Gunaydin arkadaslar kusura bakmayin bircok arkadas ismini sayamadigim msjma cevap vermis tek tek alintilayamiyorum burdan yaziyorum umarim okursunuz herkese cok tesekkur ediyorum .ben sekiz yildir troid hastasiyim ve en son 175 euhrtrox kullanyordum bende anLamadim stresten mi neden ise bukadar yukselmis endokrolji dr na gittim ve aile dr yla surekli gidip geliyorm ikisi degerlendirip bana biseyler soyluyorlar simdi yine kan vermeye gititm suanda 175 mg hap aliyrm bitane daha hapi dorde bolup bi bolumun u ekstra aliyorum bende korkuyorum insallh bebege bi zarar gelmez zaten kasilmalarimda oluyor erken dogum riskide var bunun yaninda daha once de yazmistim kasinti deli etti beni bide carpinti cok zor geciriyorum lutfen bu konuda bilgilendir ben zaten hep okuyorum beninle ayni durumda olanlar paylasirsa cok sevinirim tekrar tesekkurler
benimde çok beyazım var.
şuan zaten yarıya indiler.
günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben cok berbat bı hafta sonu gecırdım
farkında olmadan son tuketım tarıhı gecmış specıal k yemısım
cok fena bı karın agırısyla gece uyandım ve cok afedersınız ıshaldım
apar topar acıle gıttık
bebeışıme bışey oldu dıye cok korktum
ole cok ağrım wardı kı ben doğum sancısı sandım
doğum sancısının nasıl oldugunuda bılmıorum tabı
benı heemen nst ye bağladılar allaha sukur sıfır sancı cıktı
kalp atışlarıda wardı bebegımın
ordan enfeksiyona yonlendırdler
cok kotu bı geceydı
cok dıkkat edın yedıgınıze arkadaslar
Hiç bir sıkıntım yoktu yüksek tansiyon çıkmaya başladı aniden son bir haftadır geçtiğimiz perşembeden bu yana idrarda protein çıkıyor gece doğuma alacaklardı itiraz ettim başka hastaneye yattım ama burasıda ani tansiyon değişikliklerinde bizde aynı müdahaleyi yapıcaz dedi doğum, olmazsa da sezeryan. Protein atılımı bebeğin beslenmesine engel olacak tansiyon durumu birçok risk doğuruyor bebek ve benim için. Hiç bçböyl bir duruma hazırlıklı değildim. V bebeğimin giyecek kıyafeti bile yok daha.😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hiç bir sıkıntım yoktu yüksek tansiyon çıkmaya başladı aniden son bir haftadır geçtiğimiz perşembeden bu yana idrarda protein çıkıyor gece doğuma alacaklardı itiraz ettim başka hastaneye yattım ama burasıda ani tansiyon değişikliklerinde bizde aynı müdahaleyi yapıcaz dedi doğum, olmazsa da sezeryan. Protein atılımı bebeğin beslenmesine engel olacak tansiyon durumu birçok risk doğuruyor bebek ve benim için. Hiç bçböyl bir duruma hazırlıklı değildim. V bebeğimin giyecek kıyafeti bile yok daha.😭
Merhaba cnm bende 1 yıldır ilaç kullanıyorum.Herhagibir şikayetim yok tsh yüksekliğinden içiyorum..Hamileliğimden önce 75 mg levo.. kullanıyodum.Hamileliğimi öğrendiğimde hemen dr uma gittim 150 mg a çıkarddı dozajı.Şimdi 25 günde bir ayrıca bu dr uma gidiyorum..Gerekli düzenlemeleri yapıyo..hamileyken 150 oldu ilk önce ,175 derken 200 mg kullanıyorum şimdi.Bebeğe zararı olacağını düşünme hiç.Aksine hapı kullanmadığımız zaman sorun olur..İstirahat et elinden geldikçe sana iyi gelecektir
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Cuma akşam san beri hastanedeyim idrarda protein yüksek ve tansiyon düzensiz. Prekreamsy yani gebelik zehirlenmesi teşhisi kesinleşti. Takip altındayı ama dün gece doğuma alacaklardı neredeyse... Önce normal doğumu zorluycak sonra sezeryan olmazsa o kadar şaşkınımki hiç bir sorunum yoktu nasıl bu durumdayım algılayamıyorum. Bana dua edin bebeğim daha çok küçük biraz daha kalsın benimle tabi zarar görmeden 😭😭😭😭😭😭
Sakinlestm canm ama icm halen almyr benimde cekecegim cilem varma dmekki ama oglum icin cabalyrm oglm ivin yasyrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cuma akşam san beri hastanedeyim idrarda protein yüksek ve tansiyon düzensiz. Prekreamsy yani gebelik zehirlenmesi teşhisi kesinleşti. Takip altındayı ama dün gece doğuma alacaklardı neredeyse... Önce normal doğumu zorluycak sonra sezeryan olmazsa o kadar şaşkınımki hiç bir sorunum yoktu nasıl bu durumdayım algılayamıyorum. Bana dua edin bebeğim daha çok küçük biraz daha kalsın benimle tabi zarar görmeden 😭😭😭😭😭😭
Ben kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum hep uymak goz kapaklarimda cok agirlasmis sisimisler ben benim enson tshm 5.600 du seninki nekadar? yuksek aliyorsun sende ilaci benim gibi bi zarari olmaz degilmi bu deger bu arada 32 haftalik oldum sen nekadar sin cunku hamilelik ilerledikce dahada bi yukseliyor ben okadar cok sormak istedigim sey oluyor daha dili ogrenemedigim icin soramiyorum arda bi paylasirsan sevinirim
benimde çok beyazım var.
şuan zaten yarıya indiler.
indirimli gornuyo alsam mı ben de?internetten alabilirim ben yasadıgım yerde yok.ıslak mendili sensitive diye geciyo galiba? iyi mi ki bunlar? kanserojen diyolar korkuyorum unibaby mi ne iyiymiş?insan kendi için titizlenmiyo da onun icin valla arastırıyorum cok napim elimde diil :44::44::44:
herkes kraft calipso yazmıs cevap olarak ama bende de o var canımbana gorumcem hediye etti..iyi oldugunu duydum ben de
canım sakin ol önce bi..can sıkıcı seyler olmus muhtemelen ama bi kafanı topla..üzme kendini oyle hemen..erkekler genel anlamda odundurlar biraz zaten
sen bebeğini düşün
Merhaba cnm bende 1 yıldır ilaç kullanıyorum.Herhagibir şikayetim yok tsh yüksekliğinden içiyorum..Hamileliğimden önce 75 mg levo.. kullanıyodum.Hamileliğimi öğrendiğimde hemen dr uma gittim 150 mg a çıkarddı dozajı.Şimdi 25 günde bir ayrıca bu dr uma gidiyorum..Gerekli düzenlemeleri yapıyo..hamileyken 150 oldu ilk önce ,175 derken 200 mg kullanıyorum şimdi.Bebeğe zararı olacağını düşünme hiç.Aksine hapı kullanmadığımız zaman sorun olur..İstirahat et elinden geldikçe sana iyi gelecektir
Tabi yorgunluk tiroidlerden kaynaklandığı gibi artık ağırlaştık ondanda olabilir.Ben 30 haftalık oldum.Hamilelikte dozaj yükseldiğinden 1-2 arasında değişiyor değerim.hamileliğin ileri evresine doğru artacağını düşünerek dr um değerler normal olsada artırıyor arada..Şükür yükselmiyor.Ama tsh 5 lerde seyrediyorsa dr un dozajı artırması lazım gibi geldi bana.Bugüne kadar bu ilacı almanın zararı olmadığını duymadım.Dediğim gibi kullanmaman zarar.Hormonlarımız düzensiz ve bu ilaç hormonlarımızı düzenliyor
hiç bir sıkıntım yoktu yüksek tansiyon çıkmaya başladı aniden son bir haftadır geçtiğimiz perşembeden bu yana idrarda protein çıkıyor gece doğuma alacaklardı itiraz ettim başka hastaneye yattım ama burasıda ani tansiyon değişikliklerinde bizde aynı müdahaleyi yapıcaz dedi doğum, olmazsa da sezeryan. Protein atılımı bebeğin beslenmesine engel olacak tansiyon durumu birçok risk doğuruyor bebek ve benim için. Hiç bçböyl bir duruma hazırlıklı değildim. V bebeğimin giyecek kıyafeti bile yok daha.😭
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Slm kızlar...Şimdi uykudan ağlayarak ve titreyerek uyandım. Yakın zamanın bir maneviyat önderini rüyamda gördüm. Tam düşünüyorum çocuğun adını babamın adı mı koysak uff falan diye. Yoluma çıkıp bana Hüseyin iyi mi diye biraz kızgın bir şekilde soruyor. Çığlık atıp yere düşüyorum heybetinden. Millet geliyor ama O gitmiş. İşin garip tarafı ben bir yere bağlı değilim ama babamın bağlı olduğu yerdeki önderin ya kendisi ya babası tam secemedim. Ruyada görülen ismi koymak gerekiyor değil mi? Eşimi ikna etmem lazım da. Yorumlarinizi bekliyorum
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?