günaydın anneler..
güzel bi hafta geçirelim hep birlikte
Kızlar bu arad a doumdan sonra nasıl korunmayı düşünüosunuz bu beni şimdide n endişeye düşünce ye sokuo
Mrb kizlar berbat bir hafta gecrdm esimin sayesnde bir hafta izin alaym kafami dinleyeym dedm rezilliklerle gecti dogum gunum evlilik yildonumum mesaji yazarkende aglayarak yazyrm esyalarmi toplayp anneme geldm bir daha gdcgmide sanmyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle düşünme belki biran sarfedilen sözler sana bunları hissettirmiştir.
Evlilik zaten kolay bişe değil.
Oğlundan asla asla asla asla vazgeçme bunu düşünme bunu aklına bile getirme.
Emin ol bunu hissetmiştir.
O dünyada seni karşılıksız sevecek tek varlık, sana bağımlı, sana muhtaç. Yaşaması için sana ve sevgine ihtiyacı var. Gözün döndüğü zaman aklına gelsin bunlar.
Eşinle aran düZelir düzelmez yorum yapmakta doğru değil.
Ama evladını herşeyden ayrı tut
Biraz kafanı dinleyince belki herşey düzelir.
Sakin kafayla herşeyi tartmak lazım.
Bence mantikli yika tabi sonucta elimize gecene kadar nelerlerden geciyor
Çok iyi düşünmüşsün canım sonuçta eve gelene kadar kaç kişinin elinden geçiyor.ben daha almadım nasıl bişey alacağıma da karar vermedim henüz ama alınca yikarim..
bence yıkamak gerekir canım..özenle yıkadığımız tertemiz giysileri temiz bi çantaya koymak gerek bence..ben de yıkıcam.
Canım bende yıkayacağım.
Nerelerde sürünüyo elimize gelene kadar.
En iyisi yıkamak...
koca puseti nasıl yıkadın kız?:) banyoya sokup baya üstüne su döke döke mi yıkadın?tabkide yıkıcn tatlım ben puseti kanguruyuda yıkadm
eşimin korunmasını sağlamayı düşünüyorum ben şahsen. eve temizlik için yardıma gelen birisi var, o süt korur nasılsa diye düşünüp en başta korunmamış, bebeği 2 aylık iken yeniden hamile kalmış, iki çocugunun arası 11 ay:)Kızlar bu arad a doumdan sonra nasıl korunmayı düşünüosunuz bu beni şimdide n endişeye düşünce ye sokuo
biz de bundan aldık:) biraz büyük oldu gibi geldi 70e 120 ama olsun:)Biz tavsiyeyle kraftın calipso modelini aldık. 5 yaşına kadar kullanılabiliyorumuş.
http://www.picabo.com.tr/kraft-calipso-oyun-parki-70x120-cm-kirmizi
dur bi sakinleş önce, biraz zaman geçsin olayların üzerinden, sen kendini mahfetme, bebeğine yazık, senin o üzüntüyle salgıladığın bütün hormanlar ona geçiyo biliyosun, ama üzülmemen imkansız tabi, kafanı dağıtacak şeyler yap biraz birkaç gün, sonra sakinleşince oturur düşünürsün ne yapacağını. kesin kararlar verip net cümleler kurma bu aşamada bence. dualarım seninle olacak...Mrb kizlar berbat bir hafta gecrdm esimin sayesnde bir hafta izin alaym kafami dinleyeym dedm rezilliklerle gecti dogum gunum evlilik yildonumum mesaji yazarkende aglayarak yazyrm esyalarmi toplayp anneme geldm bir daha gdcgmide sanmyrm
Evet aynen oyle oglum herseyden ustun herkesten ama dun cok agladm yemek yedirene kadr annemler mahvoldular.esimin bir senedrki hareketleri dinlenemem uyuyamam hep bir yerlere gitmek zorundaym hep insanlari mutlu etmke zorundaym ama ben diyemme dinlenmem lazm hastaym
canım benimm ne oldu?
süpersiniz kızlar dünkü yorumlarınızdan sonra bi güzel suya bastırdım yıkadım içini dışını da süngerle ovaladık biraz ohh mis gibi oldu:)
koca puseti nasıl yıkadın kız?:) banyoya sokup baya üstüne su döke döke mi yıkadın?
eşimin korunmasını sağlamayı düşünüyorum ben şahsen. eve temizlik için yardıma gelen birisi var, o süt korur nasılsa diye düşünüp en başta korunmamış, bebeği 2 aylık iken yeniden hamile kalmış, iki çocugunun arası 11 ay:)
biz de bundan aldık:) biraz büyük oldu gibi geldi 70e 120 ama olsun:)
dur bi sakinleş önce, biraz zaman geçsin olayların üzerinden, sen kendini mahfetme, bebeğine yazık, senin o üzüntüyle salgıladığın bütün hormanlar ona geçiyo biliyosun, ama üzülmemen imkansız tabi, kafanı dağıtacak şeyler yap biraz birkaç gün, sonra sakinleşince oturur düşünürsün ne yapacağını. kesin kararlar verip net cümleler kurma bu aşamada bence. dualarım seninle olacak...
Tecrübeli anneler;
Aranızda emzirme döneminde saç boyama konusunu doktoruna danışan oldu mu?
Yada emzirme döneminde saç boyattınız mı ???
Canin benim dr um kanitlanmis negatif hicbisey yok ama yine de boyatmamandan yanayim dedi..ama arkadasimin doktoru bayan hem hamileyken hem de emzirirken boyatmis ve kendisine de boyatabilecegini soylemisti..ben hamileligimde boyattim emzirirken de 4-5.aylardan sonra yine boyatirim sanirim cunku psikolojim bozuluyor onlerde beyazlarim var biraz(
Tecrübeli anneler;
Aranızda emzirme döneminde saç boyama konusunu doktoruna danışan oldu mu?
Yada emzirme döneminde saç boyattınız mı ???
Günaydınnnnn
Güzel bir hafta olsun.
Sakin, huzurlu bir hafta.
Dinlenelim ymeklerimiz aksamasın.
Biz iyi olalım ki bebişlerde büyüsübn bi güzel..,
Ohhhh maş
Kızlar bu arad a doumdan sonra nasıl korunmayı düşünüosunuz bu beni şimdide n endişeye düşünce ye sokuo
Slm kızlar...Şimdi uykudan ağlayarak ve titreyerek uyandım. Yakın zamanın bir maneviyat önderini rüyamda gördüm. Tam düşünüyorum çocuğun adını babamın adı mı koysak uff falan diye. Yoluma çıkıp bana Hüseyin iyi mi diye biraz kızgın bir şekilde soruyor. Çığlık atıp yere düşüyorum heybetinden. Millet geliyor ama O gitmiş. İşin garip tarafı ben bir yere bağlı değilim ama babamın bağlı olduğu yerdeki önderin ya kendisi ya babası tam secemedim. Ruyada görülen ismi koymak gerekiyor değil mi? Eşimi ikna etmem lazım da. Yorumlarinizi bekliyorum
Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
Selam arkadaslar aranizda troid hastasi olan varmi hipotroidi varsa msjma cevap verirse cok sevinirim benim var ve en son olcumumde baya yukeslmis enson 2 30 simdi 5.400 olmus tshm korkuyorum bebege bi zarar gelir diye internetin butun yazilarini okudum yinde tedirginim allah hepinize saglikli dogumlar versin bebeklerinizle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?