canım bebeğe kilo aldırıcı şeyler neler ? ben hiçbişey yemiyorumda en azından bişeyler tavsiye edersen ona göre gayret ederim.
Kızlar karınlarınız ne durumda, çatlaklarınız var mıı?
henüz yok ama korkudan sabah akşam yağ sürüorum öğlende krem
canım bebeğe kilo aldırıcı şeyler neler ? ben hiçbişey yemiyorumda en azından bişeyler tavsiye edersen ona göre gayret ederim.
Bende şuanda hiç çatlak yok zaten bı kere bıle krem kullanmadım olursa napıyım hergün krem sürmeye erinırım ben😄Kızlar karınlarınız ne durumda, çatlaklarınız var mıı?
27 günmüüü :)kaçıncı haftada gelecekler yani cnm? Heyecanın ne boyutta? gün yaklaştıkça ben bi tuhaf oluyorum da:)
Maşallah bakımlısın cnm. ya ben çok üşeniyorum kremlenmeye yağlanmaya falan nedense, ama şimdilik çatlak matlak bişey yok çok şükür
650 tatlım ben sakarya oturuoum burda bi bebek mağzasından aldım yeni açılmıştı açılışa özel 125 tl hediye çekide verdiler..
Bende şuanda hiç çatlak yok zaten bı kere bıle krem kullanmadım olursa napıyım hergün krem sürmeye erinırım ben😄
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, insan çok korkuyor gerçekten evladı için
bi süre bizim yanımızda beşikte yatacak canım, sepet beşik çok kısa süre kullanılıyor, normal beşik alacağım
İğne kullandım biraz yükselince doktor yine hapa döndü hap içiyorum canım ben. et falan da yiyorum ama ilaca mutlaka devam ediyorum.
süpermiş cnm iyi günlerde kullanın :)
sağol cnm teşekkür ederim biz birazda hediye çekine kandık beğenince hemen aldık yoksa ufak bebek mağzalarıda indirim yapıo..
Benim karnim degilama gogsumun alt kısmı catladi :-(
Bende şuanda hiç çatlak yok zaten bı kere bıle krem kullanmadım olursa napıyım hergün krem sürmeye erinırım ben��
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Valla heyecan simdilik yok da korku var..:18: bayramdan sonraki hafta yani avustos 5 de geliyolar 36. Haftada .. ondan 15 gun sonrada bizim evlilik yil dönümü.. 4 kisi kutlicaz oyle düşününce aptal bi gülümseme oluyor suratimda
sorma ya bende üşeniyorumda arada sürmüorum hatta son ay özellikle çatlama oluomuş öle diolar daha 2 aydan fazla var inş bu istikrarda devam ederim:)
ne iğnesi kullandın cnm bana sürekli hap takviyesi veriolar . ferrum kullanıorm günde 1 adetti 2 ye cıkardılar şimdi bakalım bi sonraki kontrolde nasıl çıkcak
Göğüslerin çok mu büyüdü cnm? o yüzdenmi çatladı ki
İşte bende senin gibiyim çok üşeniyorum oysa çok isterdim hergün duştan sonra kremleneyim bakım seanslarım olsun:) ama içimden gelmiyo hiç.
Ayy ne kadar güzel ya. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm sonra da gelip bizi burda rahatlatırsın. Bende doğumdan korkmaya başladım açıkçası. bikaç video izledim korktum. daha da video falan izlemem dedim :)
Valla canim zaten normal doğum olmicak benim.. epidural hic düşünmüyorum .. bayiltsinlar beni .. bende cok korkuyorum.. o yuzden zaten heyecan yapamiyorum:18::18:
kızlar peki göğüs uçlarınız nasıl? benim arasıra normalden koyu renkli bişiler dökülüo deri yenileniomuş gibi sizde de oluomu?
İsimleri bade ve beren sanırım. çok güzeller adlarıyla yaşasınlar. neye göre koycaksınız merak ettim:) Mesela ilk doğana şunu ikinciye bunu diye mi düşündünüz? yoksa doğunca mı karar vericeksiniz? :) çok mu meraklıyım :)
aynen seninki gibi cnm, ilk zamanlar kabuklanmıştı baya, şimdi pul pul oluyo arada dökülüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?