Sozde yukseltmis bilmiyorum bende ama cok tedirginim ve uzuluyorum tsh hemen hemen 6 bebege bi zarar gelir diye korkuyorum canim
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Hiç bir sıkıntım yoktu yüksek tansiyon çıkmaya başladı aniden son bir haftadır geçtiğimiz perşembeden bu yana idrarda protein çıkıyor gece doğuma alacaklardı itiraz ettim başka hastaneye yattım ama burasıda ani tansiyon değişikliklerinde bizde aynı müdahaleyi yapıcaz dedi doğum, olmazsa da sezeryan. Protein atılımı bebeğin beslenmesine engel olacak tansiyon durumu birçok risk doğuruyor bebek ve benim için. Hiç bçböyl bir duruma hazırlıklı değildim. V bebeğimin giyecek kıyafeti bile yok daha.😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yurt dışındasın cnm herhalde.Orada tsh değer aralıklarını bilmiyorum ama burada hamilelikte değerin 3 ten yüksek olmaması gerekiyor.Ama orada değer aralığı kaç bilmiyorum..Dil bilen bi tanıdığın bi arkadasın varsa onunla gitsen dr a hem soracaklarını rahat sorarsın hem aklında soru işareti kalmaz..Gerekli dozajı ayarlarlar..Benimde 6 ya yakındı ilk başlarda ..Dediğim gibi yap yapabilirsen hiç üzülecek biişey yok ki bunda strese girme hiçç
Acılman olduysa bekletebilirler ama suyun geldiyse bildigim kadarıyla bebeği alırlar canım.allah yardımcınız olsun dualarımız seninle.Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Çok geçmiş olsun..günaydın arkadaşlar
nasılsınız
ben cok berbat bı hafta sonu gecırdım
farkında olmadan son tuketım tarıhı gecmış specıal k yemısım
cok fena bı karın agırısyla gece uyandım ve cok afedersınız ıshaldım
apar topar acıle gıttık
bebeışıme bışey oldu dıye cok korktum
ole cok ağrım wardı kı ben doğum sancısı sandım
doğum sancısının nasıl oldugunuda bılmıorum tabı
benı heemen nst ye bağladılar allaha sukur sıfır sancı cıktı
kalp atışlarıda wardı bebegımın
ordan enfeksiyona yonlendırdler
cok kotu bı geceydı
cok dıkkat edın yedıgınıze arkadaslar
Esimin davranslari canm yoruldm artk bir hafta dinlrneym dedm adam anlamyr bir hafta boynca dinlendnmi diye sor sancm tutmasna ragmen halen beni bir yerlere goturme derdinde birilerini mutlu etme derdindi ama karim nasl oglum nasl drdi yok persembe gunu dogum yapyrm sandm abar topar doktora gttk yalanci dogum saancisi dedi bol bol ama ben daha hastaneden cikmadan adam bana hadi suraya gdlm diyr ben hergun kirk bes dakika yol git gel yollar berbat ama esini cocugunu dusunen yok oglum zaten iri bir bebek masallh baskisi daha cok olyr bir haftada butun yemek duzenim kaybldu dogru durust beslenemedm ben kendi kendime dikkat edyrm ogluma esimi hep disarda iyi ilgili bir adam gstrdm o da benim tepeme edyr iste
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten esim benle geliyor turkiyde iken butun merak ettiklerimi soruyordum burdada bazen unutuyorum ayni burda ki degerleer ordakiylen dr soyledi zaten cok yukselmis ha burada sen dr na sordunmu dogumdan sonra bebegi emzirmeyi ben sordum emzirsbilirsin yinde kuruntu yapiyorum ilac sute gecer bebge zara verirmi diye canim kusura bakma cok soru sordum ayni derten muzdarip iz anliyorsun dur beni hakini helal et
Canim cok gecmis olsun oncelikle.kuzenimin 34.haftada 3cm lik acilmasi vardi ve nst de sancisi yoktu ama o kasilmalar hissediyordu.ayrica diyabetik anneydi yani iri bebekti bebis.normalde dogumunu ist.da yapmak istiyordu doktoru yolculugu sakincali bulmadi boll mola vermeleri sartiyla sinoptan istanbula o halde gitti.37.haftada sezeryanla dogumunu yapti cok saglikli bir bebisi oldu sukur. Acilma 7-8cm.olunca dogum eylemi basliyor senin 4cm mis biraz takip bol istirahat der taburcu ederler insallah..sen sakin ol stres yapma inssallah biseycik olmaz..
Canim ama benim suyum geldii
Benim bi bilgim yok ama dualarımın seninle olduğunu bilmeni istedim...
canım sanırım her kurum kafasına gore ış yapıo dmk yı bı oku
sonuçta yıllık ızın her ne olursa olsun senın yasal hakkın,
Canim ama benim suyum geldii
Kizlar desteginiz icin coK tesekkur ederim. Tek tek yazamadm kusura bakmayn cok yogun calsyrm malum hastane kizlar bide bisey soracam bazen hafif lekeniz gelyrmu bugun cok azda olsa gelms dun cok uzuldm ondan snrm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çokk geçmiş olsun canımmmmmm
çok geçmiş olsun canım. Aman dikkat edelim valla benim de pek tarihlere bakma huyum yoktur korkarım böyle şeylerden. Allah korusun bebişini
Leke derken nasıl bişey kırmızıysa bence bi doktoruna görün canim. Doktor alttan muayene etmediyse sebebi baska olabilir.cünkü daha önceki hamileliğimde benimde hafif olmuştu ama o gün doktor alttan muayene etmişti onun disinda hic olmadı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım çok geçmiş olsun
dikkat et cnm.
Cok gecmis olsun..insallah simdi daha iyisindir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?