2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime

Evet karnımızdaki sıpalar mucize ama rüya değil en azından 30 lu haftalara gelmişiz rüya olsaydı çok yorucu bi rüya olurdu heralde :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben ikisini de götüreceğim.

Evet karnımızdaki sıpalar mucize ama rüya değil en azından 30 lu haftalara gelmişiz rüya olsaydı çok yorucu bi rüya olurdu heralde :)

kesinlikle
ben gene de istem dışı yokluyorum geceleri

hahahah ay çok manyaksın

hamilelik manyak yaptı beni

Bugün doktora gittim. Hala 64'üm, 16 ile bitirme ihtimalimiz var. Oğluşum 1815 gr olmuş, ona yaramış çok şükür

Canım sana birşey sorabilirmiyim? Nasıl başardın kendine kilo almayıp bebişine aldırmayı ben senin şimdiki kilonla hamile kaldım 63le şuanda 70-71 arasındayım en fazla 75le bitirmek istiyorum da beslenmeni ne şekilde yaptın tatlı hiç yemedim mi?

ya biran evvel 37. hafta olsa ize ayrılsam artık.
dayanacak gücüm kalmadı.

var mı bilgisi olan??:18:

var mı bilgisi olan??:18:

Canım sanırım idrar yollarında enfeksiyon var ama haftayı bekleme istersen en azından telefon ile ulaş dr una bende olmuştu bi ara tek kullanımlık toz bi ilaç vermişti gece yatarken içip yatıyosun mesaneyi temizliyor korkma ama yine de ihmal de etme idrar yolu enfeksiyonu erken doğumu tetikleyebiliyor sonuçta... Kandaki lökositin kaç çıkmış peki ?

kandaki lökositim 10.67 çıktı sınır 10 muş
korktum şimdi

Enfeksiyon gibi görülüyor ,randevunu öne çeksen daha iyi olur biran önce enfeksiyona yönelik fitil falan yazar dr un...Bu haftalarımızda çok dikkat etmek lazım enfeksiyona:26:

kokrtum şimdi ..
aslında hiç yanma kaşıntı falan olmuyodu bende..
yarın doktoru ararım bi

kandaki lökositim 10.67 çıktı sınır 10 muş
korktum şimdi

Yok ya o bişey değil gebelikte yükseliyo zaten benim 12 çıktığında dr normal demişti ama mesela 14 çıktı en son o zaman boğazımda iltihap vardı ona bağladı... Ama idrardakini ihmal etme dediğim gibi bol bol su iç ve tuvalet ihtiyacını erteleme canım belki antibiyotik verir ilave olarak ama geçer sıkma canını

Endişeye kapılma cnm bol su iç.Bende de akıntı haricinde yanma kaşıntı yoktu ama muayenede dr vajinit olduğumu söyledi..Dr una bildir tabi

peki alttan mı muayene ediyor doktor bunun için.
bugün 2 ltre içtim bi yarım lt daha içicem

hoş bi sürpriz yapmış kızın:)) kız bebek erkek kıyafetide giyse oluyor canım, başına pembe bi bant taktın mı altına lacivertte mavide giyse yadırganmıyo
bi de hala bebek arabasına karar veremedim ya siz neler aldınız varsa görsellerini paylaşırmısınız :)
casual cadllac almayı planlıyorum canım eylüle kadar iyi bi kampanya çıkarsa diye takipdeyim.
kaynatılır tabii canım emzik, dişlik, bazı çıngıraklar vs.. hepsi kaynatılır, üzerlerindede yazar, 10dk kaynatılacaktı sanırım. starilizatör olmazsa olmaz bişey değil özellikle emen bebek için ama hergün 3-4 biberon kaynatmak gerekirse zor oluyor yada ben beceremedim:)) bence duruma göre sonra alırsın. ben mikrodalga sterilizatör almıştım, özünde plastik kapaklı bi kap altına 1 bardak su koyuyosun fırın o suyu kaynatırken çıkardığı buhar dezenfekte ediyor, mikrodalga fırın varsa tavsiye ederim onlar daha ekonomik oluyor ve az yer kapıyor.

kızlar peki göğüs uçlarınız nasıl? benim arasıra normalden koyu renkli bişiler dökülüo deri yenileniomuş gibi sizde de oluomu?
bende de oldu canım bi kat deri döküldü altından yeni prüzsüz bi kat çıktı, dökülme başlayınca yağladım ondan mı bilmem artık dökülmüyor.
gebelikte biraz daha fazla lökosit olmasını normal karşılıyorlar canım bi değere kadar bol su iç diyolar bi değerden fazlasınada antibiyotik veriyolar ama o değerleri bilmiyorum bence bi hafta bekleme doktoruna danış.
canım iyileştikten sonra nemlendirici bişeyler sürmeye devam etmiyor musun? kanamadan bahsedeni hiç duymamıştım..
ikisinide götürücem canım, ben sezeryana girerken hemşire gecelik istemişti, operasyon bitince sen daha baygınken giydireceğiz gecelik daha kolay oluyor demişti. üstümde gecelik altımda kocabi hasta beziyle uyanmıştım, saat başı hemşire geliyor karnıma masaj yapıp bastırıp aşağıdan çıkan kan miktarına bakıyordu, sondada takmamışlardı sürgü veriyorlardı sonrada hasta bakıcı bebek gibi pamuk ve ılık bi sıvıyla altımı temizliyordu(ozaman çok utanmıştım ama hayatımda gördüğüm en sevecen ilgi ve bakımdı) bu sırada gecelik uzun olduğu için altımda toplandığından çıkarıp pijama üstünü giyip alt boş örtünün altına girmiştim:)) yürüttükleri sırada da tekrar gecelik giydim ama hasta bezi külotla çok fazlalık yapmıştı sağa sola kaymıştı pijama altı ile desteklemek gerekmişti. onun için bu sefer 1 gecelik 3 pijama götürmeyi düşünüyorum.
anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??
pek fazla olmuyor canım ama sabahları benden önce uyanıp dolu mesaneye kum torbası muamelesi yaparsa o biraz acıtıyor işte:))

bol bol tuvalete çıkıyorum zaten cnm
zaten kendim için korkmam da bebeğime bişey olmasın yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…