2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Doğum günün kutlu olsun cnm oğlunla eşinle ailenle geçireceğin çok güzel sağlıklı uzun yılların olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:

Aynen bende ayni seyleri düşünüyorum. Dogal dogum istiyorum ama o doktorlarda cok pahali episidiyosuz, suni sancısız normal dogum istiyorum. Ama doktorum normal doğumda kesi atanlardan anladigim. Son bi kez daha konusacam kendisiyle olmadı başka doktor bulmaya çalışacağım. ne saçma birsey di mi. Dogumun en dogali en pahali olani

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaşlar biberon alırken 1 tane mi alayım yoksa bi kaç tane alıp ilerde de kullanır mıyım? Daha ne emzik ne biberon aldım napmalıyım sizce? Bir de hangi biberonlardan alayım ?

Arkadaşlar biberon alırken 1 tane mi alayım yoksa bi kaç tane alıp ilerde de kullanır mıyım? Daha ne emzik ne biberon aldım napmalıyım sizce? Bir de hangi biberonlardan alayım ?

http://www.e-bebek.com/philips-avent-natural-biberon-125ml-pp_PAV-9430177 ben bundan aldım, anne göğsüne en yakın olanmış. Olur da ihtiyaç olursa diye. avent ürünleri çok tavsiye ediliyor. sonra bir tane de cam olanından alıcam. Emzik te aynı marka aldım

Antalya'da olanlar ne yapsın. Kafayı yiyeceğiz

bence 1-2 tane yeter şimdilik, gerekirse alınır. çalışmayacaksan ve inşallah mama vermek gerekmezse 6. aya kadar gerekmeyecek, belki sütünü sağıp gezmeye gidersen falan kullanılır. 6. aydan sonrada su vs için lazım olacak ama ozaman emzik ucu küçük geleceği için değiştirmek gerekecek, fazla biberon alınca o uçlar kullanılamadan elde kalıyor..
ben avent natural aldım bide deseni güzel ablası beğendi diye nuk aldık. aslında chicconun setupını düşünüyordum ama emzik ucu çok yumuşak emerken içe çöküyo gibi yorumlar vardı sitelerde ondan vazgeçtim.

ben de özele gidiyorum canım.normal olucak inşallah..sanırım doktora bağlı bu.bizim doktorumuz normalci.eğer istersen sezeryanla alırım ama bence normal yap diyo.her seferinde normal doğumun faydalarını anlatıyo..bence hastaneyle değil doktorun fikriyle alakalı ama bilmiyorum.son anda normal olmaz derlerse o zaman fena aldatılmış olucam :)

özel hastane de henüz yeni normal doğum yapmış bir arkadaşımi ziyaret ettim.
Bence normal doğum hastanenin ve doktorun doğum politikasıdir. Benim doktorum da anneyi de bebeği de çok üzmüyoruz dedi. Bende normal dogumu cok istiyorum ama en son muayenede plasenta aşağı inmiş diyince korktum ve dedim ki allahim hayırlısıyla kucağıma alayım da doğum şekli de kısmet artik. O yüzden herseye hazirlanip akışına birakalim.

O ankaranin sicagindan muzdarip olan ben de varim. Dun gece gozumu kirpmadim butun gece evi dolastim banyoya gidip ustumu basimi defalarca islatip tekrar yattim banamisin demedi en son sabaha karsi uyumusum

Kundak yapmayi dusunmuyorum acikcasi

Evet ankara dün gece çok sicakmis aman arkadaşlar sicaklara aldanip islak islak ceyranda falan yatmayin nasıl olduğunu anlamadan mazallah usutursunuz.yazin yaşa kışın taşa oturma diye atalarımız boşuna dememiş
Ben adanaliyim ama orda yaşamıyorum orda yaşayanları düşünün.

inş öyle bişey olmaz cnm hangi şehirdesin:)

Antalya'da olanlar ne yapsın. Kafayı yiyeceğiz

Bir arkadaşım Antalya'da tatilde dün ne kadar bunaldığımı anlattım burası o kadar daraltıcı diil ben uyudum dedi ne kadar gerçeklik payı var bilmiyorum:) birde siz klima kullanmaya çok alışıksınız ben yarım saat açsam üşütüp hasta oluyorum. Allah hepimize kolaylık versin ama sahiden kolay diil bu halde bu sıcaklar.

Arkadaşınız neresindeymiş merak ettim :) Nefes alamıyoruz burda. Evet kolay değil, şehir farketmiyor. Hepimize çok sıcak bu aralar malum. Allah hayırlısıyla sağ salim kurtarsın, bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza allaım inşallah

Slm kızlar...Şimdi uykudan ağlayarak ve titreyerek uyandım. Yakın zamanın bir maneviyat önderini rüyamda gördüm. Tam düşünüyorum çocuğun adını babamın adı mı koysak uff falan diye. Yoluma çıkıp bana Hüseyin iyi mi diye biraz kızgın bir şekilde soruyor. Çığlık atıp yere düşüyorum heybetinden. Millet geliyor ama O gitmiş. İşin garip tarafı ben bir yere bağlı değilim ama babamın bağlı olduğu yerdeki önderin ya kendisi ya babası tam secemedim. Ruyada görülen ismi koymak gerekiyor değil mi? Eşimi ikna etmem lazım da. Yorumlarinizi bekliyorum

Dogum günün kutlu olsun canim nice mutlu yillara canim bu arada ayucugum dun iskenderundaydim hava gerçekten cok sicakti

canım çok fazla su içiyorum günde 4 lt falan. Yani genel geçer şeyler bana uymuyor maalesef ben iştahlı biriyim kabul etmek lazım yersen istediğin kadar sıvı al kilo alırsıııın bu kadar basit :)))

:)))

ben de normalde su icsem yariyorlardanim.su 30 kilo alanlar falan var ya onlardan olurum diye dusunuyordum.az almadim suanda da ama kotunun iyisi diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…