2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
kızlar bugün kan ve idrar testi yaptırdım lökosit çıktı idrarda kanda da çok az yüksek

Lökosit * 3+ POZİTİF
-Lökosit Sonuç normalden yüksek 29

idrarda çıkan bunlar. idrarda enfeksiyon diye biliyorum bebeğim için tehlikeli midir? :18::18:doktora önümüzdeki hafta gidicem

bi de hala bebek arabasına karar veremedim ya siz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)

aynen bende karar veremıyorum bı trlu
kraftın twıstını cok begenmıstım ama yorumlarda cocuk ıcınden kayıyor yazıoyr vazgectım ne alcaz ya

valla guzelım benım kuzenımın cocukları onların ıcınde buyuduler bıseyde olmadı
ıcındekı yatagı saglıklı duzgun aldıktan sonra bı sıkıntı olacagını sanmıyorum
Kizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

oluyor canım ozelıklede sag tarfımda yuruken acıyor dun kontrolum vardı doktoruma sordum arık bebek bu donemd ecok hızlı buyume evresıne gırdı vucutta kenıdnı doguma hazırlıyor kasların gerılıyor dedı cok normal bır durummus yanı

650 tatlım ben sakarya oturuoum burda bi bebek mağzasından aldım yeni açılmıştı açılışa özel 125 tl hediye çekide verdiler..

bende sakaryadayım
hangı bebek magazası o
bıde doktora kıme gıdıyorsun

canım benım doktorumda gelmeyecek doguma valla burda boyle duzen sanırım
zaten ozel doktor gıbı degıller kı ne telı var bende ne bısey
ararsın ulasamazsın

harika yaa:):) çok şeker isimler inş sağlıkla gelsinler:)

cevkubb

concorda neoyumu 650 tl ye aldın sen
ınternette fıyatları cok ucuk bu arabanın

çok tatlısınız:) ikiz olmak çok güzel bence, çok şanslılar..

bende acaba normal mi die düşünüodum demekki normal bşi rahatladım..

normal cnm, ben ebeye de sormuştum normal demişti.

Kızlar karınlarınız ne durumda, çatlaklarınız var mıı?

olmazmı, hergün duştan sonra yağ sürmeme rağmen karnımın alt tarafı komple çatladı. bazen üzülüyorum ama eşim saolsun moral veriyo =) bebişlerimiz için herşeyimiz feda

Ben de 55lerle başlamıştım şimdi 66 lardayım,bugün ilk kez hamile olduğumu ve kilo almış olduğumu farkettim:))

olmazmı, hergün duştan sonra yağ sürmeme rağmen karnımın alt tarafı komple çatladı. bazen üzülüyorum ama eşim saolsun moral veriyo =) bebişlerimiz için herşeyimiz feda

aynen öyle, içimizde bi can yetiştiriyoruz kolay mı, çatlaklar da o günlerin anısı olsun gerekirse :)

yunus marketin üstüne yeni açıldı beberium die bi mağaza büyük bir mağza ama içinde aradığın herşeyi bulamıosun bebek arabasını tanıtan genç bi çocuk wardı o baya ilgilendi ama kasada duran biraz şişman bi adam war hiç müşteriye nasıl dawranılması gerektiğini bilmio şahsen biz bebek arabasını aldık hediye çekimizi aldık we arkamıza bakmadan kaçtık bidaha oraya gitmeyiz muhtemelen hediye çeki avantajlıydı sadece kampanya devam ediomu bilmiorum ama.Ben altınova hastanesinde filiz dursun'a gidiorum biz memnunuz ama genelde duyduklarım memnun değilmiş ben çok memnunum halbuki gayet ilgili eşimle gidioz muayenelere oda iyi dio diğerleri nesinden memnun diil anlamadım. ben normal doğum istiorum bi sorun çıkmazsa özel hastane die açıkçası korkuorum ama eğitim araştırmaya da başlıcam muhtemelen orda yaparım doğumu sen kime gidiosun?

Yaa benım gögüslerimde çatlama pul pul olma yok ama bendede resmen kesik atılmış gibi açılıp kanıyo el değmiyo çok acıyo krem sürüyorum iki üç günde kapanıyo sonra tekrar aynı şeyy

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Doktoruna sordunmu cnm, doğumdan önce krem kullanman gerekebilir, rahat emzirebilmek için

bende samı beye gıdıyorum altınovada
vallaburdakı arkadasların doktorlarını duydukca memnunıyet dercem azalıyor
ama devlet hastanelerıne kıyasla tabı daha ıyıler

ben dogumevınede arastırmayada gıttım
ınsan orada bı tuhaf oluyor kımseyı yanına almıyor ılgılenmıyorlar ve cok kalabalık
ozele alısınca devlet yoruyor ınsanı

bende normal dogum dusunuyorum ama ozel hastanede pek mumkun degıl
benım arkadsmı dogurdu gecenlerde samı beye sezeryan oldu
ne edıp ne yapıp sezeryan ıcın bı bahane buluyorlar

normalı yapmak ıcın develete gıtmek lazım ama ordada ortam kotu
cok kararsız kaldım

Yok tatlım senin için rahat olsun:) ben senden okuyunca sadece kendi kendime benim hiç ölçülmüyo tam Allah'a emanet geçiriyorum bu hamileliği diye düşündüm:) arada baktırmak gerek ne olur ne olmaz iyi bile oldu. Birlikte aldık o kiloları bu arada sen tek başına almadın onuda hatırlatiim benim herzamanki tersliğim hamileliğin sonlarında almam yavaşladı ama sahiden tuhaf inşallah bebek alıyodur. Doktora git gel yaz lütfen biran önce

oooh maşallah. senin doğduğun kilolara ulaşırsa normal doğumdan vazgeçmem gerekicek sanırım. şuan bile korkuyorum yeteri kadar, bir de tosuncuk bir kızla çok zor :)

Benim annem o zaman gayet normalde doğurmuş işte:) ama tehlikeli tabi aslında.
Seninki ele gelicek ama doğduğunda öyle hissediyorum ben belli

Evet canım normal doğum yaptırmışlar . Neden şimdilik belli değil. Rabbım hepsimizin ve arkadaşımın yar ve yardımcısı olsun

Böyle şeyler duyunca çok üzülüyorum ve paranoyaklaşıyorum hemen.
Allah yardımcısı olsun en kısa zamanda hayat ona çok mutlu olacağı başka sürprizler getirsin inşallah.

Doktoruna sordunmu cnm, doğumdan önce krem kullanman gerekebilir, rahat emzirebilmek için

Fito diye bi krem verdi ama gidince sorucam belliki emzirme dönemim biraz sorunlu geçicek çok hassas göğsüm allahtan göğüs kalkanları gögüs silikonları var onlardan alıcam belki işe yarar emzirirken

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum

Geçmiş olsun benimde tansiyonum düşüktür genelde ..Bebeğe bi zararının olduğunu sanmıyorum ama dr a görünmekte fayda var

Maşallah tosuncuk geliyor desene

İnsan yataktan kalkınca dayak yemiş gibi uyanır mı, uyanıyor işte, bir de bacaklarımın dizden altına nasıl bir ağrı vardı, sanki kilometrelerce yol yürüdüm uykuda:SS

Artık ağırlaştık normal ,bende yatış modundayım sürekli

Ben bunların hiçbirini almadım..Tavsiyelere göre doğumdan sonra inş Şimdilik çalışmadığım için göğüs pompası almıcam ama sütüm gelmezse ki inş gelir ihtica göre alınır.Biberonuda ihtiyacı olursa alıcam öyle işte..

Geçmiş olsun dikkat et

Güle güle kullan inş aldıklarını..arkadaşına da Allah sabır versin çok zor,insan korkuyo

Çok şeker güle güle yatsın miniş

Merhaba kızlar epeydir giremiyodum ...Büyüdük artık oğluşumla..Erken doğum riskimden dolayı yatış modundayımŞimdilik bi sıkıntı yok inş zamanında sağlıcakla gelir bebişlerimiz

Banada herkes pijama diyor 2-3 pijama takımı götürcem inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…