2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431
Sozde yukseltmis bilmiyorum bende ama cok tedirginim ve uzuluyorum tsh hemen hemen 6 bebege bi zarar gelir diye korkuyorum canim

Yurt dışındasın cnm herhalde.Orada tsh değer aralıklarını bilmiyorum ama burada hamilelikte değerin 3 ten yüksek olmaması gerekiyor.Ama orada değer aralığı kaç bilmiyorum..Dil bilen bi tanıdığın bi arkadasın varsa onunla gitsen dr a hem soracaklarını rahat sorarsın hem aklında soru işareti kalmaz..Gerekli dozajı ayarlarlar..Benimde 6 ya yakındı ilk başlarda ..Dediğim gibi yap yapabilirsen hiç üzülecek biişey yok ki bunda strese girme hiçç

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

Canim cok gecmis olsun oncelikle.kuzenimin 34.haftada 3cm lik acilmasi vardi ve nst de sancisi yoktu ama o kasilmalar hissediyordu.ayrica diyabetik anneydi yani iri bebekti bebis.normalde dogumunu ist.da yapmak istiyordu doktoru yolculugu sakincali bulmadi boll mola vermeleri sartiyla sinoptan istanbula o halde gitti.37.haftada sezeryanla dogumunu yapti cok saglikli bir bebisi oldu sukur. Acilma 7-8cm.olunca dogum eylemi basliyor senin 4cm mis biraz takip bol istirahat der taburcu ederler insallah..sen sakin ol stres yapma inssallah biseycik olmaz..

Canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim en kısa zamanda seni bu sıkıntılardan kurtarsın diye dua ediyorum bebeğin eksikleri çabuk temin edilebilir onları dert etme kendine ve bebişine dikkat et inşaAllah herşey düzelir.

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

Zaten esim benle geliyor turkiyde iken butun merak ettiklerimi soruyordum burdada bazen unutuyorum ayni burda ki degerleer ordakiylen dr soyledi zaten cok yukselmis ha burada sen dr na sordunmu dogumdan sonra bebegi emzirmeyi ben sordum emzirsbilirsin yinde kuruntu yapiyorum ilac sute gecer bebge zara verirmi diye canim kusura bakma cok soru sordum ayni derten muzdarip iz anliyorsun dur beni hakini helal et

Acılman olduysa bekletebilirler ama suyun geldiyse bildigim kadarıyla bebeği alırlar canım.allah yardımcınız olsun dualarımız seninle.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Çok geçmiş olsun..

Evet cnm eşinin senide düşünmesi lazım ama zamanla anlar inş..

Helal olsun cnm ne demek.Bak dr unda demiş emzirebilirsin diye.Sormadım ama hiç sanmıyorum emzirirken kullanılmaz diye.ilaç dozajını ayarlarsanız tsh da düşer.Hiç kuruntu yapma..

Son düzenleme:

Canim ama benim suyum geldii

Bıraz önce doktordan geldım 28+6 günlük olmuş fındığım kilosuda 1432 boyuda 41 cm olmuşş. Allahım dudakları okadar tatlıydıkı ısıram geldii. Bebeğine enerji olsun diye pekmez portakal suyu ve limon suyu iç dedi. Malum akıntım için yine antibıyotık verdı bıktım valla bu akıntıdann

Benim bi bilgim yok ama dualarımın seninle olduğunu bilmeni istedim...

Canim once sakin ol.gorumceminde ayni sey basa geldi.susuz bebek ne kadr dayanirsa o kadr anne karninda birakti doktru bebegi igneler serumlarla akcigerini guclendirdiler normal dogum yaptrmadi doktr bir hafta hastanede yatrdi bebek dayandgi kadr anne karninda her gun tahlil yapildi.korkma canm allahm oglunu sana bagislasn sakin ol doktrn en iyisine karar verck

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar desteginiz icin coK tesekkur ederim. Tek tek yazamadm kusura bakmayn cok yogun calsyrm malum hastane kizlar bide bisey soracam bazen hafif lekeniz gelyrmu bugun cok azda olsa gelms dun cok uzuldm ondan snrm

Canim ama benim suyum geldii

Canım Allah yardımcın olsun dualarım seninle moralini bozma bebeklerimiz artık büyüdü...Doğsa bile yoğunbakım desteğiyle toparlayacaktır erken doğan bebekler çok güçlü oluyormuş özellikle anne karnında savaş verenler daha da güçlü doğuyomuş... Ciğer geliştirici iğne celestone yapıldı mı?

Leke derken nasıl bişey kırmızıysa bence bi doktoruna görün canim. Doktor alttan muayene etmediyse sebebi baska olabilir.cünkü daha önceki hamileliğimde benimde hafif olmuştu ama o gün doktor alttan muayene etmişti onun disinda hic olmadı.

Kahverengi leke canm cok az ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…