2014 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Minik bebeklerimizin cinsiyetleri ;

• Ankete Katılan
    431

Moral icin tesekkur ederimm arkadaslar telefondan giriyorum coklu alintilama nasil bilmiyorum hepinize tesekkur ederim tek duam allah oglumu bagislasin dualarinizi eksik etmeyin ne olursunuz cok korkuyorum

Çok geçmiş olsun. İns duzelirsin gerek kalmaz bol dua oku. Limon suyu falan içebilirsin izin verirlerse tansiyonu düşürüyor. Allah hayırlısını versin ins
Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii
Canım Benim ilk suyumu dr patlatmisti yanlışlıkla ama açılma 4 cm olana kadar sancım 11 saattir düzenli olmasına rağmen doğum başladı demediler. 4cm açılma aktif doğumun miadi dedi dr. Suni sancı verip doğuma alabilirler yahut sezaryen olabilirsin hazırlıklı ol. Evden eşyalarını getirt derim.duruma gore. Ben de öyle olmuştu. İki su varmış ilki sıkıntı değilmiş baş suyuymus o. 2.suyumu kendi dr um dogumhaneye alırken patlattı o andan sonra enfeksiyon ve bebeğin tehlikesinin başladığını söylemişti hızlı davranıp biran önce dogurayim diye..Bilgim bu kadar..
Ya biz de pek sevmiyoruz aslında isim olarak ama anlamı güzelmiş. Eşim de hayri den iyidir diyor. Geçen sene kafamızda bebek bile yokken kaynim bi oğlunuz daha vardı araları çok azdı adı da burak rüyamda öyle gördüm demişti iki isim.olursa ikinci belli de.biz iki ismi çok benimsemiyoruz bakalım biz adını mi önce bulacağız yoksa bebegimi? ?çok.merak ediyorum [emoji2]

Resmenn kabus gibi bi güne başlamışızz hep kötü haberlerr allahım yardım etsın hepimize inşallahhh

Kizlar merabaa eylul annelerinden biri olarak sabah suyum geldi hastaneye geldik 4cm acilma var servise yani odaya cikardilar ilk tetkiklerden snra beklemedeyim sancim yok tecrubeli anneler bana biraz bilgi verebilirler mii

canım cok gecmış olsun
ılk hamışlıgım olduğundan bı tecrübem yok
ama inşallah allahın ıznıyle sorun halolur

Moral icin tesekkur ederimm arkadaslar telefondan giriyorum coklu alintilama nasil bilmiyorum hepinize tesekkur ederim tek duam allah oglumu bagislasin dualarinizi eksik etmeyin ne olursunuz cok korkuyorum

cok geçmiş olsun canım. DOktor gözetimindesin nasıl olsa herşey senin ve bebeğin için en iyisi olacak şekilde takip eidliyordur eminim buna. BU saatten sonra moralini yüksek tutup doktorlara kendini emanet edeceksin. Güçlü bebişin de böylece daha sıkı tutunacak annesine ve herşeyi çarçabuk atlatacaksınız inşallah

ınş canım sen ve bebeışşın nasl

vlla ben ıyı olarak biliyorum canım 1 ay olacak doktora gideli perşembe kontrolüm varr dört gözleee doktorumun herşey yolunda demesını beklıyorum iştee ama iyim yani bi sıkntım yok inşallahhda olmaz siz nasılsınız napıyoo bakalımm cimcime :)

cimcime ıyı canım fır donuo içerde )
bende ıyıym..
inşallah güzel haberlerle gelırsın benımde haftaya cuma kontrolüm
aslında artık sıklaşması gerekmıomu kontrollerın ya

cimcime ıyı canım fır donuo içerde )
bende ıyıym..
inşallah güzel haberlerle gelırsın benımde haftaya cuma kontrolüm
aslında artık sıklaşması gerekmıomu kontrollerın ya

son ayda her hafta çağırıyolarr dıye bılıyorum bı sıkıntın yoksa sorun olmazz ki zaten dıyolar bebegın hareketlerını say işde bi sıkıntın olursa gel dıyee demesıne gerek yok normalde de zaten gidrsinde 36. haftada alttan muayene eıdcez dedı benımde aklım orda yaa vajınusmus geçirdim yaa cok korkuyorummm utanıyrum da bı yandann dıcekler cocugu nasıl yapdın o zaman dıyee :)

banada soledı 36. dan sonra doğumu konuşuruz dıye canım..
ewet alttan muayene yapılıomuş açılma warmı fılan dıye bakıolar heralde
şu sıralarda cınsel ilişki oluo mu
yıne aynı kasıyomusun
yoksa ilişkiye ara mı werdınız

malesef canım ılıskıyee ara verdık uzun zamandır olmuyoo hem ısteksızlık var hemde korkuyorum ccuga bısey olurr dıyee ama duymusdum normal dogum zor olurr dgum anında kasarsamm kötü olurmus

Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim her gidişimde alttan muayene ediyor doktor orda yapmıyorlar mı? Bi açıklık var mı enfeksiyon vs varmı diye.

yoo ben bu zamana kadrr hıc allttan muayene olmadıım basndann berıdırr 36. hafata dıyoduu :)

Merhaba kızlar, ben de 31+0 haftalıım. çok fazla ödem var özellikle ayaklarımda bastırdıgım yer çukur kalıyor. Sizce normal mi bu durum. Perşembe doktorumuza gideceğiz. Gittiğimde sorucam gitmeden sizlere de danışiim dedim. Bir de bel ağrım var

kesip biçme meraklısı olmayan bir doktor bulursan bilgilendirir misin canım? ben arayışlardayım. yarın bi doktorla görüşme sağlayacağım onun fikirlerine bakıcam. kaç doktor değiştirdim bu yüzden

bu sıcaklarla işimiz çok zor( yazdıklarınızı okusamda, her zaman yazamıorum hazırlıklar son gaz devam galiba ben bebeğimin odasını tamamladım sayılır oda takımını, yatak tekstilini de aldım. oto koltugu ana kucağı dönence küvet vs oda takımımızın hediye çekiyla alındı:)) hastane çıkışlarımız kıyafetlerimiz de hazır sadece oda için aksesuarlar ve bebek için bakım ürünleri kaldı... şampuan sabun mustela ve sebamed arasında kaldım. pişik kremi desitin alıcam herkes çok memnun. göğüs ucu kremi lansinoh ... biberon dr browns, emzik chicco... bebeğin kıyafetlerini de yıkayamadım daha
Bebeği hazırlasam da kendime lohusa geceliği bulamadım hala relax mode magazasında 1 alana 1 bedava kampanya vardı ama beden kalmamıstı gecelikleride hem çok guzel hem de kaliteli online magaza da kampanya yoktu almak istemedim şimdilik
Sizler hangi marka yada sitelerden aldınız acaba ?? hem çok para vermek istemiorum hemde güzel olsun istiyorum :))
Bebek şekeri ve çikolatası konusunda da bildiğiniz güvenilir ve güzel, uygun yapan siteler varsa paylaşalım hala karar veremedim ben
Bebeğe oda yapmama rağmen en az ilk 6 ay yanımda olucak beşik konusuna karar vermedim funna baby nin sepet beşiğini gördüm netten süslü püslü modelleri var görünüşü güzel ama ne kadar kullanıslı olur bilemiorum :)) aranızda alan var mı acaba yada kullanan bu beşikle rahat edermiyim:?
Yatak odam çok geniş olmadığından park yataklara bakmadım pek ...
Eger bulamazsam, ikeanın bir karyolası var onu almayı düşünüyorum yatak odama, oda park yataklardan pek küçük değil ama 139 fiyatı güzel geldi :) Dar falan idare edicem artık ama aklım beşiklerde kalıcak gibi...

SON OLARAK en önemlisi tabiki, bebeğim hala ters pozisyonda hepimiz eylülde doğum yapıcaz herkesin bebeği döndü mü acaba normal doğum istiyorum ama bebek dönmezse sezaryan olcak (( :18::18::18:

bebek kurabiyesi, mıknatıs, bebek şekeri, lavanta kesesi, kapı süsü vs. instagramda okyanuskopugutasarım ve pembe_sihir adreslerinde bulabilirsin çok güzel ürünler var bakmanı tavsiye ederim ben oradan yaptırcam:)

Kızlar birşey soracağım.. bazen benim karnımda sürekli ve uzun süreli pıt pıt pıt atmalar oluyor. hareket degıl. tekme degıl cunku onlar cok kuvvetlı ve hıssdılır.
bu cok hafıf....
ıcerde hıckırıyor desem.... cok uzun suruyor... böyle birşey yasayan var mı tedirgin oluyorum......:18:

Benimde oluyor canım nefes alma egzerzısleri onlar.endiselenecek bişey yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…