benimde olmuştu bir iki kez vajınamda agrıı...
hatta bazen tekmeleri oraya doğru yıyorum... ve tuvalete zor atıyorum kendımı....
Normal demekki cok tuhaf oluyor içim benimde asagida bebiş ondan oluyor galiba
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
benimde olmuştu bir iki kez vajınamda agrıı...
hatta bazen tekmeleri oraya doğru yıyorum... ve tuvalete zor atıyorum kendımı....
kızlar merhaba,
doktordan geldim şimdi. haberlerim pek iyi değil. bebeğin gelişimi gayet yerinde fakat kilo olarak 1 hafta geriden geliyormuş. 1534 gr. doktor yapına göre bebeğin daha kilolu çıkması gerekir işyerinde bu kadar yorulman artık bana doğru gelmiyor hemen izne ayrılıyorsun dedi. ben pek yanaşmadım izne çıkmaya. haftaya 32. haftam çarşamba gününe kadar bana mühlet verdi 32 doluyor dedi. işlerini hallet izne çık artık dedi. bebeğimin gelişimini nasıl desteklicemi bilmiyorum. beslenmene çok dikkat edeceksin dedi. işyeride izne kıyamet koparacak kaldım ortada yicem kafayı şimdi.
formu uzun süredir takip etmeme rağmen ilk defa yazmak nasip oldu...
herkese hayırlı günler... bende devlet memuruyum, bayramdan sonra 1 hafta yıllık izin kullanıcam.bi yanlış anlaşılma var sanırım bu konuda. İzninizi kullanmanızda engel yok fakaf 5 haftalık iznin tamamını aktarmak istiyorsanız bi fiil çalışmanız lazım yok izin kullanırsanız, kullandığınız günler 5 haftalık izninizden düşüyo kalan aktarılıyo yani benim 5 hafta değilde 4 hafta aktarılmış olucak. umarım alatabilmşimdr....
Kızlar dünden beri vajinam acıyor bebegin tekmeleri orda hissediyorum.böyle bişey yasayan varmı .
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cok normal o agrılar bebek buyudukce baskı yapıyor bıde rahım kaslarımız doguma hazırlanıyor
o yuzden sakın ol olması gereken bu canım
canım benım neresı ıyı degıl bu haberlerın askolsun yanı
gelısımı gayet yerınde dıyorsun ıste bundan daha guzel ne olabılır
su kılonun saglık belırtısı oldugunu nerden taktın kı kafana sen canım hemde gerıden dedgın bır hafta ya
altı ustu senın ıstedıgın kılıoyla dogmasa bıle 1-2 ayda toplayacak kendını bebegın
sonra unutacaksın bu derdını ama sen sımdı uzuludugnle kalacaksın
sen bı ızne cık arkadasım benım
kafanı veucudunu dınlendır
sut cevız yumurta pekmez ye
bak o zaman yavruna nasıl tosbık olur
ama sen boyle sıkıntı yaparsan olcagı varsada olmaz
burda bazı arkadaslar ne sıkınıtlar anlattılar bı hatırla onların yanında bıkac gr eksık olması hıc bısey degıl
allahım sana saglıklı elı ayagı duzgun bahtı guzel bır evlat versın canım benım
ne olur uzulme
bence çok şey farkeder arkadaşım. Beslenmene dikkat edip evde bol bol dinlenip aralarda açık havada bol oksijenli ortamda yürüyüş yap farkı gör
hayır işte canım yıllık ızın kullansanda 5 hafta aktarılması gerekıo canım
bende memeurum bızım kurumda ole oluo
bızım tartıştığımız konuda bu zaten tabıkı yıllık ızın kullanabılıon ama soz konusu doğumdan sonraya aktarma olunca 5 hafta aktarılması gerek
Canım bu herkesin kişisel durumu belki yorum yapmam çok doğru değil ama kendimden örnek vermek istiyorum en son kontrolümde herşey gayet güzeldi sonra okullar kapandı dolayısıyla tatildeyim ama çalışırken daha planlıydı herşey kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şimdi bütün gün evde ister istemez saatleri biraz esniyor eskisi kadar hareketimde olmayınca hantallaşmış hissediyorum kendimi kısacası sen de kendini işe gitmeyince herşey süper olacak gibi düşünme eğer çalışmak seni mutlu ediyorsa beslenmene ağırlık vererek bu işin üstesinden gelebilirsin bence :) ben de bi sonraki kontrolde bakalım neler değişmiş göreceğim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
peki bunun kanundaki dayanağı nerdeymiş canım ya... En azından o maddeyi gösterelim de kesilmesin yasal iznimiz çünkü ksicez 5 gününnü dediler...
inşallah canımm benim zaten iştahım yoktu şimdi iyice kesildi zaten.
kızlar merhaba,
doktordan geldim şimdi. haberlerim pek iyi değil. bebeğin gelişimi gayet yerinde fakat kilo olarak 1 hafta geriden geliyormuş. 1534 gr. doktor yapına göre bebeğin daha kilolu çıkması gerekir işyerinde bu kadar yorulman artık bana doğru gelmiyor hemen izne ayrılıyorsun dedi. ben pek yanaşmadım izne çıkmaya. haftaya 32. haftam çarşamba gününe kadar bana mühlet verdi 32 doluyor dedi. işlerini hallet izne çık artık dedi. bebeğimin gelişimini nasıl desteklicemi bilmiyorum. beslenmene çok dikkat edeceksin dedi. işyeride izne kıyamet koparacak kaldım ortada yicem kafayı şimdi.
yok sen şimdi.
Iştahın olmasa da yiyeceksin.
Kendinde toparlan ki bebişinde toparlansın.
Canını sıkma.
Benimde muayenem haftaya perşembe bakalım bize ne diyecek doktor.
Sonuçta kapanmayacak bir fark yok arada.
Sen içini ferah tutacak, dinlenecek, iyi besleneceksin.
Bak gör bir daha ki kontrolde ara kapanmış olacak.
Canim gelisimiiyiymis onemli olan bu saglikli olsunda kilo önemli degil zaten bu ultrasonlar kesin de degil.doktrn izne ayril diosa bence hic dusunme hemen ayril evde olunca insan sikintidan surekli bir seyler yiyor
kızlar merhaba,
kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?