2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Mrb kizlar berbat bir hafta gecrdm esimin sayesnde bir hafta izin alaym kafami dinleyeym dedm rezilliklerle gecti dogum gunum evlilik yildonumum mesaji yazarkende aglayarak yazyrm esyalarmi toplayp anneme geldm bir daha gdcgmide sanmyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber

Canımmmmm;
Ne olduğunu bilmiyorum anlatılacak birşey değildir belki o yüZden ne oldu diyemeyeceğim.
Kendini üzmemeye çalış. Bebişinde üzülmesin.
Sonuçta her ne olduysa geçici.
Daimi olan şey bebeğin,sadece ona odaklanmalısın.
Kavgalar, kıZgınlıklar hep unutuluyor.
Bazen ara vermek iyi gelir bile derler.
Kendini çok bunaltmamaya üzmemeye çalış.
Sonlara geldik artık.

Canım ben değilim muhakkak biri cevap verecektir. Çünkü olduğunu hatırlıyorum.
Doktorunla değerini paylaştın mı ne dedi?
Onu merak ettim. En doğru şekilde doktorun yönlendirebilir çünkü

Cok yiprandm artk bugun piskolojiminde cok yiprandgni farkettm oglumdan bile vazgectm bugzn cildrdm artk aglamaktan cok yoruldm cok yiprandm yaptgm hicbir fedakarlik gorunmemis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tesekkur ederim canim gercekten deniz cok iyi geliyor ama havuza girme canim enfeksiyon riski olusuyor deniz kenari daha esintili oluyor inanirmisin hic bunalmadim ben hicte tedirgin olma kafa sakin olunca stres olmayinca hem sen rahat oluyorsun hem bebek rahat oluyor gez toz keyfine bak ben her aksamda sahilde yuruyus yaptim tavsiye ederim iyi tatiller canım hayirlisiyla git gel insallah.

Öyle düşünme belki biran sarfedilen sözler sana bunları hissettirmiştir.
Evlilik zaten kolay bişe değil.
Oğlundan asla asla asla asla vazgeçme bunu düşünme bunu aklına bile getirme.
Emin ol bunu hissetmiştir.
O dünyada seni karşılıksız sevecek tek varlık, sana bağımlı, sana muhtaç. Yaşaması için sana ve sevgine ihtiyacı var. Gözün döndüğü zaman aklına gelsin bunlar.
Eşinle aran düZelir düzelmez yorum yapmakta doğru değil.
Ama evladını herşeyden ayrı tut
Biraz kafanı dinleyince belki herşey düzelir.
Sakin kafayla herşeyi tartmak lazım.

Ben varim canim levetron 100 mg kullaniyorum tsh im 6.30 du simdi 1.50 lerde dahiliye uzmani duzenliyor dozlarimi k.dogumcumda her kontrolumde unutma sakin icmeyi diye tembih ediyor.Gebeligin basinda eger icmezsen düsüye sebep oluyormus bu dönemlerde erken dogum riski olusturuyormus gittigim dahiliyeci öyle dedi bence sende mutlaka bir dahiliyeci ye görün canim.

Tecrübeli anneler;
Aranızda emzirme döneminde saç boyama konusunu doktoruna danışan oldu mu?
Yada emzirme döneminde saç boyattınız mı ???

Ben varim canm 225lik eutrox kullaniyorum.hic sıkıntı yapma hemen bi endokrin uzmanina git yoksa dahiliyeciye ilac kullaniyorsan dozuni arttirir kullanmiyorsan ilac baslatir oyle panik yapilacak bir sey yok rahat ol ama ilacinada basla biran once ben hergun sabah ac karnina aliyorum ilacimi duzenli gidiyor simdilik her ay da kan verip kontrol ediyor doktrm

eskiden düzenli içiyordum canım ama hamile kalınca bıraktım. doktorum, kefirin gebelik üzerine etkileri ile ilgili bir araştırma yok bu nedenle içmeni tavsiye etmiyorum, onun yerine süt, yoğurt, peynirden al alacaklarını dedi. ama çocuk doktorumuz tavsiye ediyor küçüğe kaç yaşında başlatır bilmem ama büyük kızıma veriyorum.
ben haşimotoyum canım 25-50lik euthrox kullanıyorum. endokrin uzmanı ayarlıyor dozlarımı 2. trimester 2,5 altında olması önemli sonra yüksele bilir demişti dokturum. sen ilaç kullanıyormuydun? nekadar sürede yükselmiş böyle, doktorun ne dedi?

Allah sabır versin huzursuzluk çok zor bişey en kısa zamanda allah sıkıntını alsın eşinede hoşgörü vicdan versin hamilelikte inan üzülürsen strese girersen doğduğunda bebeğinde huzursuz oluyo lütfen onun için bu kadar yıpratma kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba sevgili anne adaylari,
Topigi uzun suredir takip ediyorum ama yorum yapma cvp yazma firsatim olmadi, bende sizler gibi eylulde insallah anne olucam.
Simdi diyorum ki, istanbulda bulunan eylul anneleri olarak bulusalim,tanisalim isterim.
Malum ortak konulamiz cok , birbirimizden ogrenecegimiz cok sey var ve insan cevresinde cok hamile arkadas bulamiyor, dertlesir sohbet ederiz...
Herkese mutlu ,sakin bir gebelik sureci diliyorum.

tatlım benm doktorum normal boyanın hamileler için olanı var bitkisel katkısı az yani organik diolar alırken ondan olur hiç bi zararı yok.dedi . Ben oryel kullandığım için boyama gibi bi şansım yok

canım hamilelerin hepsi hamilelikte tsh ı yükselio. Bu senin troid hastası olduğunu göstermez . Bütttüüüünnn hamillerde var özellikle 7aydan sonra inanılmaz yükselio ve seninkide çok yüksek bunu bil . Benmki 1.67 çıktı en son .. heee 20 günde bir baktırıorum bunuda belirteim . Çünkğ çocuğa çok zararı var . Neyse benm en son 1.67ye düştüğü halde şuan 100 mg kullanıorum hele 8.ay 9.ay tavan yapacak 100lükten devam et dedi doktorum . Eğer 8.ayında ve 5in üstündeyse 100lük kullan nasul bi doktorun var bu kadar yükselmesine izin verdi ya

Kızlar bu arad a doumdan sonra nasıl korunmayı düşünüosunuz bu beni şimdide n endişeye düşünce ye sokuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…