yada Sunny Baby Sb-238 Adora gibi elektrikli sallanan bişiler düşünebilirsin
Deme öle deme ölee yaaa:18::18::18: kedimi kandırıyom ben ne güzel ayda 2 kg dan 16 kgla belki bitiririz yaa
Gayet güzel canim güle güle kullaninnnEki Görüntüle 1182973 selaaamm arkadaslaar bugün halimiz da geldi ama ben renklerini pek beyenmedim nasil sizce
Eki Görüntüle 1182973 selaaamm arkadaslaar bugün halimiz da geldi ama ben renklerini pek beyenmedim nasil sizce
Eki Görüntüle 1182973 selaaamm arkadaslaar bugün halimiz da geldi ama ben renklerini pek beyenmedim nasil sizce
Olmaz mi saga sola donemiyorum doktrm normal çatı genislio dediKizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdi iyiyim arkadaşım çok saol. biz dehaftasınu yerleştirdik çok şükür herşey yıkandı ütülendi rahat rahat hazırlayabilirm çantamı artık
Tesekkur ederiss teysesiiGayet güzel canim güle güle kullaninnn
Int görmüştüm ama ordaki biraz büyüktü ve renkleri daha canliydi.. bizim ölçüler küçük olduğu için hali biraz daraldi ama renkleri neden böyle oldu onu çözemedimGörüp almamış mıydın canım, sanki biraz soğuk gibi renkler
Ebett teysesii.. ablam ikiz olmasinin en büyük avantaji bu .. oyun arkadasi aramicaksin diyo.. ins. Cok iyi anlasan iki kardes olurlarrengi biraz koyu gelmiştir sana ama bence çok tatlı. onun üstünde ne oyunlar oynucanız şimdi :) seninkiler oyun arkadaşıyla birlikte geliyolar. benim kızda kardeşim doğsada oynasak diye bakıyo
Yok canım ikiz değil bende kan pıhtılaşma sorunu var günde iki iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunu olanlarda büyük çogunlukla su erkenden bitebiliyomuş oyuzden 35. Haftaya hazırlıklı ol dedi doktorum oyuDen bebeğe kılo aldıracak şeyler yiyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gule gule kullanin insallah aldiklarinizi.. Merak ettim aekadasinin erken dogum sebebi neymis acaba.. Allah sabir versin insallah ben de 5,5 aylik yavrumu kaybettgim icin daha hassasim bu konuda.
Yaa canım geçmiş olsun arkadaşına. Biz kadarken artık çok zor böyle kayıplar..
Düşük değilde doğum mu yaptı yani öyle oluyo galiba suni sancı ile tahliye ediyorlar? Neden olduğu belli mi?
Of çok korkunç tekrar geçmiş olsun.
bence çok şekerrr:):) kızların herşeyi hazır hayırlısıyla onlarda dünyaya gözlerini açınca.. popişkolrını bol bol ısırırsın:):) allah seni ve kızlarını çok mutlu huzurlu sağlıklı etsin inş::):):)
Ayy cok tesekkur ederim ne guzel dua etmissin öyleisirmazmiyim ahtim var zaten son 27 günümüz kaldi.. amin canim arkadasim rabbim evlatlarimizla up uzun kocaman sevgi mutluluk icinde bi ömür nasip etsin
Yok canım ikiz değil bende kan pıhtılaşma sorunu var günde iki iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunu olanlarda büyük çogunlukla su erkenden bitebiliyomuş oyuzden 35. Haftaya hazırlıklı ol dedi doktorum oyuDen bebeğe kılo aldıracak şeyler yiyorumm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Normal rutın kontrolüne gıtmış. Doktor kalpmatıslarının atmadığını söylemişayyy cok gecmış olsun arkadaşına canım..
bende cok etkılenıorum boleseyler duyunca
pekı bellı bı sebebı warmı
7 aylık bebıs nasıl dustu
Kızlar karınlarınız ne durumda, çatlaklarınız var mıı?
Aaaaa bendede var pıhtılasma bende iğne kullanıyorum hergün ama benim dr öyle bir şey demedi şaşırdım şimdiinşallah zamanında gelirler ve doğumda bi komplikasyonla karşılaşmayız. Benim dr mesai saati dışında olursa doğuma gelemem diyo korkuyorum bu yüzden
Normal rutın kontrolüne gıtmış. Doktor kalpmatıslarının atmadığını söylemişöyle normal doğumla almışlar. Çok üzücü rabbım hepimize saglıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp etsın. Arkadasımda yar ve yardımcısı olsun rabbım. Doktorlar bir neden söylememiş. Olabılır böyle vaklar demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?