2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Sağol cnm ben geçen ağustos sonunda ameliyat oldm aralıkta hamile kaldım şu burundan nefes almadaki rahatlığı bi türlü yaşayamadım umarım hamilelikten sonra düzelir. Burun bandını ben ameliyat olmadn önce kullanıyodm ve doktrma söylemiştim onda bi sıkıntı yok ilaç içermiyo demişti hamile kalınca da doktoruma söylemek hiç aklıma gelmedi çok basit bi yapı zaten normal bant gibi ama daha sert ve yapışkanı kuvvetli burnuna yapıştırınca deliklerin büyüyo iki yana esnetiyo burnunu

Arkadaslar benimkizimda hep hareketlidir ama benim canimi acitacak gibi diil narin narin yapardi ama simdi raporluyum ve tum gun soluma yatiyorumya aman aman resmen canimaciyor tekmelerden

Sanirimbormaldr calistigimiz icin o denli yogun hissetmiyoruz butun gun yatin da gorun bakalim noluyo :)

ayy ıyı anıma denk geldı desene
sersemlık tam boyut bu aralar
sıcaklar uykusuzluk
bende dogum gunu sandım ne yapalım

hastanede degılmıydın sen ayrıldın mı ne oldu hayırdır
kontrolun ne zaman doktora gıdınce rahatlarsın merak etme

Peki kizlar burun kanamasi yasayan var mi

Yani benim kanama olmuyor goruntude ama burnumda hep bir doluluk hissi oluyor ve noluyo diye burnumu temizliuorum hep icten kanamis ve kurumus tabakalar oluyor (igrencligim icin ozur dilerim)

Hamilelikte burun kanaması, tıkanıklığı olmaı normal. Ben de tıkanık tıkanık dolanıyorum, sürekli lavobadayım. Bu arada hamileler 6. aydan sonra sola dönüp yatmalı ya, hatta iç güdüsel sola dönerlermiş. Ben de hiç öyle olmuyıor. Gece hep sağımda uyanıyorum, toparlanıp sola dönüyorum :)

yok canim ogretmenim ben. Tatile girdik ya ondan calismiyorum yatiyorum evde bolbolll..dr rqndevum daha 23 temmuzda.. neyse bir sorun yoktur insallah

Yaa ne guzel bana da yolla o tepiklerden. ya ben de yatiyorum hep ama hissedemiyorum.

Peki kizlar burun kanamasi yasayan var mi

Yani benim kanama olmuyor goruntude ama burnumda hep bir doluluk hissi oluyor ve noluyo diye burnumu temizliuorum hep icten kanamis ve kurumus tabakalar oluyor (igrencligim icin ozur dilerim)

o bende de oluyo. ben geçen ağustos sonunda ameliyat olmuştum hala onun kalıntıları sanıodum hamilelikten miki? gerçi son bikaç aya kadr yoktu sonradan burnumun içinin çok kuru olduğunu ve sabahları uyandımda burnumun içinden kurumuş kanlı kabuklar çıktığını farkettm bikaç hafta önce doktra gttmde bana burun kuruluğu için nemlendirici verdi. başkada bi ilaç veremeyeceğini söyledi. nemlendiricinin adı nazal nemdi yanlış hatırlamıyosam

bende bu modelden almayı düşünüyorum kibar yer kaplamıyo
acaba kullanışlımı bebiş kaç yaşına kadar yatabilir sizce...
2 2.5 yaşına kadar yatar mı

Canim bu bebek ayaklanana kadar ancak kullanilabilir yani en fazla 7-8 ay.aldigim yerdeki bayanlara gore ise (besigin yanlarindan tutabilip kalktiktan sonra ise) 1 yasina kadar sadece gece uykusunda kullanilabilir.park yataklarin ust kademesi gibi dusun ama daha iyi sallanan ve odadan odaya pratik bi sekilde gecirilebilir hali.ben bebek 6-7 aylik olana kadar gece kendi odamda ve gunduz uykularinda hangi odadaysam bunu kullanicam.kendi odasi icin ise stabil bisey aldim.zaten 7-8 aylikken odasini ayiricam buna da ihtiyacom kalmayacak.sen daha uzun omurlu bisey dusunuyorsan eger park yataklari oneririm.2.5-3 yasa kadar cok rahat kullanirsin..

Canim benimde ilk cocugum inanilmaz harekeyliyken boyle hissetmezdim tepiklerini.dr uma gore ilk gebelikte karin kaslarimizin cok daha gergin olmasindan kaynakliymis.simdi kaslar daha esnek oldugundan hem hareketler hem de tepikleri daha hissedilebilir ve guclu gibi gelirmis bize:)

kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?

yok canim ogretmenim ben. Tatile girdik ya ondan calismiyorum yatiyorum evde bolbolll..dr rqndevum daha 23 temmuzda.. neyse bir sorun yoktur insallah

Yaa ne guzel bana da yolla o tepiklerden. ya ben de yatiyorum hep ama hissedemiyorum.

Canim evde olmakla alakasi yok bak haftasonlari evde oluyodum yemek harici hicbi is yapmiyodum ama yine boyle hissetmiyordum. Agtilarimdan dolayi sadece tuvalete kalkiyorum 24 saat yatiyorum simdi o nednele biyle rahat hiseettim tabi birde benm haftam sizden ilerde ben bugun 31+0 oldum onun da etkisi oluyordur

Sanirim hamilelikten kilcal damarlara daha fazla kan gidiyor inceliyor ve kanama yapiyor sanirim

canım normalde benım kızımda narin hareketlere sahip.
bir tek dün gece uyutmadı.
ama şöyle düşün her insanı aynı olmadığı gibi her bebekte aynı olmaz.
hepsinin huyu farklı.
üstelik bazı anneler daha kolay bazıları daha zor hissediyor.
mesela ben ilk hareketini bebeğimin 22. haftada hissettim.
çok geç...
hatta bir gün hastaneye koştum geçen haftalarda bebeğim hareket etmiyor diye.
hareketli çıktı.
ama ben hissetmiyordum.
olabiliyor yani.

Hahaha bendede olmuuor valla zorla sola donuyorum, hep sagima yatmak istiyorum

canım ben söylediğin kremden kullanıyorum.
hamileler için en uygunu bu zaten hamilelere özel yapılmış bir koruyucu.

başka kremlerde deneyebilirsin avene mesela.

yalnız solante pregna yüzü biraz beyazlatıyor sürdüğünde.
krem beyazlığı yani.
yoğun bir krem çünkü.

Yüz için mi soruosun yoksa vücut için mi? ben yüz için avene yağlı ciltler için olanı kullanıorum ve çok memnunum eczacının tavsiyesiyle aldm ama doktr falan demedi yani hamileliğe bi etkisi varmı bilmiorum. bide babe yağlı cilteler için olanı aldım onuda baya tavsiye ettiler ama onu henüz kullanmadım ama dedğim gibi hamileliğe etkisi warmı yada olurmu bilemiorum ben hergün dışarı çıkmadan yüzüme sürüorum

Sagolasiniz ya icim rahatladi azicik dogunca bunlarin acisini ciksrmsz insallah

Banada onu önerdi doktorum ürün sadece hamilelere özel,ben çok memnunum 3ay dan fazla kullanıyorum.paketide büyük 9 aya yeter. Biraz yogun kivami . yüzüm lekelere çok müsait eski ufak lekelerin vardı ama çok şükür yenileri olusmadi ben tavsiye ederim

Anladim canim sagolasin.. bizmki de boyle o zaman.. sagliklica dogsunlar da gerisi hiccccc onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…