2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
canım bebeğe kilo aldırıcı şeyler neler ? ben hiçbişey yemiyorumda en azından bişeyler tavsiye edersen ona göre gayret ederim.

Ceviz muz süt pekmez yumurta bunları mutlaka hergün yiyorumm özellikle pekmezi tavsiye ederimmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

27 günmüüü :)kaçıncı haftada gelecekler yani cnm? Heyecanın ne boyutta? gün yaklaştıkça ben bi tuhaf oluyorum da:)

Valla heyecan simdilik yok da korku var..:18: bayramdan sonraki hafta yani avustos 5 de geliyolar 36. Haftada .. ondan 15 gun sonrada bizim evlilik yil dönümü.. 4 kisi kutlicaz oyle düşününce aptal bi gülümseme oluyor suratimda

Maşallah bakımlısın cnm. ya ben çok üşeniyorum kremlenmeye yağlanmaya falan nedense, ama şimdilik çatlak matlak bişey yok çok şükür

sorma ya bende üşeniyorumda arada sürmüorum hatta son ay özellikle çatlama oluomuş öle diolar daha 2 aydan fazla var inş bu istikrarda devam ederim:)

Bende şuanda hiç çatlak yok zaten bı kere bıle krem kullanmadım olursa napıyım hergün krem sürmeye erinırım ben😄

ayni bende senin gibiyim yaa su 8. Aya girdigimden beri her gun daha fazla buyuyor karnim ama ben sadece dustan ciktiktan sonra suruyorum kremi.. ama cok şükür henüz catlamadim

ne iğnesi kullandın cnm bana sürekli hap takviyesi veriolar . ferrum kullanıorm günde 1 adetti 2 ye cıkardılar şimdi bakalım bi sonraki kontrolde nasıl çıkcak

Benim karnim degilama gogsumun alt kısmı catladi :-(

Göğüslerin çok mu büyüdü cnm? o yüzdenmi çatladı ki

Bende şuanda hiç çatlak yok zaten bı kere bıle krem kullanmadım olursa napıyım hergün krem sürmeye erinırım ben��

İşte bende senin gibiyim çok üşeniyorum oysa çok isterdim hergün duştan sonra kremleneyim bakım seanslarım olsun:) ama içimden gelmiyo hiç.

Ayy ne kadar güzel ya. İnşallah hayırlısıyla kucağına alırsın cnm sonra da gelip bizi burda rahatlatırsın. Bende doğumdan korkmaya başladım açıkçası. bikaç video izledim korktum. daha da video falan izlemem dedim :)

Son düzenleme:
sorma ya bende üşeniyorumda arada sürmüorum hatta son ay özellikle çatlama oluomuş öle diolar daha 2 aydan fazla var inş bu istikrarda devam ederim:)

bende biraz sürmeye başlasam iyi olcak, özendim krem aldım süren yok:)

ne iğnesi kullandın cnm bana sürekli hap takviyesi veriolar . ferrum kullanıorm günde 1 adetti 2 ye cıkardılar şimdi bakalım bi sonraki kontrolde nasıl çıkcak

ferrumun iğnesini kullandım cnm, ama benim değerim baya düşüktü o zaman ve ayakta dursam gözüm kararıyodu çarpıntım başlıyodu, 100 mt yürüyemiyodum soluk soluğa kalıp gözüm kararıyodu, şimdi o günlere göre çok iyiyim çok şükür

Valla canim zaten normal doğum olmicak benim.. epidural hic düşünmüyorum .. bayiltsinlar beni .. bende cok korkuyorum.. o yuzden zaten heyecan yapamiyorum:18::18:

kızlar peki göğüs uçlarınız nasıl? benim arasıra normalden koyu renkli bişiler dökülüo deri yenileniomuş gibi sizde de oluomu?

Valla canim zaten normal doğum olmicak benim.. epidural hic düşünmüyorum .. bayiltsinlar beni .. bende cok korkuyorum.. o yuzden zaten heyecan yapamiyorum:18::18:

İsimleri bade ve beren sanırım. çok güzeller adlarıyla yaşasınlar. neye göre koycaksınız merak ettim:) Mesela ilk doğana şunu ikinciye bunu diye mi düşündünüz? yoksa doğunca mı karar vericeksiniz? :) çok mu meraklıyım :)

Yok canim .. valla eger biri bana biri babaya benzerse bana benzeyen beren ada babaya benzeyen bade ece olucak.. ama fark olmazsa once gelen bade ece sonra gelen beren ada .. bazen diyorum yaramaz olan bade sakin olan beren cunku bereni ben badeyi babasi koydu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…