gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime
Bugün doktora gittim. Hala 64'üm, 16 ile bitirme ihtimalimiz var.Oğluşum 1815 gr olmuş, ona yaramış çok şükür
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah, haber ver bakalımVayyyy harika ya 1815 g olmasına rağmen senin kilon aynı bak bir umut doğdu bizeAy işallah 2 hafta sonra benimde randevum var bende halla 64 olurum
harika yaa:):) çok şeker isimler inş sağlıkla gelsinler:)
çok tatlısınız:) ikiz olmak çok güzel bence, çok şanslılar..
normal cnm, ben ebeye de sormuştum normal demişti.
Evet karnımızdaki sıpalar mucize ama rüya değil en azından 30 lu haftalara gelmişiz rüya olsaydı çok yorucu bi rüya olurdu heralde :)
hahahah ay çok manyaksın
Bugün doktora gittim. Hala 64'üm, 16 ile bitirme ihtimalimiz var.Oğluşum 1815 gr olmuş, ona yaramış çok şükür
kesinlikle
ben gene de istem dışı yokluyorum geceleri
hamilelik manyak yaptı beni
anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??
kızlar bugün kan ve idrar testi yaptırdım lökosit çıktı idrarda kanda da çok az yüksek
Lökosit * 3+ POZİTİF
-Lökosit Sonuç normalden yüksek 29
idrarda çıkan bunlar. idrarda enfeksiyon diye biliyorum bebeğim için tehlikeli midir? :18::18:doktora önümüzdeki hafta gidicem
var mı bilgisi olan??:18:
var mı bilgisi olan??:18:
Canım sanırım idrar yollarında enfeksiyon var ama haftayı bekleme istersen en azından telefon ile ulaş dr una bende olmuştu bi ara tek kullanımlık toz bi ilaç vermişti gece yatarken içip yatıyosun mesaneyi temizliyor korkma ama yine de ihmal de etme idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikleyebiliyor sonuçta... Kandaki lökositin kaç çıkmış peki ?
Enfeksiyon gibi görülüyor ,randevunu öne çeksen daha iyi olur biran önce enfeksiyona yönelik fitil falan yazar dr un...Bu haftalarımızda çok dikkat etmek lazım enfeksiyona:26:
kokrtum şimdi ..
aslında hiç yanma kaşıntı falan olmuyodu bende..
yarın doktoru ararım bi
kandaki lökositim 10.67 çıktı sınır 10 muş
korktum şimdi
Endişeye kapılma cnm bol su iç.Bende de akıntı haricinde yanma kaşıntı yoktu ama muayenede dr vajinit olduğumu söyledi..Dr una bildir tabi
hoş bi sürpriz yapmış kızın:)) kız bebek erkek kıyafetide giyse oluyor canım, başına pembe bi bant taktın mı altına lacivertte mavide giyse yadırganmıyoMerhaba kızlar şifremi unuttuğum için daha yeni yazabiliyorum aylar sonra benim bebiş bize 4,5 ay erkeğim dedikten sonra kız oluverdişu an 30+2 yim.Annem o sırada Amerikadaydı iki bavul erkek kıyafeti getirmişti ben pek bile almadım odasının da sadece dolabını yaptırdık beşik vs haftaya alıcaz sizlere sormak istediğim bebek doğunca odanızda mı yatıracaksınız eğer yatıracaksınız küçük beşik mi sepet mi ne kullanacaksınız? Hepimizin bebişleri sağlıklı mutlu doğsun inşallah
casual cadllac almayı planlıyorum canım eylüle kadar iyi bi kampanya çıkarsa diye takipdeyim.bi de hala bebek arabasına karar veremedim yasiz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)
kaynatılır tabii canım emzik, dişlik, bazı çıngıraklar vs.. hepsi kaynatılır, üzerlerindede yazar, 10dk kaynatılacaktı sanırım. starilizatör olmazsa olmaz bişey değil özellikle emen bebek için ama hergün 3-4 biberon kaynatmak gerekirse zor oluyor yada ben beceremedim:)) bence duruma göre sonra alırsın. ben mikrodalga sterilizatör almıştım, özünde plastik kapaklı bi kap altına 1 bardak su koyuyosun fırın o suyu kaynatırken çıkardığı buhar dezenfekte ediyor, mikrodalga fırın varsa tavsiye ederim onlar daha ekonomik oluyor ve az yer kapıyor.Deneyimli anneler şimdş biberondu emzikti alıyoruz ya onların temizliğini eski usül kaynatarak mı yapmalıyız yoksa sterilizatör mü almalıyız? Avent in 0bpa emzik ve biberonundan almıştım biberon cam değil yani kaynatılabilir mi?
bende de oldu canım bi kat deri döküldü altından yeni prüzsüz bi kat çıktı, dökülme başlayınca yağladım ondan mı bilmem artık dökülmüyor.kızlar peki göğüs uçlarınız nasıl? benim arasıra normalden koyu renkli bişiler dökülüo deri yenileniomuş gibi sizde de oluomu?
gebelikte biraz daha fazla lökosit olmasını normal karşılıyorlar canım bi değere kadar bol su iç diyolar bi değerden fazlasınada antibiyotik veriyolar ama o değerleri bilmiyorum bence bi hafta bekleme doktoruna danış.kızlar bugün kan ve idrar testi yaptırdım lökosit çıktı idrarda kanda da çok az yüksek
Lökosit * 3+ POZİTİF
-Lökosit Sonuç normalden yüksek 29
idrarda çıkan bunlar. idrarda enfeksiyon diye biliyorum bebeğim için tehlikeli midir? :18::18:doktora önümüzdeki hafta gidicem
canım iyileştikten sonra nemlendirici bişeyler sürmeye devam etmiyor musun? kanamadan bahsedeni hiç duymamıştım..Yaa benım gögüslerimde çatlama pul pul olma yok ama bendede resmen kesik atılmış gibi açılıp kanıyo el değmiyo çok acıyo krem sürüyorum iki üç günde kapanıyo sonra tekrar aynı şeyy
ikisinide götürücem canım, ben sezeryana girerken hemşire gecelik istemişti, operasyon bitince sen daha baygınken giydireceğiz gecelik daha kolay oluyor demişti. üstümde gecelik altımda kocabi hasta beziyle uyanmıştım, saat başı hemşire geliyor karnıma masaj yapıp bastırıp aşağıdan çıkan kan miktarına bakıyordu, sondada takmamışlardı sürgü veriyorlardı sonrada hasta bakıcı bebek gibi pamuk ve ılık bi sıvıyla altımı temizliyordu(ozaman çok utanmıştım ama hayatımda gördüğüm en sevecen ilgi ve bakımdı) bu sırada gecelik uzun olduğu için altımda toplandığından çıkarıp pijama üstünü giyip alt boş örtünün altına girmiştim:)) yürüttükleri sırada da tekrar gecelik giydim ama hasta bezi külotla çok fazlalık yapmıştı sağa sola kaymıştı pijama altı ile desteklemek gerekmişti. onun için bu sefer 1 gecelik 3 pijama götürmeyi düşünüyorum.Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
pek fazla olmuyor canım ama sabahları benden önce uyanıp dolu mesaneye kum torbası muamelesi yaparsa o biraz acıtıyor işte:))anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??
Yok ya o bişey değil gebelikte yükseliyo zaten benim 12 çıktığında dr normal demişti ama mesela 14 çıktı en son o zaman boğazımda iltihap vardı ona bağladı... Ama idrardakini ihmal etme dediğim gibi bol bol su iç ve tuvalet ihtiyacını erteleme canım belki antibiyotik verir ilave olarak ama geçer sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?