Şimdi nasıl peki tansiyonun hergün ölçüyor musun? Benim büyüğü 12-13 arası değişiyor küçüğü 7 yi geçmiyor ama mesela uzanıyorum 5 dk sonra ölçüyorum 10-5 10-4,5 falan oluyor bi de dikkat ettim ayaklarımı sarkıtıp oturduğum zaman yüksek çıkıyor... Bi de benim dr um mu çok panik acaba ödemim de yok denecek kadar az ama bi sürü tahlil istedi gebelik zehirlenmesi mi diye hatta tansiyonumun bu kadar oynak olduğunu duyunca kardiyoloğa görünmemi istedi cmts ye randevu aldım bakalım...
canım 2 gün boyunca hep yükseldi indi yükseldi indi, ama çok şükür dün öğleden sonradan itibaren ne zaman ölçsem 11-7'yi geçmedi
Ama benim de senin gibi sorunum oynak olması oldu bi 2 gün boyunca. Bir ölçümde 11-7 yarım saat sonra 14-10,5 o nedenle çok korktum. Bakalım bugün ilk kez gidicem kendi doktoruma ne dicek ne yapıcak görücez.
Haber veririm
ben casual versa travel aldım hafif katlanınca yer kaplamıo. casual storm travel yada chicco liteway plus mı alsak die düşündük onlar baston puset bence 3ü de güzel benim aradığım özelliklerde hafif katlanınca az yer kaplıo
ndn 35. haftada alrız bebegı dedı canım doktor
ikizmi senin bebişler
Biz de concord neo aldık şemsiye ve çantası içinde set halindeydi çanta alma derdinden kurtuldum hem de tam takım oldu
Eki Görüntüle 1182816
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benımkı 11 cıvarında ben sadece ılaç içiyorum onun dışında kan olucak dıye yediğim bişey yok sadece pekmez alıyorum hep düşük hiç çıkmadı oyuzden ekstra bileş yemiyorum
biz ilk 6 ay odamızda tutmayı planlıyoruz o yüzden küçük bi sepet aldık tekerlekli sallanan cibinlikli süslü bişey. odası için daha büyük beşik aldık 6 aydan sonra atıcaz çocuğu oraya :)
yatak odası için sallanan sepet tarzında mobilyadan beşikler war ondan alıcam 60*100 cm oluo yatak odasında pek yerim olmadığı için ancak 3 ay falan kullanabilecek sonra odasına geçircem ama yerin varsa daha büyük bişi al derim daha uzun süre kullanır
bunu ilk defa gördüm cnm ya gerçekten değişikmiş güle güle kullanın:)
İlk etapta odamızda kalacak onun için park yatak aldık, kendi odasına da büyüyebilen karyola aldık, ne zamana kadar yanımızda kalır bilinmez ama her ikisi de şu an mevcut:==)
en ıyısını yaparsın zaten bı an once bıtsın hazılıklar
bende yapıp bıtırmek ıstıyorum ama daha odası gelmedı
oda olmadanda bısey yerlesmıyor
saglıkla sıhhatle ınsallah bıtırırız ınsallah
saglıgın sıhhatın nasıl bu arada
Yok canım ikiz değil bende kan pıhtılaşma sorunu var günde iki iğne kullanıyorum kan pıhtılaşma sorunu olanlarda büyük çogunlukla su erkenden bitebiliyomuş oyuzden 35. Haftaya hazırlıklı ol dedi doktorum oyuDen bebeğe kılo aldıracak şeyler yiyorumm
baston tipi pek hoşuma gitmio cnm ya casual versa dediğine smdi baktım da güzelmiş gerçkten güle güle kullanın .
cnm görsellerde daha da belirgin özellikleri çok hoş cidden ne kadara aldınız bunu?
İşte 3-4 ay için beşik sepet almasak da ne kullansak acaba?
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
Merhaba kızlar şifremi unuttuğum için daha yeni yazabiliyorum aylar sonra benim bebiş bize 4,5 ay erkeğim dedikten sonra kız oluverdişu an 30+2 yim.Annem o sırada Amerikadaydı iki bavul erkek kıyafeti getirmişti ben pek bile almadım odasının da sadece dolabını yaptırdık beşik vs haftaya alıcaz sizlere sormak istediğim bebek doğunca odanızda mı yatıracaksınız eğer yatıracaksınız küçük beşik mi sepet mi ne kullanacaksınız? Hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu doğsun inşallah
kızlar aranızda kanı sürekli düşük çıkanlar var mı? benimki hep düşük 10.3- 10.7 arasında en fazla 11 i gördü nasıl yükseltebilirim fikir alabilirmiyim? haftada 3 gün et yemekten bıktım kan olsun diyeee
İşte 3-4 ay için beşik sepet almasak da ne kullansak acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?