2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

canım sakinleş. Evet kolay değildir tahmin ediyorum ama şimdi bunun stresini yapacak zamanda değilsin. Hele bir kucağına al cocugunu o zaman düşünürsün ne yapacağını. Bebeğini üzme kendini hiiiiç üzme

indirimli gornuyo alsam mı ben de?internetten alabilirim ben yasadıgım yerde yok.ıslak mendili sensitive diye geciyo galiba? iyi mi ki bunlar? kanserojen diyolar korkuyorum unibaby mi ne iyiymiş?insan kendi için titizlenmiyo da onun icin valla arastırıyorum cok napim elimde diil :44::44::44:

Mutlu pazarlar Hamiş arkadaşlarım park yatak konusunda karasız kaldım.. Sizlerden bu konuda yardım istiyorum

herkes kraft calipso yazmıs cevap olarak ama bende de o var canım bana gorumcem hediye etti..iyi oldugunu duydum ben de

canım sakin ol önce bi..can sıkıcı seyler olmus muhtemelen ama bi kafanı topla..üzme kendini oyle hemen..erkekler genel anlamda odundurlar biraz zaten
sen bebeğini düşün

canım bu süreçte zaten biz hormonların etkısyle altustuz. havalar sıcak. bedenen ve ruhen gergınız...
bunları erkekler anlamıyor... bizde daha fazla anlayıs ıstıyoruz ama olmuyor işte.. onlar farklı pencereden bakıyor...
evet hamıle olmak muhtesem bır bedeb degısmı.. ama tum kadınların hamıle olma özellıgınden erkeklere normal bır dongu gıbı gelıyor... cunku kadınların dogasında hamıle olmak var. ve bunda sıkıntı yok.....onlara göre...
ouzden sen de kendını yıpratmamaya calıs... bu böyle işete...

Sakinlestm canm ama icm halen almyr benimde cekecegim cilem varma dmekki ama oglum icin cabalyrm oglm ivin yasyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

peki bunun kanundaki dayanağı nerdeymiş canım ya... en azından o maddeyi gösterelim de kesilmesin yasal iznimiz çünkü ksicez 5 gününnü dediler...

canım sanırım her kurum kafasına gore ış yapıo dmk yı bı oku
sonuçta yıllık ızın her ne olursa olsun senın yasal hakkın,

Sakinlestm canm ama icm halen almyr benimde cekecegim cilem varma dmekki ama oglum icin cabalyrm oglm ivin yasyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Olur böyle şeyler evliliklerde ilk üç yıl böyle biraz anlaşmazlıklar olur sonra giderek rayına oturuyor herşey kimsenin seni sen kadar düşünmesini bekleme sen kendini düşün ve değer ver canım üzme kendini de oğlunu da olur mu herşey yoluna girer erkekler ne yazıkki bizim kadar ince düşünce yapısında değil kafanı dinle güzel şeyler düşün oğlunu inş onunla geçireceğin güzel vakitleri düşün rahatlat kendini

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben cok berbat bı hafta sonu gecırdım
farkında olmadan son tuketım tarıhı gecmış specıal k yemısım
cok fena bı karın agırısyla gece uyandım ve cok afedersınız ıshaldım
apar topar acıle gıttık
bebeışıme bışey oldu dıye cok korktum
ole cok ağrım wardı kı ben doğum sancısı sandım
doğum sancısının nasıl oldugunuda bılmıorum tabı
benı heemen nst ye bağladılar allaha sukur sıfır sancı cıktı
kalp atışlarıda wardı bebegımın
ordan enfeksiyona yonlendırdler
cok kotu bı geceydı
cok dıkkat edın yedıgınıze arkadaslar

çokk geçmiş olsun canımmmmmm

çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edelim valla benim de pek tarihlere bakma huyum yoktur korkarım böyle şeylerden. Allah korusun bebişini

Geçmiş olsun cnm

Cuma akşam san beri hastanedeyim idrarda protein yüksek ve tansiyon düzensiz. Prekreamsy yani gebelik zehirlenmesi teşhisi kesinleşti. Takip altındayı ama dün gece doğuma alacaklardı neredeyse... Önce normal doğumu zorluycak sonra sezeryan olmazsa o kadar şaşkınımki hiç bir sorunum yoktu nasıl bu durumdayım algılayamıyorum. Bana dua edin bebeğim daha çok küçük biraz daha kalsın benimle tabi zarar görmeden 😭😭😭😭😭😭

Dualarımız seninle cnm inş vaktinde sağlıkla gelir yavrun Allah yardımcınız olsun inş herşey güzel olacak üzme kendini etkilenmesin bebeğinde

canım çok üzüldüm inşallah ikinizde sağlıklı bir şekilde kurtulursunuz bu durumdan peki ne şikayetle gittin hastaneye gebelik zehirlenmesini ilk defa duyuyorumda ben ??

canım çok geçmiş olsun.
Sakin olmaya çalış.
Senin ve bebeğin sağlığını tehlikeye sokmayacak şekilde doktorlar müdahale edeceklerdir zaten.
Sen sakin olacaksın ki tansiyonun yükselmesin.

Senin ve bebeğin için dua edeceğim.

canım çok geçmiş olsun
dikkat et cnm.

canım geçmiş olsun. Sakin ol herşey yoluna girecek bebişlerimiz bizim düşündüğümüzden daha güçlüler. Sımsıkı tutunacak sana. Yeter ki sen moralini yüksek tut canım benim.

Gunaydin arkadaslar kusura bakmayin bircok arkadas ismini sayamadigim msjma cevap vermis tek tek alintilayamiyorum burdan yaziyorum umarim okursunuz herkese cok tesekkur ediyorum .ben sekiz yildir troid hastasiyim ve en son 175 euhrtrox kullanyordum bende anLamadim stresten mi neden ise bukadar yukselmis endokrolji dr na gittim ve aile dr yla surekli gidip geliyorm ikisi degerlendirip bana biseyler soyluyorlar simdi yine kan vermeye gititm suanda 175 mg hap aliyrm bitane daha hapi dorde bolup bi bolumun u ekstra aliyorum bende korkuyorum insallh bebege bi zarar gelmez zaten kasilmalarimda oluyor erken dogum riskide var bunun yaninda daha once de yazmistim kasinti deli etti beni bide carpinti cok zor geciriyorum lutfen bu konuda bilgilendir ben zaten hep okuyorum beninle ayni durumda olanlar paylasirsa cok sevinirim tekrar tesekkurler

Gecmis olsun canım. Allah seni ve bebeğini korusun.dua ediyoruz senin icin hersey güzel olacak insallah."daha fazla üzülüp moralini bozma emin ellerdesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…