- 2 Nisan 2014
- 286
- 21
- 38
Mrb canim hosgeldin tasindiniz demek nasil hersey yolunda gitti mi havalar cok sicak degil miben de gecen hafta geldim boyle kotu sicak gormedim eylule kadar boyle malesef
peki alttan mı muayene ediyor doktor bunun için.
bugün 2 ltre içtim bi yarım lt daha içicem
Gülsümcüm nbr ya, nasılsın, bebiş nasıl ? Alışabildin mi yeni memleketine ?
Bunun için alttan muayene edeceğini sanmıyorum.idrar sonucuna bakar.Benim lekelenmeden dolayı alttan muayene edip öyle söylemişti.
anladım cnm çok sağol..
bu arada beklenen doğum tarihimiz aynıymış :)
hoş bi sürpriz yapmış kızın:)) kız bebek erkek kıyafetide giyse oluyor canım, başına pembe bi bant taktın mı altına lacivertte mavide giyse yadırganmıyo
casual cadllac almayı planlıyorum canım eylüle kadar iyi bi kampanya çıkarsa diye takipdeyim.
kaynatılır tabii canım emzik, dişlik, bazı çıngıraklar vs.. hepsi kaynatılır, üzerlerindede yazar, 10dk kaynatılacaktı sanırım. starilizatör olmazsa olmaz bişey değil özellikle emen bebek için ama hergün 3-4 biberon kaynatmak gerekirse zor oluyor yada ben beceremedim:)) bence duruma göre sonra alırsın. ben mikrodalga sterilizatör almıştım, özünde plastik kapaklı bi kap altına 1 bardak su koyuyosun fırın o suyu kaynatırken çıkardığı buhar dezenfekte ediyor, mikrodalga fırın varsa tavsiye ederim onlar daha ekonomik oluyor ve az yer kapıyor.
İnş emer de gerek kalmaz öyle fazla biberonlara :) mikrodalgam yok baktık başa çıkamıyoruz o zaman sterilizatöre müraacat edicez ama şimdiden almak gereksiz dediğin gibi bi de bilirsin canım biberon ısıtıcılar var ya onlardan kullandın mı hiç?
Aynı evetAma bilmiyorum dayanır mı benim sıpa..Açılmam var yarım cm
ya biran evvel 37. hafta olsa ize ayrılsam artık.
dayanacak gücüm kalmadı.
Aynı evetAma bilmiyorum dayanır mı benim sıpa..Açılmam var yarım cm
aa neden olmuş açılma daha erken değil mi?
ama olumlu düşünmek lazım
hayırlısıyla gelsin bebişler
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim .. valla eger biri bana biri babaya benzerse bana benzeyen beren ada babaya benzeyen bade ece olucak.. ama fark olmazsa once gelen bade ece sonra gelen beren ada .. bazen diyorum yaramaz olan bade sakin olan berencunku bereni ben badeyi babasi koydu..
Hiç bilmiyorumki cnm yapısal da olabilir kendimi yormuştum ondanda olabilir..Çok erken en azından 37. haftadan sonra olması gerekti.Onun için çok dikkat ediyorum, yatıyorumKötüdüşünmüyorum Amin sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş
Senin de erken doğum riskin var o zaman kasılmaların mı oldu nasıl oldu? Benimde rahim ağzında kısalma olmuştu hatta yumuşama da olmuş jel kullanıyorum şimdi iyi ama ayakta durunca kasılmalarım oluyo onun için genelde ya yatıyorum ya oturuyorum aşağıda taşıyomuşum bebeği bir aydır nerdeyse dışarı çıktığım sayılı o da yürüyüş yasak arabayla ancasabırsız bizim sıpalar 37 yi görsem şükredicem :)
Seni çok iyi anlıyorum. Hele ki yazın... 37.hafta çok geç izne ayrılmak için bence ama kurallar böyle maalesef.
ne iş yapıyordun?
Benim kuzenimde de açılma olmuştu yattı bol bol, senin yarım cm miş onun dja fazlaydı dikiş atmadılar yat dediler. 6 kat merdiven çıkıyordu her gün doktorlar ona bağladı. Ama şimdi maşallah güzel mi güzel bir bebeği var.
Sen de atlatırsın inşallah cnm...
Canım bi holding te asistanım. İnanki sinirlerim harap. Daha işten çıkalı yrm saat oldu. İşyerim kurumsal bi yer. Evet herzaman bu saattede çıkmıyoruz ama bende herzaman hamile değilim. Sabah 9 dan beri işteyim.ayaklarım davul sırtım belim ağrıyo. 37 çok geç gerçekten.32 de çok erken.
32 de ayrılsam bu seferde bebeğimden zaman çalmış olacağım.
Çok zordayım.
Resmen ağlama krizine girdim.
Yeni çıktım krizimden)))))
İnş canım hepimizin bebeği sağlıklı ve zamanlarında gelsinler inşDikiş atmyolar bu haftalarda amniyon sıvısı zarar görür erken doğum olur diye..Kaç haftalık doğum yaptı kuzenin ?
Kasılmam olmadı pembe/kahve ufacık lekelenmem oldu.Dr a gittim çatı muayenesi sonucunda parmak ucu kadar açıklık görüldü.Nst ye girdim sancım yoktu.Eve geldim sürekli istirahat ediyorum işte..Bebek aşağıda değil sanırım baskı hissetmiyorum hiç..Aman dikkat et.. çok zorunlu olmadıkça arabaylada çıkma..Ne kadar yatsak dikkat etsek bizim için o kadar iyi..İnş görürürüz 37 yi
Geçmiş olsun canım...Bütün gün akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum valla haftada 2 kere falan akşamdan dışarı çıkarıyor eşim biraz hava alayım diye onda da arabayla yakın mesafeye oturuyorum yine... benim sancım çıkmıştı nst de 50 leri gördü iki kere hatta nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne bile yaptılar 6 haftacık daha sabretse sıpam bakalım nasip kısmet... Bi de bu ara tansiyon sorunu çıktı kafama sıkı bi sınavdan geçiyorum heralde diyorum sağlıkla bi kucağımıza alsak da unutsak bu günleri
38. haftada sezaryen yaptı canım.
Aa demek daha ciddi bir sebebi varmış ben sadece ne kadar açıldığı ile ilgili sanıyordum...
Sana da geçmiş olsun cnm..Dikkat edicez sıkıcı olsada,bebişler içerde ne kadar kalsa o kadar iyiHiç morelini bozma stres yapma bunlarda çok önemli.Az kaldı.Bi doğuralım bebişlerimizle bol bol gezicez inş.
İnş canım elbette onlar için bir gün bir gündür insan bişey olacak diye korkuyor ister istemez...normalde de stresli ve evhamlı bir yapım var yanımda yardımcım da yok gündüz can sıkıntısından bütün gün kafamda kurup duruyorum işte... Maşallah sen daha soğukkanlısın ben fazla takıntılıyım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?