2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Kizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Olmaz mi saga sola donemiyorum doktrm normal çatı genislio dedi
şimdi iyiyim arkadaşım çok saol. biz dehaftasınu yerleştirdik çok şükür herşey yıkandı ütülendi rahat rahat hazırlayabilirm çantamı artık

Ne zamn gideceksin sevgii doktora.ben geldim 1950grm kilosu ama bacaklari uzun ondan yuksek cikmis olabilir dedi boyu uzun olacakmis 2 hafta onde bacaklar zaten bizden de kisa bir sey cikmazdi.2hafta sonrada nst icin çağırdı.senden de güzel haberlerbeklioruz hadi bakalimmm

Gayet güzel canim güle güle kullaninnn
Tesekkur ederiss teysesii
Görüp almamış mıydın canım, sanki biraz soğuk gibi renkler
Int görmüştüm ama ordaki biraz büyüktü ve renkleri daha canliydi.. bizim ölçüler küçük olduğu için hali biraz daraldi ama renkleri neden böyle oldu onu çözemedim
rengi biraz koyu gelmiştir sana ama bence çok tatlı. onun üstünde ne oyunlar oynucanız şimdi :) seninkiler oyun arkadaşıyla birlikte geliyolar. benim kızda kardeşim doğsada oynasak diye bakıyo
Ebett teysesii.. ablam ikiz olmasinin en büyük avantaji bu .. oyun arkadasi aramicaksin diyo.. ins. Cok iyi anlasan iki kardes olurlar

Eki Görüntüle 1182973 selaaamm arkadaslaar bugün halimiz da geldi ama ben renklerini pek beyenmedim nasil sizce

bence çok şekerrr:):) kızların herşeyi hazır hayırlısıyla onlarda dünyaya gözlerini açınca.. popişkolrını bol bol ısırırsın:):) allah seni ve kızlarını çok mutlu huzurlu sağlıklı etsin inş::):):)

canım bebeğe kilo aldırıcı şeyler neler ? ben hiçbişey yemiyorumda en azından bişeyler tavsiye edersen ona göre gayret ederim.

Gule gule kullanin insallah aldiklarinizi.. Merak ettim aekadasinin erken dogum sebebi neymis acaba.. Allah sabir versin insallah ben de 5,5 aylik yavrumu kaybettgim icin daha hassasim bu konuda.

Doktor bir neden söylememiş. Kontrole gıttıgınde kalp atışlarının durduğunu söylemiş. O şeklide öğrenmiş

Evet canım normal doğum yaptırmışlar . Neden şimdilik belli değil. Rabbım hepsimizin ve arkadaşımın yar ve yardımcısı olsun

Ayy cok tesekkur ederim ne guzel dua etmissin öyle isirmazmiyim ahtim var zaten son 27 günümüz kaldi.. amin canim arkadasim rabbim evlatlarimizla up uzun kocaman sevgi mutluluk icinde bi ömür nasip etsin

Ayy cok tesekkur ederim ne guzel dua etmissin öyle isirmazmiyim ahtim var zaten son 27 günümüz kaldi.. amin canim arkadasim rabbim evlatlarimizla up uzun kocaman sevgi mutluluk icinde bi ömür nasip etsin

27 günmüüü :)kaçıncı haftada gelecekler yani cnm? Heyecanın ne boyutta? gün yaklaştıkça ben bi tuhaf oluyorum da:)

hımm anladım canım sağlıklı olunda ıkınızde gerısı farketmez
bı an once kawusmus olursun bebegıne işte...

ayyy cok gecmış olsun arkadaşına canım..
bende cok etkılenıorum boleseyler duyunca
pekı bellı bı sebebı warmı
7 aylık bebıs nasıl dustu
Normal rutın kontrolüne gıtmış. Doktor kalpmatıslarının atmadığını söylemiş öyle normal doğumla almışlar. Çok üzücü rabbım hepimize saglıcakla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasıp etsın. Arkadasımda yar ve yardımcısı olsun rabbım. Doktorlar bir neden söylememiş. Olabılır böyle vaklar demiş.

Benım doktorum geçen ay söyledi inşallah öylw bi durum olmaz ben sezeryan olucağım için mecbur gelecek doktor😄 ama senınkıdw çok ilginç ne demek gelemem ilk defa böyle bişey duyuyorumm eee 9 ay soktora git sonra doğuma gelmesin sAçmaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktorlar ıcın cok normal bole seyler canım..
pekı hareketlerınden fılan anlamadımkı arkadasın
tam olark kac haftalıktı bılıomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…