bi de hala bebek arabasına karar veremedim yasiz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)
Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin geçen e-bebeğe gittiğimizde oradaki görevli park yatak sürekli kullanılmamalı dedi birkaç günlük seyahatlerde kullanırsınız daha sonra da oyun prkı olarak kullanırsınız dedi benim de iyice kafam karıştı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
650 tatlım ben sakarya oturuoum burda bi bebek mağzasından aldım yeni açılmıştı açılışa özel 125 tl hediye çekide verdiler..
Benım doktorum geçen ay söyledi inşallah öylw bi durum olmaz ben sezeryan olucağım için mecbur gelecek doktor😄 ama senınkıdw çok ilginç ne demek gelemem ilk defa böyle bişey duyuyorumm eee 9 ay soktora git sonra doğuma gelmesin sAçmaa
Yok canim .. valla eger biri bana biri babaya benzerse bana benzeyen beren ada babaya benzeyen bade ece olucak.. ama fark olmazsa once gelen bade ece sonra gelen beren ada .. bazen diyorum yaramaz olan bade sakin olan berencunku bereni ben badeyi babasi koydu..
Yok canim .. valla eger biri bana biri babaya benzerse bana benzeyen beren ada babaya benzeyen bade ece olucak.. ama fark olmazsa once gelen bade ece sonra gelen beren ada .. bazen diyorum yaramaz olan bade sakin olan berencunku bereni ben badeyi babasi koydu..
bende acaba normal mi die düşünüodum demekki normal bşi rahatladım..
Kızlar karınlarınız ne durumda, çatlaklarınız var mıı?
Sabahları ayaklarımın üzerine basamıyorum ama bence bu sislikten değil. Aldığım kiloları vucudum ilk kez görüyor. Tabanlarım alıskın degıl 66 - 67 kiloya
Şişlik suyu az içince ve tuzlu, susamlı birşey yediğimde oluyor bende. Bugün 30+0 dayım ben, reflum başladı akşamları hafif hafif. Gece uyıyamamak zaten 2 haftadır var :) Eki Görüntüle 1182690
olmazmı, hergün duştan sonra yağ sürmeme rağmen karnımın alt tarafı komple çatladı. bazen üzülüyorum ama eşim saolsun moral veriyo =) bebişlerimiz için herşeyimiz feda
aynen bende karar veremıyorum bı trlu
kraftın twıstını cok begenmıstım ama yorumlarda cocuk ıcınden kayıyor yazıoyr vazgectım ne alcaz ya
valla guzelım benım kuzenımın cocukları onların ıcınde buyuduler bıseyde olmadı
ıcındekı yatagı saglıklı duzgun aldıktan sonra bı sıkıntı olacagını sanmıyorum
oluyor canım ozelıklede sag tarfımda yuruken acıyor dun kontrolum vardı doktoruma sordum arık bebek bu donemd ecok hızlı buyume evresıne gırdı vucutta kenıdnı doguma hazırlıyor kasların gerılıyor dedı cok normal bır durummus yanı
bende sakaryadayım
hangı bebek magazası o
bıde doktora kıme gıdıyorsun
canım benım doktorumda gelmeyecek doguma valla burda boyle duzen sanırım
zaten ozel doktor gıbı degıller kı ne telı var bende ne bısey
ararsın ulasamazsın
cevkubb
concorda neoyumu 650 tl ye aldın sen
ınternette fıyatları cok ucuk bu arabanın
Yaa benım gögüslerimde çatlama pul pul olma yok ama bendede resmen kesik atılmış gibi açılıp kanıyo el değmiyo çok acıyo krem sürüyorum iki üç günde kapanıyo sonra tekrar aynı şeyy
yunus marketin üstüne yeni açıldı beberium die bi mağaza büyük bir mağza ama içinde aradığın herşeyi bulamıosun bebek arabasını tanıtan genç bi çocuk wardı o baya ilgilendi ama kasada duran biraz şişman bi adam war hiç müşteriye nasıl dawranılması gerektiğini bilmio şahsen biz bebek arabasını aldık hediye çekimizi aldık we arkamıza bakmadan kaçtık bidaha oraya gitmeyiz muhtemelen hediye çeki avantajlıydı sadece kampanya devam ediomu bilmiorum ama.Ben altınova hastanesinde filiz dursun'a gidiorum biz memnunuz ama genelde duyduklarım memnun değilmiş ben çok memnunum halbuki gayet ilgili eşimle gidioz muayenelere oda iyi dio diğerleri nesinden memnun diil anlamadım. ben normal doğum istiorum bi sorun çıkmazsa özel hastane die açıkçası korkuorum ama eğitim araştırmaya da başlıcam muhtemelen orda yaparım doğumu sen kime gidiosun?
ya kızlar gerçekten özür dilerim sizi de panikletmek istemiyorum kesinlikle. Ben de böyle bir durum oldu diye sizde olacak diye bişey yok. Hme ben kiloluyum ve sürekli kilo alıyorum durduramıyorum 3 haftada 4,5 kilo ladım suanda. ve benim kilola takık annem dahi nasıl olur sen hakkaten fazla bişey ymeiyosunki diyor. Onlar ne yiyorsa ben de aynısını yiyiorum ama sürekli şişiyorum
8-3 TAnsiyon bana da biraz anormal geldi aletde de problem olabilir o kadar panik yapma, ayakta durman mucize o tansiyonla.
Ama genel olarak düşük tansiyn problem yaratmaz hamilelikte sadece düşüp bayılma riskin dışında.
oooh maşallah. senin doğduğun kilolara ulaşırsa normal doğumdan vazgeçmem gerekicek sanırım. şuan bile korkuyorum yeteri kadar, bir de tosuncuk bir kızla çok zor :)
Evet canım normal doğum yaptırmışlar . Neden şimdilik belli değil. Rabbım hepsimizin ve arkadaşımın yar ve yardımcısı olsun
Doktoruna sordunmu cnm, doğumdan önce krem kullanman gerekebilir, rahat emzirebilmek için
kızlar günaydın 3 haftadır doktora gitmiyorum ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. ısrarla randevu tarihimi bekliyorum.
ama dün akşam az daha bayılıyordum kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. aklıma tansiyon geldi. dünde sevgikelebeği yle konuşmuştuk.
kayınvaldemden tansiyon aletini aldırdım ölçtüm 8-3 çıktı. benim normal tansiyonum genelde 10/6 dır. ilk defa bu kadar düşük oldu tansiyonum.
tuzlu ayran felan içtim 9/4 oldu. bir tuzlu ayran daha aldım.10/4 oldu. küçüğü bir türlü yükselmedi.
uyumaya uyuyamadum. bacaklarım çok huzusuzdu. sıcaktı. seşim masaj yaptı dalmışım biraz.
şimdi işe geldim. bol yağlı tuzlı börek yedim şimdi tansiyonumu ölçtüm 10/6 düzelmiş. sizce hemen doktora gitmelimiyim. düşük tansiyonun bebeğe bir zararı varmı?
günaydın kızlaar,
bizde pazartesi salı tatili birleştirdik, iki gün daha dinlenme fırsatımız oldu. bugün işe geldim ama sanki hiç tatil yapmamış gibiyim. pazartesi görünümlü çarşamba yaşıyorum.
dün akşam üzeri doktor kontrolümüz vardı. her kontrolde olduğu gibi strese girdiğim için sanırım bütün gün boyunca kızım hiç hareket etmedi. doktor da paniklediyse de sonuçta her şey normal. hatta her defasında olduğu gibi gelişimi ileri, 32. hafta seviyesinde imiş. 1730 gr olmuş, boyu da 43 cm. "ne kadar iri bir bebek" dedi doktorumuz. boyu posu babasına utangaçlığı bana çekmiş kızımın. otuzuncu haftaya geldik hala yüzünü göremedik. sürekli yüzü sırtıma dönük yatıyor hanımefendi. ultrason çıktısında herkes yüzünü görür, çocuğun ilk vesikalığı diye saklarken bize dün ayak fotoğrafını verdi kızımızın. bakıp bakıp gülüyoruz :))
İnsan yataktan kalkınca dayak yemiş gibi uyanır mı, uyanıyor işte, bir de bacaklarımın dizden altına nasıl bir ağrı vardı, sanki kilometrelerce yol yürüdüm uykuda:SS
bende çok kararsız kaldım ama en sonunda ebebekten siparişlerimi verdim
Göğüs pompası olarak avent elektronik olanlardan aldım
ateş ölçer olarak braun thermoscan 4520 aldım bir de yedek filtresini aldım ne olur ne olmaz.
Pompada çok kararsız kaldım açıkçası, kardeşimin eşi madela kullanıyor memnun ama avent kullanan arkadaşlarım daha memnun dedi, bir kaç arkadaşım daha aventi methetti hiçbir acı sızı olmuyor diyerek ama tek kusuru süt sağma işlemi 30-50 dak sürüyomuş. O nedenle 2'li alman avantaj elbette.
Şimdilik bununla idare edicem, başka bir tavsiye de işe başlayınca hastane tipi alıp onu ofiste muhafaza etmek. Şimdilik sütüm gelir mi gelmez mi azmı çok mu bilmediğim için duruma göre ileri adımları düşünücem.
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?