Canim once sakin ol.gorumceminde ayni sey basa geldi.susuz bebek ne kadr dayanirsa o kadr anne karninda birakti doktru bebegi igneler serumlarla akcigerini guclendirdiler normal dogum yaptrmadi doktr bir hafta hastanede yatrdi bebek dayandgi kadr anne karninda her gun tahlil yapildi.korkma canm allahm oglunu sana bagislasn sakin ol doktrn en iyisine karar verck
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok geçmiş olsun. İns duzelirsin gerek kalmaz bol dua oku. Limon suyu falan içebilirsin izin verirlerse tansiyonu düşürüyor. Allah hayırlısını versin insCuma akşam san beri hastanedeyim idrarda protein yüksek ve tansiyon düzensiz. Prekreamsy yani gebelik zehirlenmesi teşhisi kesinleşti. Takip altındayı ama dün gece doğuma alacaklardı neredeyse... Önce normal doğumu zorluycak sonra sezeryan olmazsa o kadar şaşkınımki hiç bir sorunum yoktu nasıl bu durumdayım algılayamıyorum. Bana dua edin bebeğim daha çok küçük biraz daha kalsın benimle tabi zarar görmeden 😭😭😭😭😭😭
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım Benim ilk suyumu dr patlatmisti yanlışlıkla ama açılma 4 cm olana kadar sancım 11 saattir düzenli olmasına rağmen doğum başladı demediler. 4cm açılma aktif doğumun miadi dedi dr. Suni sancı verip doğuma alabilirler yahut sezaryen olabilirsin hazırlıklı ol. Evden eşyalarını getirt derim.duruma gore. Ben de öyle olmuştu. İki su varmış ilki sıkıntı değilmiş baş suyuymus o. 2.suyumu kendi dr um dogumhaneye alırken patlattı o andan sonra enfeksiyon ve bebeğin tehlikesinin başladığını söylemişti hızlı davranıp biran önce dogurayim diye..Bilgim bu kadar..Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Ya biz de pek sevmiyoruz aslında isim olarak ama anlamı güzelmiş. Eşim de hayri den iyidir diyor. Geçen sene kafamızda bebek bile yokken kaynim bi oğlunuz daha vardı araları çok azdı adı da burak rüyamda öyle gördüm demişti iki isim.olursa ikinci belli de.biz iki ismi çok benimsemiyoruz bakalım biz adını mi önce bulacağız yoksa bebegimi? ?çok.merak ediyorum [emoji2]canim kafanizda belirlemediyseniz iki isim koyabilirsiniz..edini ikna etmek icin de huseyinin yanina o istedigi bisey koysun orta noktada bulusmus olursunuztabi huseyini koymak istiyorsan....bu arada cocuklarimizda adas olucak galiba benim esim kerbelayi anlatan bi program izliyormus cok duygulanip oglum olursa adini huseyin koyucam (egr esimde razi olursa ) diye soz vermis Allah'a..acikcasi benim pek begendigim bi isim deil ama koymazsak da omur boyu basimiza gelecek her kotu seyde icimde bi soru isareti olur bu konuyu hatirlayarak..ben de huseyinin yanina kendi istedigim bi isim arayisindayim (esim ikinci ismide kendi koymak istiyor)..9 ay karnimda tasiyorum o kadar da hakkim var dimi:) gerci ilk oglumun adini da ben koymustum
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Resmenn kabus gibi bi güne başlamışızz hep kötü haberlerr allahım yardım etsın hepimize inşallahhh
Moral icin tesekkur ederimm arkadaslar telefondan giriyorum coklu alintilama nasil bilmiyorum hepinize tesekkur ederim tek duam allah oglumu bagislasin dualarinizi eksik etmeyin ne olursunuz cok korkuyorum
ınş canım sen ve bebeışşın nasl
vlla ben ıyı olarak biliyorum canım 1 ay olacak doktora gideli perşembe kontrolüm varr dört gözleee doktorumun herşey yolunda demesını beklıyorum işteeama iyim yani bi sıkntım yok inşallahhda olmaz siz nasılsınız napıyoo bakalımm cimcime :)
Benım de dualarım senınle, Allahım yardımcın olsun. 7 aylık doğan bir sürü bebek hayatta. Kontrol altındasın, inş. bebeğin de sen de atlatacaksınız.Canim ama benim suyum geldii
cimcime ıyı canım fır donuo içerde)
bende ıyıym..
inşallah güzel haberlerle gelırsın benımde haftaya cuma kontrolüm
aslında artık sıklaşması gerekmıomu kontrollerın ya
son ayda her hafta çağırıyolarr dıye bılıyorum bı sıkıntın yoksa sorun olmazz ki zaten dıyolar bebegın hareketlerını say işde bi sıkıntın olursa gel dıyee demesıne gerek yok normalde de zaten gidrsinde 36. haftada alttan muayene eıdcez dedı benımde aklım orda yaa vajınusmus geçirdim yaa cok korkuyorummm utanıyrum da bı yandann dıcekler cocugu nasıl yapdın o zaman dıyee :)
banada soledı 36. dan sonra doğumu konuşuruz dıye canım..
ewet alttan muayene yapılıomuş açılma warmı fılan dıye bakıolar heralde
şu sıralarda cınsel ilişki oluo mu
yıne aynı kasıyomusun
yoksa ilişkiye ara mı werdınız
son ayda her hafta çağırıyolarr dıye bılıyorum bı sıkıntın yoksa sorun olmazz ki zaten dıyolar bebegın hareketlerını say işde bi sıkıntın olursa gel dıyee demesıne gerek yok normalde de zaten gidrsinde 36. haftada alttan muayene eıdcez dedı benımde aklım orda yaa vajınusmus geçirdim yaa cok korkuyorummm utanıyrum da bı yandann dıcekler cocugu nasıl yapdın o zaman dıyee :)
Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aynen bende ayni seyleri düşünüyorum. Dogal dogum istiyorum ama o doktorlarda cok pahaliepisidiyosuz, suni sancısız normal dogum istiyorum. Ama doktorum normal doğumda kesi atanlardan anladigim. Son bi kez daha konusacam kendisiyle olmadı başka doktor bulmaya çalışacağım. ne saçma birsey di mi. Dogumun en dogali en pahali olani
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bu sıcaklarla işimiz çok zor( yazdıklarınızı okusamda, her zaman yazamıorum hazırlıklar son gaz devam galiba ben bebeğimin odasını tamamladım sayılır oda takımını, yatak tekstilini de aldım. oto koltugu ana kucağı dönence küvet vs oda takımımızın hediye çekiyla alındı:)) hastane çıkışlarımız kıyafetlerimiz de hazır sadece oda için aksesuarlar ve bebek için bakım ürünleri kaldı... şampuan sabun mustela ve sebamed arasında kaldım. pişik kremi desitin alıcam herkes çok memnun. göğüs ucu kremi lansinoh ... biberon dr browns, emzik chicco... bebeğin kıyafetlerini de yıkayamadım daha
Bebeği hazırlasam da kendime lohusa geceliği bulamadım halarelax mode magazasında 1 alana 1 bedava kampanya vardı ama beden kalmamıstı gecelikleride hem çok guzel hem de kaliteli online magaza da kampanya yoktu almak istemedim şimdilik
Sizler hangi marka yada sitelerden aldınız acaba ?? hem çok para vermek istemiorum hemde güzel olsun istiyorum :))
Bebek şekeri ve çikolatası konusunda da bildiğiniz güvenilir ve güzel, uygun yapan siteler varsa paylaşalım hala karar veremedim ben
Bebeğe oda yapmama rağmen en az ilk 6 ay yanımda olucak beşik konusuna karar vermedimfunna baby nin sepet beşiğini gördüm netten süslü püslü modelleri var görünüşü güzel ama ne kadar kullanıslı olur bilemiorum :)) aranızda alan var mı acaba yada kullanan bu beşikle rahat edermiyim:?
Yatak odam çok geniş olmadığından park yataklara bakmadım pek ...
Eger bulamazsam, ikeanın bir karyolası var onu almayı düşünüyorum yatak odama, oda park yataklardan pek küçük değil ama 139 fiyatı güzel geldi :) Dar falan idare edicem artıkama aklım beşiklerde kalıcak gibi...
SON OLARAK en önemlisi tabiki, bebeğim hala ters pozisyonda hepimiz eylülde doğum yapıcaz herkesin bebeği döndü mü acaba normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse sezaryan olcak(( :18::18::18:
Kızlar birşey soracağım.. bazen benim karnımda sürekli ve uzun süreli pıt pıt pıt atmalar oluyor. hareket degıl. tekme degıl cunku onlar cok kuvvetlı ve hıssdılır.
bu cok hafıf....
ıcerde hıckırıyor desem.... cok uzun suruyor... böyle birşey yasayan var mı tedirgin oluyorum......:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?