2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Mrb canim hosgeldin tasindiniz demek nasil hersey yolunda gitti mi havalar cok sicak degil mi ben de gecen hafta geldim boyle kotu sicak gormedim eylule kadar boyle malesef

Canım burda bi garip hava. Nemli yağmur yağıyor ara ara. Sen nerede yaşıyodun unuttum...
Biraz zorlanıyorum walla zaman alcak alışmam

Gülsümcüm nbr ya, nasılsın, bebiş nasıl ? Alışabildin mi yeni memleketine ?

Selam canım çok sevindim hatırlamanıza beni çok kalabalık bi forum çünkü:)
Alışçam yavaş yavaş her şey garip geliyor şimdi bana.
Ama oğluş da ben de iyiyiz çok şükür babamız da yanımızda huzurluyuz:)

Sen nasılsın nasıl gidiyorrr

Aynı evetAma bilmiyorum dayanır mı benim sıpa..Açılmam var yarım cm

Senin de erken doğum riskin var o zaman kasılmaların mı oldu nasıl oldu? Benimde rahim ağzında kısalma olmuştu hatta yumuşama da olmuş jel kullanıyorum şimdi iyi ama ayakta durunca kasılmalarım oluyo onun için genelde ya yatıyorum ya oturuyorum aşağıda taşıyomuşum bebeği bir aydır nerdeyse dışarı çıktığım sayılı o da yürüyüş yasak arabayla anca sabırsız bizim sıpalar 37 yi görsem şükredicem :)

aa neden olmuş açılma daha erken değil mi?
ama olumlu düşünmek lazım
hayırlısıyla gelsin bebişler

Hiç bilmiyorumki cnm yapısal da olabilir kendimi yormuştum ondanda olabilir..Çok erken en azından 37. haftadan sonra olması gerekti.Onun için çok dikkat ediyorum, yatıyorumKötüdüşünmüyorumAmin sağlıcakla gelsin bebişlerimiz inş

Ben gecelik düşünüyorum. Upuzun gecelik zaten. Hele bir de sezeryan olacaksan pijama zorlar gibi geliyor bana...

Ne güzel ikiz kız bebişler. İsimleriyle yaşasınlar inşallah.
Ailedeki 4 kişinin de özel günü olacakmış bebeklerin doğumgünü sanırım:) Sizin evlilik ile çakışıyor. Ne kadar tatlı :)

Benim kuzenimde de açılma olmuştu yattı bol bol, senin yarım cm miş onun dja fazlaydı dikiş atmadılar yat dediler. 6 kat merdiven çıkıyordu her gün doktorlar ona bağladı. Ama şimdi maşallah güzel mi güzel bir bebeği var.
Sen de atlatırsın inşallah cnm...

Kasılmam olmadı pembe/kahve ufacık lekelenmem oldu.Dr a gittim çatı muayenesi sonucunda parmak ucu kadar açıklık görüldü.Nst ye girdim sancım yoktu.Eve geldim sürekli istirahat ediyorum işte..Bebek aşağıda değil sanırım baskı hissetmiyorum hiç..Aman dikkat et.. çok zorunlu olmadıkça arabaylada çıkma..Ne kadar yatsak dikkat etsek bizim için o kadar iyi..İnş görürürüz 37 yi

Seni çok iyi anlıyorum. Hele ki yazın... 37.hafta çok geç izne ayrılmak için bence ama kurallar böyle maalesef.

ne iş yapıyordun?

Canım bi holding te asistanım. İnanki sinirlerim harap. Daha işten çıkalı yrm saat oldu. İşyerim kurumsal bi yer. Evet herzaman bu saattede çıkmıyoruz ama bende herzaman hamile değilim. Sabah 9 dan beri işteyim.ayaklarım davul sırtım belim ağrıyo. 37 çok geç gerçekten.32 de çok erken.
32 de ayrılsam bu seferde bebeğimden zaman çalmış olacağım.
Çok zordayım.
Resmen ağlama krizine girdim.
Yeni çıktım krizimden )))))

İnş canım hepimizin bebeği sağlıklı ve zamanlarında gelsinler inş Dikiş atmyolar bu haftalarda amniyon sıvısı zarar görür erken doğum olur diye..Kaç haftalık doğum yaptı kuzenin ?

Aynı durumdaydım seninle. Evde oturamıyordum işe gidince de delirecek gibi oluyordum.
Özel şirketlerde maalesef iş saatleri çok esniyor. Hiç kimseyi de düşünmüyorlar iş dünyasında :/
Sabret anne üzülürse bebek de üzülürmüş.

İnş canım hepimizin bebeği sağlıklı ve zamanlarında gelsinler inş Dikiş atmyolar bu haftalarda amniyon sıvısı zarar görür erken doğum olur diye..Kaç haftalık doğum yaptı kuzenin ?

38. haftada sezaryen yaptı canım.
Aa demek daha ciddi bir sebebi varmış ben sadece ne kadar açıldığı ile ilgili sanıyordum...

Geçmiş olsun canım...Bütün gün akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum valla haftada 2 kere falan akşamdan dışarı çıkarıyor eşim biraz hava alayım diye onda da arabayla yakın mesafeye oturuyorum yine... benim sancım çıkmıştı nst de 50 leri gördü iki kere hatta nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne bile yaptılar 6 haftacık daha sabretse sıpam bakalım nasip kısmet... Bi de bu ara tansiyon sorunu çıktı kafama sıkı bi sınavdan geçiyorum heralde diyorum sağlıkla bi kucağımıza alsak da unutsak bu günleri

Bu arada oğlumuzun adını AKSEL koymaya karar verdik
Çok sıkıntıdaydım bu konuda forumdan foruma koşuyor kıvranıyordum hep :)

Eşim kapısına harflerle aksel yazmış ben de onu görünce iyice içime sindirdim ismi... :)

Sana da geçmiş olsun cnm..Dikkat edicez sıkıcı olsada,bebişler içerde ne kadar kalsa o kadar iyi Hiç morelini bozma stres yapma bunlarda çok önemli.Az kaldı.Bi doğuralım bebişlerimizle bol bol gezicez inş.

38. haftada sezaryen yaptı canım.
Aa demek daha ciddi bir sebebi varmış ben sadece ne kadar açıldığı ile ilgili sanıyordum...

Öyle canım..Ne güzel o haftaya kadar gelmiş darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…