2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Hiç bir sıkıntım yoktu yüksek tansiyon çıkmaya başladı aniden son bir haftadır geçtiğimiz perşembeden bu yana idrarda protein çıkıyor gece doğuma alacaklardı itiraz ettim başka hastaneye yattım ama burasıda ani tansiyon değişikliklerinde bizde aynı müdahaleyi yapıcaz dedi doğum, olmazsa da sezeryan. Protein atılımı bebeğin beslenmesine engel olacak tansiyon durumu birçok risk doğuruyor bebek ve benim için. Hiç bçböyl bir duruma hazırlıklı değildim. V bebeğimin giyecek kıyafeti bile yok daha.😭

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba cnm bende 1 yıldır ilaç kullanıyorum.Herhagibir şikayetim yok tsh yüksekliğinden içiyorum..Hamileliğimden önce 75 mg levo.. kullanıyodum.Hamileliğimi öğrendiğimde hemen dr uma gittim 150 mg a çıkarddı dozajı.Şimdi 25 günde bir ayrıca bu dr uma gidiyorum..Gerekli düzenlemeleri yapıyo..hamileyken 150 oldu ilk önce ,175 derken 200 mg kullanıyorum şimdi.Bebeğe zararı olacağını düşünme hiç.Aksine hapı kullanmadığımız zaman sorun olur..İstirahat et elinden geldikçe sana iyi gelecektir

Son düzenleme:
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

Cok gecmis olsun..insallah simdi daha iyisindir.

İnş canım tansiyonun normal seviyelere döner.Protein atılımını yine bişekilde serumla halledebilirler. Gerçekten insan ortada bişey yokken böyle erken doğum riskiyle karşılaşınca şok oluyor.Bende 2 hafta önce bu riskle karşılaştım ve benimde herşey hazır değildi.Şimdi şükür kv yardımıyla az bişey kaldı ama çok dikkat ediyorum kendime.İnş bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kucağımıza alırız.30. haftaya geldik inş 37 leri görürüz.Moralimizi yüksek tutmamız lazım ,çok geçmiş olsun

Canım dogum yapmam diye ısrar etme bence ikinizin icin hangisi iyiyse onu düsün.mümkünse normal dogur tabi kıyafet hepsi hallolur onları düşünme.dualarımız seninle insallah bu durumdan saglıkla çıkarsınız ikinizde.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben kendimi cok yorgun bitkin hissediyorum hep uymak goz kapaklarimda cok agirlasmis sisimisler ben benim enson tshm 5.600 du seninki nekadar? yuksek aliyorsun sende ilaci benim gibi bi zarari olmaz degilmi bu deger bu arada 32 haftalik oldum sen nekadar sin cunku hamilelik ilerledikce dahada bi yukseliyor ben okadar cok sormak istedigim sey oluyor daha dili ogrenemedigim icin soramiyorum arda bi paylasirsan sevinirim

Bitanem doktorlar kar zarar kısmını iyice düşünmeden bir işe kalkışmazlar huzursuz olma.
Umarım tansiyon ve protein kaybı işini biran önce dengeleyebilirler ama Allah korusun dengeleyemeselerde bebekler büyük artık Allah'ın izniyle hiçbişey olmadan sağlıkla doğar. Sen moralini yüksek tutmaya ve fazla heyecanlanmamaya çalış lütfen ki tansiyonun da etkilenmesin. Unutma hastanede ve güvenli ellerdesin.

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

Tatlım çok geçmiş olsun..Sancın yoksa açılmaya bişey yapmıyolar diye biliyorum.Ama suyun geldiyse bilemicem hiç:44:..Allah kolaylık versin inş.

Ay canim benim allah esirgesin allahin izniyle bisey olmaz insallah merak etme kontrol altinda tutarlar seni hadi biraz daha gayret moralini yuksek tut cok gecmis olsun dualarimiz seninle

Sakinlestm canm ama icm halen almyr benimde cekecegim cilem varma dmekki ama oglum icin cabalyrm oglm ivin yasyrm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen kendini dusunmezsen kimse dusunmuyor malesef.. yeri geliyo anne babalar bile bencil davrnabiliyorlar kaldi ki erkeklerin bicogu yapi olarak ince dusunemezler.senin kendini onemsedigin kadar o da seni onemser..umarim hersey yoluna girer.emin ol hicbir es dortdortluk deildir ne kadin ne erkek..sen simdi kendini iyi hissettirecek seylerle mesgul ol ki dogacak bebeginde daha huzurlu bir cocuk olsun. az kaldi bebis dogunca zaten hem senin hem de esinin oncelikleriniz degisecek ve tam bir aile oldugunuzu hissedeceksiniz..

Cok gecms olsn cnm insallh bebegini sag salim sekilde kucagina alirsn allahm yardmcin olsn canm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tabi yorgunluk tiroidlerden kaynaklandığı gibi artık ağırlaştık ondanda olabilir.Ben 30 haftalık oldum.Hamilelikte dozaj yükseldiğinden 1-2 arasında değişiyor değerim.hamileliğin ileri evresine doğru artacağını düşünerek dr um değerler normal olsada artırıyor arada..Şükür yükselmiyor.Ama tsh 5 lerde seyrediyorsa dr un dozajı artırması lazım gibi geldi bana.Bugüne kadar bu ilacı almanın zararı olmadığını duymadım.Dediğim gibi kullanmaman zarar.Hormonlarımız düzensiz ve bu ilaç hormonlarımızı düzenliyor

Tsh değer aralıkları alt sınır -üst sınır olarak..

Son düzenleme:
benimde çok beyazım var.
şuan zaten yarıya indiler.

Canim sac rengin koyuysa ve boyatmaya tereddut ediyorsan kina yi da dusunebilirsin..benim psijolojim bozulmustu hatta forumdada konusmustuk kinayi onermislerdi ama sacim rofleli oldugundan yapamamistim..inan ki beyazlar gidince kendini cok iyi hissediyorsun dolayisiyla bebegin de oyle hissediyordur:)

Canim ben islak mendilleri unibaby aldimda icinden cikanlar kolinin molfix bide ayri olarak ben temizleme pedi diye bisey cikmis ondan da aldim daha önce yoktu boyle seyler ben oglumda 40 gunu dolana kadar normal pamugu islatip poposunu öyle silmistim simdi böyle kare kare halinde şu goz makyaji temizlemek icin olan yuvarlak pedlerin bebek icinleri cikmis onlardan da aldim.

Sozde yukseltmis bilmiyorum bende ama cok tedirginim ve uzuluyorum tsh hemen hemen 6 bebege bi zarar gelir diye korkuyorum canim

canım sen hangi şehirdesin?

canim kafanizda belirlemediyseniz iki isim koyabilirsiniz..edini ikna etmek icin de huseyinin yanina o istedigi bisey koysun orta noktada bulusmus olursunuz tabi huseyini koymak istiyorsan....bu arada cocuklarimizda adas olucak galibabenim esim kerbelayi anlatan bi program izliyormus cok duygulanip oglum olursa adini huseyin koyucam (egr esimde razi olursa ) diye soz vermis Allah'a..acikcasi benim pek begendigim bi isim deil ama koymazsak da omur boyu basimiza gelecek her kotu seyde icimde bi soru isareti olur bu konuyu hatirlayarak..ben de huseyinin yanina kendi istedigim bi isim arayisindayim (esim ikinci ismide kendi koymak istiyor)..9 ay karnimda tasiyorum o kadar da hakkim var dimi:) gerci ilk oglumun adini da ben koymustum

Gecmis olsun ve hayirli olsun suyun gelmis ise ve 4 cm acilma var ise dogum baslamis demek oluyor sancilar yoksa sunii sanci verceklerdir benimde oyle olmustu 5 cm acilma ve suyum gelmisti sonrasinda serum verdiler sancilar basladi normal dogum yaptim allah yar ve yardimcin olsun dualarim seninle bol bol dua et bu mubarek ayda guclu ol......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…