2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Canım doktorun ne dedi. Olabilir yazmışsın ne zaman belli olacak yani.

iyi geceler arkadaşlar gelecek haftasonu istanbulda olcam
harbiye-beşiktaş-eminönü o civarda gidebileceğim özel bir hastane varmı
ben edirnenin ilçesinde oturuyorum kendi doktorum 2 saat uzaklıkta geçen hafta kontrole gittik
sonraki kontrolümüz 2 ağustosta
bana plasenta biraz aşağı inmiş dedi
başka doktora da gitmek istiyorum ama tek fırsat (çok fazla yolculuk yapmamak adına) haftaya istanbulda olcam
cumartesi günü diyorum bir hastane bulsam da başka doktora gitsem
ama istanbulda muayene ücretleri nasıl? yani 50 tl yi geçmeyecek şekilde, bildiğiniz bir hastane-kadın doğumcu varmı?

Evim evim guzel evim.....Iyi geceler kizlar nihayet evime geldim gerçekten de insanin solugu evinde cikiyormus gezmek tozmak guzel ama artik ben cok cabuk yoruluyorum sanki yolu arabayla degilde yuruyerek gelmisim.

tatlım şu şeker yüklemesinde çok sorumsuz doktorlar ilk şekere bakılır bakalım şeker yüklemesi gerekio mu die gerekio sa ona göre doz verilir . Ne bu cahillik ya hem bebeği uyuşturuolar hem annei . Kzlar ben ilk şekerime baktırdım.. 68 çıktı . 50gr şeker yüklemesi yaptık son ölçüm tam 122 çıktı doktorum 10 numara çıkmış dedi . Yani ilk bi bakılmalı yazık günah anneyede bebeğede

19-20 aylıktı canım ama kızlar erkeklerden daha erken alışır derler. direk bezi çıkarmıştık, arada bi bağlarsan kafası karışır çocuğun, artık büyüdün bez işi bitti de bağlama dediler onun için mecbur kalınca giyilebilen bezlerden takıp gezme külotu, yatma külotu gibi hikayeler uyduruyodum.
doktorun verdiği yazıyı buldum, yüklüyorum buraya, umarım okunur, olmazsa mail adresi yolla özelden maile göndereyim.

Kızlar 2gün sonra ilk nts ye giricem nasıl bişi nasıl oluor

Kızlaarrr oğluma mevlüt kıyafeti damatlık aldım ooyhhh bi ğğzelllllkiiii

iki kemerle göbeğine avuç içi kadar iki aleti sabitliyolar bu alet kabloyla bi cihaza bağlı. elinede bi buton veriyolar kasılma olursa butona bas diyolar. cihaz bebeğin kalp atışı ve sendeki kasılmalardan oluşan bi çizelgeyi kağıda basıyo. işlem 20dk falan sürüyor.

Naçizene tavsiyem bu kadar dert etmeyin 2 ayı... bebeklerinize her yaz bi kaç ay vakit ayırabileceksiniz yıllık izin kullanmadan... bence iyi tarafından bakın öğretmen anneler.

Haklısın canım, onda sıkıntı yok da 2 ayımız gittiği için 1 dönemi kapatmak zor oluyor. Rapor hakkımız yetmeyebiliyor. Tek sıkıntı o

günaydınnnnnn

herkeseee

çok mutluyum
işte çıkayım akşama kadar uyuyacağım

Allahım dün gece Ankara ne kadar sıcaktı kimse yazmamış acaba sadece bizim ev mi çok ısınıyo.
Çıldırdım salonda klima var gidip orda yattım biraz olmadı yatağa döndüm olmadı nasıl dayanıcam ben napıcam bütün yaz((

Kizlar bugun dogum gunum.iki gun once oglum bizi cok korkuttu dogm yapiyrm sandm abar topar doktru ardk hemen gel dedi kasik agrisi ve kasilmam cok olyrdu doktr muayne etti yalanci dogum sancisi dedi bebisimiz onde oldugu icin bunlarn olmasi gayet normal dedi bebis gayet iyi rahimde acilma baski yok dedi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ya mahvoldum ben.
uyku yok
yatağım yastığım üstüm başım sırılsıklam oluyo ((
sürekli uyanıyorum.
bilmiyorum ağustos nasıl geçecek.

2 tane cihazı karnına koyuyolar canım biri bebeğin kalp atışlarını gösteriyor ekranda diğeri de rahimde kasılma var mı onu gösteriyor eline de bi cihaz veriyorlar bebek hareket ettikçe ona basıyorsun girmeden önce bi güzel karnını doyur yoksa bebek çok hareket etmiyor dr tekrarlatıyor nst yi hemşireler gelip kontrol ediyor seni kalp atımları normal ve kasılma yoksa 20 dk sürüyor

arkadaşlar kız bebekler erken doğuyo diyorlar doğruluk payı var mı genelde kimle konuşsam 38. haftada doğmuşlar merak ettim :)
bir de aranızda özel hastanede normal doğum yapan var mı? ben özelde düşünüyorum doğumumu normal doğum yaptırıyoruz hatta dr lar da basında olacaklar dediler ama tedirginim ilk bebeğimi risk olmadıkça normal doğurmak istiorum. Eşim de sen hiç özelde normal doğum yapan duydun mu ben duymadım falan diyor kafam iyice karışmış durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…