ben 9,5 kilo aldım ama bende çok şişman hissediorum kendimi biran önce hayırlısıyla bugünleri atlatırız bebişlerimizi kucaklarız inş:):)
ben 9,5 kilo aldım ama bende çok şişman hissediorum kendimi biran önce hayırlısıyla bugünleri atlatırız bebişlerimizi kucaklarız inş:):)
evet canım ya.
napalım dayanıcaz.
doğum sonrası ızın daha cok lazm cunku
canım ben suana kadar 10 kılo aldım.
benımde doğm tarihim 11 eylul olarak gözüküyor.
şuana kadar rahmimde açılma yoktu.
haftaya bugün kontrolüm var.
eğer açılma olduysa sana yazarım ama sanmıyorum.
zaten 2 ay kaldı bitirmemize 10 kılo cok degıl cidden.
ama şişiz buda bir gerçek.
Doktor doğumdan sonra amelıyat ol dedı ama mumkun değıl elımde bebeğım varken olamam gıttıgı yere kadar gıtsın evet kucuk olması daha tehlıkelı kanala gırebılırmus allah korusun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin, daha once de bu topicte bir soru sormustum ama maalesef bu kadar kisi icinden 1 kisiden bile cevap alamadim.Umarim bu kez alabilirim.
Benim de 13 Eylul olarak gorunuyor simdilik dogumum.Suanda rahimde acilmasi olan var mi aranizda?
Bir de kac kilo aldiniz simdiye kadar.Ben 10kilo aldim doktorum cok degil diyor ama ben cok sismis hissediyorum kendimi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar bişey sorucam siz hastaneye pijamamı yoksa gecelikmi götürüceksınız kıme sorduysam pijama götür diyo gecelikte oran buran açılır diyolar bide sezeryan olucam aslında gecelik daha rahat olur diye düşünüyorum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kesinlikle katılıyorum.
biliyorum kimsede kötü niyet yok ama şimdi ben bunu kafama takarım.
7 aylık düşükte oluyormuş.
vay bende olur mu.
vay başım
vay kolum
elimde değil hormonlardan.
kötü şeyler paylaşmayalım.
zaten gün sayıyoruz.
İnş canım elbette onlar için bir gün bir gündür insan bişey olacak diye korkuyor ister istemez...normalde de stresli ve evhamlı bir yapım var yanımda yardımcım da yok gündüz can sıkıntısından bütün gün kafamda kurup duruyorum işte... Maşallah sen daha soğukkanlısın ben fazla takıntılıyım :)
kızlar şu bebek şekerlerini bende kendim hazırlayayım diyorumda o yapıştırıcılarr zarar vermez mi koklatyınca bebeğe....saç boyaları için bile koklandığı için zararlı diyorlar nasıl zararsız yapıştırıcı mı araştırsak????:44::44:
slm millet.. gününüz aydın olsun şimdiden..
benim uyku kaçıyor böyle sürekli.. bugün de sıcaktan yatamıyorum hava durumu 25 te:18::18:n fazla söylememesine rağmen.. 9 gün sonra sınavım var:18::18: daha kitap bugün geldi kargoyla bulamadık bir türlü şimdi de adamın işleri yoğun. oğlan gündüz uyumuyor.. ne yapacağım bilmiyorum. 300-400 e patladı giriş belgesi bile. farz değil ama hayalim gb birşey ertelersem çok üzülürüm bir daha açılmayabilir garantisi yok. neyse.. bugün ayşe önerin kitabını da sipariş etmiştim geldi.. okudum egzersizler falan var. tam istediğim gb değil doğum çok kısa anlatılmış bence ama bayğı iyi. hatta 5 yaşına kadar evde oyanaybileceğiniz oyunlara kadar var içinde.. çok amaçlı bir kitap yani.. nefes ve egzersiz kısmı için istedim özellikle. sırt ağrısından yatakta yatamıyorum çünkü.. şimdi kalkayım da bizimkine sahur hazırlayayım sonra devrilir yatarım zahir bu kadar uykusuzluğu da kaldırmıyor bünye.. kendinize ii bakınız..
Gunaydin, daha once de bu topicte bir soru sormustum ama maalesef bu kadar kisi icinden 1 kisiden bile cevap alamadim.Umarim bu kez alabilirim.
Benim de 13 Eylul olarak gorunuyor simdilik dogumum.Suanda rahimde acilmasi olan var mi aranizda?
Bir de kac kilo aldiniz simdiye kadar.Ben 10kilo aldim doktorum cok degil diyor ama ben cok sismis hissediyorum kendimi
Sen daha iyi bilirsin ne zaman istiyosan o zaman al. Ben biraz pimpirikliyimdir illa herşey önden hazır olsun sonra çocuk olduktan sonra düşünmiyeyim diye yoksa hakkaten elzem diil.
Evet ben hissedyrm lenfoma gobek deligim disarya cikti icin sanrm cok garip bir aci ama sanki altima yapackmsm gibi olyrm sendede oylemi
Benimki de oyle dedi değiştirdim valla, o ne öyle ya, o kadar da memnundum ki doktordan, nöbetçi doktor kim varsa o yaptıracakmıs saat 6dan sonra olursa... yok ya!! sezeryana zorlama resmen...
Offff son 9 haftam napsam yaa bende cok güveniyorum ama degiştirsemmi? Bende sırf kendisi girsin diye normal dogum yapamazsın deyip biseyler uydurmasından korkuyorum. Çünkü mutlaka sizin girmenizi istiyorum dedim. Extra para bile teklif ettim gelemem dedi :s
Normal doğumu hiç düşünmüyorum nedense. Ikınabilir miyim, yırtılmalarım çok mu olur, bebek çıkamazsa veya gece yarısı sancım başladı doktoru nerden bulucam diye endişe ediyorum. Benim fikrim tabi yanlış anlaşılmasın. Allah izin verirse epudural düşünüyorum. Bakalım daha doktorumla konuşmadım da, şimdilik böyle
seninl eaynı fikirdeyim ben böyle şeylerden çok etkileniyorum.
Örneğin benim görümcem çok tatlı bir insandır beni çok sever asla kötü bişey düşünmez ama mesela benm hamileliğimin ilk günlerinden beri hep bir 25 haftayı gör o zaman da doğabilir hiç sorun yok diyordu sürekli ama. Bu defa ben de bir tik haline gelmişti 25. haftada mı doğum yapıcam Allah mı söyletiyor bu kıza bebeğim ne olacak vs diye. Hep gün sayıyordum çok şükür bugün de doğurmadım diyerek.
Yani asla kötü demek istemedi beni hatta rahatlatmaya çalıştı muhtemelen ama işte hamilelik psikolojiis farklı bişey.
Canım benim çok sevindim, maşallah. Totosunu göstermiş size annesi, inatçı cadı işte :))
FL uzunluğunu 7 ile çarpınca bebişin boyu çıkıyor canım. O şekilde hesaplayabilirsin. Eee Ankaraya gidiyosun da İstanbula gelmiyor musun bakiim :)
Napıcaksınız Ankara da ?
gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime
Selam canım çok sevindim hatırlamanıza beni çok kalabalık bi forum çünkü:)
Alışçam yavaş yavaş her şey garip geliyor şimdi bana.
Ama oğluş da ben de iyiyiz çok şükür babamız da yanımızda huzurluyuz:)
Sen nasılsın nasıl gidiyorrr
Canım bi holding te asistanım. İnanki sinirlerim harap. Daha işten çıkalı yrm saat oldu. İşyerim kurumsal bi yer. Evet herzaman bu saattede çıkmıyoruz ama bende herzaman hamile değilim. Sabah 9 dan beri işteyim.ayaklarım davul sırtım belim ağrıyo. 37 çok geç gerçekten.32 de çok erken.
32 de ayrılsam bu seferde bebeğimden zaman çalmış olacağım.
Çok zordayım.
Resmen ağlama krizine girdim.
Yeni çıktım krizimden)))))
Geçmiş olsun canım...Bütün gün akşama kadar sıkıntıdan patlıyorum valla haftada 2 kere falan akşamdan dışarı çıkarıyor eşim biraz hava alayım diye onda da arabayla yakın mesafeye oturuyorum yine... benim sancım çıkmıştı nst de 50 leri gördü iki kere hatta nolur nolmaz diye ciğer geliştirici iğne bile yaptılar 6 haftacık daha sabretse sıpam bakalım nasip kısmet... Bi de bu ara tansiyon sorunu çıktı kafama sıkı bi sınavdan geçiyorum heralde diyorum sağlıkla bi kucağımıza alsak da unutsak bu günleri
Kızlar dün doktoruma gittim. Tansiyon durumunu iletince bekletmeden gitmemi istedi. Ama muayenede iki kere tansiyonumu ölçtü ikisi de normal çıktı ki normalde doktorumda evde oldugundan daha yüksek çıkar heyecandan. Neyseki şimdilik bir problem görünmüyor.
Kızımın da gelişimi maşallah çok iyi çıktı. Dün 32+1 idim ve kızım 2.150 gr olmuş maşallah. Tabi Andrea gibi bizim de bacak ve kafa çevremiz bir süredir 10 gün önden gidiyor bu da kiloyu fazla çıkarıyor herhalde.
Ellerini yumruk yapmış sıkıca tutuyordu ikisini yanyana, arada suyundan içti çişini yaptı maşallah keyfi yerindeydi sıpanın
günaydın güzel hamişler ve güzel bebişlerii:):)
kızlar kansızlık hemen hemen herkeste vardır hamilelikte olur diolar zaten peki bunun için özel bişiler yiyip içiomusunuz kan yapsın die??
İki gündür karnım çok fenaa kaşınnıyo yaa çıldırcamsabah akşam kremliyorum , çatlama belirtisimi bunlar acaba :18:
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
gununuz güzel olsun bebışlerınızle bırlıkte
sagol arkadasım cadıbısey olacagına emınım zaten benden normal bır tıp cıkmaz kı
ooo o zaman bebısım 42 cm oluyor benım gıbı mınık bır tıpe gore boylu bısey mı olacak bu kız acaba ya
ankarada esımın aılesı var onları zıyarete malum esım seferdeydı ozlemıstır
bende bundan ıstıfade alısverıs yaparım dıyorum
haftayada rapor alıp gelıcem ıstanbula ınsallah canım
aynen denız ya sabah karnıma bakıyorum ılk ıs koca gobegım yerındemı dıye sankı bır sabah uyanınca karnım dumduz olacak gıbı gelıyor
ayyy bı paranoya ben degılmısım desene
hosgeldın gulsum
demek yerlestın amerıkaya
alısma donemını kolay atlatırsın umarım
oglunun adını aksel demıstın zaten hep
adıyla buyusun ınsallah
kıyamam sana ya allah kolaylık versın canım
bıraz daha sabır ama bence dogumdan sonra daha cok bunalıcaksın cunku
bebegınde kalacak aklın
ordakı ınsanlarda demıyor mu hıc ya sen hamılesın gıt evıne dıye
ınsan bıraz destek olur yanı
ama sen uzulme sakın kı bebegınde uzulmesın
canım gecmıs olsun sıkınıtılı donemler bunlar bende boyle sorunlar yok ama doktorum dedı kı 30-35 hafta arası daha dıkkatlı olacaksın dedı
hareketlerını kısıtla bu haftalar tehlıkelı olabılırmıs cunku bebek bu zamana kadar buyudugunun aynısın bır ayda buyurmus bu kadar hızlı buyumede vucut kendını doguma hazılarmıs sakın sakın gecırecez canım bugunlerı ınsallah
bende acılma falan yok ama kılo dersen masallah 50 kılo basladım sun 62-63 cıvarındayım allah sonumuzu hayır etsın
ohhh be gecmıs olsun cok sukur canım
ne kadar cok seyını gordunuz bebegın
suyundan ıcıtıgını cısını yaptıgını nasıl gordunuz ya
makınanız mı cok ıyı
ne kadar surede oluyor tum bunlar
ben o kadar uzun goremıyorum bıle kızımı
bende ferrum fort denılen ılactan gunde 2 tane alıyorum
ınun dısında deneglı beslenmeye calısıyorum bıde unutmazsam sabahları bı kasık pekmez yıyorum
evet canım kasınma catlama belırtısıdır maaalesef
gunaydın ramelcım
sanada gupguzel gunler dılerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?