2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ben 9,5 kilo aldım ama bende çok şişman hissediorum kendimi biran önce hayırlısıyla bugünleri atlatırız bebişlerimizi kucaklarız inş:):)

Insallah :) Cok olmasa da bazen aksamlari ayaklarim ve bacaklarim sisiyor normalde de odem olurdu arasira bacaklarimda.Allahtan tuz sevmiyorum :)
Alinan fazla kilolarin dogumu zorlastirdigini duymustum.Ne kadar dogru bilemiyorum ama zaten korku var bunlari duydkca iyice korkuyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ben 9,5 kilo aldım ama bende çok şişman hissediorum kendimi biran önce hayırlısıyla bugünleri atlatırız bebişlerimizi kucaklarız inş:):)

ben de 7 kilo aldım ama ben 85 kilo ile hamile kaldım kilolu olanlar daha az alıyormuş doktorum çok iyi gidiyorsun dedi gerçi ben öğretmenim şimdi tatil evde sürekli oturuyorum yiyorum bakalım sonumuz ne olacak :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın güzel hamişler ve güzel bebişlerii:):)

kızlar kansızlık hemen hemen herkeste vardır hamilelikte olur diolar zaten peki bunun için özel bişiler yiyip içiomusunuz kan yapsın die??

Bende de hic yok acilma 15inde benim de kontrolum var ben de yazarim :)
kasik ve karin agrilarim artti bir de bikac gundur gun icinde eskisine gore daha cok asagida hissediyorum bebegi surekli wc deyim :)

İki gündür karnım çok fenaa kaşınnıyo yaa çıldırcam sabah akşam kremliyorum , çatlama belirtisimi bunlar acaba :18:

bana da dogumdan sonra uygun zamanda alırız dedi de daha emzirme donemi var ben mumkun oldugunca bebegimi beslemek isterim..ins cok canımız yanmaz idare ederiz

canım günaydın..
sen gelırmıydın buralara

canım ben hem pijama hem gecelik aldım, gecelikleri de daha diz altı aldım ki rahat edeyim. Çünkü epiduralden muhtemelen belden asagısını bir süre hissetmicem kendimi toparlamak zor olacak ama kanama kontrolü vs için gecelik giymek de lazım. En aızndan ilk gün gecelik giyerim diye düşünüyorum.

seninl eaynı fikirdeyim ben böyle şeylerden çok etkileniyorum.

Örneğin benim görümcem çok tatlı bir insandır beni çok sever asla kötü bişey düşünmez ama mesela benm hamileliğimin ilk günlerinden beri hep bir 25 haftayı gör o zaman da doğabilir hiç sorun yok diyordu sürekli ama. Bu defa ben de bir tik haline gelmişti 25. haftada mı doğum yapıcam Allah mı söyletiyor bu kıza bebeğim ne olacak vs diye. Hep gün sayıyordum çok şükür bugün de doğurmadım diyerek.

Yani asla kötü demek istemedi beni hatta rahatlatmaya çalıştı muhtemelen ama işte hamilelik psikolojiis farklı bişey.

Tabi cnm insan korkmaz mı..Bende hafif panikledim ama olumlu örnekleri görünce rahatladım

Silikonla yapıştırılıyor zaten ,onun da zaarlı etkisi olacağını samıyorum ama araştımak lazım..

İnş istediğin gibi gelişir herşey cnm..o bel hatta kuyruk sokumu ağrısı bende de mevcut.Ebe anca yatarak ağrısı hafifler demişti..

Bende var açılma cnm neden sordun sendedemi var:44:

Sen daha iyi bilirsin ne zaman istiyosan o zaman al. Ben biraz pimpirikliyimdir illa herşey önden hazır olsun sonra çocuk olduktan sonra düşünmiyeyim diye yoksa hakkaten elzem diil.

hazır olması iyidir ama benim herşey biriktiği için bazı şeyleri doğum sonrasına erteledim.Maşallah bu arada bebişine

Günaydın kızlar

Evet ben hissedyrm lenfoma gobek deligim disarya cikti icin sanrm cok garip bir aci ama sanki altima yapackmsm gibi olyrm sendede oylemi

benim göbek deliğim çıkmaıd ama göbek deliği çevremde hissizlik var sanki sizde de oluyormu

Ben de çok etkileniyorum, çevremden okuduklarımdan. Burda kimse paylaşmasın lütfen, düşük vs'yi

sagol arkadasım cadıbısey olacagına emınım zaten benden normal bır tıp cıkmaz kı

ooo o zaman bebısım 42 cm oluyor benım gıbı mınık bır tıpe gore boylu bısey mı olacak bu kız acaba ya
ankarada esımın aılesı var onları zıyarete malum esım seferdeydı ozlemıstır
bende bundan ıstıfade alısverıs yaparım dıyorum
haftayada rapor alıp gelıcem ıstanbula ınsallah canım

gece uykumdan uyanınca bile karnımı yokluyorum.
yerindemi diye
rüya müya olur sonra vay halime

aynen denız ya sabah karnıma bakıyorum ılk ıs koca gobegım yerındemı dıye sankı bır sabah uyanınca karnım dumduz olacak gıbı gelıyor
ayyy bı paranoya ben degılmısım desene

hosgeldın gulsum
demek yerlestın amerıkaya
alısma donemını kolay atlatırsın umarım
oglunun adını aksel demıstın zaten hep
adıyla buyusun ınsallah

kıyamam sana ya allah kolaylık versın canım
bıraz daha sabır ama bence dogumdan sonra daha cok bunalıcaksın cunku
bebegınde kalacak aklın
ordakı ınsanlarda demıyor mu hıc ya sen hamılesın gıt evıne dıye
ınsan bıraz destek olur yanı

ama sen uzulme sakın kı bebegınde uzulmesın

canım gecmıs olsun sıkınıtılı donemler bunlar bende boyle sorunlar yok ama doktorum dedı kı 30-35 hafta arası daha dıkkatlı olacaksın dedı
hareketlerını kısıtla bu haftalar tehlıkelı olabılırmıs cunku bebek bu zamana kadar buyudugunun aynısın bır ayda buyurmus bu kadar hızlı buyumede vucut kendını doguma hazılarmıs sakın sakın gecırecez canım bugunlerı ınsallah

bende acılma falan yok ama kılo dersen masallah 50 kılo basladım sun 62-63 cıvarındayım allah sonumuzu hayır etsın

ohhh be gecmıs olsun cok sukur canım
ne kadar cok seyını gordunuz bebegın
suyundan ıcıtıgını cısını yaptıgını nasıl gordunuz ya
makınanız mı cok ıyı
ne kadar surede oluyor tum bunlar
ben o kadar uzun goremıyorum bıle kızımı

günaydın güzel hamişler ve güzel bebişlerii:):)

kızlar kansızlık hemen hemen herkeste vardır hamilelikte olur diolar zaten peki bunun için özel bişiler yiyip içiomusunuz kan yapsın die??

bende ferrum fort denılen ılactan gunde 2 tane alıyorum
ınun dısında deneglı beslenmeye calısıyorum bıde unutmazsam sabahları bı kasık pekmez yıyorum

İki gündür karnım çok fenaa kaşınnıyo yaa çıldırcam sabah akşam kremliyorum , çatlama belirtisimi bunlar acaba :18:

evet canım kasınma catlama belırtısıdır maaalesef

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
gununuz güzel olsun bebışlerınızle bırlıkte

gunaydın ramelcım
sanada gupguzel gunler dılerım

evet canım çok rahatladım ben de allaha şükür:)

Hayatım makinesi tam tersi oldukça eski doktorumun 3 boyutlusu bile yok. Ama benm şansım doktorum ultrasona karşı biri de olsa eşi (perinatolog) ultrasonu yapıyor ve eşi de çok detaylıca uzun uzun bakıyor, yani ben ultrasonda 30-40 dak kadar kalıyorum inan.

Hatta tamam saolun diyoruz eşi dur biraz daha yüznü döndü bu açıdan da gstereyim size diye ayrıca da tutuyor bizi :)))

Yani 2 boyutlu olmasına rağmen inan dün gördüğüm netlik karşısında şok oldum. Bir an yüzünü öyle bir döndü ki burun deliklerini şişirp indirmesine kadar gördük öyle diyeyim sana.

Sanırım artık bebeğin de büyümüş olmasının çok etkisi var artık herşeyi ile tam bir bebek onlar.

16 kilo ile rekora kosuyorum. Bugünden itibaren tatlıyı hayatımdan çıkarıyorum

merhaba canım benim ilk gebeliğimde 35. haftamda 3 cm açılmam vardı. doktor sezeryan isteseydin dikiş atılırdı ancak sen normal doğum istediğin için hiç bir şey yapmaya gerek yok dedi. ama gel görki açılma o hafta daha durdu ve 41. haftaya kadar ne ağrı ne açılma vede kasılma vardı. o yüzden sezeryan oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…