2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
ya mahvoldum ben.
uyku yok
yatağım yastığım üstüm başım sırılsıklam oluyo ((
sürekli uyanıyorum.
bilmiyorum ağustos nasıl geçecek.

Ya deniz dün gece çok sinirim bozuldu gerçekten. Yattığım yerde terliyorum aynı şekilde.
Biraz zor bi zamana denk gelicek şekilde hamile kalmışız. Bu senede daha sıcak olucak sanki ya.
Allah yardımcımız olsun.

Ya birde kızlar size birşey sorucam. Annelerimizin daha çok bilgisi vardır.
Bu kundaklama işi doğru birşey mi? Heryerde farklı şey yazıyor ve bizim ailede herkes farklı şey söylüyor.
Izin verricek miyim ben buna karşı mı çıkıcam şaşırdım :44:

O ankaranin sicagindan muzdarip olan ben de varim. Dun gece gozumu kirpmadim butun gece evi dolastim banyoya gidip ustumu basimi defalarca islatip tekrar yattim banamisin demedi en son sabaha karsi uyumusum

Kundak yapmayi dusunmuyorum acikcasi

Bice mutlu yillara hayatim insallah seneye bu zamanlar minikoglusunla cok cok daha mutlu huzurlu bir dogum gunu gecirirsin. Allah zamaninda saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin

benimki 41. haftada doğdu canım forumda 42-43de kızlarını doğuran bi arkadaşta vardı.
özellerde normal doğuranlarda var tabiiki, eltim iki çocuğunuda özelde sabah karşı doğurdu, benim doktor yaptırdı doğumu.

düşünsene 9 ay bacakların göbeğine çekili durmuşsun sonra biri gelip kolunu bacağını bağlıyor sopa gibi durmaya zorluyor, kafan kaşınsa kaşıyamazsın, gazı var, tuvalet ihtiyacı var bacağını kaldıramıyosun, es kaza kalça çıkığın varsa bittin zaten.
canım bence bu tür şeyleri hastaneden çıkarken bebeği kontrole gelen çocuk doktoruyla ve bebek hemşireleriyle konuş, çok daha pratik ve güncel bilimsel önerilerde bulunuyorlar.

aynı şeyler geçiyor aklımızdan vallahi. özele gidince sanki ne yapıp edip yok şöyle yok böyle diyip apar topar sezeryana alıcaklar gibi hissediyorum bende. özele güvenemiyorum ticari bi kurum sonuçta. bu arada, doğal doğumu o kadar çok istiyorum ki, ama doğal doğum yaptıran merkezler de çok pahalı doğum kadar eşsiz, kutsal, türün devamını sağlayan bir olguyu bile pazara çevirmişler ya helal olsun.:44:

Caniiimm dogum günün kutluu olsunn.. Alilenle ve sevdiklerinle nice musmutlu senelere.. 🎂

O ankaranin sicagindan muzdarip olan ben de varim. Dun gece gozumu kirpmadim butun gece evi dolastim banyoya gidip ustumu basimi defalarca islatip tekrar yattim banamisin demedi en son sabaha karsi uyumusum

Ya bebek ilk birkaç ay uykusunda sıçrayıp çok kendini uyandırırmış. Kundaklama yapınca daha uzun daha sakin uyurmuş falan filan bişeyler. Hiçbir fikrim olmadığı için boş boş bakıyorum ben bunlara tabi. Bide doktorumuz kim olucak nerden bulucaz muayenehaneci mi olucak hastane doktoru mu olucak. Çocuk doktorumuza karar vermemiz gerekmez mi bizim artık ne dersiniz

katılıyorum cnm sana normal doğum yaptırırız diyolar sonradan bi bahane mecburmuş gibi sezeryana alacaklar gibi ne yapsam bilemıorm devlete de gitmek ıstemıorm

Dimi haklısın en mantıklısı, bende biraz önce onu yazdım bir doktorumuz olunca böyle soru işaretleri kalmicak inşallah:)
Yazdıklarınada tamamen katılıyorum aslında.

Bende varım kızlar ankara nın sıcağından bunalan. Hatta suan evde gezmedıgım oda kalmadı. Sınırlerım bozuldu nefes alamıyorum.... Ev çok sıcak dışarı çok sıcak ....... Yatıyorum olmuyor kalıyorum olmuyor.... Çıkdırcam

Bice mutlu yillara hayatim insallah seneye bu zamanlar minikoglusunla cok cok daha mutlu huzurlu bir dogum gunu gecirirsin. Allah zamaninda saglikla yavrularimiza kavusmayi nasip etsin

Cok tesekkut ederim sevgikelebegi cok sagol canm amin insallh sabahtan beri annemle hayalini kuruyoruz oglusumla dogum gunu kutlayacaz diye bide onun dogum gununu planladk simdiden allahm oglumu sag salim kucagima vermeyi nasip etsin .cumlemize insallh cok kiymetli bizim icin yavrularmz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba kızlar kontrolden geldim şimdi. Hersey yolunda gözüküyor. Ama benimde bebegimde 1hafta gerileme görüldü ama zaten 1hafta öndeydi şuan günüyle uygun duruma geldi. Dr bebeğimin 3ile3.5 kilo arası dogacagını söyledi. Et balık ceviz birde bal yememi önerdi. Akıntim olduğunu söyledim normal dedi idrar tahlili istemedi. Tansiyon 10.6 buarada bebegim baya saclanmış. Dr 31 haftaya göre biraz fazla dedi :) hep kel bebek hayalimde vardı ama tersi oldu :)

Evin derecesi 29 gösteriyo. Onu görünce bi anda ağlamaya başladım birkaç saat önce ben.
Sinirlerim bozuk gerçekten bu şekilde nasıl 1.5 ay geçer bilmiyorum.
Eskiden ofiste yaz olduğunu bile anlamazdım ne zor bişeymiş evde oturmak çalışmamak.

Aa saçlı mı diilmi görebiliyorlar mı gerçekten mi??:)

Offf sorma evet ona da karar vermek lazim gercekten arkadaslarim turlu isimlerden bahsediyolar ama kafam karisik hic hakim diilim ne olacak bilmiyorum

Masallah bebegine sagliklagelwin insallah bir hafta farklar hicbonemli diil olcumdeki acidan biledegisebiliyor

Saglikli olsunlar baska bisey istemiyorum

merhaba kızlar nasılsınız umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir sıcaklar olmasa daha iyi olacak sanki ama yapacak bişey yok duş almakata işe yaramıyo sanki önerisi olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…