2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
İlk 4 hatta 5 ay hamileler herşeyi yer deyip ne buldursam saldırdım Sonrasında daha dengeli beslendim. Beyaz ekmek asla yemek yemiyorum. B

örek, pasta, kurabiye, pirinç pilavı, şerbetli tatlı vs. de yemiyorum. Çok canım çekerse ucundan tadına bakıyorum. Onun dışında sütümü, yumurtamı, cevizimi, meyveleri eksiltmiyorum. Meyveleri de ara öğün olarak birer tane yiyorum. Antalyadayım ben. Burası çok sıcak. 4 ltye yakın su içiyorum. En başlarda dengeli beslenseydim 7-8 kilo anca almış olurdum ya neyse. Çok takma ya, abartma yeter. Veririz Allahın izniyle...

kızlar şu bebek şekerlerini bende kendim hazırlayayım diyorumda o yapıştırıcılarr zarar vermez mi koklatyınca bebeğe....saç boyaları için bile koklandığı için zararlı diyorlar nasıl zararsız yapıştırıcı mı araştırsak????:44::44:

slm millet.. gününüz aydın olsun şimdiden..
benim uyku kaçıyor böyle sürekli.. bugün de sıcaktan yatamıyorum hava durumu 25 te:18::18:n fazla söylememesine rağmen.. 9 gün sonra sınavım var:18::18: daha kitap bugün geldi kargoyla bulamadık bir türlü şimdi de adamın işleri yoğun. oğlan gündüz uyumuyor.. ne yapacağım bilmiyorum. 300-400 e patladı giriş belgesi bile. farz değil ama hayalim gb birşey ertelersem çok üzülürüm bir daha açılmayabilir garantisi yok. neyse.. bugün ayşe önerin kitabını da sipariş etmiştim geldi.. okudum egzersizler falan var. tam istediğim gb değil doğum çok kısa anlatılmış bence ama bayğı iyi. hatta 5 yaşına kadar evde oyanaybileceğiniz oyunlara kadar var içinde.. çok amaçlı bir kitap yani.. nefes ve egzersiz kısmı için istedim özellikle. sırt ağrısından yatakta yatamıyorum çünkü.. şimdi kalkayım da bizimkine sahur hazırlayayım sonra devrilir yatarım zahir bu kadar uykusuzluğu da kaldırmıyor bünye.. kendinize ii bakınız..

merhaba bende manavgattayım burasıda çok sıcak ve nemli klimalarla yaşıyorruz .toplamda 8 kilo aldım ama her şeyi yiyorum kararınca kilolu başladım ben zaten siz kaç kilo aldınız

hımm tecrübeli annelere birşey sorucam.. oğlum tam 24 aylık. wc alışkanlığı için kritik dönem.. ne yaptınız nasıl alıştırdınız. iki haftada oldu diyen de var seneyi buldu diyen de.. sanki bizimki kontrolü kazanamamış gb geliyor. herşeyi anlıyor getir götür vs ama bezini açtım evde bir iki kez denedim 5-15 dk içinde iki kere çiş yaptı ve ikisinde de konuşuyor yahut oyun oynuyordu farkında bile değil yani.. bunu daha vakti gelmemiş olarak mı yorayım bilemedim.. bi de doğuma 2 ay kala başlamak mantıklı mı seneyi mi bekliyim dicektim

Benimki de oyle dedi değiştirdim valla, o ne öyle ya, o kadar da memnundum ki doktordan, nöbetçi doktor kim varsa o yaptıracakmıs saat 6dan sonra olursa... yok ya!! sezeryana zorlama resmen...
Kizlar benim asagidan agrim olyr sizinde olyrmu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benim de basladı ya hiç çekilmiyo valla...

ben gecelik aldım ama bi takım da pijama alıcam, evde de çok lazım olacak nasıl olsa...
anneler bebeğiniz tekmelerken karnınızda hiç acı hissettiğiniz oluyor mu??
olmaz mı yüzüm buruş buruş sürekli...

ellerim de şişti ayaklarım da.. acıyolar resmen.. tuzlu yememek lazım ama tansiyonum düşmeye başladı bi de, gel de yeme...

Baby2go lirica benim de almayi düşündüğüm model. Ama depodaymis goremedim. Netten begenmistim ben. Nasil surmesi kolay mi.Chicco litewayle onun arasında kaldim. Güle güle kullanin.[/QUOTE]
ben chicco liteway aldım, sonra bi arkadaşım çok iyi etmişsin kullanan bi arkadaşım var acayip memnun kaldı dedi mutlu oldum.

ne sınavına gireceksin canım? Allah yardımcın olsun şimdiden...

Canım burda bi garip hava. Nemli yağmur yağıyor ara ara. Sen nerede yaşıyodun unuttum...
Biraz zorlanıyorum walla zaman alcak alışmam

Sana 1,5saat uzaktayım canım ben de connectıcut. Boston dı demı sen. Evet yağmur var ama nem berbat bısı doktora gıttın mı ultrasona almadıklarına şaşırdın demi 9ay boyunca 3kezcık girebiliyosun :)

Tesekkur ederimm.. senin oglusunda ismi konulmus.. rabbim ismiyle kocaman bir ömür nasip etsin.. dogumlarindan 15 gun sonra bizim evlilik yil dönümü 7. Yilimiza 4 kisi giricez Allah nasip ederse..

ah canım yaa.
iş hayatı gerçekten hamileler için çok zor.
bende stres içinde oluyorum çok sıkılıyorum bazen ağlamak istiyorum

tatlım benim casual cadillac ı da mağzada inceleme fırsatım oldu onuda önerdiler ama onun dezavantajı arabayı katlarken bebeği koyduğun yeri çıkarıp katlıosun yani hem arabanın gövdesi için hemde o bebeği koyduğun sepet gibi yer için araba bagajında yerin olması gerek biz onun için o modelden vazgeçtik casual versa daha uygun geldi bize.

Gunaydin, daha once de bu topicte bir soru sormustum ama maalesef bu kadar kisi icinden 1 kisiden bile cevap alamadim.Umarim bu kez alabilirim.
Benim de 13 Eylul olarak gorunuyor simdilik dogumum.Suanda rahimde acilmasi olan var mi aranizda?
Bir de kac kilo aldiniz simdiye kadar.Ben 10kilo aldim doktorum cok degil diyor ama ben cok sismis hissediyorum kendimi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaygın bir uygulama sanırım burada ki özel hastanede de aynı şekilde nöbetçi doktor uygulaması var. Devlet hastanesinden bir farkı kalmıyor yani.

ben 9,5 kilo aldım ama bende çok şişman hissediorum kendimi biran önce hayırlısıyla bugünleri atlatırız bebişlerimizi kucaklarız inş:):)

Benim kontrolümde 19 temmuzda ama sen daha önce git tabii. Bu süre zarfında telefonla irtibat kurma şansın oldu mu doktorunla ?

Kızlar dün doktoruma gittim. Tansiyon durumunu iletince bekletmeden gitmemi istedi. Ama muayenede iki kere tansiyonumu ölçtü ikisi de normal çıktı ki normalde doktorumda evde oldugundan daha yüksek çıkar heyecandan. Neyseki şimdilik bir problem görünmüyor.

Kızımın da gelişimi maşallah çok iyi çıktı. Dün 32+1 idim ve kızım 2.150 gr olmuş maşallah. Tabi Andrea gibi bizim de bacak ve kafa çevremiz bir süredir 10 gün önden gidiyor bu da kiloyu fazla çıkarıyor herhalde.

Ellerini yumruk yapmış sıkıca tutuyordu ikisini yanyana, arada suyundan içti çişini yaptı maşallah keyfi yerindeydi sıpanın

Ben de toplamda 7-8 kilo aldım doktorum bu konuda hiç uyarı yapmadı memnun bu artıştan ama okullar kapanınca artık tatil moduna girdim gündüz evdeyim akşamları yürüyoruz ama son aylar çok kilo alınıyor diyince herkes tedirgin oldum çok teşekkür ederim canım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sen daha iyi bilirsin ne zaman istiyosan o zaman al. Ben biraz pimpirikliyimdir illa herşey önden hazır olsun sonra çocuk olduktan sonra düşünmiyeyim diye yoksa hakkaten elzem diil.

ah canım yaa.
iş hayatı gerçekten hamileler için çok zor.
bende stres içinde oluyorum çok sıkılıyorum bazen ağlamak istiyorum

evet canım ya.
napalım dayanıcaz.
doğum sonrası ızın daha cok lazm cunku

canım ben suana kadar 10 kılo aldım.
benımde doğm tarihim 11 eylul olarak gözüküyor.
şuana kadar rahmimde açılma yoktu.
haftaya bugün kontrolüm var.
eğer açılma olduysa sana yazarım ama sanmıyorum.
zaten 2 ay kaldı bitirmemize 10 kılo cok degıl cidden.
ama şişiz buda bir gerçek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…