Amiiiin canım, iyi dileklerinin 10 katını senin için diliyorum Allah razı olsun.
Sağol canım burun bantlarının gebelikte kullanıldığını bilmiyodum dr a söyler alırım bende... Geçmiş olsun sanada bende hep ameliyat olmayı düşündüm ama cesaret edemedim çevremde bazı başarısız ameliyatları görünce ama eni sonu olmam gerekicek artık çok rahatsızlık veriyor çünkü
oncelıkle nıce mutlu yıllaraa allah dıledıgın ne varsa yasayacagın yıllara nasıp etsın omrun guzel ve huzurlu olsun
benım kızımda hareketlı ama ablan gıbı benı durduracak kadar degıl
bıde ben ne zaman otursam dursam o hareketlenıyor
belkı sen cok yogunsan yavrumda yzık yoruluyordur belkı
canımmm sağol güzel dileklrin için ama ben 29 oldum derken hamilelik haftamı kastetmiştim :) hani hareketlerden bahsederken:)) aslında çalışmıyorum artık evde bol bol dinleniyorum. sadece basit ev işlerini yapıyorum o kadar. çalışırken zaten eve gelene kadar tüm gün hissetmiyordum. işte böyle korkutuyor kızım beni..
yok canim ogretmenim ben. Tatile girdik ya ondan calismiyorum yatiyorum evde bolbolll..dr rqndevum daha 23 temmuzda.. neyse bir sorun yoktur insallahayy ıyı anıma denk geldı desene
sersemlık tam boyut bu aralar
sıcaklar uykusuzluk
bende dogum gunu sandım ne yapalım
hastanede degılmıydın sen ayrıldın mı ne oldu hayırdır
kontrolun ne zaman doktora gıdınce rahatlarsın merak etme
Yaa ne guzel bana da yolla o tepiklerden. ya ben de yatiyorum hep ama hissedemiyorum.Arkadaslar benimkizimda hep hareketlidir ama benim canimi acitacak gibi diil narin narin yapardi ama simdi raporluyum ve tum gun soluma yatiyorumya aman aman resmen canimaciyor tekmelerden
Sanirimbormaldr calistigimiz icin o denli yogun hissetmiyoruz butun gun yatin da gorun bakalim noluyo :)
Peki kizlar burun kanamasi yasayan var mi
Yani benim kanama olmuyor goruntude ama burnumda hep bir doluluk hissi oluyor ve noluyo diye burnumu temizliuorum hep icten kanamis ve kurumus tabakalar oluyor (igrencligim icin ozur dilerim)
bende bu modelden almayı düşünüyorum kibar yer kaplamıyo
acaba kullanışlımı bebiş kaç yaşına kadar yatabilir sizce...
2 2.5 yaşına kadar yatar mı
Arkadaslar benimkizimda hep hareketlidir ama benim canimi acitacak gibi diil narin narin yapardi ama simdi raporluyum ve tum gun soluma yatiyorumya aman aman resmen canimaciyor tekmelerden
Sanirimbormaldr calistigimiz icin o denli yogun hissetmiyoruz butun gun yatin da gorun bakalim noluyo :)
yok canim ogretmenim ben. Tatile girdik ya ondan calismiyorum yatiyorum evde bolbolll..dr rqndevum daha 23 temmuzda.. neyse bir sorun yoktur insallah
Yaa ne guzel bana da yolla o tepiklerden. ya ben de yatiyorum hep ama hissedemiyorum.
o bende de oluyo. ben geçen ağustos sonunda ameliyat olmuştum hala onun kalıntıları sanıodum hamilelikten miki? gerçi son bikaç aya kadr yoktu sonradan burnumun içinin çok kuru olduğunu ve sabahları uyandımda burnumun içinden kurumuş kanlı kabuklar çıktığını farkettm bikaç hafta önce doktra gttmde bana burun kuruluğu için nemlendirici verdi. başkada bi ilaç veremeyeceğini söyledi. nemlendiricinin adı nazal nemdi yanlış hatırlamıyosam
ya arkadaşlar yazıyorsunuz ya bebeğim beni gece uyutmadı tekmelemekten ya da hiç durmuyor falan diye.. benim kızım mı çok tembel acaba yoksa bir problem mi var diye düşünüyorum. ablam da hamile benden 2 hafta küçük (bu arada ben bugün 29 oldum) o da diyor kızım çok hareketli bazen yolda durup geçmesini bekliyorum tekmelerin falan diyor. ya da istemsiz bir şekilde bağırdığı falan oluyormuş tekmeleyince. ben ise hiç böyle şeyler hissetmiyorum. başından beri hep sakin benim kızım. tekme desen kaç hafta oldu hala narin narin pıt pıt şeklinde vuruyor. sırtüstü uzanıp hareketli mi diye gün içinde sürekli takip etmek zorunda kalıyorum. takıntı oldu bende. bi de internette gelişimlerini okurken yazıyor işte 26-30 haftalar arası en hareketli dönemleridir.sonra yavaş yavaş azalır diye. benimki şimdiden böylese sonlara doğru endişeden kafayı yerim artık heralde. ooff neyse çok uzattım var mı ben gibi hisseden?
Hamilelikte burun kanaması, tıkanıklığı olmaı normal. Ben de tıkanık tıkanık dolanıyorum, sürekli lavobadayım. Bu arada hamileler 6. aydan sonra sola dönüp yatmalı ya, hatta iç güdüsel sola dönerlermiş. Ben de hiç öyle olmuyıor. Gece hep sağımda uyanıyorum, toparlanıp sola dönüyorum :)
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
kızlar güneş kremi olarak ne kullanıyosunuz? doktorum bana solante pregna (50 faktör) diye bi marka önerdi ama emin olamadım.80 lira fiyatı..acaba markayı mı satmaya çalışıyo yoksa gerçekten çok iyi bi krem mi bilemedim.siz ne kullandınız?
Sagolasiniz ya icim rahatladi azicik dogunca bunlarin acisini ciksrmsz insallahcanım normalde benım kızımda narin hareketlere sahip.
bir tek dün gece uyutmadı.
ama şöyle düşün her insanı aynı olmadığı gibi her bebekte aynı olmaz.
hepsinin huyu farklı.
üstelik bazı anneler daha kolay bazıları daha zor hissediyor.
mesela ben ilk hareketini bebeğimin 22. haftada hissettim.
çok geç...
hatta bir gün hastaneye koştum geçen haftalarda bebeğim hareket etmiyor diye.
hareketli çıktı.
ama ben hissetmiyordum.
olabiliyor yani.
Canim evde olmakla alakasi yok bak haftasonlari evde oluyodum yemek harici hicbi is yapmiyodum ama yine boyle hissetmiyordum. Agtilarimdan dolayi sadece tuvalete kalkiyorum 24 saat yatiyorum simdi o nednele biyle rahat hiseettim tabi birde benm haftam sizden ilerde ben bugun 31+0 oldum onun da etkisi oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?