2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

doğru şimdi uyutmasa da karnımızda olduğu için ağlamıyor, altını ıslatmıyorDD

canım ben sizden 15 gün öndeyim zaten. Bir de hazır annem burdayken herşeyi düzenli şekilde yapalım istiyorum. Herşeyim hazır olsun istiyorum.

Üstüne de tansyionum yukarı doğru oynayınca korktum açıkçası hazır olmakta fayda var kendi adıma.

Şimdi nasıl peki tansiyonun hergün ölçüyor musun? Benim büyüğü 12-13 arası değişiyor küçüğü 7 yi geçmiyor ama mesela uzanıyorum 5 dk sonra ölçüyorum 10-5 10-4,5 falan oluyor bi de dikkat ettim ayaklarımı sarkıtıp oturduğum zaman yüksek çıkıyor... Bi de benim dr um mu çok panik acaba ödemim de yok denecek kadar az ama bi sürü tahlil istedi gebelik zehirlenmesi mi diye hatta tansiyonumun bu kadar oynak olduğunu duyunca kardiyoloğa görünmemi istedi cmts ye randevu aldım bakalım...

Canım belkide kansız kalmışsındır bi arkadaşıma da bizim haftalarımızda böyle olmuştu küçük tansiyonu 2 ye düşmüştü kan değerleri düşmüş meğersem dr ilacını iki katına çıkarmıştı sorun yaşamadı düşük tansiyonun zararı yok zaten bildiğim kadarıyla. Seni yorar sadece benim gebelikten önce öyleydi 8-4,5 falandı nasıl olduysa bu hafta yükselmeye başladı

Çok geçmiş olsun canım hamilelik ilerledikçe vücudun dengesi de bozuluyor o yüzden çok dikkat etmek lazım dr lar evde tek başınıza banyoya bile girmeyin diyorlar... Sen yinede gözük bi dr una bişey yoktur ama için rahat etsin erteleme bence...

kızlar aranızda kanı sürekli düşük çıkanlar var mı? benimki hep düşük 10.3- 10.7 arasında en fazla 11 i gördü nasıl yükseltebilirim fikir alabilirmiyim? haftada 3 gün et yemekten bıktım kan olsun diyeee

en ıyısını yaparsın zaten bı an once bıtsın hazılıklar
bende yapıp bıtırmek ıstıyorum ama daha odası gelmedı
oda olmadanda bısey yerlesmıyor
saglıkla sıhhatle ınsallah bıtırırız ınsallah

saglıgın sıhhatın nasıl bu arada

canım naptın nasılsın?

belin nasıl oldu?

doktora gittin mi gidecek misin?

merak ettim seni.

Toplu alıntı yapamıyorum sağolun kızlarr. SDenızscım gitmeden yanındakı asistanını aradım çünki doktoruma randevu almadan gidince saatlerce sıra bekliyosun benımde bekleyecek durumum yok beli çok kötü gece bile üstüne yatamadım neyse asistanını aradım söyledim böyle böyle diye kanaman oldumu dedi bende olsa zaten hiç durmam sadece üstüne düştüğüm yer ağrıyo dedim bebeğin hareket ettimi dünden beri dedi evet dedim tamam gelmene gerek yok zaten ptesi kontrolun var bi sıkıntı olursa gelıraın dedi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Banada doktor belki 35. Haftada alırız bebeği diyince bende herşeyi hızlandırdım bi boya işimiz kaldı onuda yapacak gönüllü arıyoruz eşim omzundan ameliyatlı olduğu için o boyamıcak artık kardeşime boyatırım:))

bi de hala bebek arabasına karar veremedim ya siz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)

ben casual versa travel aldım hafif katlanınca yer kaplamıo. casual storm travel yada chicco liteway plus mı alsak die düşündük onlar baston puset bence 3ü de güzel benim aradığım özelliklerde hafif katlanınca az yer kaplıo

Benımkı 11 cıvarında ben sadece ılaç içiyorum onun dışında kan olucak dıye yediğim bişey yok sadece pekmez alıyorum hep düşük hiç çıkmadı oyuzden ekstra bileş yemiyorum

Deneyimli anneler şimdş biberondu emzikti alıyoruz ya onların temizliğini eski usül kaynatarak mı yapmalıyız yoksa sterilizatör mü almalıyız? Avent in 0bpa emzik ve biberonundan almıştım biberon cam değil yani kaynatılabilir mi?

bi de hala bebek arabasına karar veremedim ya siz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)

Biz de concord neo aldık şemsiye ve çantası içinde set halindeydi çanta alma derdinden kurtuldum hem de tam takım oldu

bende dr browns aldım cam diil kaynatılabilir aventte kaynatılabilir bence çünkü iyi markalar sadece 1 biberon aldım ben inş emerlerde başka biberona gerek kalmaz ama biberonları çoğaltmak gerekirse ben sterilizatör alcam

ndn 35. haftada alrız bebegı dedı canım doktor
ikizmi senin bebişler

Bende bir tane aldım biberon umarım gerek kalmaz dediğin gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…