2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
benimde olmuştu bir iki kez vajınamda agrıı...
hatta bazen tekmeleri oraya doğru yıyorum... ve tuvalete zor atıyorum kendımı....

Aynen öyle oluyor tuvaleti yaparkende bi tuhaf oluyor inş doguma kadar sürmez

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Normal demekki cok tuhaf oluyor içim benimde asagida bebiş ondan oluyor galiba

Evet canım çok garip bi his oluyor... Ama dr unla paylaş yinede aşağıda taşımak zor çünkü... Ben riskli gruptayım onun için senin hissettiğinden de fazla hissediyorum düşün halimi :)

gecmek bilmeyen zaman,sırt agrılarım,haftanın son günü, uykusuzluk ...

bebeğimi görsem bi pazartesi gelse de

hayırlı cumalar herkese...

Canım bu herkesin kişisel durumu belki yorum yapmam çok doğru değil ama kendimden örnek vermek istiyorum en son kontrolümde herşey gayet güzeldi sonra okullar kapandı dolayısıyla tatildeyim ama çalışırken daha planlıydı herşey kahvaltı öğle yemeği akşam yemeği şimdi bütün gün evde ister istemez saatleri biraz esniyor eskisi kadar hareketimde olmayınca hantallaşmış hissediyorum kendimi kısacası sen de kendini işe gitmeyince herşey süper olacak gibi düşünme eğer çalışmak seni mutlu ediyorsa beslenmene ağırlık vererek bu işin üstesinden gelebilirsin bence :) ben de bi sonraki kontrolde bakalım neler değişmiş göreceğim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hayır işte canım yıllık ızın kullansanda 5 hafta aktarılması gerekıo canım
bende memeurum bızım kurumda ole oluo
bızım tartıştığımız konuda bu zaten tabıkı yıllık ızın kullanabılıon ama soz konusu doğumdan sonraya aktarma olunca 5 hafta aktarılması gerek

Kızlar dünden beri vajinam acıyor bebegin tekmeleri orda hissediyorum.böyle bişey yasayan varmı .

Evet canim benimde kizimin biri asada bazen bi tekmeliyor varyaa cikicak sanki.. doktor ben soylemeden soylemisti vajinana baya tekme yersin korkma diye

canım benim çok saol inş bakalım eve çıkınca farkedecekmi?

peki bunun kanundaki dayanağı nerdeymiş canım ya... en azından o maddeyi gösterelim de kesilmesin yasal iznimiz çünkü ksicez 5 gününnü dediler...

canım çalışmak daha mutlu ediyo tabikide bizim işler yoğun olunca burada beslenme hep ikinci planda kalıyor.

peki bunun kanundaki dayanağı nerdeymiş canım ya... En azından o maddeyi gösterelim de kesilmesin yasal iznimiz çünkü ksicez 5 gününnü dediler...

kızlar öyle birşey var sa tam net biri açıklasında ona göre hareket edelim bizde..
32 haftamda 37. Haftaya kadar calısabılır raporu aldıktan sonra bende 11gün yıllık izin alıcam... Aktarılıyorsa kı nasıl oldugunu anlamdım aktaralımm

inşallah canımm benim zaten iştahım yoktu şimdi iyice kesildi zaten.

yok sen şimdi.

Iştahın olmasa da yiyeceksin.

Kendinde toparlan ki bebişinde toparlansın.

Canını sıkma.

Benimde muayenem haftaya perşembe bakalım bize ne diyecek doktor.

Sonuçta kapanmayacak bir fark yok arada.
Sen içini ferah tutacak, dinlenecek, iyi besleneceksin.
Bak gör bir daha ki kontrolde ara kapanmış olacak.

Canim gelisimiiyiymis onemli olan bu saglikli olsunda kilo önemli degil zaten bu ultrasonlar kesin de degil.doktrn izne ayril diosa bence hic dusunme hemen ayril evde olunca insan sikintidan surekli bir seyler yiyor

bu hafta pek ümitli değilimde ondan sonraki hafta eve çıkınca daha iyi olacak inş.

Bebeğinin kilosuna takılma, bir kaç yüz gram küçük olsa ne olur, sağlıklı olması en önemlisi, yazmışsın beslenmeme çok dikkat etmiyorum diye(bu kısmı karıştırıyor olabilirim başka yazılanlarla), çok takip etmedim ama sabah düzenli kahvaltı yapıyor musun? öğlen gün aşırı mutlaka et ile besleniyor musun? sebze yemeye özen gösteriyor musun? şekerle ilgili sorunun yoksa her gün iki ara öğün yapıp meyve yiyor musun? Süt ürünleri tüketiyor musun? Ceviz, badem arada mideye indiriyor musun ? bunları sor önce kendine, cevabın hayır ise bu haftasonu uygulamaya geç, sonrasında eğer çok tempolu bir işte çalışmıyor isen işten ayrılmayı ona göre tekrar değerlendir. Eğer doktorun gerçekten senin dinlenmen gerektiği kanaatine vardıysa o zaman bebeğini düşün, yok sadece beslenmen iyi değil, sen çocuğu yeteri kadar besleyemediğini düşündüğü için söylediyse başka herhangi bir sorun yoksa o zaman duruma göre tekrar değerlendir...

Canım benim bence kötü haber falan yok hiç. Hatta haberler gayet iyi bebiş sağlıklı vs:) 1 hafta geri ileri çok normal ya tam gününde olmayabilir gelişimi. Benim birçok arkadaşımın önde gerideydi hep. Bu söylediklerim kafana lütfen takma diyeydi. Doktorun söylediğine gelince isterlerse sinirlerinden çatlasınlar hiçbişey senden ve oğluştan önemli diil. Iznini alıyosun ve 32 den sonra stressiz sıkıntısız yatış inşallah

Yüksek tansiyon ve idrarda protein çıktı bende bugün. sorunsuz hamileliğim diye diye sonunda çektim yani şimdi gebelik zehirlenmesi olabilirmiş 😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiyametide koparirlarsa koparsinlar canim senden ve bebeginden önemlimi dr un ne diyorsa onu yap bence dinlen kendine iyi bak zaten havalarda cok sicak kimseye kafa yorma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…