2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

kızlar merhaba herkese iyi pazarlar,
bişey sorcam ya, biz bugun bebeğin kıyafetlerini yıkıyoruz da, aklıma şu takıldı, bebek çantasını da yıkamak gerekmez mi? çunku hastaneye gidecek zıbınları falan koycaz içine, ne kadar temizdir kimyasal var mıdır içinde dışında diye kafama takılıyor, çok mu pimpirikliyim acaba? elde bebek kıyafetleri için aldıgım sabunla bi suya basıp süzdürüp kurutayım diyorum ne diyosunuz?

Eklentiler

• $cantaa.webp
    7,7 KB · Görüntüleme: 34

Bence mantikli yika tabi sonucta elimize gecene kadar nelerlerden geciyor

Mutlu pazarlar Hamiş arkadaşlarım park yatak konusunda karasız kaldım.. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum

Canım benim evim biraz dar sadece park yatak kullanacağım oda yaptiramam.bu yüzden biraz iyi bir şey olsun istedik.kraft modellerine baktık ben 505 nolu modelini e-bebekten 350 liraya aldım.ölçüsü 70*110 olsa da kenarlarındaki bombeler yüzünden eni 80 e çıkıyor yani ben evimde odadan odaya tasiyamayacagim.eni 60 cm olan da gözüme dar geldi biraz büyüyüp dönmeye başlayınca zor olur diye düşündüm..kalite olarak beni tatmin etti dönence titreşim sallanma mevcut...tavsiye ederim..

Çok iyi düşünmüşsün canım sonuçta eve gelene kadar kaç kişinin elinden geçiyor.ben daha almadım nasıl bişey alacağıma da karar vermedim henüz ama alınca yikarim..

Çok iyi düşünmüşsün canım sonuçta eve gelene kadar kaç kişinin elinden geçiyor.ben daha almadım nasıl bişey alacağıma da karar vermedim henüz ama alınca yikarim..

bence yıkamak gerekir canım..özenle yıkadığımız tertemiz giysileri temiz bi çantaya koymak gerek bence..ben de yıkıcam.

Mutlu pazarlar Hamiş arkadaşlarım park yatak konusunda karasız kaldım.. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum

mrb cnm bende park yatak mı ahşap mı diye düşünürken babytech ahşap tarzında park yatak gördüm ve çok hoşuma gitti onu almayı düşünüyorum hem 2 kademeli park yatak özelliğinde diğer park yaatkların kenarındaki naylonsu şeyler hoşuma gitmiodu . O yüzden babytech beyaz kelebekler 162 miydi kodu tm bilmıorm onu alıcam sende bi bak istersen

Canım bende yıkayacağım.
Nerelerde sürünüyo elimize gelene kadar.
En iyisi yıkamak...

Mutlu pazarlar bizde bugün beşiğimizi aldık. Tercihimizi Sultan beşik modelden yana kullandık. Yarın gelıp kurulacak ınsallah.
Şimdilik bir pakette molfıx yenıdogan aldık. Prıma yoktu.

Ben birde bişey soracağım kızlar kafir içiyormusunuz? İçmekte bir sakınca var mı?

bende beşik bakarken baybtech broşürü geçti elime çok beyendim bu hafta içinde getircekmiş mağaza birde yakından gördükten sonra karar vercem umarım göründüğü gibi kaliteli ve kullanışlıdır

cnım açılma olduktan sonra pozisyonu düzgun olduğu sürece doktor zaten normal doum yapar .özel devlet farketmez . Bunun doktorlar la alakası yok bence.. ama açılma olmaz çocuk ters gelir vea yukarı çıkar yda kalp atışı 50ye düşer tbi üzmeden seni.uğraştrmadan sezeryan yapıolar .he sen illa tutturursan tabi senide de bebeğide bedeninide inanlmaz zorlarlar sen iste yeter canm herşey bize bağlı doktora değil

Kızlar nts ye gittiğimiz de ayrıyetten muayenede vr mı bebeğide gösterirler miki yaw bilen varmı ?

Kizlar cuma gunu e bebeke gittim orada molfix yeni dogan seti diye bir koli hazirlamis icinde 1 paket 44 adet 1 numara yeni dogan bezi 1paket 54 adet 2 numara bez 2 paket islak mendil 10 tane alt acma örtusu ve 2 adet kadin mesane pedi vardi fiyati 40tl idi bana cok uygun geldi ben oglumda da molfix ten cok memnundum bunda da kullanacagim icin aldim hemen ilgilenen olursa gayet guzel.

Evim evim guzel evim.....Iyi geceler kizlar nihayet evime geldim gerçekten de insanin solugu evinde cikiyormus gezmek tozmak guzel ama artik ben cok cabuk yoruluyorum sanki yolu arabayla degilde yuruyerek gelmisim.

Hoşgeldin evine canım, güzel tatil yaptın maşallah. Artık evin keyfini çıkarma zamanı.. Biz de yarın sabah 1 haftalık tatile gidiyoruz. Bu sıcaklarda biraz deniz-havuz yapıp ferahlayalım bakalım. Bir aksilik olmadan gider geliriz inşallah. Gebelik haftası büyüyünce insan ister istemez tedirgin oluyor.

Ben de kraft düşünüyordum ama bir arkadasim israrla maxima swing otomatik sallanan park yatak tavsiye etti. Üst kismi beşik seklinde ve otomatik sallaniyor. Çok memnun kalmis. Su anda hepsiburadada indirimde. Ben onu alacak gibiyim. Sadece rengi kafama takilan. Linkini gönderiyorum.

http://www.hepsiburada.com/liste/ma...aspx?productId=oyunpegswi&categoryId=23017045

Biz de dun yikadik. Utuledim. İnşallah saglikla güzel günlerde giyerler. Ben de cantayi bebegin deterjanindan suyla sildim.

Canim bence sakincasi yok hatta faydali. Mayasini bulsam ben de içmek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…