2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım 2 gün boyunca hep yükseldi indi yükseldi indi, ama çok şükür dün öğleden sonradan itibaren ne zaman ölçsem 11-7'yi geçmedi

Ama benim de senin gibi sorunum oynak olması oldu bi 2 gün boyunca. Bir ölçümde 11-7 yarım saat sonra 14-10,5 o nedenle çok korktum. Bakalım bugün ilk kez gidicem kendi doktoruma ne dicek ne yapıcak görücez.

Haber veririm

İyi haberlerle gelirsin inş canım bakalım senin dr ne önerecek gelince yazarsın inş hep sabit 11-7 lerde kalır tansiyonlarımız :)

baston tipi pek hoşuma gitmio cnm ya casual versa dediğine smdi baktım da güzelmiş gerçkten güle güle kullanın .

ndn 35. haftada alrız bebegı dedı canım doktor
ikizmi senin bebişler

Yok canım ikiz değil bende kan pıhtılaşma sorunu var günde iki iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunu olanlarda büyük çogunlukla su erkenden bitebiliyomuş oyuzden 35. Haftaya hazırlıklı ol dedi doktorum oyuDen bebeğe kılo aldıracak şeyler yiyorumm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pekmezi de bi ara içiodum ama sevmıorm ondan dolayı içemıorm umarım yükselir doğuma kadar yükselmesi gerek

İşte 3-4 ay için beşik sepet almasak da ne kullansak acaba?

bunu ilk defa gördüm cnm ya gerçekten değişikmiş güle güle kullanın:)

Teşekkür ederim canım daha iyileri size olsun :) işallah otururlarda gezmelere gideriz :)

İlk etapta odamızda kalacak onun için park yatak aldık, kendi odasına da büyüyebilen karyola aldık, ne zamana kadar yanımızda kalır bilinmez ama her ikisi de şu an mevcut:==)

Hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin geçen e-bebeğe gittiğimizde oradaki görevli park yatak sürekli kullanılmamalı dedi birkaç günlük seyahatlerde kullanırsınız daha sonra da oyun prkı olarak kullanırsınız dedi benim de iyice kafam karıştı

Kizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

şimdi iyiyim arkadaşım çok saol. biz dehaftasınu yerleştirdik çok şükür herşey yıkandı ütülendi rahat rahat hazırlayabilirm çantamı artık

arkadaşlar isim konusunda fikirlerinizi almak istiyorum GÜLFEYZA ismi nasıl sizce yada sizin önereceğiniz kız isimlerini yazarmısınız...

Aaaaa bendede var pıhtılasma bende iğne kullanıyorum hergün ama benim dr öyle bir şey demedi şaşırdım şimdi inşallah zamanında gelirler ve doğumda bi komplikasyonla karşılaşmayız. Benim dr mesai saati dışında olursa doğuma gelemem diyo korkuyorum bu yüzden

İşte 3-4 ay için beşik sepet almasak da ne kullansak acaba?

park yatak falan alıolar ama yerin müsaitse tabi ben hiç düşünmedim bile uygun fiyatlı bişi bakcaz artık ben nakit 390 a bulmuştum bi yerde beyaz mobilya sallanıo bitarafında tekerlekleri var odadan odaya taşıya biliosun cibinlikli süslü bişi yani fena diildi. bayramdan sonra bakcaz biz. yada ayrı oda yapcaksan ve onun beşiği sığarsa onu alırsın ilk zamnlar yatak odana. ben odası için büyüyen beşik istiorum oda takımınıda bayramdan sonra alcaz inş nasipse:)

Geçmiş olsun canım, iyi olduğunuza sevindim, insan çok korkuyor gerçekten evladı için

bi süre bizim yanımızda beşikte yatacak canım, sepet beşik çok kısa süre kullanılıyor, normal beşik alacağım

İğne kullandım biraz yükselince doktor yine hapa döndü hap içiyorum canım ben. et falan da yiyorum ama ilaca mutlaka devam ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…