2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

ben takiplerimi özelde yaptırıp sanırım doğuma araştırmaya gitcem ama araştırmada bikaç defa muayene olmazsan doğumda doğum evine gönderiolarmış eltim ilkini doğum evinde ikincisini araştırmada normal yaptı araştırma daha iyi dedi hem normal olursa 1 geceden bişi olmaz hem çocukta sorun çıkarsa araştırmaya yönlendiriolarmış

anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??

çok geçmiş olsun cnm düzeldiğine sevindim dikkat et kendine

Canım benim çok sevindim, maşallah. Totosunu göstermiş size annesi, inatçı cadı işte :))

FL uzunluğunu 7 ile çarpınca bebişin boyu çıkıyor canım. O şekilde hesaplayabilirsin. Eee Ankaraya gidiyosun da İstanbula gelmiyor musun bakiim :)
Napıcaksınız Ankara da ?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah arkadaşının yardımcısı olsun ama senden ve tüm arkadaşlarımdan ricam böyle haberleri paylaşmayalım lütfen. Hepimiz 7 aylığız şu anda malum ve aklımıza bin bir tane şey geliyor. Biraz daha dikkat lütfen, sevgiler....

Gülsümcüm nbr ya, nasılsın, bebiş nasıl ? Alışabildin mi yeni memleketine ?

bende göbeğim biraz aşağıya inmiş gibi hissettim bugün ama emin değilim.

kesinlikle katılıyorum.
biliyorum kimsede kötü niyet yok ama şimdi ben bunu kafama takarım.
7 aylık düşükte oluyormuş.
vay bende olur mu.
vay başım
vay kolum

elimde değil hormonlardan.
kötü şeyler paylaşmayalım.
zaten gün sayıyoruz.

Ay ay ayy yesinler... Çok güzel olmuş yatak ve mobilyaları Allah güle güle sağlıkla kullanmayı nasip etsin inş. :)

canımmmm
çok teşekkür ederim

yatağını hazırlamak bile insana ayrı bir heyecan yaşatıyor.
gözüm hep yatakta.
dolacağı günü bekliyorum

bazen kafamı yerınden çıkarıp göbeğimi ısırasım geliyo ( hani sevgiden ısırırsın ya o şekilde )

İşte beklemek bizim gibi manyaklar için bu kadar zor
Hamilelik biraz da paranoyak olmakmış. Yok tepti, tepmedi. Kıçım ağrıdı, başım döndü. Kolumuz kopsa bebişe bişey oldu mu diye ağlarız, kolumuz için değil......

Sanırım kucağımıza sağlıkla alana kadar devam edicez böyle :) Az daha sabır Rabbim o günleri hepimize göstersin inş.

gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime

Evet şekerim ben sormuştum. Acı hissediyor musun peki ? Ya da bi hassasiyet ?

Evet ben hissedyrm lenfoma gobek deligim disarya cikti icin sanrm cok garip bir aci ama sanki altima yapackmsm gibi olyrm sendede oylemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ben hissedyrm lenfoma gobek deligim disarya cikti icin sanrm cok garip bir aci ama sanki altima yapackmsm gibi olyrm sendede oylemi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yok canım o şekilde değil de, hassasiyet ve acı karışımı bişey hissediyorum. Bu normal bişey ama herkes yaşamayabiliyormuş.

Ne alaka gecelik zaten uzun oluyor neden oran buran açılsınki zaten seni yürütene kadar sonda olacak artı dikişlerin olacak kesinlikle gecelik getir derim ben ilk doğumumda öyle yaptım sezeryan oldun çok ta rahat oldu gecelik

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…