Sabahları ayaklarımın üzerine basamıyorum ama bence bu sislikten değil. Aldığım kiloları vucudum ilk kez görüyor. Tabanlarım alıskın degıl 66 - 67 kiloya
Şişlik suyu az içince ve tuzlu, susamlı birşey yediğimde oluyor bende. Bugün 30+0 dayım ben, reflum başladı akşamları hafif hafif. Gece uyıyamamak zaten 2 haftadır var :) Eki Görüntüle 1182690
CANIMM cok gecmıs olsun sımdı nasılsın
dusuk tansıyorn hamılelıkte normal dıye bılıyorum su anda zaten tansıyonun normalse panık yapma
ya alette bır sorun vardır yada anlık bıseydır
ıcını ferah tut devam ederse kesın doktor gıt
bızee hbr ver olurmmu
daha erken degıl mı yahu
yoksa ben mı cok kaldım:44:
doğru şimdi uyutmasa da karnımızda olduğu için ağlamıyor, altını ıslatmıyorDD
canım ben sizden 15 gün öndeyim zaten. Bir de hazır annem burdayken herşeyi düzenli şekilde yapalım istiyorum. Herşeyim hazır olsun istiyorum.
Üstüne de tansyionum yukarı doğru oynayınca korktum açıkçası hazır olmakta fayda var kendi adıma.
kızlar günaydın 3 haftadır doktora gitmiyorum ama kendimide hiç iyi hissetmiyorum. ısrarla randevu tarihimi bekliyorum.
ama dün akşam az daha bayılıyordum kendimi hiç bu kadar kötü hissetmemiştim. aklıma tansiyon geldi. dünde sevgikelebeği yle konuşmuştuk.
kayınvaldemden tansiyon aletini aldırdım ölçtüm 8-3 çıktı. benim normal tansiyonum genelde 10/6 dır. ilk defa bu kadar düşük oldu tansiyonum.
tuzlu ayran felan içtim 9/4 oldu. bir tuzlu ayran daha aldım.10/4 oldu. küçüğü bir türlü yükselmedi.
uyumaya uyuyamadum. bacaklarım çok huzusuzdu. sıcaktı. seşim masaj yaptı dalmışım biraz.
şimdi işe geldim. bol yağlı tuzlı börek yedim şimdi tansiyonumu ölçtüm 10/6 düzelmiş. sizce hemen doktora gitmelimiyim. düşük tansiyonun bebeğe bir zararı varmı?
Arkadaşlar bugün çok kötü merdeivenlerden düştüm allahtan eşim yanımdaydı hemen eve çıktım ama belim resmen parçalandı sandım doktora gidecek durumda bıle değildim çok şükür bebeğim kıpırtıyo oyuzden domtora gerek duymadım ama şimdi aynadan belğme baktım resmen çürümüş çok morarmış siz siz olun dikkatli olun kendinden önce insan bebeğini düşünüyo(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım ben sizden 15 gün öndeyim zaten. Bir de hazır annem burdayken herşeyi düzenli şekilde yapalım istiyorum. Herşeyim hazır olsun istiyorum.
Üstüne de tansyionum yukarı doğru oynayınca korktum açıkçası hazır olmakta fayda var kendi adıma.
canım naptın nasılsın?
belin nasıl oldu?
doktora gittin mi gidecek misin?
merak ettim seni.
bi de hala bebek arabasına karar veremedim yasiz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)
kızlar aranızda kanı sürekli düşük çıkanlar var mı? benimki hep düşük 10.3- 10.7 arasında en fazla 11 i gördü nasıl yükseltebilirim fikir alabilirmiyim? haftada 3 gün et yemekten bıktım kan olsun diyeee
Deneyimli anneler şimdş biberondu emzikti alıyoruz ya onların temizliğini eski usül kaynatarak mı yapmalıyız yoksa sterilizatör mü almalıyız? Avent in 0bpa emzik ve biberonundan almıştım biberon cam değil yani kaynatılabilir mi?
Banada doktor belki 35. Haftada alırız bebeği diyince bende herşeyi hızlandırdım bi boya işimiz kaldı onuda yapacak gönüllü arıyoruz eşim omzundan ameliyatlı olduğu için o boyamıcak artık kardeşime boyatırım:))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bende dr browns aldım cam diil kaynatılabilir aventte kaynatılabilir bence çünkü iyi markalar sadece 1 biberon aldım ben inş emerlerde başka biberona gerek kalmaz ama biberonları çoğaltmak gerekirse ben sterilizatör alcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?