slm kızlar.. off içim daralıyor ne yazmak ne okumak ne de birşey yapmak istiyorum ne oldu bana bilmiyorum
yemek yemek bile işkence sanki.. neyse anlatıp da sıkmayayım hamiellikteki duygusal haller herhalde..
canım sen başladığında kaç aylıktı? bizim sabaha bi kg çişle kalkıyor. komut falan tamam da. hiç bir uykusundan kuru kalkmadı bugüne kadar kısacık gündüzler de dahil.. sanki aklı ermiyor gibime geliyor. o sensörlü lazımlıktan bizde de var ama sadece oturmak için kullanılıyor.. şimdi ondan da sıkıldı biraz denemiştik evde.. altını ve üstünü değiştirtmiyor kesinlikle.. ne kıyamet ne kıyamet.. aşıda bile böyle ağlamıyor. komşu olsam çocuğa gece gündüz işkence yapıyorlar diye ihbar ederdim. bez değiştirirken külot giydirirken bunları yaşıyoruz.. çok moralimi bozuyor bunlar çokkk.. bi de tam yöntemi yok bu işin. kimse net anlatmıyor ya da.. aylardır okuyorum. kriterlerin çoğu var ama kimi bezle alaturka wc ye alıştırıyor kimi bezi komple çıkarıp lazımlığa kimi klozete. kimi gündüz ayrı gece ayrı eğitim veriyor. kimi çiş kaka ayrı. kafam allak bullak oldu. annem beni 9 aylıkken alıştırmış ailede de ilk torun benim örnek alabileceğim kimse yok yani yakınlarda. gene memlekette olaydım konu komşudan yardım alırdım.. sen bildiklerini anlat bari kuzum..
kendim kaşındım canım. teknik öğretmenim. mühendisliğe tamamlama sınavı. haftaya cts. sırf matematik. hamilelilk kafasıyla çalışmak da zor oluyor, soru çözmek de.. bakalım bebeğimin nasibine giriyorum. tek tercih şansım var bulunduğum il. ona puanımın yetmemesi durumunda tüm masraf boşa gidecek. doğum yapacağım hastanenin ücreti bile bu sınava yatırdığımdan az :) iyi dileklerin için çok teşekkürler..