Mrb kizlar berbat bir hafta gecrdm esimin sayesnde bir hafta izin alaym kafami dinleyeym dedm rezilliklerle gecti dogum gunum evlilik yildonumum mesaji yazarkende aglayarak yazyrm esyalarmi toplayp anneme geldm bir daha gdcgmide sanmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
Canımmmmm;
Ne olduğunu bilmiyorum anlatılacak birşey değildir belki o yüZden ne oldu diyemeyeceğim.
Kendini üzmemeye çalış. Bebişinde üzülmesin.
Sonuçta her ne olduysa geçici.
Daimi olan şey bebeğin,sadece ona odaklanmalısın.
Kavgalar, kıZgınlıklar hep unutuluyor.
Bazen ara vermek iyi gelir bile derler.
Kendini çok bunaltmamaya üzmemeye çalış.
Sonlara geldik artık.
Hoşgeldin evine canım, güzel tatil yaptın maşallah. Artık evin keyfini çıkarma zamanı.. Biz de yarın sabah 1 haftalık tatile gidiyoruz. Bu sıcaklarda biraz deniz-havuz yapıp ferahlayalım bakalım. Bir aksilik olmadan gider geliriz inşallah. Gebelik haftası büyüyünce insan ister istemez tedirgin oluyor.
Cok yiprandm artk bugun piskolojiminde cok yiprandgni farkettm oglumdan bile vazgectm bugzn cildrdm artk aglamaktan cok yoruldm cok yiprandm yaptgm hicbir fedakarlik gorunmemis
Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
eskiden düzenli içiyordum canım ama hamile kalınca bıraktım. doktorum, kefirin gebelik üzerine etkileri ile ilgili bir araştırma yok bu nedenle içmeni tavsiye etmiyorum, onun yerine süt, yoğurt, peynirden al alacaklarını dedi. ama çocuk doktorumuz tavsiye ediyor küçüğe kaç yaşında başlatır bilmem ama büyük kızıma veriyorum.Mutlu pazarlar bizde bugün beşiğimizi aldık. Tercihimizi Sultan beşik modelden yana kullandık. Yarın gelıp kurulacak ınsallah.
Şimdilik bir pakette molfıx yenıdogan aldık. Prıma yoktu.
Ben birde bişey soracağım kızlar kafir içiyormusunuz? İçmekte bir sakınca var mı?
ben haşimotoyum canım 25-50lik euthrox kullanıyorum. endokrin uzmanı ayarlıyor dozlarımı 2. trimester 2,5 altında olması önemli sonra yüksele bilir demişti dokturum. sen ilaç kullanıyormuydun? nekadar sürede yükselmiş böyle, doktorun ne dedi?Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
Mutlu pazarlar Hamiş arkadaşlarım park yatak konusunda karasız kaldım.. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum
Allah sabır versin huzursuzluk çok zor bişey en kısa zamanda allah sıkıntını alsın eşinede hoşgörü vicdan versin hamilelikte inan üzülürsen strese girersen doğduğunda bebeğinde huzursuz oluyo lütfen onun için bu kadar yıpratma kendiniMrb kizlar berbat bir hafta gecrdm esimin sayesnde bir hafta izin alaym kafami dinleyeym dedm rezilliklerle gecti dogum gunum evlilik yildonumum mesaji yazarkende aglayarak yazyrm esyalarmi toplayp anneme geldm bir daha gdcgmide sanmyrm
tatlım benm doktorum normal boyanın hamileler için olanı var bitkisel katkısı az yani organik diolar alırken ondan olur hiç bi zararı yok.dedi . Ben oryel kullandığım için boyama gibi bi şansım yok
canım hamilelerin hepsi hamilelikte tsh ı yükselio. Bu senin troid hastası olduğunu göstermez . Bütttüüüünnn hamillerde var özellikle 7aydan sonra inanılmaz yükselio ve seninkide çok yüksek bunu bil . Benmki 1.67 çıktı en son .. heee 20 günde bir baktırıorum bunuda belirteim . Çünkğ çocuğa çok zararı var . Neyse benm en son 1.67ye düştüğü halde şuan 100 mg kullanıorum hele 8.ay 9.ay tavan yapacak 100lükten devam et dedi doktorum . Eğer 8.ayında ve 5in üstündeyse 100lük kullan nasul bi doktorun var bu kadar yükselmesine izin verdi yaSelam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?