kullanmayı nasip etsin..Ben de bu tarz istiyorum aklımda bikaç model var buna benzer. biz bayramdan sonra bakıcaz ama çok sabırsızlanıyorum:)

arkadaşlar günaydın;

uykusuz bir geceden sonra gene işteyim.

sıcaklar fena mahvetti.

çok şükür bebeğim sabaha kadar hiç durmadı.
tekme tekme uyumadan sabahı ettik.
şimdi de ses yok yoruldu kendi uyuyor tabi

Burun tıkanıklığı bende de var. Hamilelikten önce bununla ilgili ameliyat oldum başarılı olduğunu söyledi doktor ama hala nefes almada zorluk çekince başka bir doktora gittim oda ameliyatın çok başarılı olmuş dedi gebelikte burundaki etler büyür sana ilaçta veremem dedi sadece burun kuruluğu için bi nemlendirici verdi. onu sürünce içi yumuşuyo. bir de ben breathe right kullanıyorum geceleri ilaç içermiyo sadece burnu geriyo dolayısıyla içi genişleyince rahat nefes alıyosun ben mentol içermeyenini ve normalini kullanıyorum istersen bi dene tavsiye ederim böylelikle daha rahat uyuyorum..

günaydın:) ah onların o tekmeleri yok mu atsalar bi dert atmasalar bi dert:):) napalım bizde onların o güzel tekmeleri için birzcık katlanıcaz onları hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alalım da...

selammm güzel anneler:) takip edemiyorum devamlı olarak ama arada girip bakıyorum.Allah korusun ama Doğuran falan var mı?

günaydın annişler... gece hiç rahat uyuyamadım yaa karnım çok sertti bu da beni tedirgin etti hep:18:

Gunaydn canm bende aksam cok kotuydm butun gece inledm resmen bel agrisindan bir ara ayagim kilitledi bir yandan aglyrm bir yadan bagryrm esim korkudan oldu resmen zor bir gece atlattim canm bazen bebegin hareketlerinden olablyrsertlikle beraber sancin varsa o zaman telaslanablrsn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

herkese günaydın,

izmir'de doğum fotoğrafçısı arıyorum, tavsiye verebilecek olan var mı? aynı zamanda fiyatlar hakkında bilgisi olan?

Amiiiin canım, iyi dileklerinin 10 katını senin için diliyorum Allah razı olsun.

sana da geçmiş olsun canım. gitgide zorlaşıyor artık günler geceler,,, sancım yoktu şükür sertti sadece karnım.. sabaha geçti. sanırım yatış şeklimden de kaynaklanıyor. kendimi sırtüstü buluyorum çoğu zaman heralde o da etkiliyor.

ya arkadaşlar yazıyorsunuz ya bebeğim beni gece uyutmadı tekmelemekten ya da hiç durmuyor falan diye.. benim kızım mı çok tembel acaba yoksa bir problem mi var diye düşünüyorum. ablam da hamile benden 2 hafta küçük (bu arada ben bugün 29 oldum) o da diyor kızım çok hareketli bazen yolda durup geçmesini bekliyorum tekmelerin falan diyor. ya da istemsiz bir şekilde bağırdığı falan oluyormuş tekmeleyince. ben ise hiç böyle şeyler hissetmiyorum. başından beri hep sakin benim kızım. tekme desen kaç hafta oldu hala narin narin pıt pıt şeklinde vuruyor. sırtüstü uzanıp hareketli mi diye gün içinde sürekli takip etmek zorunda kalıyorum. takıntı oldu bende. bi de internette gelişimlerini okurken yazıyor işte 26-30 haftalar arası en hareketli dönemleridir.sonra yavaş yavaş azalır diye. benimki şimdiden böylese sonlara doğru endişeden kafayı yerim artık heralde. ooff neyse çok uzattım var mı ben gibi hisseden?

Sağol canım burun bantlarının gebelikte kullanıldığını bilmiyodum dr a söyler alırım bende... Geçmiş olsun sanada bende hep ameliyat olmayı düşündüm ama cesaret edemedim çevremde bazı başarısız ameliyatları görünce ama eni sonu olmam gerekicek artık çok rahatsızlık veriyor çünkü

oncelıkle nıce mutlu yıllaraa allah dıledıgın ne varsa yasayacagın yıllara nasıp etsın omrun guzel ve huzurlu olsun
benım kızımda hareketlı ama ablan gıbı benı durduracak kadar degıl
bıde ben ne zaman otursam dursam o hareketlenıyor
belkı sen cok yogunsan yavrumda yzık yoruluyordur belkı

canımmm sağol güzel dileklrin için ama ben 29 oldum derken hamilelik haftamı kastetmiştim :) hani hareketlerden bahsederken:)) aslında çalışmıyorum artık evde bol bol dinleniyorum. sadece basit ev işlerini yapıyorum o kadar. çalışırken zaten eve gelene kadar tüm gün hissetmiyordum. işte böyle korkutuyor kızım beni..

Evet canim ben 1 hafta raporluyum sirf bu yuzden benimki korkunc bir hal almisti yuruyemiyordum adim atamiyordum

Neyse yatiyorum tum gun simdi daha rahat yuruyebiliyorum ama yine ani bir harekette gozumden yas getiriyo saolsun

Cok gecmis olsun sana da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…