slm kızlar, tatilden döndüm,
göbeğime yönelen şaşkın bakışlar arasında giydim bikinimi korkak korkak yüzdüm güneşlendim geldim:)) 2 gündür eski sayfalarıokuyorum ancak bitti,
yeni gelenlere hoş geldin, hastalar geçmiş olsun diyorum. çoğu gitti azı kaldı sabır:))
ben olmadım henüz ama olurum yakında:) bugün astım kontrolümü yaptırdım, doktorum henüz bu tür şeyler yaşamamı az kilo almama(6kg nesi azsa:))) ve uslu bi hasta olmama bağladı:)) ilerleyen haftalarda rahmimin maximum yüksekliğe geleceğini ve ciğerlerimi daha fazla sıkıştıracağını birde buna fazla kiloyu eklemememi söyledi.
önlem olarak şunları tavsiyeediyor umarım seninde işine yarar; 2 yastıkla sol yana yatıyorum, yemek yiyip yatmak yok ve yatarken 20ml gaviskon alıyorum bunlardan birini atlarsam reflü başlıyor ve nefes darlığına sebep oluyor, terleme ve acayip bi sıkıntı hisside oluyor. gün içindede az az sık sık yiyorum tıka basa yersem aynı sıkıntı gündüzde oluyor. birde burnumu açık tutuyorum, allerjenden uzak durup, bol su içerek geniz akıntısını falan önlemeye çalışıyorum ama senin durumunda burun tıkanıklığı yoktur sanırım.
Kızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Kız erkek hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin Allahım inşallah
Eki Görüntüle 1174615 herkese hayırlı ramazanlar bizim de bebek odamız bunun dört kapılı dolap ve kırık beyaz olanı .. Bayrama kadar teslim edilecek inş. Sizlerin de fikrini almak istedim nasıl sizce ?? cok içime sindi benim çok şükür..
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Burun tıkanıklığım gebelikten önceden beri var burnumdan nefes alamıyorum gece yatarken özelikle hep tıkalı olur... Bende soluma doğru ve 2 yastıkla yatıyorum ona rağmen oluyo dün gece başladı bir anda nefesim daralıyo terliyorum aynı anlattığın gibi midem de yanmaya başladı zaten son 1 aydır falan...gaviskonu bana da yazdı dr ama daha 2-3 gün oldu içiyodum böyle olunca alerji falan mı yaptı acaba diye korktum bugün hiç içmedim ona rağmen yine nefesim daralıyo inş geçer çok zor bişeymiş ... bende bi de çarpıntı çıktı hamileliğin başından bu yana bi rahat hamilelik geçiremedim anlayacağın 9 hafta var önümde daha ama erken doğum riskim var 37 i görsem galiba dr da doğurtur beni gerçekten çok zorlanıyorum artıkartık 9 yerine 7 hafta var diye avutmaya başladım kendimi...
arkadaşlar günaydın;
uykusuz bir geceden sonra gene işteyim.
sıcaklar fena mahvetti.
çok şükür bebeğimsabaha kadar hiç durmadı.
tekme tekme uyumadan sabahı ettik.
şimdi de ses yok yoruldu kendi uyuyor tabi
bende izledim o diziyi bi de gerildim izlerken :)
günaydın annişler... gece hiç rahat uyuyamadım yaa karnım çok sertti bu da beni tedirgin etti hep:18:
Canim gercekten cok etkiledi beni anlattiklarin insanin basina hayatta neler geliyor allah saglik versin cekemeyecegimiz dertler vermesin sana saglikli sihhatli bebekler versin esinle agzinin tadini bozmasin kocamannnnnn mutlu bir ailen olsun insallah.
sana da geçmiş olsun canım. gitgide zorlaşıyor artık günler geceler,,, sancım yoktu şükür sertti sadece karnım.. sabaha geçti. sanırım yatış şeklimden de kaynaklanıyor. kendimi sırtüstü buluyorum çoğu zaman heralde o da etkiliyor.Gunaydn canm bende aksam cok kotuydm butun gece inledm resmen bel agrisindan bir ara ayagim kilitledi bir yandan aglyrm bir yadan bagryrm esim korkudan oldu resmen zor bir gece atlattim canm bazen bebegin hareketlerinden olablyrsertlikle beraber sancin varsa o zaman telaslanablrsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Burun tıkanıklığı bende de var. Hamilelikten önce bununla ilgili ameliyat oldum başarılı olduğunu söyledi doktor ama hala nefes almada zorluk çekince başka bir doktora gittim oda ameliyatın çok başarılı olmuş dedi gebelikte burundaki etler büyür sana ilaçta veremem dedi sadece burun kuruluğu için bi nemlendirici verdi. onu sürünce içi yumuşuyo. bir de ben breathe right kullanıyorum geceleri ilaç içermiyo sadece burnu geriyo dolayısıyla içi genişleyince rahat nefes alıyosun ben mentol içermeyenini ve normalini kullanıyorum istersen bi dene tavsiye ederim böylelikle daha rahat uyuyorum..
ya arkadaşlar yazıyorsunuz ya bebeğim beni gece uyutmadı tekmelemekten ya da hiç durmuyor falan diye.. benim kızım mı çok tembel acaba yoksa bir problem mi var diye düşünüyorum. ablam da hamile benden 2 hafta küçük (bu arada ben bugün 29 oldum) o da diyor kızım çok hareketli bazen yolda durup geçmesini bekliyorum tekmelerin falan diyor. ya da istemsiz bir şekilde bağırdığı falan oluyormuş tekmeleyince. ben ise hiç böyle şeyler hissetmiyorum. başından beri hep sakin benim kızım. tekme desen kaç hafta oldu hala narin narin pıt pıt şeklinde vuruyor. sırtüstü uzanıp hareketli mi diye gün içinde sürekli takip etmek zorunda kalıyorum. takıntı oldu bende. bi de internette gelişimlerini okurken yazıyor işte 26-30 haftalar arası en hareketli dönemleridir.sonra yavaş yavaş azalır diye. benimki şimdiden böylese sonlara doğru endişeden kafayı yerim artık heralde. ooff neyse çok uzattım var mı ben gibi hisseden?
canımmm sağol güzel dileklrin için ama ben 29 oldum derken hamilelik haftamı kastetmiştim :) hani hareketlerden bahsederken:)) aslında çalışmıyorum artık evde bol bol dinleniyorum. sadece basit ev işlerini yapıyorum o kadar. çalışırken zaten eve gelene kadar tüm gün hissetmiyordum. işte böyle korkutuyor kızım beni..oncelıkle nıce mutlu yıllaraa allah dıledıgın ne varsa yasayacagın yıllara nasıp etsın omrun guzel ve huzurlu olsun
benım kızımda hareketlı ama ablan gıbı benı durduracak kadar degıl
bıde ben ne zaman otursam dursam o hareketlenıyor
belkı sen cok yogunsan yavrumda yzık yoruluyordur belkı
Merhaba kizlar sizi okuyorum ama tatilde oldugum icin cok yazamiyorum ama sizlere bakmadan da olmuyor merak ediyorum ne yapiyorsunuz sizsiz olmuyor iste kuyruk sokumu agrisindan bahsetmissiniz ahhh ahhh o bende de var ortasi delik minder kullaniyorum yolculukta bile aldim yanima arabaya belimize agirlik baski yapiyor o da kuyruk sokumuna agrisi vuruyor sanirim eeeee legen kemigimizde genisliyor hepsi bundandir hayirlisiyla bir doguralim yine eskisi gibi oluruz.Bazen ben oturmakta bile zorlaniyorum kalcami kaydirarak oturuyorum.
Kızlar bu akşam bir dizide şöyle birşey izledim 7 ay erkek denen bebek kız doğdu
Kız erkek hepimizin bebekleri sağlıkla gelsin Allahım inşallah
bende istiorum fakat hiç araştrmadım bilen varsa dese bari fiyt öğrenmek istiorum bende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?