Kizlar bugun dogum gunum.iki gun once oglum bizi cok korkuttu dogm yapiyrm sandm abar topar doktru ardk hemen gel dedi kasik agrisi ve kasilmam cok olyrdu doktr muayne etti yalanci dogum sancisi dedi bebisimiz onde oldugu icin bunlarn olmasi gayet normal dedi bebis gayet iyi rahimde acilma baski yok dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yaww bu ne sicaktir eriyorum resmen..
aynı şeyler geçiyor aklımızdan vallahi. özele gidince sanki ne yapıp edip yok şöyle yok böyle diyip apar topar sezeryana alıcaklar gibi hissediyorum bende. özele güvenemiyorum ticari bi kurum sonuçta. bu arada, doğal doğumu o kadar çok istiyorum ki, ama doğal doğum yaptıran merkezler de çok pahalıdoğum kadar eşsiz, kutsal, türün devamını sağlayan bir olguyu bile pazara çevirmişler ya helal olsun.:44:
Arkadaşlar biberon alırken 1 tane mi alayım yoksa bi kaç tane alıp ilerde de kullanır mıyım? Daha ne emzik ne biberon aldım napmalıyım sizce? Bir de hangi biberonlardan alayım ?
Allahım dün gece Ankara ne kadar sıcaktı kimse yazmamış acaba sadece bizim ev mi çok ısınıyo.
Çıldırdım salonda klima var gidip orda yattım biraz olmadı yatağa döndüm olmadı nasıl dayanıcam ben napıcam bütün yaz((
http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-biberon-125ml-pp_PAV-9430177 ben bundan aldım, anne göğsüne en yakın olanmış. Olur da ihtiyaç olursa diye. avent ürünleri çok tavsiye ediliyor. sonra bir tane de cam olanından alıcam. Emzik te aynı marka aldım
Arkadaşlar biberon alırken 1 tane mi alayım yoksa bi kaç tane alıp ilerde de kullanır mıyım? Daha ne emzik ne biberon aldım napmalıyım sizce? Bir de hangi biberonlardan alayım ?
arkadaşlar kız bebekler erken doğuyo diyorlar doğruluk payı var mı genelde kimle konuşsam 38. haftada doğmuşlar merak ettim :)
bir de aranızda özel hastanede normal doğum yapan var mı? ben özelde düşünüyorum doğumumu normal doğum yaptırıyoruz hatta dr lar da basında olacaklar dediler ama tedirginim ilk bebeğimi risk olmadıkça normal doğurmak istiorum. Eşim de sen hiç özelde normal doğum yapan duydun mu ben duymadım falan diyor kafam iyice karışmış durumda
arkadaşlar kız bebekler erken doğuyo diyorlar doğruluk payı var mı genelde kimle konuşsam 38. haftada doğmuşlar merak ettim :)
bir de aranızda özel hastanede normal doğum yapan var mı? ben özelde düşünüyorum doğumumu normal doğum yaptırıyoruz hatta dr lar da basında olacaklar dediler ama tedirginim ilk bebeğimi risk olmadıkça normal doğurmak istiorum. Eşim de sen hiç özelde normal doğum yapan duydun mu ben duymadım falan diyor kafam iyice karışmış durumda
O ankaranin sicagindan muzdarip olan ben de varim. Dun gece gozumu kirpmadim butun gece evi dolastim banyoya gidip ustumu basimi defalarca islatip tekrar yattim banamisin demedi en son sabaha karsi uyumusum
Kundak yapmayi dusunmuyorum acikcasi
ben de özele gidiyorum canım.normal olucak inşallah..sanırım doktora bağlı bu.bizim doktorumuz normalci.eğer istersen sezeryanla alırım ama bence normal yap diyo.her seferinde normal doğumun faydalarını anlatıyo..bence hastaneyle değil doktorun fikriyle alakalı ama bilmiyorum.son anda normal olmaz derlerse o zaman fena aldatılmış olucam :)
Benim dr gördü başının etrafında parlaklıklar vardı onlar sacmış öyle dedi :)
Antalya'da olanlar ne yapsın. Kafayı yiyeceğiz
Bir arkadaşım Antalya'da tatilde dün ne kadar bunaldığımı anlattım burası o kadar daraltıcı diil ben uyudum dedi ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum:) birde siz klima kullanmaya çok alışıksınız ben yarım saat açsam üşütüp hasta oluyorum. Allah hepimize kolaylık versin ama sahiden kolay diil bu halde bu sıcaklar.
Arkadaşınız neresindeymiş merak ettim :) Nefes alamıyoruz burda. Evet kolay değil, şehir farketmiyor. Hepimize çok sıcak bu aralar malum. Allah hayırlısıyla sağ salim kurtarsın, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza allaım inşallah
Kizlar bugun dogum gunum.iki gun once oglum bizi cok korkuttu dogm yapiyrm sandm abar topar doktru ardk hemen gel dedi kasik agrisi ve kasilmam cok olyrdu doktr muayne etti yalanci dogum sancisi dedi bebisimiz onde oldugu icin bunlarn olmasi gayet normal dedi bebis gayet iyi rahimde acilma baski yok dedi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş öyle bişey olmaz cnm hangi şehirdesin:)
canım çok fazla su içiyorum günde 4 lt falan. Yani genel geçer şeyler bana uymuyor maalesef ben iştahlı biriyim kabul etmek lazım yersen istediğin kadar sıvı al kilo alırsıııın bu kadar basit :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?