bende samı beye gıdıyorum altınovada
vallaburdakı arkadasların doktorlarını duydukca memnunıyet dercem azalıyor
ama devlet hastanelerıne kıyasla tabı daha ıyıler
ben dogumevınede arastırmayada gıttım
ınsan orada bı tuhaf oluyor kımseyı yanına almıyor ılgılenmıyorlar ve cok kalabalık
ozele alısınca devlet yoruyor ınsanı
bende normal dogum dusunuyorum ama ozel hastanede pek mumkun degıl
benım arkadsmı dogurdu gecenlerde samı beye sezeryan oldu
ne edıp ne yapıp sezeryan ıcın bı bahane buluyorlar
normalı yapmak ıcın develete gıtmek lazım ama ordada ortam kotu
cok kararsız kaldım
canım kontrolüm 19 temmuzda ama bir kere içime kurt düştü o nedenle ben arıcam bugun bu cumartesiye aldırmaya calısıcam randevumu.
bende biraz sürmeye başlasam iyi olcak, özendim krem aldım süren yok:)
ferrumun iğnesini kullandım cnm, ama benim değerim baya düşüktü o zaman ve ayakta dursam gözüm kararıyodu çarpıntım başlıyodu, 100 mt yürüyemiyodum soluk soluğa kalıp gözüm kararıyodu, şimdi o günlere göre çok iyiyim çok şükür
anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??
kızlarrrr
sımdı doktordan geldım
30 haftalık dedı doktor
1154 gr mıs herseyı normal dedı ama yuzunu goremedık sırtı donuk yatıyordu
cumaya baska bır doktordan daha randevu aldım umarım o zamana kadar donerde babası yuzunu falan gorur
bıde bu fl uzunlugundan nasıl boy hesaplıyorduk
boyu uzun dedı ama bılemedım
bız pek selvı sayılmayız da
canım göbek deliği dışarıya çıkan var mı diye sen mi sormuştun?
mesajını bulamadım.
eğer öyleyse benim ki de dışarıya döndü bile
aynen bende karar veremıyorum bı trlu
kraftın twıstını cok begenmıstım ama yorumlarda cocuk ıcınden kayıyor yazıoyr vazgectım ne alcaz ya
valla guzelım benım kuzenımın cocukları onların ıcınde buyuduler bıseyde olmadı
ıcındekı yatagı saglıklı duzgun aldıktan sonra bı sıkıntı olacagını sanmıyorum
oluyor canım ozelıklede sag tarfımda yuruken acıyor dun kontrolum vardı doktoruma sordum arık bebek bu donemd ecok hızlı buyume evresıne gırdı vucutta kenıdnı doguma hazırlıyor kasların gerılıyor dedı cok normal bır durummus yanı
bende sakaryadayım
hangı bebek magazası o
bıde doktora kıme gıdıyorsun
canım benım doktorumda gelmeyecek doguma valla burda boyle duzen sanırım
zaten ozel doktor gıbı degıller kı ne telı var bende ne bısey
ararsın ulasamazsın
Merhaba kızlar nasılasınız. Benimde sıcaklardan çok şişiyorum parmaklarım dolma gibi. Ayakkabılar olmuyor. Çok yoruluyorum . Dün bebek arabası ve poşet aldık. Rabbım hayırla kullanmayı nasıp etsın . Baby 2 go 700 tl lırıca aldık .
Bügünde sitelerde mobılya baktık ama hava çok sıcaktı eşimde oruçlu çok dolanamadık. 2 model begendım. 2700 tl dediler 2500 e alırız dıye umut ediyorum.
Kızlar bu arada arkadasım 7 aylık cocuğu düşük yaptı. Çok üZÜldüm. Cokta etkilendim
Rabbım hepsimize evladımızı saglıcakla kucağımıza almayı ve buyutmeyı nasıp etsın. Amın
Merhaba arkadaslar nasilsiniz?
Uzun zamandir yazmadim foruma tasinma telasi ile. Simdi bambaska bir ulkedn yaziyorm size. Yarin doktor kontrolum olacak ilk defa, burdaki sistwm alisik oldugumuzdan cok farkli biraz endiseliyim.
Herkes iyidir insallaj opuyorummm
Allah arkadaşının yardımcısı olsun ama senden ve tüm arkadaşlarımdan ricam böyle haberleri paylaşmayalım lütfen. Hepimiz 7 aylığız şu anda malum ve aklımıza bin bir tane şey geliyor. Biraz daha dikkat lütfen, sevgiler....
Ay ay ayy yesinler... Çok güzel olmuş yatak ve mobilyaları Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş. :)
canımmmm
çok teşekkür ederim
yatağını hazırlamak bile insana ayrı bir heyecan yaşatıyor.
gözüm hep yatakta.
dolacağı günü bekliyorum
bazen kafamı yerınden çıkarıp göbeğimi ısırasım geliyo ( hani sevgiden ısırırsın ya o şekilde )
İşte beklemek bizim gibi manyaklar için bu kadar zor
Hamilelik biraz da paranoyak olmakmış. Yok tepti, tepmedi. Kıçım ağrıdı, başım döndü. Kolumuz kopsa bebişe bişey oldu mu diye ağlarız, kolumuz için değil......
Sanırım kucağımıza sağlıkla alana kadar devam edicez böyle :) Az daha sabır Rabbim o günleri hepimize göstersin inş.
gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime
Evet şekerim ben sormuştum. Acı hissediyor musun peki ? Ya da bi hassasiyet ?
Evet ben hissedyrm lenfoma gobek deligim disarya cikti icin sanrm cok garip bir aci ama sanki altima yapackmsm gibi olyrm sendede oylemi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?