2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
günaydın anneler..
güzel bi hafta geçirelim hep birlikte

Günaydın canım, günaydın arkadaşlar. İş anlamında çok yogun bir haftaya adım atmış bulunuyorum. Bana dua edin bu haftadan alnımın akıyla işlerimi temize çekebilmiş olarak çıkayım nolur.

Çalışmayı seven biriyim ama hele hele bikaç haftadır aklım sadece kızımda hamileliğimde ve dogumda işe bir trülü aklımı vermeiyorum işlerden beklenen verimi gösteremiyorum ve biriktikçe biriken yıgınlar arasında kalıyorum strese giriyorum. İnşallah bu hafta hepsini halledicem umarım, inşallah :)))

canım benimm ne oldu?

Evet aynen oyle oglum herseyden ustun herkesten ama dun cok agladm yemek yedirene kadr annemler mahvoldular.esimin bir senedrki hareketleri dinlenemem uyuyamam hep bir yerlere gitmek zorundaym hep insanlari mutlu etmke zorundaym ama ben diyemme dinlenmem lazm hastaym

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bence mantikli yika tabi sonucta elimize gecene kadar nelerlerden geciyor

Çok iyi düşünmüşsün canım sonuçta eve gelene kadar kaç kişinin elinden geçiyor.ben daha almadım nasıl bişey alacağıma da karar vermedim henüz ama alınca yikarim..

bence yıkamak gerekir canım..özenle yıkadığımız tertemiz giysileri temiz bi çantaya koymak gerek bence..ben de yıkıcam.

Canım bende yıkayacağım.
Nerelerde sürünüyo elimize gelene kadar.
En iyisi yıkamak...

süpersiniz kızlar dünkü yorumlarınızdan sonra bi güzel suya bastırdım yıkadım içini dışını da süngerle ovaladık biraz ohh mis gibi oldu:)

tabkide yıkıcn tatlım ben puseti kanguruyuda yıkadm
koca puseti nasıl yıkadın kız?:) banyoya sokup baya üstüne su döke döke mi yıkadın?

Kızlar bu arad a doumdan sonra nasıl korunmayı düşünüosunuz bu beni şimdide n endişeye düşünce ye sokuo
eşimin korunmasını sağlamayı düşünüyorum ben şahsen. eve temizlik için yardıma gelen birisi var, o süt korur nasılsa diye düşünüp en başta korunmamış, bebeği 2 aylık iken yeniden hamile kalmış, iki çocugunun arası 11 ay:)
Biz tavsiyeyle kraftın calipso modelini aldık. 5 yaşına kadar kullanılabiliyorumuş.
http://www.picabo.com.tr/kraft-calipso-oyun-parki-70x120-cm-kirmizi
biz de bundan aldık:) biraz büyük oldu gibi geldi 70e 120 ama olsun:)

dur bi sakinleş önce, biraz zaman geçsin olayların üzerinden, sen kendini mahfetme, bebeğine yazık, senin o üzüntüyle salgıladığın bütün hormanlar ona geçiyo biliyosun, ama üzülmemen imkansız tabi, kafanı dağıtacak şeyler yap biraz birkaç gün, sonra sakinleşince oturur düşünürsün ne yapacağını. kesin kararlar verip net cümleler kurma bu aşamada bence. dualarım seninle olacak...

Allahmda oglumu insallh bagslar bana cocuk dun cok yiprandi ben her uzuldgnu duaundukce daha uzuldm oglum benm yasama kaynagm allahimin bana en buyuk hediyesi ona sahip olabilmek icin cok ugrastm

canım benimm ne oldu?

Esimin davranslari canm yoruldm artk bir hafta dinlrneym dedm adam anlamyr bir hafta boynca dinlendnmi diye sor sancm tutmasna ragmen halen beni bir yerlere goturme derdinde birilerini mutlu etme derdindi ama karim nasl oglum nasl drdi yok persembe gunu dogum yapyrm sandm abar topar doktora gttk yalanci dogum saancisi dedi bol bol ama ben daha hastaneden cikmadan adam bana hadi suraya gdlm diyr ben hergun kirk bes dakika yol git gel yollar berbat ama esini cocugunu dusunen yok oglum zaten iri bir bebek masallh baskisi daha cok olyr bir haftada butun yemek duzenim kaybldu dogru durust beslenemedm ben kendi kendime dikkat edyrm ogluma esimi hep disarda iyi ilgili bir adam gstrdm o da benim tepeme edyr iste

Ben bir senedr cekyrm canm bu yeni olan bisey degl.ben bit senedr hep baaka insanlar icn yasadm hep insanlar mtlu olsn hep ezildm evlilik bitmez ama ben eskisi gibi olmaycgm kesn cocuguna bile deger vermyrsa ben ne yapym bu adami

Günaydınnnnn

Güzel bir hafta olsun.
Sakin, huzurlu bir hafta.
Dinlenelim ymeklerimiz aksamasın.
Biz iyi olalım ki bebişlerde büyüsübn bi güzel..,
Ohhhh maş

Tecrübeli anneler;
Aranızda emzirme döneminde saç boyama konusunu doktoruna danışan oldu mu?
Yada emzirme döneminde saç boyattınız mı ???

Canin benim dr um kanitlanmis negatif hicbisey yok ama yine de boyatmamandan yanayim dedi..ama arkadasimin doktoru bayan hem hamileyken hem de emzirirken boyatmis ve kendisine de boyatabilecegini soylemisti..ben hamileligimde boyattim emzirirken de 4-5.aylardan sonra yine boyatirim sanirim cunku psikolojim bozuluyor onlerde beyazlarim var biraz(

Son düzenleme:

benimde çok beyazım var.
şuan zaten yarıya indiler.

Tecrübeli anneler;
Aranızda emzirme döneminde saç boyama konusunu doktoruna danışan oldu mu?
Yada emzirme döneminde saç boyattınız mı ???

Ben boyatmistim canim bisey olmaz ki emzirme döneminde sadece hamileyken boyatmiyorum ben kokusu kimyasalligi falan diye oglumda 15 gun olmustu dogum yapali boyatmistim.

Günaydınnnnn

Güzel bir hafta olsun.
Sakin, huzurlu bir hafta.
Dinlenelim ymeklerimiz aksamasın.
Biz iyi olalım ki bebişlerde büyüsübn bi güzel..,
Ohhhh maş

Günaydın,evet agrısız sızısız cabuk gecen bi hafta olsun pazartesi pazartesi bunu diliyorum.
oglen kızımı gormeye gitcez heyecanlıyım.
zaten deli gibi hareket ediyo içimde,şaşkınlıkla izliyorum

bayanlar günaydın

çalışan anne adayları için 32.haftada biliyosunuz dogum oncesi izin hakkımızı (8 hafta) elde ediyoruz.dogum oncesi 5 haftayı dogum sonrasına aktarabiliyoruz.bunun icin doktorumuzun calısabilir raporu vermesi gerekiyor.haberi olmayan varsa takip etsin.cocuk dogduktan sonra bir gun bile nasıl onemli olacak hepimiz biliyoruz ..

ben bugun almaya gidiyorum da aklıma geldi yazayım dedim..iyi haftalar herkesee

Canım, rüyada görülen ismi koymak diye bir zorunluluk yok. İslami sitelerden araştırırsan koyabilirsin. Sen koymak için eşini ikna etmeye sebep arıyorsan bilemem tabi

canım bende de haşimato tiroidi var..ben her ay duzenli kan verip tsh t3 ve t4 ümü kontrol ettiriyorum.ilaç filan kullanmadım ama iyi takip gerektiriyo.bence doktorunla acil görüş.gebeligin son uc ayında 3 ya da 3 bucuga kadar yukselmesi normal diye biliyorum.ama seninki aşırı yükselmiş.ve hep kontrol ettir.istersen hemen git bi daha ölçtür.önemli çünkü panikletmek istemem ama için rahatlar

tatlım ben 8 senedir tiroid ile boğuşuyorum. hipotiroidi ile başlayıp hashimatoya yükselenlerdenim.
125'lik levotiron kullanıyordum, hamilelik sonrası 150'ye çıkartıldı. sanırım sen de ilaç kullanıyorsun. bebek için ilacın dozu ayarlandıktan sonra korkmana gerek yok, aksine ilaç kullanmamak daha zararlı. önemli olan dozun bir an önce ayarlanması. endokrincinle görüşmen korkularını azaltır diye düşünüyorum..
öpüyorum,

Günaydınlaaar,

1 haftalık tatil sonrası kürkçü dükkanına dönmüş bulunuyorum. işimi özlememişim ama evimi çok özlemişim :)
tatilimin son günü bel ağrım başladı sağ ayağımı kaldırdığım anda bir nokta var çok fena acıyor..yarın doktor kontrolümüz var, bakalım ne diyecek. bu arada geçmişi pek okuyamadım, umarım herkesin sağlık sıhhati yerindedir.
sevgilerimle,
ii haftalar dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…